Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Back to Opel
mert ezert jöttem csak megdöbbentett a hir....Szoval 1-2 napja nyekeg az ekszij....amig hideg a motor. Azt mondta a szerelöm, ha megyek haza megnezik az ekszij feszitöt vagy mit (mert hogy majusban volt cserelve, rossz nem lehet es eddig nem is volt ilyen hang). Addig is viszont vegyek ilyen ekszij csuszas gatlo sprayt. Utananeztem neten es nagyon sok olyan velemenyt olvastam, hogy nagyon kiraly meg minden, de 1-2 het alatt lekopik, a hibat nem szünteti meg szoval egesz egyszerüen penzkidobas..... na most akkor mi a teendöm?

Ha nem okoz ez különösebben semmi gondot, attol eltekintve, hogy hidegen a motor nyekeg par percet azt tulelem, amig nem nezik meg az ekszij feszitöt. Lehet ennek negativ egyeb hatasa?
Nem veszes a dolog es meleg motor nem csinlja...
-
Declare
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Szerintem a "lenyeg" a rossz döntes. Ö rossz döntest hozott
de mindenki hoz rossz dönteseket. Ugyan igy lehet rossz döntes, hogy egy stop tablanal körülnezel es azt gondolod atmesz a 90 el halado elött....es akkor itt is ragozhatjuk ezt a hangzatos kisgyerekekkel megpakolt kisbusz peldat. Ugyan ilyen tragedia lehet a vege. Vagy mondjuk a telen nyarigumival (vagy forditva) közlekedö, amikor egy kanyarban a rossz gumi miatt csuszik meg csak egy picit a kocsi hatulja es pördül a szembejövö ele. Ugyan ilyen rossz döntes.Nekem ez a velemenyem es nem tartom a legkevesbe sem emberinek az ilyen "törtenetnel" az öncelu okoskodast (ami megy "Integra forumban" is, hogy "nah tessek, en bezzeg milyen kiraly csavo vagyok, mert milyen ovatosan es milyen körültekintöen vezetek es soha nem hibazom...")...ez baromi könnyü es nepszerü egy gyorshajtasos baleseten okoskodni
Tanulsagos...es csak ovatosan!De most ezt ne magadra vett nem Neked irom
csak ugy altalaban ez a velemenyem.... -
Findzs
addikt
válasz
Markizmark
üzenetére
mi lett a hidrotőkékkel?
cserélted végül? -
diablo1984
veterán
válasz
Declare
üzenetére
persze, de ahol ő ment ott nem 130(180) volt a megengedett, így azért rizikós, nem egy autópálya lehet az út minősége sem(voltam már arra), így rizikós vállalkozás volt!
sajnálom én is Integra fórumtársunkat, a filmes topicba jókat írt, de azt is figyelembe kell venni, hogy nem nyugtatna ez a tudat, ha éppen engem vagy a családomat kaszál el.és mi nem vagyunk kaszkadőrök, a közút nem járműforgalom elől elzárt terület, az autónk meg nem egy speciálisan felkészített versenygép, így mindenkinek aki úgy gondolja, hogy megtaposom neki, mi baj lehet, járjon a szeme előtt Integra és a Toyotás példája is, hogy a "mi baj" az emberéleteket jelenthet.....
én a Vectrámmal egyszer mentem 200 felett, persze autópályán, de nem éreztem biztonságban magam benne, annál a sebességnél az autópálya belső sávja is terelgette a kocsit, pedig a C vectra kombi nem egy 1 tonnás kupé.... főúton egyszerűen sorskísértés ez a tempó.....

-
gban
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
Egyetértek.
Pont erről volt szó nemrég, sajnálatos hogy aktualitása lett a dolognak.
Erről elmélkedtünk kicsit Declare kollégával.
Hogy nem csak az számít, mennyire jó az autód és mennyire a legjobb gumit teszed rá vagy sem.
Mindez semmit nem ér, ha csak az autód képességeit nézed (vagy esetleg azt sem reálisan), nem pedig komplexen veszed figyelembe az összes tényezőt, beleértve a többi közlekedőt, sebességét, gyengébb autóját, valamit hogy simán lehet egy barom is a másik.
Mert mindig jöhet egy barom.
Az meg sokszor a normáknak megfelelő vezetéssel sem védhető ki, csak túlzottnak tűnő körültekintéssel, óvatossággal. -
diablo1984
veterán
válasz
Findzs
üzenetére
jah, mert nyáron 180-al nem lehet megcsúszni. tudomásul kell venni, hogy az autó 4 tenyérnyi helyen fekszik fel az útra és ha 180-nál beüt a ménykü, akkor az lehet integra typeR, Toyota GT86, vagy akár egy 7-es bmw is, eléggé gyászos a benne ülőknek a sorsa! ezeket a rizsrakétákat meg még végzetesen le is könnyítik, hogy a kis szívómotor még jobban repítse, az integra pl még viszonylag kökorszaki is volt kismillió légzsák nélkül( a toyota gt-ből a srác zúzódásokkal megúszta a dolgot, a barátnője meg az üléssel együtt elszállt).
ami még ezeknél a baleseteknél "szerencsés" volt, hogy nem járt épp ott rosszkor, rossz helyen egy másik autó, amiben egy négytagú család éppen utazott, mert azért egy másik autón egy repülő rizsrakéta is szépet pusztít....

szóval egy szónak is száz a vége, ha a sebességhatár környékén kocsikázik az ember úgy is érheti végzetes baleset, ha többszörösével repül, akkor az esély a túlélésre drasztikusan kevés, szinte egyenlő a nullával! óvatosan közlekedjetek a sajátod és a közlekedésben résztvevő többi félre nézve is, mert senkinek sem kifizetődő egy baleset, mert vannak akik az életükkel fizetnek érte.....

-
Findzs
addikt
Tegnap meghalt egy fórumtársunk Integra, nyugodjon békében.
[link]
Állítólag gyorsan ment 180 körül és megcsúszott a kocsi.Hozzá vagyunk szokva a nyári, őszi útviszonyokhoz mindenki legyen óvatosabb itt a tél. Ha az út száraznak is tűnik lehetnek már rajta itt-ott lefagyott párafoltok.
-
ro_bert17
őstag
válasz
ro_bert17
üzenetére
A hétégén viszonylag többet autóztam az autóval. Azt hiszem kb. 8 fok volt a külső hőmérséklet és tulajdonképp elég gyorsan bemelegedett az autó, bár nem tűnt gatyarohasztónak a meleg. (valószínűleg csak viszonyítási alap gond lehet, vagyis bízom benne).
Olvasom közben hogy a párásodásról is írtok. Nálam is az átlagostól sokkal jobban párásodik. A klíma bekapcsolása valóban pikk-pakk leviszi, hiszen száraz levegőt kezd befújni. A hétvégén elég jól megtakarítottam az autót. Olvastam valahol amit itt is érintettetek, hogy a szélvédő alatt hajlamos összegyűlni pl. nedves falevél amitől nedves lesz a pollenszűrő. A hétvégén ebből szedtem ki, úgy tűnik javult valamennyit a helyzet. Vettem páramentesítő folyadékot is, kíváncsi leszek mennyire fog működni.Egyébként 97-es az enyém, a nyugdíjas volt főnököm volt a tulajdonosa. 115000km van benne. Garantáltan, mert évek óta ismerem az autót.
De ez tényleg nem sokat jelent, max. a hátsó üléspad érintetlennek tűnik, meg hasonló. Ettől ez még egy idős, és használt autó.
Eddig egy kb. ugyanennyit futott focust meg egy fabiát használtam. Mindhárom autó teljesen más kategória, tudni kell helyén kezelni. -
gban
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Ez az enyémre igaz, valamint a házban van egy olyasmi mint a tied, nem szervós és 2001-es vagy 2002-es, arra is igaz.
Annak a tulaja mondta nekem, hogy ha lefekszik a mutató, akkor még megy vele egy 100-ast pályán.
Én is innen tudom, de igaznak is bizonyult. Magamtól biztosan nem feltételeztem volna, és ha lefekszik a mutató, tuti 10 km után elkezdtem volna aggódni, és nem merek többet menni, az biztos. -
AMD Power
titán
Negyeden van a benzin mutató a kocsiban. Kb hány liter benzin van még benne?
-
batai15
félisten
válasz
diablo1984
üzenetére
értelek köszi!
-
batai15
félisten
Üdv urak! [link]
haverom lehet megvenni, de szerintem gyanusan olcsó. vélemények esetleg? -
gban
veterán
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Ez nem egészen így van.

Vízkő sima párolgás esetében is visszamarad.
Pl. láthatod a jelenséget a cserépalátéteknél, vagy simán egy vízzel otthagyott pohár / üveg esetében is látszik a párolgás után ottmaradó vízkő.
A motortérben meg meleg van, így a párolgás is gyorsabb.
A csövekben, vékony fúvókáknál, pumpában meg nem előnyös ha lerakódik.
De ezt azért én is túlzónak és kisebb gondnak érzem, mint a hűtőrendszer esetében, bár 15 év alatt azért simán el tudom képzelni hogy látható hatása lesz. -
gban
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
Én csak fagyállóval töltöm föl, nyáron is.
Azt mondják, jobb a rendszernek ha nem víz van benne.
Ugyanezt mondják a szélvédőmosóról is, hogy az pl. nem vízkövesedik be ha nem víz van benne. -
Declare
őstag
Biztos, hogy nem kell hozza....egyreszt homemade megoldasra nekem most nem volt se idöm, se kedvem....de nem is volt tervbe veve, csak a szerelöm mondta, hogy raneztek a biztonsag kedveert (hasznaltan vettem majusban) es mondta, hogy nem volt tuti.
Nagyon jo ismerös, meg sem fordul a fejemben, hogy nem mond igazat...mielött valaki mondja, hogy lehuzas

-
n0rbert0
senior tag
Sziasztok!
Sajnos már nagyon régóta nem működött az F astrámon a középkonzol világítása, ezért ma rávettem magam, hogy kicseréljem a 4 kis izzót.
A művelet sikerült is, de sajnos elhagytam a belső keringetés kapcsolónak a kis réz pöckét, ezért hiába nyomom meg a gombot nem marad úgy.A kérdésem az lenne, hogy szerintetek ezt lehet külön kapni vagy csak komplett kapcsoló kapható?
-
törölt tag
B vectra alá jó a185/65 R15 téligumi?
Most 195ös van. Egyébként 185-ös nyárival vettem de nem emlékszem hogy rosszabb lett volna.
-
suits
tag
Mennyi folyadék kell bele pontosan?
-
trassher
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Jól tudod, az kell bele.

-
diablo1984
veterán
-
gzbotii
nagyúr
Gyertyákat vezérléssel egyszerre érdemes cserélni, vagy ezeknek hogy van a csere időszakuk?
Milyen típust érdemes választani? -
suits
tag
Hi! Érdemes lecserélni a hütővízet szerintetek?Kb. 3 liter hütőfolyadék koncentrátumom(glikosam kék) van otthon annyi elég lenne a cseréhez vagy csak töltsek rá? opel astra gtc 2008.06 z14xep
-
Declare
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Csaladban fiat punto 1.4 dizel 2 ev körüli,ugyan ugy fel ora mire elkezd füteni....szerintem ha dizelben nincs ilyen kisegitö fütes, mint apl az astra H ban akkor az ilyen, ha kis köbcentis....lehet egy 3 literes mashogy melegszik

(#33952) Blue Eagle Persze, nem s konkretan arra gondoltam, hogy egy olyan kis tasakot odatenni
, de valami hasonlo, csak "komolyabb" megoldas
csak ötlet volt 
-
-
Declare
őstag
válasz
Kickass
üzenetére
Autoknal szerintem a motor altal termelt hö miatt nincs ilyen gondja a klmanak nem? Legalabbis autoban en meg nem tapasztaltam, hogy benyomom a klimat akkor az nem kapcsolna be. Max tenyleg nagy hidegben indulas utan közvetlenül? De nekem ilyen problema soha nem tünt fel

(#33947) gban : Ez igaz, de attol meg a pollenszürö bent van a kocsiban....a para meg kivülröl csapodik le, mert azert a kocsi szigetel
ezert nem ertem, hogy tud a pollenszürö annyira vizesedni...mert mondjuk egy hosszu idöszak utan amikor a kocsit nem hasznaljak az ok....de rendszeres hasznalat mellett 
-
gban
veterán
válasz
trassher
üzenetére
Szimplán kivette.
Én inkább párásodok, de nem nyomom tele a rendszert meg a ventit szó szerint bármivel.Declare: nedvesedés: nem csak esőben van pára, különösen mostanság ha kint parkolsz, láthatod, tök nedves az ablak. legalábbis nálunk így volt 1-2 hete.
Olyan is volt, hogy ráfagyott, és vakarni kellett, pedig 3 fok volt - ez egyszer volt idén, Pesten.
Ha jól gondolom akkor csapódik ki leginkább a pára ha nagy a hőmérséklet-ingadozás. -
Declare
őstag
Ez lehet siman amugy, de mondjuk rendszeres hasznalat mellett, ha nem az esöerdöben parkolsz a kocsival annyira nem vizesedhetne a cucc nem? Mondjuk ki akkor sem vennem azert a pollenszüröt

(#33942) trassher klima szaritja a levegöt, vicc nelkül bekapcsolas utan fel perc es egy darab para nem marad sehol.
-
gban
veterán
-
Declare
őstag
válasz
trassher
üzenetére
Klima benyom, fel perc alatt minden
para(pára
) eltünik
Mondjuk ha ilyen beragadt belsölevegö keringetes gond van azt ki kell nyomozni, de szerintem azt eszrevetted volna mar....nekem ha a belsö keringetes bekapcsolva marad veletlen 5-10 perc mulva majdnem leesik a fejem 
En mostanaban, hogy gyakran ilyen 4-5 fokok fogadnak reggel (es ez ugye csak roszabb lesz) egy 5 percre kb reggel be szoktam inditani a kis trakeszt amig fogat mosok
motornak is jo es belül is jo kis meleg lesz minden fele pára nelkül
Amugy ez a kiegeszitö fütes nagy talalmany, plane a dizel autokhoz!Volt olyan ismerösünk akinek a kis dizel Peugeot telen 30 perc alatt nem volt kepes langyosabbnal melegebbet befujni
a kis astramban 2 perc mulva meleg levegö jön
das Opel 
-
trassher
addikt
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Nem tudom mi lehet vele mert félúton megálltunk, letöröltem pára törlő szivaccsal és utána már abszolút nem párásodott. Keresek majd valamilyen leírást a csappantyúhoz mert ez annyira nem buli.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
trassher
üzenetére
A feltűnő párásodás hideg időben legfőképp több személy bentartózkodása mellett, felróható és sajnos elég gyakori hiba a belső keringetés átállító elektroszervós egység meghibásodása. Ha a párásodás makacsabb a kelleténél, akkor szinte biztos, hogy a belső keringetésbe "ragadt" a csappantyú, mert a nyomógombos kapcsolóra a szervó nem reagál. Ugyanez az egység (Bosch) található meg az Astra G, Zafira A, Octavia, Citroen Xsara, Audi és WV bizonyos típusaiban.
-
trassher
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Én pont ma vettem észre g-ben hogy ha szélvédőre van állítva a fűtés akkor is jön a műszerfali helyeken is a meleg. A másik mai felfedezésem hogy annyira spóroltak a szélvédőre irányuló fűtéssel hogy a szellőzőnyílás nem ér végig hanem mindkét szélétől km 20-20 centire kezdődik csak el. Párásodik is szépen a szélvédő 2 oldala de! Ha a középső szellőzőket tökig feltolom akkor már szélen is lemegy a pára. Abszolút nem értem miért így lett kitalálva de legalább már rájöttem hogy mi a megoldás.
-
diablo1984
veterán
hát ez csínos, belülről mint egy török szafarijáró! azért a friss kasztnira 3 réteg festék és 2 réteg lakk azért kellett, tél jön, jót tesz a szigetelésnek, kevesebb lesz a rezsi.....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
7Sony7
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Üdv! F Astránál középen csak akkor fúj meleget, ha a levegő irányító fejre van állítva, ha jól emlékszem. Nem szoktam úgy használni, csak ablak és láb, vagy csak szélvédő üzemmódban, ott viszont hideget fúj középen. A fene aki megtervezte. " astránál is ilyen, ezért gondolom, hogy nem hiba, hanem szándékos.
-
norrberth
addikt
válasz
Blue Eagle
üzenetére

-
norrberth
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
De a rádió része csak akkor kapcsol ki ha a kulcsot kiveszem, és ha hazajövök és benne a kulcs fél napot akkor addig szívja az akksit? de majd kimérem a rádiónál is hátha, ennek szerintem nincs nagy áramfelvétele [link] még a kesztyűtartót is megnézem.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Pontosabban, az alkalmazott vezeték keresztmetszete szabja meg a terhelhetőséget (gépjárművek esetében az olvadó biztik mérete is - természetesen persze ez méretezett).
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Végül találtam olyan áramot ami nekem kell! a szivargyújtó világítása! világítástól független! ha gyújtást rá adom felvillan, ha leveszem elalszik! pont mint az elakadásjelző! meg bal oldalon a világítás kapcsoló része.
A szivargyújtó részét már szedtem is szét izzó csere végett.

a Belső világítás buráját hogy szedjem le? honnan feszítsek be neki?

-
AMD Power
titán
válasz
diablo1984
üzenetére
Ez az.. Ezért nem értem.

-
AMD Power
titán
válasz
diablo1984
üzenetére
A hideg bezzeg jön.

-
AMD Power
titán
Mai napi érdekesség. A meleg levegő jön szinten minden nyíláson a műszerfalon. Kivéve középen a két nagyobb nyílásnál és az én jobb lábamnál.

-
norrberth
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Ránézek majd mindenképp
köszi a segítséget. -
diablo1984
veterán
válasz
norrberth
üzenetére
akkor inkább a gyújtáskapcsolóban keresd, vagy a rádió részen(ott van egy gyújtásra kapcsoló áram rész) ott a szabvány csatiról leveszed a jelet és kész! nálad a szivargyújtó vajhon nem gyújtásra kapcsol? nekem lehet rosszul rémlik, de mintha a vectrában csak gyújtáson volt szivargyújtó, márpedig ha így van, arról húzdd inkább, az semminek nem zavar be!

-
norrberth
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
A világítástól független legyen, gyújtásra kapcsoljon! ha ráadom a gyújtást maga a világítás kapcsolón felvillan középen egy led! ha leveszem elalszik! azt kéne megtaláljam.
De jó nekem máshonnan is, csak nem találtam mást. mert a Cd lejátszó is olyan csak akkor kapcsol ki ha kiveszem a kulcsot, de ha csak itthon áll benne a kulcs órákig, addig meg szívja az akksit. Olyan helyről kéne levegyem ami a gyújtásra kapcsol. -
norrberth
addikt
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséged!
még egy olyan kérdésem lenne hogy szeretnék bekötni egy Radar detektort, és kéne áram a világításkapcsolóról, ha gyújtást rá adom be kapcs, ha le veszem kikapcsoljon.
Melyik vezetéket keressem a kötegbe? vagy mérjem ki? szerintem a DRL-t is így kell bekötni.
[link] -
Blue Eagle
őstag
válasz
norrberth
üzenetére
Szia! Abban az esetben kell Can-Bus rendszerre kompatibilis LED fényforrás, ha az ECU figyeli az adott lámpatest fényforrásán áthaladó áramot. Az utastér világítást nem tartom konkrétan ilyennek, de erről Te is könnyen meggyőződhetsz ha kiveszed az égőt és lepróbálod, hogy égő nélkül dob e hibát a rendszer.
Egyébiránt a Can-Bus támogatással bíró LED fényforrás egy söntellenállással imitálja az eredeti hagyományos égő felvett teljesítményét. -
ro_bert17
őstag
és (#33905) n0rbert0: Kb. 10 perc és 90 fok fölött van a víz. De ez csak meleg amit befúj, nem olyan igazán meleg. Ugye pont ez kérdésem, mert tizen évesen vezettem ilyen F astrákat, akkor is csak nyaranként nem ismerem a fűtésrendszer hatékonyságát.
Tegnap este még olvasgattam a neten és szerintem valami más gond lesz. Azt írják, hogy ezeknél a klímásoknál előfordulhatnak eltömődéses és egyéb malőrök. Ez ott jelentkezik hogy hihetetlen mód párásdik az autó belülről, ami nálam is abszolút jellemző. Bár tény az is, hogy a nyár végén öntögettem egy kis desztillált vizet a kiegyenlítő tartályba, mert nem találtam megfelelőnek a szintet. Fagyállót viszont nem mertem ráönteni, mert már nem emlékszem mennyire érzékenyek ezek a folyadékok az után töltésre.
De úgy néz ki szerdán rá kell szánnom az időt, és elviszem ebbe a cromax szervizbe, meg látom mit mondanak (ezekhez a klímásakhoz a hűtés/fűtés fődarabok piszok drágák újonnan
) Addig is lehet kipróbálok valami páramentesítő folyadékot a szélvédőre, meg valami tömítő folyadékot a hűtőbe, ha befokoljuk a vizet télre. Bár ezeket sem ismerem, nem volt még szükségem eddig ilyenekre.
Szóval valaki közületek járt már ebben a szervizben? Vagy nem hallottatok róluk? Nem lehúzósak? Értenek az autókhoz? -
norrberth
addikt
Sziasztok! Opel Astra H belső világítást szeretném kicserélni ledesre, hogy pattan ki a helyéről?
-
trassher
addikt
Hazaértem, megvan az első fogyasztási adat. 2 hete teletank + 12 liter kannába. Múlt héten fél tanknál kanna be. Tegnap még tankoltam 10 litert itthon hogy ne legyen semmi gond. Most este tankolás tele, 43 liter ment az autóba. Ezek alapján 52+12+1=65 liter. 865 Km-t mentem, fele város fele fűút. 7,51L/100Km jött ki. Teljesen elégedett vagyok.

-
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
F astra fűtése milyen gyorsan kell hogy meleget fújjon hasonló időjárás mellett, mint pl. a mostani? És mennyire hatékony a fűtése?
Azért kérdezem, mert csak pár km-re járok vele munkahelyre. Ilyen időben reggel a kb. 10 perces városi forgalomban kezd melegcskét fújni. Mert igen, nekem ez olyan langyos tűnik akkor is, amikor bemelegszik az autó rendesen hosszabb távon. A közel múltban egy előző generációs focust, meg egy fabiat használtam sok éven át. Azok fűtöttek rendesen, sosem tűnt fel hasonló.
Ha most ilyen, nem tudom milyen lesz hidegben.És egy másik. Augusztus óta használom az autót, de eddig még nem vittem el szervizbe átnézetni idő hiány, és financiális okok miatt (az itteni segítségeket, ajánlásokat még egyszer nagyon köszönöm
)
Viszont ma feltűnt valami. Nagyon sokszor kerül itt szóba a cromax, ahonnan alkatrészt vásároltok. Pár napja vettem észre, hogy itt Budapesten az Asztalos Sándor utcában is van bolt. A neten rákerestem, van szerviz is. Az áraik nekem szimpatikusnak tűnnek. [link]
Szóval van itt valakinek tapasztalata velük, vagy hallott esetleg a szervizről?
Annyira kényelmes lenne, mert kb. 1 km-re van a melóhelyem, meg a lakhelyem közt félúton, így még akár munkaidőben is kitudnám vinni az autót, amikor szervizeltetni kell. -
AMD Power
titán
válasz
Mikuland
üzenetére
Az a legfontosabb!

2020-ig megérkezik az Opel új zászlóshajója, egy terepjáró
Jelentősen továbbfejlesztik a rüsselsheimi gyáraMagával ragad - Opel Insignia Country Tourer 2.0 CDTI BiTurbo Aut. teszt
Automata váltó!

-
Mikuland
tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Megnyugtat a tudat, hogy biztosan indul a szekér!

Az indításkori kerregés is megszűnt az újjal ( érdekes ), már a mutatók is lecsapódtak a régivel mikor tekert az önindító.
...03: - nekem tetszik az automata is, olyan jó néha csak nyomni a pedált, a gép meg dolgozik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GLS
- Építő/felújító topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- További aktív témák...
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
mert ezert jöttem csak megdöbbentett a hir....
de mindenki hoz rossz dönteseket. Ugyan igy lehet rossz döntes, hogy egy stop tablanal körülnezel es azt gondolod atmesz a 90 el halado elött....es akkor itt is ragozhatjuk ezt a hangzatos kisgyerekekkel megpakolt kisbusz peldat. Ugyan ilyen tragedia lehet a vege. Vagy mondjuk a telen nyarigumival (vagy forditva) közlekedö, amikor egy kanyarban a rossz gumi miatt csuszik meg csak egy picit a kocsi hatulja es pördül a szembejövö ele. Ugyan ilyen rossz döntes.
Tanulsagos...es csak ovatosan!

csak ötlet volt 
Mondjuk ha ilyen beragadt belsölevegö keringetes gond van azt ki kell nyomozni, de szerintem azt eszrevetted volna mar....nekem ha a belsö keringetes bekapcsolva marad veletlen 5-10 perc mulva majdnem leesik a fejem
a kis astramban 2 perc mulva meleg levegö jön
das Opel
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)