Hirdetés
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
olyat vettem én is, bevált: ne felejtsd el "resetelni" a kocsit akku rövid időre lehúzásával...

azt figyeltem meg nemrég, hogy pl lámpánál ha megállok, kiteszem üresbe és fékkel tartom, akkor időnként leesik a fordulat és bedadog kicsit... kinyomott kuplungnál már helyreáll és hosszabb út esetén csak az első 5-10-15 percben jelentkezik ez a probléma (de akkor se mindig) ...be van már tervezve nagyon egy átnézetés, de sajnos mostanában kevés az idő, így nem tudom mikor kerül rá sor (valószínűleg ennek nincs köze az alapjárati motorhoz, mert előtte is csinálta ezt és az alapjárati motor hibája kinyomott kuplungnál jelentkezett leginkább: olyan volt, mintha a kuplung kinyomásával padlóig nyomtuk volna a gázt is)
cromaxtól ajtókárpithoz rendeltem néhány patentet, mert amikor összeraktuk fél éve a kocsit, nem jutott mindenhova és időnként zörögni kezd... meg a központi zárral is van valami bibi, azt is megnézem egyúttal
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi haladó szinten
- Robot fűnyírók
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest