Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
egy ilyen nano bevonatot el tudnék képzelni a kocsimra
[link]
nincs több kocsimosás
érdekes lenne egy tanulmányt készíteni mennyire szennyezi a környezetet a kocsimosás a sok vegyszerrel
és egy ilyen nano technika mennyire tudna változtatni ezen -
AMD Power
titán
-
Mikuland
tag
Zűrös a szoknya cseréje? Most néztem Cromaxnál jó áron van a bőr.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
mohabá 007
üzenetére
Nem ez a az első csúnya meglepetés, amikor felhúzok egy szoknyát

-
mohabá 007
aktív tag
válasz
mephi666
üzenetére
Nekem az 1-est nem vette be,vagy csak nehezen,néha recsegett,ill a sebváltórúdnak túl nagy volt a holtjátéka.
A váltószoknyát felhúztam,…

a sebvátókart mozgatva láttam,hogy az egész műanyag ház ide oda lazán mozog./mind a 4 rögzítőcsavar fel volt lazulva.Csavarok meghúzva,gond megszünt.
-
Ck.
addikt
Üdv Urak,
Mik a vélemények 2000-es Astra 1.8-as benzin motorról? Nyűgös vagy megbízható? Esetleges típushiba?
-
mephi666
nagyúr
válasz
Ablakos
üzenetére
ehhez mesélek 2 közeli történetet, ami a fogyó üzemanyag miatt történt:
nővéremék elutaztak, szombaton délutánra tervezték a hazaérkezést... hazafelé úgy számolta sógorom, hogy tankolni kell gázolajat, vége felé járta már: kigondolta, melyik kisebb településen állnak majd meg, mert ott olcsó is... mármost szombat délután az zárva volt és onnan 10-20km-re megállt a gép... pontosan nem emlékszem már a részletekre, mert kb 20 percen át részletezte, mi történt ezalatt: gyalogolt... felvették... kapott kölcsönbe kannát, amit megbeszéltek, hogy hol dobjon be majd megtankolás után az árokba, hogy a gazdájához visszakerüljön... traktorral vitték a kerék fölött zötykölődve... lényeg: most már röhögnek rajta, de akkor nem volt vicces, hogy nővérem a 2 gyerekkel várt rá órákon át, aztán a délutáni hazaérkezésből lett éjfél, mert az utánfutó defektet is kapott, hogy minden tökéletes legyen a napban

másik: kolléganő szintén számolgatta, hogy "villog rég a lámpa, de majd a pályán megáll a megszokott kútnál" ...azzal viszont nem számolt, hogy baleset volt a pályán és a kút előtti lehajtónál leterelték totál ismeretlen környékre... neki mázlija volt, mert 10-20km-en belül talált egy kutat és megtankolt
ui: én nyugodtabb vagyok, ha nem nyaldossa a mutató a piros szakaszt... ha a városban vagy a környékén maradunk, akkor oké, egyébként elfér benne +10-15 liter benzin: nem romlik meg
-
RpPRO
őstag
Astra G-be tankoltam 51.3 litert. Az jó? Lehet?

-
mephi666
nagyúr
mitől lehet, hogy 1->2 váltásnál ha egyenesen áthúzom, néha kicsit recseg, mintha nem lenne teljesen kinyomva a kuplung (közben de)? ha 2mozdulatban teszem át (először le-jobbra, majd onnan balra-le), akkor nincs hangja, de akkor sem mindig sima az átmenet... 2-3-4-5-nél már nincs ilyen gond és akkor sem, ha 3-4-5ből 2-be rakom vissza
csak 1-2-nél, ha egyenesen lehúzom ...vagy éljek együtt vele, mert 22éves technika? céges kocsik 1/4 ennyi idősek, azoknál finomabb sokkal a váltó: peugeot 207, skoda praktik, octavia... hejj:múlt héten főnököm octavia-ját hoztam haza dunaújvárosból: annak nem gyenge a váltója... meg van szokva, hogy 4ből 5be kitolom jobbra, majd fel, jó hosszú úton a váltót, de ennél minimális mozdulattal szinte átugrott 5ösbe
meg a fokozatok közt szinte mindenhol alig kellett mozdítani rajta, olyan közel voltak -
mohabá 007
aktív tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Mérd meg a csőcsonkot,amire rámegy a cső.Ha véretlenül
46-48mm,akkor van tippem. 
-
mohabá 007
aktív tag
Lehet túl maradi vagyok,de látatlanba soha,semmit nem veszek./előre nem utalok./

Cromax-tól rendeltem,egyéb apróságokkal együtt a váltószoknyát komplett készen.(keretre szerelve)
Már csak azért is,mert a szállítási költség az össz cuccnak kevesebb volt,mint "máshol" csak a váltószoknyáé.Nekem megfelel.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
mohabá 007
üzenetére
Igen akkor ahogy írtam is, azzal az esetleges különbséggel, hogy lehet kézi átállítású a csappantyú (ha jól látom egy kis kar van a cső közvetlen becsatlakozása felett, ezzel lehet átállítani a téli-nyári üzemmódot). Ha a légszűrőházat szétszeded, akkor az mindent elárul.
Szerk: Valamilyen flexibilis alu csőben gondolkodnék...
-
lsebestyen
addikt
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Ja hopsz, csak gyorsan a gugliról kerestem egy képet, de akkor majd holnap csinálok egy fotót.

Milyen néven kellene keresnem? Néhol már eléggé ki van szakadva
. -
mohabá 007
aktív tag
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Tessék,egy kicsit balrábbra:

-
mohabá 007
aktív tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Nembeszélve a szelepfedél pakolásról
. -
Blue Eagle
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Kérlek, ez a kipufogócsonkról elszívott meleg levegő a levegőszűrő házba. Célja a hideg külső hőmérsékletkor az enyhébb levegő beszívása a folytószelephez, azon pedig a motorba. Az átváltás ez és a sima levegő között egy automatikus-csappantyú végzi. Még többet segített volna nekem a kép, ha balrább látnék, vagyis ennek a szürke csőnek a becsatlakozási helyét.
-
lsebestyen
addikt
válasz
Blue Eagle
üzenetére
-
marsu
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Egy idő után már nem olyan mint új korában, és ha már nagyon kopott vagy sérült, esetleg lyukas, akkor érdemes újrabőröztetni ...

-
freaghill
őstag
Sziasztok!
Opel Kadett E-ben hol találom az alvázszámot?

-
KrAt
veterán
válasz
adidas4death
üzenetére
Mennyiért vetted?

marsu: az oldal oké, saját képre gondoltam

-
gzbotii
nagyúr
válasz
Findzs
üzenetére
Azért fut ott Vauxhall néven, mert az egy hazai, bejáratott márka volta amikor megvette a GM.
Logikusabb egy ismert, "hazaia", népszerű márka alatt adni a modelleket, mint új imidzst építeni addig arra ismeretlen márkána.
Meg a GM-nek nem is az Opel név futtatása a célja. -
sitotomi
tag
válasz
Declare
üzenetére
Ezeket úgy bírom

Nem dohányzó prof. dr. phd. habil hölgytől, aki csak nyáron használta, kizárólag minden hónap utolsó vasárnapján az udvarban körözésre mikor nyugati szelek fújtak... és mikor elmész megnézni egy benga kopasz pöccinti el a csikket a leszedált kocsi mellett
Egyébként valahol olvastam régen, hogy nem is fáradnak az újrabőrözéssel, mert 1000 forintból le lehet festeni...

Közben meg is van: [link]
-
Declare
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Pl megserült, vagy ilyesmi....meg azert az is rondan kifenyesedik elöbb utobb.
Vagy pl egy nepper behozta külföldröl 400k km el es most meghirdeti a hahun "garazsban tartott, hölgytulajdonostol....85k km el" 20k ert ujrabörözi, a vevö meg elegedetten bologat, mert a szomszed is megmondta, hogy a kormanyt nezze, nem fenyes e

-
válasz
Blue Eagle
üzenetére
oh, köszi

-
Sziasztok! Ezt a gumicsövet hogy a retekbe hívják?

-
Ablakos
addikt
Ha már ennyire csicsázó hangulat van... Lehet G-astra váltó köré műbőr szoknyát venni? Vagy bontóban kell ilyet keresni? Nagyon gázul néz ki az enyém. Sokat kapcsolgatok.

-
Blue Eagle
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Van. [link]
-
lsebestyen
addikt
Van valami jó ábra F Astra motortérhez? Nem szeretném azzal fárasztani a csoportot, h mindent egyenként kérdezek meg
C14NZ, és '94-es gyártmány 
-
marsu
veterán
-
gzbotii
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
Engem a Splashre emlékeztet.
-
AMD Power
titán
-
Declare
őstag
Igen, nekem is AFL es a lampa, de nekem autopalyan nem volt meg soha vele bajom (marmint masnak
Azert is furcsa ez nekem, mert ugy mar en is jartam, hogy jött mögöttem olyan kocsi amelyiknek az egyik lampaja kancsal volt es felfele vert az zavaro. Olyan, viszont, hogy elmegy mellettem a belsöben egy auto es az zavaro lenne ezert villogtatok (vagy forditva, nekem villogtatnak), ilyen meg soha nem fordult elö. Az jön a semmiböl, nehany masodpercig zavarhatna csak maximum, aztan mar elötted van....
De mind1, biztos van ilyen is.Nekem viszont normal közuton közlekedve 90-100 nal van ez a villogtatas....nem mondom, hogy mindig, de gyakran. Majd ilyen feher fal elött megnezem mi az autostarsak baja, de nem tünik szemre rossznak a dolog....

(#34331) trassher jaaaajaaaa, oke, összekeveredett a fejembe, hogy most mikor, ki beszelt helyzetjelzöröl, meg tompitottrol
de akkor is DRL feelingje van a helyzetjelzödnek 
-
válasz
Declare
üzenetére
Durván egy hónapja jöttünk haza Bécsből és sorra villogtak utánam az autósok az M1-esen. Igaz 5-en ültünk az autóban + csomagok, de bi-xenon lámpát nem is tudtam lejjebb állítani. Rákövetkező héten felhívom márka szervizt és közlik, hogy ja az AFL+ os lámpák ilyenek: 120 km/h felett automatikusan feljebb állítja magát. Ez nálam azért kicsapta a biztit, mert én is utálom, hogy ha engem vakítanak hátulról.
-
lsebestyen
addikt
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Jaja az volt, sniccerrel belevágtam óvatosan. Csak nem akartam, h beleessen egy darabka a csőbe...
-
Blue Eagle
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Éles késsel levágni.

-
lsebestyen
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
Kicseréltem a gumicsövet, azért megizzadtam vele rendesen, rögzítőbilincs alatti rész teljesen odaragadt a csőhöz.

-
Declare
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Amugy egyebkent en ezeket a bödületes termek palettakat nem tudom mire velni....
autoknal is, mobil telefonoknal is....mindennel. Felmesz egy akarmilyen gyarto oldalara, hogy venni akarsz valamit es belefulladsz a termekekbe. Ez szerintem mar egy hülyeseg, hogy autobol is van 66 modell.....bmwnel is lassan mar olyanok lesznek, hogy bmw 3,5 ......regen volt egy kis auto kategoria, egy kompakt, egy limuzin, egy premium limuzin, meg egy suv......ma meg van kis kompakt,közepes kompakt, nagyobb kompakt, kompakt limuzin, közepesen kis limuzin, kicsit nagyobb limusin, nagy..................................nekem ez mar hülyeseg kategoria. -
AMD Power
titán
Holnap jön a Karl. Kíváncsi leszek rá...

-
INMOTEP
őstag
Helló ,valaki nem ismer olyan szakit aki tud javítani Opel Vectra B Mid kijelzőt ? a szalagkábel elengedett és középen pár karakter nem olvasható ... Szlovákiában én ismerek egy emberkét aki megtudná javítani . de ha lehet itt nálunk oldanám meg .....
-
trassher
addikt
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Első kép a helyzetjelző, második a tompított. Nem tudom miért hat kéknek, papíron jégfehér. Nem tudok fényképezni + a búra tiszta víz volt.
-
AMD Power
titán
Tessék egy kis Opel válogatás mára!!
500 000 kilométert futott egy Opel Zafira. Kíváncsi vagy rá?
Összehasonlító: Opel Corsa 1.0 Ecotec - Škoda Fabia 1.2 TSI
Jó kis teszt lett ez. Bár nem kérdés szerintem ,hogy melyik lett a jobb gép.
Dízel kombik cégnek, családnak – Honda Civic vs. Opel Astra vs. Peugeot 308 vs. Seat Leon teszt
Nyertesnek nem titulálható, de ha megengednek egy kis tesztelői szubjektivitást, én magamnak bármilyen elfogultság nélkül az Astrát válsztanám

-
AMD Power
titán
Nem voltam itt 2 napig és 81 hsz?

Ma ebben trágya időben volt alkalmam a Barum tesztelni. Nagyon megvagyok elégedve vele. Nagyon stabil vele a kocsi. Jó a fékút is.

-
7Sony7
addikt
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Na, akkor majdnem eltaláltam. 2 fokozat kell ilyenkor.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Nekem is lassan cserélni kellene. Rövid fény nagyon harmatos. Múltkor (szapora esőben) kollégával ki kellet szálljunk, hogy megnézzük, ég-e
Igaz városban -
7Sony7
addikt
válasz
adorjant
üzenetére
4 felnőtt + bőrönd az már majdnem teljes terhelés. 2-3 fokozatba kell állítani már ilyenkor a fényszórót.
Valami autó használatijában láttam, de már nem emlékszem hol. Ha megtalálom belinkelem.
Érdemes lenne megnézni amúgy, hogy este odaállsz valami fal vagy kapuhoz, felkapcsolod a pilácsot, nem ül senki a kocsiban csak te, húzol egy krétacsíkot, hogy hova világít. Persze 10m re, vagy messzebb érdemes állni, hogy látszodjon a különbség. Utána beül 4 ember, esetleg +csomag, és megnézni hanyasra kell tekerni, hogy ugyanoda világítson. -
Findzs
addikt
válasz
Blue Eagle
üzenetére
és ez jó g astra helyzetjelzőjébe?
akkor én is kérek

nekem tungsram sportlight blue van [link] emellett nekem is fura a sárgás helyzetjelző -
adorjant
őstag
-
trassher
addikt
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Igen számoltam azzal hogy az élettartama rövidebb lesz mint a hagyományos izzóké de nem bánom. Sokkal jobban látni vele és az a 4000 forint nem nagy összeg még akkor sem ha évente cserélni kell.
Osram NB unlimited-ed is ajánlották de azt már drágálltam. -
Blue Eagle
őstag
válasz
trassher
üzenetére
Igen, az lakkozott. De én ilyenről beszéltem: Xenon White 501NHBL
A spirál konstrukción és a töltőgázon (ráadásul halogén) is sok múlik a színhőmérséklet tekintetében. Ilyen extra dolgoknak mint pl a magas fénysűrűség áruk van: alacsonyabb élettartam.
-
Declare
őstag
válasz
adorjant
üzenetére
Ha az autopalyan folyamatosan villogtak akkor, az valoszinüleg azert volt mert rossz oldalon haladtatok es nem a lampa miatt 
Viccet felreteve, tenyleg nem ertem az autopalyan hogy jelez es ki, de ha szembejövök villognak akkor csavarj lejjebb meg egyet a lampan....amugy nekem is villognak gyakran, pedig elvileg ez automatikusan allit.
-
trassher
addikt
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Mikor kivettem megnéztem az izzót, kék volt a búra rész 3/4 része, márkajelzés nem volt. Most hella blue light van tompítottnak, a nevét nem értem mert sehol sem kék ellenben szép fehér a fénye.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Onnantól még simán van 30 km.

)
csak 1-2-nél, ha egyenesen lehúzom ...vagy éljek együtt vele, mert 22éves technika? céges kocsik 1/4 ennyi idősek, azoknál finomabb sokkal a váltó: peugeot 207, skoda praktik, octavia... hejj:múlt héten főnököm octavia-ját hoztam haza dunaújvárosból: annak nem gyenge a váltója... meg van szokva, hogy 4ből 5be kitolom jobbra, majd fel, jó hosszú úton a váltót, de ennél minimális mozdulattal szinte átugrott 5ösbe
meg a fokozatok közt szinte mindenhol alig kellett mozdítani rajta, olyan közel voltak
46-48mm,akkor van tippem.