Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
olyat vettem én is, bevált: ne felejtsd el "resetelni" a kocsit akku rövid időre lehúzásával...

azt figyeltem meg nemrég, hogy pl lámpánál ha megállok, kiteszem üresbe és fékkel tartom, akkor időnként leesik a fordulat és bedadog kicsit... kinyomott kuplungnál már helyreáll és hosszabb út esetén csak az első 5-10-15 percben jelentkezik ez a probléma (de akkor se mindig) ...be van már tervezve nagyon egy átnézetés, de sajnos mostanában kevés az idő, így nem tudom mikor kerül rá sor (valószínűleg ennek nincs köze az alapjárati motorhoz, mert előtte is csinálta ezt és az alapjárati motor hibája kinyomott kuplungnál jelentkezett leginkább: olyan volt, mintha a kuplung kinyomásával padlóig nyomtuk volna a gázt is)
cromaxtól ajtókárpithoz rendeltem néhány patentet, mert amikor összeraktuk fél éve a kocsit, nem jutott mindenhova és időnként zörögni kezd... meg a központi zárral is van valami bibi, azt is megnézem egyúttal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)