- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
-=Starwing=- #86 üzenetére
Használja valaki eGPU-val? Gondolkozom egy eGPU beszerzésén.
-
-=Starwing=-
tag
Nem érünk rá, nyúzzuk a LeGo-t...
-
eeXaa
addikt
Járnak ide tulajok?
Kicsit halottnak túnik a topik, ahhoz képest hogy elég népszerű a Lego. -
nexus6
aktív tag
https://videocardz.com/pixel/lenovo-legion-go-with-ryzen-z1-extreme-now-available-for-473
a kisfiamnak még mindig ezen gondolkodok hogy megkapja karácsonyra, majd pár év múlva meg jöhet az asztali gép vagy laptop... -
rolandd1990
újonc
Szia!
Rog allyra esett a választásom.
Nekem eddig bejött!
Forza horizon 4 lagg mentesen megy high grafikán stabil 60 fps esl.
Horizon forbidden west közepes grafika 30 fps nem rossz kütyü ha nem a gép elött akar valaki ülni.
Nyilván ha töltőn van akkor tudod kipörgetni maxra, proci 70-80 foknál feljebb nem ment.
Nem egy erőgép de használható! -
nexus6
aktív tag
követem a fórumot, mert pont a kisfiamnak gondolkodok egy ilyen gépen, ő főleg játékra használná, meg minimális PC-ként (böngészés, youtube, zene, office). viszont most elég sok eladó ilyen gépet meg rog ally-t is... nem az lett amit vártak a vevők? kíváncsi lennék a tapasztalatokra, akár játékok terén, akár pc-ként használva
-
imre687
tag
Sziasztok.
Szeretnék egy Gamer laptopot Legion GO-ra cserélni, Szerintetek lenne köztetek valaki aki gondolkodik ilyenen? -
rolandd1990
újonc
Sziasztok!
Mostanában gondolkodom hogy beruháznék egy lenovo legion go ra.
Akinek van hozzátok szólnék elsősorban.
Mien a grafikája, pl forzák vagy a horizon forbidden west?
Élvezhető a grafika vagy gagyi mint pl a Nintendo switch en? -
hito
nagyúr
Arra sikerült esetleg valakinek rájönni, hogy a jobb oldali beúszó gyorsmenüt hogy lehet dedikált gomb nélkül behozni? Sokszor nincs fenn a kontroller, így nyilván a gombbal nem tudom behozni, de jó lenne azon belül állítgatni amire épp szükségem van.
-
hito
nagyúr
válasz
#54625216 #75 üzenetére
Nem értek egyet, de nincs ezzel gond szerintem. 2 óra játék általában a nagy többségnek elég, ha nem, van power bank, amiből legalább egyszer újra fel lehet tölteni.
Az, hogy lejjebb kell venni a grafikát itt nem akkora dráma, mint egy 24"-os monitornál, vagy egy nagyobb TV-nél. 7-8.8"-on eleve ötször jobban néznek ki a játékok, mint nagyobb képernyőn.Ha használtál volna ilyen eszközt, szerintem sokkal jobban megértenéd a működését és valószínűleg az előítéletek nagy része is más kontextusba helyeződne.
-
sb
veterán
válasz
#54625216 #75 üzenetére
Látatlanban szólok bele, de még a notiknál:
- sem defaultban ugyanaz mondjuk a dokkolt/akksis energiasémája
- ezeket automatikusan váltogatják 99%-ban
- de ha kézzel akarsz váltani arra is szinte bármelyikben ott a szoftveres mód a kezelőpaneljükben.Ezek után nem nagyon tudom elképzelni, hogy ebben ne lenne, ahol sokkal többet számít.
Másrészt szinte biztosan használhatatlannak látnám egy profillal a másik irányba is. Tegyük fel, hogy 8W-ra letolják default. Akkor meg szegény user hogy használja ki ha amúgy elbírja dokkolva, otthon, netalán desktop gépként használva a 35W-ot is? Az talán nagyobb kiszúrás lenne és az is egy valid igény, mint ahogy hordozva is lehet, hogy simán elég valakinek 1-2 óra ingázásra.
Harmadik érvként nem nagyon van hatékonyabb SoC, jellemzően lefelé skálázva még inkább.
28W alattit nem találtam, de eddig is még erősebb volt alul az AMD és az Intel inkább felülről közelített, ennyire. Van még M1 SoC ami általában jobb, de ott a támogatás a kérdés.
AMD-ben pedig van még előző gen aminél az új jobb. Előzőről vannak mérések, saját is, 12-15-18W tartományból, ott még jobb a hatékonysága. De ez sem új, az egész Ryzen sorozat így néz ki a kezdetektől.
Szóval én sem értem a problémát, generáltnak tűnik. Hatékonyabb (perf/W) nem nagyon kerülhetne bele, maximum olcsóbb perf/price-ra ha ezt is beleértetted a jobb SoC választásba. De azzal még épp egy szubjektív célra korlátoznád be - pl. mert neked a 6 óra akksis működés a sweet spot - lekorlátoznád a lehetőségeket amik most megvannak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem általában a kézi konzolnak kérdőjelezem meg a létjogosultságát, hanem az olyan terméknek, ami egy x64 alapú, játékra specializált kézi PC és default beállításokkal csak 2 órát megy aksiról, és a user a hülye, ha nem konfigolja alacsonyabb fogyasztásra. Ezzel elvész a konzolok előnye, az egyszerű kezelhetőség, de megmarad a kompromisszumos grafika, mint hátrány.
-
törölt tag
"Ha a felhasználót nem védik meg a saját hülyeségétől az tervezési hiba?"
Egy dedikált kézi játékkonzolnál igen.
Az egész PC gamingnek már a 90-es évek óta az a rákfenéje, hogy a kezedbe nyomnak egy valamilyen hardvert valamilyen szoftverrel és ha out of the box szar, akkor hackelgesd és reménykedj. Erre a célközönségnek csak egy szűk szelete hajlandó, ezért szorították ki a PC-t a saját piacáról a játékkonzolok.
Egy kézi(!) konzol, amit matatgatni kell, hogy működőképes legyen, de legalább kompromisszumos a grafikai teljesítménye, az ötvözi a PC-k és a konzolok hátrányait azok előnyei nélkül. -
válasz
#54625216 #70 üzenetére
Ha a felhasználót nem védik meg a saját hülyeségétől az tervezési hiba?
Ne legyünk már ennyire egyszerűek.
8-30W között szabadon konfigurálható a max fogyasztás. Értelemszerűen ha maxon járatják, akkor az csak ~2 órát fog bírni, de ha leviszi 10-15W-ra akkor máris többet.
Egyébként az egyik legjobb (ha nem a legjobb) fogyasztás/teljesítmény arányú x86/AMD64-os SoC amit kapni lehet.Minden kompromisszumokról szól.
Magas grafikai beállítás kell? Üzemidővel fizetsz. Üzemidő kell? Grafikát kell cserébe feláldozni. Egyszerű mint a faék. -
törölt tag
Az eredeti hozzászólás, amire reagáltam az volt, hogy hát fizikai korlát, hogy a SoC ennyit fogyaszt.
Tehát ha csak nem ez a világ legjobb teljesítmény/fogyasztás arányú SoC-ja, és a konzolban nem a lehető legoptimálisabb beállításokkal használják, akkor a fizikának nem sok köze van a kérdéshez.
Vagy tervezési hiba, hogy ezt a chipet építették a konzolba, vagy tervezési hiba, hogy a fogyasztás kárára túl magasra tolták a teljesítményét, de a mindössze 2 óra (zsinór nélküli) játékidő egy kézikonzolnál szvsz erősen kompromisszumos. -
hito
nagyúr
válasz
-=Starwing=- #66 üzenetére
Nem akarom én senki kedvét elvenni, lehet, hogy egyedi esetről van szó. Azután jöttek a gondok, hogy a Windows update-et ráeresztettem. Lehet, hogy hiba volt. Apróságok meg mindenhol adódnak
Richard: ez alatt pontosan mit értesz? Windows frissítéseket ignorálod és csak a Lenovo System Update-tel frissíted?
-
-=Starwing=-
tag
Mindenesetre mindig nagyon hasznos, amikor valaki leírja a tapasztalatait (negatívat is), mert aki fontolgatja hogy beszerezze (mint én), tanul belőle.
Az rendben hogy folyamatosan heggesztik a szoftvert, ennél azért stabilabb státuszban kellett volna elkezdeni forgalmazni szerintem is. Ebben az esetben, az azért már gyenge lábakon áll, hogy pl. "A User feedback alapján fejlesztjük, javítjuk "... 1000 sebből vérzik a termék..wazze.... -
hito
nagyúr
Igen, csak kicsit idegesítő, hogy 370eFt-ért béta eszközről beszélünk. Igyekszem türelmesnek lenni, csak így 1 hét és ennyi probléma után már elég nehéz, de kiírtam magamból, így talán könnyebb lesz
Volt Ally-m már a kezdetektől, ég és föld a kettő. Negyedennyi problémám nem volt vele (microSD-vel sem volt semmi). Az szoftveresen ehhez képest nagyon egyben van.Na mindegy, majd alakul, remélhetőleg jó irányba
-
imre687
tag
-
hito
nagyúr
Hát srácok...1 hete van meg kb., de nekem életemben ennyi (szoftveres) gondom nem volt még, mint ezzel a vacakkal. Minden ilyen jellegű gépemet jobban szerettem ettől, annyi vele a szarakodás, hogy erre nincs mentség.
A Legion Space nagyon amatőr fércmunka, az AMD Setting egy Windows frissítés után nem hajlandó működni, fél nap guglizás után tudtam ismét visszavarázsolni rá, most meg egyik pillanatról a másikra nem ébred fel altatásból. Képernyő világítás megjön, de tök fekete az egész, nem jön vissza kép. És akkor még a csillió érthetetlen apróságot nem említettem.
Nagyon ritkán írok ilyet, de úgy utálom ezt a gépet ahogy van. Ettől függetlenül meg fogom tartani, mert kell ez a méretű kijelző, de nem lesz könnyű, mert tényleg lehetetlen szeretni, de legalább nagyon könnyű utálni -
sb
veterán
Jelenleg 5600G/32GB a desktop gépem. Játék már nincs, általános használatra még ez is bőven sok (Oké, nyilván ki lehet nyitni 400 böngésző ablakot, meg futtatni 100 szart a háttérben félig feleslegesen... csinálom is, azért nem kisebb a gép.
Ha ez nincs akkor még az se tűnt fel, ha átültem a 200GE mini "szerverhez".
)
Ezek a konzolok meg "zsebben" hordva tudnak ennél többet. Gyk. amire egy átlagusernek szüksége van normál esetben. A SoC brutális. Az meg, hogy játékra nyilván több kraft (gpu) kell azért, mint általános használatra... de ahogy írod, 7-8"-ra viszont pont nem kell AAA, high-ultra, FHD-QHD-4K felbontás: így ezek a gépek iszonyú jó megoldásnak tűnnek mobilitás-játék-általános gép dokkolva univerzális megoldásnak is. Mondom ezt úgy, hogy abszolút nem vagyok célközönség. Nem játszom és amikor régen játszottam akkor sem út közben. De ezek szvsz igen jól sikerültek annak akinek erre van szüksége.
-
válasz
#54625216 #56 üzenetére
Arról nem a SOC tehet, hogy hülyén használják. A max teljesítmény egy opció, szabadon konfigurálható. Én csináltam 8W-os profilt, mert pl. a Duck Station-nek bőven elég annyi.
Az emberek ész nélkül a lehető legmagasabb beállításokon akarnak 7-8"-on AAA játékokat játszani, ahelyett, hogy egy értelmes kompromisszumot kötnének.
SD-nél sok játék már optimalizált beállításokkal települ. Fölös, csilli-villi effektek nélkül, amik amúgy nem is látszódnának.
-
-=Starwing=-
tag
Sziasztok,
van olyan magyar üzlet, ahol kiállították a Go-t? Ahol meg lehetne nézni. Media Markt sem tette ki...
-
válasz
ForRedGlory #53 üzenetére
Ott a pont
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Cingáriusz #52 üzenetére
A sírva röhögés nem megoldás a gondodra?
-
Megláttam az árát és nem tudtam eldönteni, hogy felsírjak, vagy felröhögjek
-
clubmonaco
tag
Heloka Beloka!
Nekem van Legio Go-m.Akárki akármit mond,jó ez ám gyerekek. A tesztíróval nem értek egyet.Élvezhető ,nem.hangos a venti(sőt az összesközül a leghalkabb),s képzeljétek,a Windows sem baszakszik,frissítés azt kész. Remélem segitettem
-
Peaceliker
addikt
Én mondjuk csak itthon használom, saját hangszórón
És addig annyira nem is érdekelt a hang, amíg ally meg nem hallottam, hogy mennyire fáj. Na és onnantól már nem elég a gyengébb
Ettől függetlenül piszkálja az agyam a LeGoNekem egyetlen játékom sincs steam en, így csak küszködés árán indult el minden
Főleg amikor battlenet hez kellett egy app amin belül telepítettem és még utána fene tudja mi kellett... Bár ahogy fentebb olvastam lehetett volna ügyesebben, de hát yt videók közül ez volt az egyetlen aki nem 2 óra volt, mint how to -
Egy hete használom én is ezt a készüléket. Meglepően szépen futnak rajta a játékok, a joyok kellően feszesek ( az ally nagyon laza ehhez képest ). Egyedül ami megszokást igényel (számomra) az a jobb oldali joystick elhelyezkedése. Valahogy nagyon mélyen van.
-
ZeroLimit
tag
A PSP óta nem használtam kézi konzolt és akkor ez nagy szám volt, most meg minden gyártó ezeket nyomatja
-
nakos
senior tag
válasz
Peaceliker #46 üzenetére
Nekem a hangja is elfogadható. De egyébként 99%-ban ugy is fülessel használom, mivel a nappaliban a többiek TV-znek, vagy alszik az asszony mellettem, vagy a repulon/vonaton/buszon senkit nem akarok stresszelni.
szoval az a “hang mizéria” amit lehet olvasni mindenhol, hogy a Legion Go-nak rossz a hangja, gyenge a hangszórója nem igaz, meg egyébként se fogja senki (szerintem) ezeket sajat hangszoróval használni.
Masik fontos kihangsúlyozandó, hogy a Deck-en nekem rengeteg gondom volt hogy nem Steam-en vett jatekokat csak nehézkesen lehetett elindítani (Epic, Origins, Ubisodt, GoG, Battle Net, Rockstar stb). Sőt volt aminél kellett egyéb trükközés is.
Mivel nekem sok játékom van (nem Steamről) - így a Steam Deck eleg “limitalt” elmeny volt. Itt a Win 11-en meg minden fut. Minden egyből indult. -
nakos
senior tag
A 8.8”-es képernyőméret nagyon hasznos a 7”-es változatokkal szemben (Deck, Ally), ezen ugyanis a játékokban a párbeszédek feliratait is el lehet kényelmesen olvasni, tehát mászkálós RPG (pl Witcher) sokkal jobban használható mint a többi kis képernyős variáció.
Tapasztalatból beszélek. Volt Deck, Ally és LegionGo is nálam. Legion Go az amit jelenleg is használok. -
Peaceliker
addikt
Olyat mát láttam hogy saját appban (armory) nehezen sikerült neki a frissítés
de az hogy pc nélkül pikk pakk megy minden, az bejön. Sőt elkezdtem belakni pc nek, asztalit úgyis asszony hajtja. Asztali szerintem megy is majd és amire családnak kell elég egy micro pc helyette, nekem meg most úgy fest ally mindenre elég, amihez Windows kell.
Azért ha legion go ára is beesik majd mint allyé, akkor lehet kipróbálom azt is -
válasz
Peaceliker #42 üzenetére
Diablo 4 nekem pillanatok alatt ment Decken.
Launcher PC-n telepít, hálózaton áthúz, hozzáad, indít, login, D4 letöltés, móka.
Ally-on vannak mókás 30 perces frissítések, vagy megzakkant applikációk: [kép] . Decken soha nem volt ilyen gondom.
-
Peaceliker
addikt
Lehet én vagyok már ekkora nyomorult vagy én ülök fordítva a lovon, de nekem óráim mentek el decken hogy 1-1 játék életre keljen
aztán battlenet behalt és újra kellett rakni, sírtam... Ally meg ténynek next next finish.
Amúgy még így is maradtam volna decken, csak jsaux ház csere közben megsérült, aztán így akkor megnéztem ally milyen. Sok mindenen jobb. Csak kell rá grip/markolat, mert anélkül halál. Deck kényelmes. Hangzása az fenomenális allynak, ahogy néztem lenovo abban jó kaki azokkal a hangszóró elhelyezéssel
De az tény, hogy deck (főleg oled) üzemidő tekintetében óriási amit tud. -
válasz
#54625216 #39 üzenetére
Nincs miért szégyenkeznie 30W-ból:
3rd party programmal 50W fölé lehet engedni.
Az más kérdés, hogy totálisan semmi értelme.Szerintem a Deck a legjobb megközelítés. Nincs feleslegesen erős hardver, plusz jó a szoftver és az üzemidő is. Ally is merül mint egy kő a vízben. Persze manual lehet variálni a teljesítményt, de akkor már nem jobb mint egy Deck.
-
Peaceliker
addikt
Switch out of box (lite egyel jobb, mint oled ebből a szempontból) szerintem használatalan. Persze én vagyok a nyomorék kezű, azt tudom. Egy skull and co crystal grip caseben faja már. Na deck az úgy kényelmes ahogy van, hiába egy otromba nagy állat.
Ally megint szörnyű gyárilag, arra most jön a skull and co cucc, addig egy 3d print rondaság van rátakonyragasztózva.
Legion got nem fogtam kézbe, de ránézésre kényelmesebb lehet. De 850g....az jó nehéz -
Kansas
addikt
Ezt nem tudom, honnan veszed...átlagos szóhasználatban a "hanyattegér" az a trackball.
Nem utolsó sorban azért, mert az van hanyatt(180 fokban el-) fordítva a hagyományos egérhez képest, ezek az "ergonomikus" egerek inkább csak 60-90 fokban vannak elforgatva a hossztengelyük körül.[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
Sogorom (USA) minden jatekra alkalmas eszkozt megvesz
Egyedul el, fiatal, jol keres, kiadasa minimalis.
Ha barmibol kijon egy uj verzio siman megveszi mindegy, hogy PS, Nintendo, Xbox, most vett asztali PC-t 3500 dollarert. Steam decket kulon kerdeztem , azt mondta szinte mindenkinek van a haverjai kozott, csak ugy mint PC es az melle meg valami konzol...[ Szerkesztve ]
-
BadSector71
csendes újonc
válasz
Raysen623 #27 üzenetére
Az "olcsó játék hülye gyerekeknek" egy kifejezés, ahol az olcsó nem az árára utal, hanem arra, hogy igénytelen, buta dologgal játszik valaki (sokszor átvitt értelemben is, tehát van amikor nem csak játékra vonatkozik). Itt most így értettem, persze, nyilván a LeGo marha drága, ezért sem vettem én sem (én is csak tesztre kaptam), mert egyébként a technikai téren brutális amit a masina tud, másrészről viszont rettenetesen béna az UI-ja és a konzol designja sem az igazi. Visszatérve a handheld gamingre: a szürke és balkáni magyar valóságban, amikor az ócska, lepukkant BKK-n ülsz a sok kiégett, rezignált, megfáradt arcú utas között, akkor nincs is jobb, mint a minőségi játék, sokkal színvonalasabb szórakozás, mint a mobiltelefonodon a Facebookot nyomkodni. Szerintem, legalábbis.
-
PTM
aktív tag
A Switch OLED-et nekem szokni kellett, most már minden további nélkül élvezetesen eljátszok vele. Nem ergonomikus a kialakítása, de pár óra után sem azért teszem már le, mert túl kényelmetlen, hanem mert megyek mást csinálni. Úton van hozzá egy Satisfye Ronin grip, majd meglátom, hogy azzal milyen lesz. (A játékok és az egész élmény viszont fantasztikus rajta.)
Steam Decket nem próbáltam, számomra az inkább egy hordozható PC, és nekem nem arra volt szükségem. Ismerősi körben sincs Deck.
[ Szerkesztve ]
-
rakloo
aktív tag
Heti-Kétheti-Havi szinten ingázom oda és vissza 3-4-5 órát/ utazás ( alapesetben 3 óra lenne, de ugye máv...) Magyarországon belül. Nekem egy abszolút ideális dolog lenne. Ismerősöm pedig munkájából adódóan havi legalább két országban tölti az ideje nagy részét, egy vidéki kis hotelszobában ezeknél nehezen lesz jobb dolog játékra.
Igen, a laptop... A legion-om 2,5kg, töltő kb 0,5 . Akármennyire is szeretem és jó a játékélmény rajta, sajnos nem szívesen cipelem magammal sehová. Főleg,hogy csak kontrolleres indie/rouge like játékokat játszom / LoLika. Ez utóbbira viszont nekem a legideálisabb lenne csak bepattintani otthon a dockba és csapatni azt is 144Hz-en. Mivel a z1 extreme azt biztosan kihajtja annyival. On - The - Go pedig ezek egészen megbízható játékélményt adnak .
Tapasztalatom csak Steam Deck oledről van, de az valami kibaszott jó cucc. Főleg annyiért ,csak a loli nem megy rajta
Ne írjuk le ezt a kategóriát szerintem . Egy valami biztos, szerintem nem a tizenéveseknek készül.
-
Sundesz
őstag
válasz
Döglött Róka #30 üzenetére
Jobb kézben tartani egy Switch-et mint egy Deck-et mondjuk? Nekem csak Lite volt rövid ideig, nincs összehasonlításom.
Ha valakinek van egy nagyobb PC gyűjteménye akkor az szintén plusz pont lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Sundesz
őstag
válasz
Döglött Róka #28 üzenetére
Steam Deck 160 ezertől van, az emészthető árkategória és mégiscsak az a legkiforrottabb.
-
Döglött Róka
veterán
Fogyasztói ár : 360 000 forint
Értem, hogy új kategória, de lehetetlenül drága és rétegigényt szolgál csak ki. 5 év múlva, ha olcsóbb lesz mint egy PS5/XSX/Aktuális nagykonzol és nem használtan. Akkor lesz ennek értelme. Addig ez csak egy geg. -
Raysen623
addikt
válasz
BadSector71 #22 üzenetére
Kérlek írd le hol írtam, hogy olcsó játék hülye gyerekeknek (nem olcsó platformról beszélünk). Ha lenne gyerekem, biztosan nem vennék neki ilyet, de ez megint csak én vagyok. Egyébként valóban nem szeretek on-the-go, tehát útközben játszani, de nem azért mert nem vagyok elég gamer. Mindketten boomer-ek vagyunk (nem az eredeti értelmében) de velem egy idős kezében ilyen eszközt még nem láttam. Nem véletlenül írtam a "számomra" kifejezést sem a mondatom elején. Tehát másnak még ettől lehet jó dolog. Élő példa vagy rá.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
ForRedGlory #23 üzenetére
A fizikát nem lehet meghágni .. a SoC erejét is figyelembe véve.
-
Sundesz
őstag
válasz
ForRedGlory #23 üzenetére
Ennyi jelenleg amit ki lehet hozni az akkukból és egy ilyen erős APU-ból. Telefon sem bírja jobban ha játszol rajta. Ne legyenek irreális elvárások.
-
ForRedGlory
félisten
"Általános tapasztalatunk az, hogy a beállításokra odafigyelve körülbelül 2 óra játékra számíthatunk, ennél többre csak tényleg alacsony teljesítményigényű programokkal képes a Legion Go."
Akkor ez nem Legion GO, hanem Legion CORD... 2 óra üzemidő. Viccnek is rossz.
-
BadSector71
csendes újonc
Sajnos már az 5X felett járok, de imádom a hordozható játékélményt, BKK-n (buszon, villamoson, metrón) ülve és a lehető legjobb, legszínvonalasabb on-the-go élményre vágyom. Szóval nem értem, hogy minek kell fikázni a handheld játékélményt, amely nagyjából harminchat éve létezik és olyan klasszikus eszközöket villantott fel, mint a Nintendo GameBoy-ok különböző verziói, a 3DS és a Switch, PlayStationnél a PSP és PS Vita, a PC-s handheldeknél pedig a Steam Deck (OLED) különböző verzió, az ASUS ROG, vagy most a Lenovo GO és sok egyébk eszköz, amit fel sem soroltam. Jellemzően az idősebb, értelmiségi korosztály vesz handheldet és játszik velük, épphogy az erre igénytelenebbek nyomják a prosztó mobiljátékokat. OK, hogy téged mindez nem érdekel, mert vagy nem vagy gamer, vagy nem szeretsz játszani on-the-go, de ezt a lesajnáló, elitista, "olcsó játék, hülye gyerekeknek" mentalitást hagyjuk már.
[ Szerkesztve ]
-
BadSector71
csendes újonc
-
imre687
tag
Fura... 50% helyen 2240 másik 2242 amit eddig meg néztem. Na banyek köszönöm hogy szoltál
semmi rossz indulat nem volt bennem meg semmi csak egy ideje nem tudok normális cikket olvasni mert mostanában nem nagyon néznek utána hogy mi is az. Mintha fizetnének érte de nem néznének normálisan utána és összecsapják...
-
-
Miért nem lesz jó egy 2230-as SSD a 2242-es helyre?
Simán beleteszem
csak ne rázzuk ki.
De van beépíthető a 2230-as simán, mert lehet kapni filléres műanyag adaptert.
[link]@imre687: Nem voltál bunkó, csak tudatlan, 2240-es SSD. 2242-es.
Ha meg általad hibát találsz, nem egyszerű írni a szerzőnek a hiszti helyett?
[ Szerkesztve ]
-
Bl@tty
tag
Nekem inkább a "hanyattegerezés" szúrja a szememet.
Ez inkább olyan, mint a hétköznapi, de ergonomikus kialakítású példányok, csak itt a test egy "bot". Ettől még ugyanúgy az alján van az optikai érzékelő és az figyeli az elmozdulást, ha jól látom... -
-
imre687
tag
Gratulálok egy ilyen szar teszthez és tudom bunkó voltam...
Alapból az SSD mérete 2240... Illetve gyorsabb RAM-ok vannak a gépben (6500 helyett 7400) és emiatt a GPU is gyorsabb egy kevéssel. Mielőtt tesztet irtok nézzetek már utána, bocsánat de ezen rendesen fel basztam magam nem tudom hányadik cikk lett így el baszva... -
Solten
őstag
A Windows a problema ezeken a keszulekeken, meg a megfelelo driverek hianya. A Steam Decken a Steam OS remek, terhelve is csendes marad, probald ki Windows-al, erosen teker a venti, szenved a vas.
-
Raysen623
addikt
Száguldó világban élünk, de akarunk e ilyenben létezni?! Számomra a reggeli rohanás közbeni játék egy kalap fos, akárcsak a mobiljátékok, vagy kézikonzolos verziói. Köszönöm, de ebből nem kérek. Elhiszem hogy a mai fiatalok talán rávehetők erre, de az legyen az ő bajuk. Én ebből a túltolt ingerből nem kérek.
-
válasz
Trust No One #1 üzenetére
most jön a meglepetés, a Dell is dolgozik (Alienware) egy kézi konzolon, talán jövöre meg is jön. Űgy gondolom kezd a piac telitödni, mert a gamerek 70 százaléka nem játszik kézi konzollal.
-
lazac_
tag
Hogy mikekek?
Hall-effekt jeladós (szóval elvileg driftmentes) joyokat azért megemlíteném, mint pozitívum. A levehető vezérlőknek meg azért igazán járt volna egy valamirevaló grip (mint a Switch-nél), bár ugye thingiverse-n már vannak fecskék...
-
-
Trust No One
csendes tag
Már mindenki csinál kézikonzolt?
Bevallom, már évek óta szinte nem is játszom, és tisztán saját vélemény, de engem a hideg ráz ki mikor controlleres gaming jön szóba.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Lenovo igen ütős eszközzel lépett színre, kérdés, nem akart-e sokat a szarka...
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak egyfajta 5G-t támogat majd az új iPhone SE
- Asszociációs játék. :)
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...