Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
deicide
üzenetére
Nem kell a magyarázkodás, akiben ez benne van az tudja miért teszed
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Irigyellek is nem kicsit (de jó értelemben, félre ne értsd!), mázlista vagy
Remélem egyszer majd lesz valamim ami elegendő egy "bulihoz" az OPC mellé 
Az én hölgy utasom nem diszkrét sikítással jelzett vissza amikor pár napja éles kanyar (tehát több, mint 90 fok, azaz kicsit "vissza" is fordít) nem szép lassan ment mint a többieknek hanem vissza keddő padló kézi. Szegénykém megfelejte az üveget, szerencsére csak annyira, hogy egy percig mondta, hogy "ez miért jóóóó?"

Másik hsz.-edre: van a 4 henger (még a turbósban is) valami vonzó. Mármint a hangban. Nem csak a sor6, v8, W16 meg hasonlók tudnak szépen dalolni. Legalábbis nekem. Mighty Car Mods srácok 3 hengerest raktak rendbe multkor valami JDM -et, nekem az is bejött. Nem azon múlik. Nem a méret a lényeg
amargo érdekes egyébként, nekem a sima kis H a 190 sem érződött soknak. Csóri motor már sokkal többet nem húzna ki, de a futómű szerintem tök stabil és kellemes maradt, ahhoz képest, hogy nagyon nem erre van tervezve. Egyedül fülsüketítő hanngok a motorból, a paragi kipufból meg úgy miondenhonnan a szigetelés (hiányából) jelezték, hogy ha ezt sokáig tartom akkor elrepülök egy szebb helyre

-
amargo
addikt
válasz
deicide
üzenetére
persze tudom, egy angliai baratommal mentunk le balatonra, csak 130-140 kozott, ennyit mutatott az ora, kb 10 perc volt mire leesett, hogy merfoldben az eleg sok
igaz az egy passat volt, de semmit nem ereztem a sebessegbol 
itt a g astraban meg 170 es boven hallod, erzed mi tortenik. -
trassher
addikt
válasz
deicide
üzenetére
Huligán

Declare: egyszerüen zajos, hangos a motor es sokat eszik
Pontosan ez a bajom vele nekem is. Mondjuk én nem sokat pályázok, hetente 2*50km-t de annyi bőven elég is az astrával. El sem tudom képzelni milyen lehet pl egy classic 2 amiben még motorháztető burkolat sincs gyárilag. -
Declare
őstag
válasz
deicide
üzenetére
BP-n az utca vegeben volt egy ilyen vacak allapotu tarsashaz, az elött parkolt egyszer csak be egy anno zsir uj CLS merci
Elöször azt hittem a ficko a szeretöjehez jar vagy ilyesmi, de mindig ott parkolt, szoval sanszos, hogy az ö ertekrendjeben a lakas elött allt az auto
.Mondjuk aztan nekem ezzel sincs bajom....ha valaki attol erzi jol magat es ez okoz neki örömet, az elje igy az eletet...

-
Declare
őstag
válasz
deicide
üzenetére
En is palyaztam mar hoszabban anyum polojaval ami 1.4....nem a gyengeseggel van a baj, 130-140, annak sem problema, 4 be visszateve az emelkedök sem, egyszerüen zajos, hangos a motor es sokat eszik

Mert gondolod en nem egy m4 bmw vel maszkalnek, ha megtehenem?
Csak ahhoz, hogy en egy olyat vegyek/fenntartsam, legalabb az auto aranak a 2-3x osa kellene a bankszamlamra, egy olyan jövedelemmel, hogy a megtakaritasom ne csökkenjen es nyilvan egy olyan garazsba szeretnek vele beparkolni, hogy az ahhoz tartozo haz/lakas, nivoban azt hozza, mint az autok között az M4 bmw 
-
beg
veterán
válasz
deicide
üzenetére
Hát ha hétezres fordulatnál leugranék kétszáz paci hátáról, hogy kotorjon, akkor nem csodálkoznék

Bár ugyanennyi idő alatt a szomszéd ház matizos nénije is megöli. Üveghangon üvölt a 3 henger, majd szépen lassan 100 méter múlva sikerül lekeveredni a bal szélső pedálról. Addig csúszik végig.
-
Declare
őstag
válasz
deicide
üzenetére
hat igen
az erösebb dizellel egy jobban felszerelt darab az annyi....de golfbol is23.000euro fölött kezdödik a full fapad 6 gangos 136lovas dizel. Ha egy magasabb felszereltseggel veszed, ne adj eg beleteszi az ember a ledet meg a komfort ülest (amit ügyesen ugy talaltak ki, hogy az alapfelszereltseghez nem is lehet valasztani, ha jol neztem....)27-28.00 euro azonnal. Jo nyilvan mondjuk egy par ezer euro kedvezmenyt kap az ember, de akkor is 7milla fölött lesz a vege böven. nem keves

(#47106) haddent detto
teligumi, nyarigumi, felni,akku,....multkor irtam mennyit költöttem mar ra, ami nem különösebben extra, csak alap "ez az".....jo persze, multkor lebuktam, hogy hardcore modder vagyok a ledes belsö ter es rendszam egöimmel

(#47104) AMD Power ami sz.r az sz.r
felek töle, hogy ennel csak több szivas lesz, barmilyen autom is lesz a kesöbbiekben 
-
Skizz
addikt
válasz
deicide
üzenetére
Én oda ingáztam míg ott volt meló, nem nagy kaland.
(tót határ mellől)berek21: kurvanehéz az az autó (is), a motor meg rettenetes turbólyukkal küszköd (ha az öreg két literesről beszélünk, nem az új egyhatosról). 2000től tudsz vele előzni, amúgy sehol semmi erő. Viszont egy családiba elég így is.

-
hdman
őstag
válasz
deicide
üzenetére
A multkori blokkolás után jött csekk? Ha jól emlékszem nem. Szóval már vehetjük bombabiztosnak

De ha egyszer téved, akkor oda a jogsi, +300k

Én is vennék blokit, de mivel 90%-ban ausztriában járok vele, igy nem merem. Ha bármi gyanús van, akkor megállitanak, elvitetik az autód a saját költségeden, szétbontják és ha találnak valamit irtózatosan megbaszcsiznak

-
-
Declare
őstag
válasz
deicide
üzenetére
Ez is lehet, bar ha H astra OPC böl kihoznak 409 lovat ([link]),akkor az insigniabol sem lehetetlen az a 440 talan
Bar ha egy igazan komoly sportautot akartok, bö 3M hufert tietek lehet [link] es basszus mind ezt 1 literes motorbol
innentöl kezdve nem erdekel ki mit mond, csak a downsizeingggggggggggggg 
-
Declare
őstag
válasz
deicide
üzenetére
Na ez szep volt
viszont a lo oldalbarugja, azt annyi a gepardnak 
Persze, hogy lehet jo egy FWD ha van alatta egy komolyabb difi plane (most ezt tenyleg Neked irom??
), de azert a komoly teljesitmenyt, RWD vel viszik at az aszfaltra, a komoly sport kocsik azok mind hatso kerekesek. Az összkerek is addig müködik, amig allo helyzeben lepadlozza az ember, utanna mar csak hatrany.Nekem a hatso kerekben az a vajpuha kezelhetöseg tetszik, ahogy a kanyarokban viselkedik.
-
AMD Power
titán
-
haddent
addikt
válasz
deicide
üzenetére
De jó érzés lehet
Én csak ezzel a kis 116 pónival szórakozom, most is voltam kinnt egy éjjeli menetre, hát kategórián belül + kicsivel felette (értsd: nem 2x annyi lóerő) nincs ellenfél
Egy olyannal mint a tied meg konkrétan nincs ellenfél úgy anblock 
trassher nekem is. Fólia? mire gondolsz? Még az elején lévő hűtőráccsal akarok valamit kezdeni, mert szerintem kicsit nagyon sok a króm. Arra gondoltam, hogy valami igényesebb féle karbonnal a léceket, és csak az opel jel maradna fényes króm. De félek, hogy már nagyon pronyó lenne a végén
A másik megoldás ami szerintem kicsit "profibb" és jobb (bár drágább is, de 1x meg lehet engedni mert "örökélet" és annyira nem drága azért) egy ilyen hűtőrács 1:1- ben. -
haddent
addikt
válasz
deicide
üzenetére
Ez teljesen jó. Ha arról van szó, hogy 100 ló és 8 liter vagy 200 ló és 10 liter akkor nem kérdés, hogy bevállalható az a 2 liter plusszban
Csak az a baj, hogy ugye városban mégsem annyi lenne az annyi ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Te figyelj hogy mész te 190 -eket? Tudom, mondtad, hogy van blokkoló, de ezek szerint ennyire tökéletesen működik? Ezt az új csodaszart is kivédi? -
Declare
őstag
válasz
deicide
üzenetére
Mind1 minek hivjuk, kifizeted az auto miatt...gumi, bztositas, szerviz stb, de
masok az elvarasaink
En mondjuk a km nagyreszet autopalyan teszem meg, ahol fontosabb, hogy hany forintot tankolok el, mint hogy hanyszor gyözök le valakit a belsö savban
mondjuk meg csak most fogom "ünnepelni" az elsö munkaval töltött evfordulomat szoval ez lehet nem is meglepö 
Irod egyebkent a tankolasaidat? Marmint az erdekelne, hogy van egy ilyen szumma fogyi atlagod a 7000km re?
-
AMD Power
titán
válasz
deicide
üzenetére
Nekem hülyeséget számolt ki.
Ha még azt is rászámolom amit nem én tankolok a kocsiba egy évben (azt is külön vezetem) még akkor sem jön ki a 38e Ft havonta. Még úgy is csak 28eFt havonta.haddent Ha meglesz a májusi beosztásom végre akkor kinézünk egy napot. Szombatot szerintem. És akkor deicide is eltudná hozni az OPC-t!

-
Declare
őstag
válasz
deicide
üzenetére
Eladod az F astrat, beszamitod a H GTC met (ugyis mondtad, hogy hianyzik
...es akkor lesz egy takarekos 2. autod, raadasul meg nyari gumi is lesz rajta
) jo aron es en meg atveszem az opc det
....jah de csak akkor ha friss gumiszettel adod es a benzinköltseg felet atvallalod az elsö mondjuk 2 evben. Erzem en a deal t azonnal 
-
haddent
addikt
válasz
deicide
üzenetére
Nem tudom mit élhet át az ilyen. Nem azért mert próbálkozott (bár végsebességben abszolut esélytelen..), hanem mert opc -t ragaszgat. Mintha "M" -et ragasztanának egy normál bmw -re. Vagy "Sport" -ot a "Swift" elé (na jó nem az külön kategória
)F_Zolee itt vannak a képek
-
Declare
őstag
válasz
deicide
üzenetére

Gondolom, hogy hozzanöl az ember szivehez, ha jo a kocsi, hiaba szebb, jobb az uj.
Picit nekem is ez van, föleg miota nem szivat a lampaval
pont ezert probalom is szepen a gondjat viselni 
Azert jöhetne majd egy ket tavaszi kep az opc röl

(#39391) vebbful: Ez igy van. Tevhit az, ahogy sokan hasznaljak a dizelt, 1000 fordulaton.....en ilyen 1500-1600 max varosban 60 al, ha picit lejt vagy egyenes az ut, akkor hasznalom 4-ben egyebkent 3. De szerintem nem kell nagy autos erzek, hogy hallani a motoron, ha erölködik
Padlozas az 2000 felett 
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Xiaomi 5 Max szinte új, 28 hó garancia + 210W gyorstöltő, 100% akksi
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Az édes kevés....
de gondolom + garanciát lehetett volna venni rá?
Ritkán jársz erre.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

köszi! Igyekszem olyan allapotban tartani, amilyennek az opel megalmodta 

az erösebb dizellel egy jobban felszerelt darab az annyi....de golfbol is
hogy-hogy? álmom ez a J Astra OPC kivitelben, csak ne lenne 3 ajtós 
Én csak ezzel a kis 116 pónival szórakozom, most is voltam kinnt egy éjjeli menetre, hát kategórián belül + kicsivel felette (értsd: nem 2x annyi lóerő) nincs ellenfél