Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
válasz
Declare
üzenetére
képek alapján olyasmi
gondolom a kínaiak sorozatban nyomatják és olyan márkajelzést írnak rá amilyet a rendelő kértaláltam egy olyan véleményt miszerint a teljesen lemerült akkut nem tudta tölteni mert hibásnak érzékelte
egy buta töltővel kellett feltölteni 7,5v fölé utána már töltöttemajd AMDPower felokosít minket ha ő próbált már ilyet az övével
szerk: AMDPower, én is így gondolom de azért jó lenne ha nem kellene a szomszédból töltőt kérnem ha teljesen lemerül az akksi

"Egy teljesen lemerült akkumulátorhoz vettem, mert a leírás szerint sokat tud és sokféle akkumulátorhoz megfelel.
1 napig rajta maradt a világítás az autómon. Szinte teljesen kifeküdt az aksi. Amikor rátettem a töltőt, akkor kiírta, hogy 2.8V és nem csinált vele semmit. Ha megnyomtam a gombot, akkor kiírta, hogy Err. A nagyon gyenge leírás szerint ez azt jelenti, hogy nem tudta megállapítani, hogy 6 v. 12 voltos akkumulátor és emiatt biztonsági okokból nem tölti...
Kölcsön kellett kérnem a szomszédtól a teljesen buta töltőjét, amivel kb. 5 percig töltöttem. Feltöltötte kb. 7.5 V-ra és ezek után már ez a "nagyonokos" töltő is fel tudta tölteni.
Mit csinálok, ha nincs a szomszédomnak egy ilyen "buta, de hasznos" töltője????
Jó lenne, ha lenne benne egy "lebutító" funkció is, amivel akkor is tölt, ha az intelligenciája szerint nem kellene, de szerintem meg igen.Az is lehet, hogy csak a használati utasítást nem sikerült felfognom és mégis fel lehet tölteni vele a szinte teljesen lemerült aksikat is.
Ha ez így van, akkor TÖKÉLETES a töltő, de ha nem, akkor szinte használhatatlan. Bármikor előfordulhat, hogy ennyire lemerül az aksi. (a sípoló az autómban, ami figyelmeztetne, kontakt hibás... )"
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sorozatok
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Szólánc.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- PHILIPS FC9333/09 PowerPro Compact porzsák nélküli porszívó
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest