Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
válasz cappa72 #101597 üzenetére
Ez erősen hasonlít a gyújtáshibára, pl. kábel, elosztófedél, rotor.
Gyarmati_ - 60 lovas F-en ilyen nem volt szerintem
Postázást nem vállalok.
-
nagyúr
Megöltem reggel a topikot?
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz cappa72 #101571 üzenetére
Csak elméleti szinten...
Szerintetek célszerű lenne lecserélni a zörgő katalizátort egy utángyártottra?
Azon gondolkodtam, hogy lassan eol (end of life) lesz szegény kisöregnél (Astra F, 16 8v, 2000. évjárat), a régi katit leadom, az u.gy. belekerül, és a különbözetet (akár 50kHUF) meg még ráköltöm.Pl. kopogásérzékelő javíttatása (nem az általam alkalmazott kuruzslás).
Februárban műszaki vizsga (hacsak nem vesszük figyelembe a veszélyhelyzet meghosszíbbítása miatti lehetséges csúszást).
A legnagyobb bajom, hogy nem tudom, hogy hova vigyem.
Tatabánya (kakabánya?) nem egy világváros, és hát a szakszervizbe nem vinném, mert ott a rápislantás is többe kerülne, mint az autó értéke...
A legutóbbi szerel’lő, aki legaláb tudott valamit kezdeni vele, az legalább figyelembe vette a 20Nm meghúzási nyomatékot, de hát akkor is 1 hét után ismét visszajött a hiba (1602, 0325) . A 1602-es hiba (ami akár RAM hiba is lehet, ahogy mohabá007 említette) utalhat a vezérlőelektronika esetleges cseréjére is. (Fene se tudja – 3 autószerelő közül meg egyik sem.)
Amúgy érdekes, hogy amennyiben 3k felett van a fordulatszám, és erősen rajta van a gázon alábam, akkor nem jön hibajel. Ha meg óvatosan 2-3k között vagyok, akkor megérkezik a hibajel egy jól észrevehető megtorpanás után 3mp-cel.
Tehát most úgy özlekedek, hogy 3k RPM felett, vagy 2k RPM alatt. Igaz, eddig még csak 2x15 és 2x25 km-t mentem így, de hibajel nélkül. A kopogixet meg csak kézzel (jó forró volt... ) húztam meg.[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
208-as H Astra-mnál előjött egy olyan, minden bizonnyal hiba, hogy folyamatosan világít az ABS és az ESP piktogram. Én ABS jeladó hibának gondolnám, de nem értek hozzá, csak hallottam már, hogy létezik ilyen A hibakódolvasó megmondja, hogy mi ez és, hogy melyik oldali, mert gondolom mindkét oldalon van, legalább a hajtott tengelyen?
-
Tikakukac
titán
válasz jimmy5 #101592 üzenetére
Passz, mivel ez elég sok feltételen meg tud bukni, nem csak a fedélen, így én cserélném. Nyilván akkor lennél biztos a dolgodban ha magad csinálod. Lásd esetem, amikor elvitte fater a kocsit műszaki előtt és a kövi alkalommal 4 órát kapartam a szilikont a fedélből.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
-
Tikakukac
titán
-
jimmy5
aktív tag
válasz Tikakukac #101584 üzenetére
8Nm azt hiszem a meghúzási érték.
2009 novemberi az autó. Van egy kis "hasa" közepén a fedélnek a blokk széléhez képest.
12 év alatt elvetemedhet ez ?
Nekem nincs ilyen sík lapom.
A kipufogó le ömlő felől részén látszik olaj.
Felül nem.[ Szerkesztve ]
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
Tikakukac
titán
válasz jimmy5 #101581 üzenetére
Kérdés, hogy jó értékkel volt-e lehúzva a szelepfedél és rendesen takarított-e a felület.
Két másik opció: vetemedett a fedél vagy maga a hengerfej teteje slendrián megmunkálás. Nekem van a garázsban egy olyan kisebb alumínium tömb, ami eszetlenül síkra lett csiszolva üveglapon, és erre szoktam rakni 2000-es papírt és csiszolom át a hengerfej felső szélét valamint a teknő peremét a blokkon. Atompatent sík lesz és pont annyira sima, hogy a tömítés patent legyen. Nyilván egy nyomatékra húzás is tud segíteni.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
jimmy5
aktív tag
válasz ricsi8800gt #101582 üzenetére
Nem cseréltem még most semmit
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
jimmy5
aktív tag
Sziasztok.
Ez a helyzet : link link
Már tavaly cseréltünk tömítést. De még a képeken látható nem oldotta meg. Z16XER.
Következő lépés a szelep fedél csere vagy van még ötlet ?Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
Sanki
addikt
válasz mohabá 007 #101579 üzenetére
Igen, ez előfordulhat.
-
mohabá 007
aktív tag
válasz Sanki #101578 üzenetére
Most utólag azt mondom, hogy ez a kép nem normális. "Gyorsba" lementem a gépsárkányba, de ilyen egybefüggően sötét (fekete) semmitmondó háttérrel sehogy nem tudtam a szivargyújtóról képet lőni.
Murphy fel lett véve a céghez és keményen dolgozik. Vectra B 1.8 16V ( X18XE )
-
Sanki
addikt
válasz mohabá 007 #101577 üzenetére
Gyári elvileg ilyen, ez szerintem fehér leddel sem lesz hófehér.
-
mohabá 007
aktív tag
válasz Sanki #101573 üzenetére
Szerintem a szivargyújtó gyári, és azért fehér, mert nem izzót, hanem fehér LED-et tett bele.
"...A fehér színű LED-eket én egy nagy autó felszereléseket árusító bolthálózatban vásároltam!.."
-
mephi666
nagyúr
válasz FoLey-v #101572 üzenetére
jaja, ma hóban megvolt az abs-teszt élesben is elég takony volt a városban az út, vagyis inkább random: pl nagykörúton 50nél fogott akkorát a fék, hogy majdnem lefejeltem a kormányt, másik szakaszon meg 30nál enyhénél kicsit jobban ráléptem és blokkolt... alig volt forgalom és tesztelgettem az utat, amikor senki nem volt a közelemben... rohadtul becsapós... szerintem este tele lesz a közlekedési csoport, mert meg tudja viccelni az embert az útviszonyok hirtelen változása (előbb szánkóztattuk a gyereket és viszonylag tiszta szakaszon egy corsa-s nő pörgette ész nélkül, csak úgy forgott a kerék... gondolom le volt alatta járva a gumi is rendesen és ő sem érezte a technikát, mert körülötte mindenki tudott normálisan menni)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Markizmark
addikt
Nálam is kattan indulás után a B zafi. 1.8 benzines, és olyan halk, hogy mindent hallani ami esetleg nem normális. 😀 Beindítás után, kb egyes sebesség elváltasa után hallok a motortér felől, a pedálok felől egy tompa kattanást. Legközelebb levideózom. Én is gondolkodtam mi lehet ez, de most itt olvastam a megfejtést.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
egerj
tag
válasz Sanki #101565 üzenetére
Igen! Lehet, hogy az lesz...
A középkonzol izzókat is cserélni kell. Milyen izzók kellenek? A TID ben nem kell, de a többit kell: légkondi stb. gombok, és a fűtés/szellőztetés világítása. Lehetséges, hogy T5 a típus? Kérdés még a teljesítmény... Ahogy elnézem van 1,2 és 2 wattos. -
egerj
tag
Sziasztok!
Astra G középkonzol kijelző hibára milyen megoldást javasoltok?
Amit eddig kiderítettem:
Pesten javítják, de egyszer az is leromlik újra.
Veramon.eu gyárt egy másik technológiával kijelzőt, de az több soros. Az nekem nem kell.Vélemények, megoldások?
Kösz: Jenő
-
addikt
válasz mohabá 007 #101562 üzenetére
Rengeteg helyen van pedig ez az info. Akkor mindenkinek ugyanaz a rejtélyes hibája van.
[kép] és rengeteg ilyet olvastam 2 év alatt.[ Szerkesztve ]
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
mohabá 007
aktív tag
"...“ha elérem a 20km/h-t akkor valami fémesen kattan a vezető ülés előtt/alatt”
Ez az abs teszt..."Az autót jól meghúzatom, majd nyomok egy satuféket, azaz tesztelem az abs-t.
Az abs rendszerben hol van 2 olyan fém alkatrész, ami olyan erővel csapódik egymásnak, hogy jól hallható, egy kattanó fémes hangot hallani?Az abs az öndiagnosztikát csendben, hangtalanul, már a gyújtás ráadásakor elkezdi, és menetközben is folyamatosan ellenőrzi.
-
peet137
tag
válasz mephi666 #101552 üzenetére
Nekem is 8 volt most, kB 500 km, de annak 95%a autóút és pálya. Csak ugyanezt a távot az előző Nissan almera kb 6bol tudta... Igaz, az csak 90 paci volt és patika állapot. Csakhat megöregedett, 2001es.
Az első "ablakfűtést" én is nagyon bírom, kicsivel gyorsabb, mint a Nissan volt -
bercsi
aktív tag
válasz Integrale #101530 üzenetére
Határozottan nem, nálam nem is zár le indulás után. Ez a hang a kívülről jön, de valahol alólam.
#101528 gban
A féknyergen csodálkoznék, de rá fogok nézetni hamarosan.
#101539gban
De ugye a fémes az nem kattanás hanem inkább csilingelés de tényleg jó szót én se tudok rá
Remekül leírtad a hangot
Ha valóban abs teszt akkor nem rugózok rajta sokat. Mondjuk arra nem emlékszem hogy vásarláskor is meg volt-e, vagy vezérlés csere után jött elő, most már ráállt a fülem az autóra -
bodojani
csendes tag
Astra K ST Innovation 2016, 1.6d 136LE. A navi kijelzőre tudtok valami beszerzési forrást? Sötét, a jobb oldali harmad villog, időnként indításkor magához tér, a leállításig működik rendesen, de utána megint sötét egy darabig. A márkaszerviz ára vicc, a Dabasi javítót is sokallom (130+áfa).
-
mephi666
nagyúr
válasz bodojani #101553 üzenetére
nem, majd áztatja azt belülről az olaj olyan tippet kaptam a vevőktől pár hónapja, hogy meg kell húzni cikkcakkban (ahogy én is tettem mindig) és valamennyi használat után picit még rá kell húzni és akkor nem ereszti át olyan gyorsan az olajat egyszer véletlen gumi tömítést vettem, de az nem erre való... a műanyag szelepfedélben van vájat, amibe jól beleilleszkedik, de fém szelepfedélre parafa való... annak meg van egy ilyen kellemetlen tulajdonsága, hogy enyhén szivárog át rajta idővel az olaj
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
nálunk most 8.3 lett a vegyes, ma reggel tankoltam 560km-ben benne volt egy 350km-es csatangolás a mátrába, 4x20km főút, többi város... előtte 100% városi használattal 10.7 volt (télen az F is bekajált 10et) ...ami viszont áldásos, ahogy ledobja magáról a kocsi a jeget... F-nél szenvedtem, vakartam, kínlódtam 10perceket... itt meg klíma be, levegő a szélvédőre, majd mire az oldalsó ablakokon meg a hátulján végigfutok (ahonnan könnyen lejön mindig azonnal a jég), megyek az első szélvédőre és kb egyben le lehet róla tolni a jeget
[ Szerkesztve ]
-
Szabi29
csendes tag
Sziasztok!
Ma reggel munkából hazafelé megálltam egy boltnál kb 10 percre, mikor inditottam az autót EPS hibakód villant, és alig bírtam a kormányt tekerni. Leállítottam, majd újra be, és a hiba megszűnt. Mi lehet a probléma, és mennyire költséges? Opel Meriva A típusú járműről van szó. -
-
addikt
válasz body007 #101545 üzenetére
Az a baj, hogy ebben a csodában olyan termosztát van amin van egy gumigyűrű, ami ha lerohad róla, akkor kis lyukak maradnak, kb mintha kifúrnád a termosztátot és szépen átmegy minden rajta a radiátor felé. Ezért kevesebb, mert nem tud zárni, folyton hűti a menetszél.
Hétvégén megyek vele pályára, majd megnézem, de emlékeim szerint simán tartja a 104-5 fokot ott is.
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
peet137
tag
válasz mephi666 #101544 üzenetére
én is erre jutottam, ezért néztem most direkt hosszabb távon. Korábban néztem már, de mivel főleg városban megy a verda (nem véletlenül vettem benzinest), ezért nem tulajdonítottam ennek jelentőséget. Akkor ezt én is megnézetem, ahhoz azért hideg van, hogy én most ezért leengedjem a vizet és megnézzem magam
-
addikt
Ha lyukas akkor kevesebbet mutat? Mert az enyém szivárog a csonknál (a kis cső ami felviszi a vizet a fojtószelephez) - most hazafele a holland turáról vettem észre És nekem se megy 80 felé. Mondjuk emlékeim szerint sose ment nagyon feljebb - csak ha megálltam nyáron dugózni...
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
mephi666
nagyúr
válasz peet137 #101542 üzenetére
ugyanez a motor, ugyanez a jelenség, ugyanígy ünnepek alatt előtte figyeltem hogy felment 105 környékére, majd onnan csökkent vissza, de most 80-85-re állt be hosszabb út alatt is... pálya nálunk nem volt, csak főutak óra szerint 90-100as max tempóval (01.17-re bejelentettem megnézésre... szervizes mondta, hogy az ő passat-ja se melegedik 70-80 fölé ezekben a hidegekben, de megnézik... hosszabb úton azért fel kellett volna mennie rendesen)
-
peet137
tag
Van valakinek valami infoja arról, hogy a Z16XE1 motor termosztátja hol kell(ene) hogy nyisson? Az ünnepek alatt voltam egy kb 500 km-es túrán és a motorhőfok nem nagyon ment 80-82 fok fölé, de inkább 78-80. Elég sok pálya volt benne, relative hidegben (0 - -2 fok), de szerintem ez akkoris kevés. A pályán lévő 8 literes fogyasztás meg sok Még a 3500 körüli fordulathoz képest is.
-
gban
veterán
Nálam is egyszer, parkolóból kifelé semmi, aztán amikor kimegyek az útra és gyorsítok akkor jön a hang.
Parkolóház hasonló, kiállás, kanyar, semmi, majd az egyenesben minimális gyorsítás, akkor.
Lehet ugyanarról beszélünk, de a fémes egyszeri kattanásra nem gondoltam hogy azonos a halk kattogással.
De ugye a fémes az nem kattanás hanem inkább csilingelés de tényleg jó szót én se tudok ráPostázást nem vállalok.
-
addikt
“ha elérem a 20km/h-t akkor valami fémesen kattan a vezető ülés előtt/alatt”
Ez az abs teszt.
Nálam is kattan egyet. Nem tudom mi lehet a fémes csilingelés, az lehet más, de nálad is motorindítás után jön elő amikor eléred a 20km/h-t vagy máskor?5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
Gergőke88
addikt
válasz szabonagyur #101531 üzenetére
No para. Változtattak az előíráson…
-
félisten
Van egy szimpatikus K Astra 1.4T.
Ami a kétséget hozta elő bennem, hogy milyen olaj került bele.
2018-19-20-ban 5W-30 dexos1, majd 2021-ben 0W-20 dexos1 gen2Ugyebár vékonyabb olaj került bele ami jobb, mint a vastagabb tehát esélyesen nem eszi (66e km), de vajon nem rizikós így? Gondolom 5W-30 lenne az ajánlott.
-
mephi666
nagyúr
Zafinál néha én is hallok ilyesmi kattanást... tényleg mintha az ülésnél moccanna valami 1mm-t... lehet az ülés sínjében van valami minimális "holtjáték"?
-
gban
veterán
válasz bercsi #101527 üzenetére
Nekem ugyanez van a J Astrán.
Azt mondta a szerelő, rámegyek csatornafedélre
Valóban hasonlít, de nem az.
Aztán megmutattam neki, sík úton ahol semmi bukkanó vagy tereptárgy.
Pislogott csak, azóta ezerszer átnézte de semmit nem talál.
Egy másik korábban azt mondta, és nagyjából reprodukálta is a hangot, hogy a féknyereg mozog.
Gondolom akkor moccan egyet elindulás után. De ne vedd 100%-ra hogy valóban ez a jelenség oka[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
bercsi
aktív tag
Sziasztok!
Észre vettem a zafinál (2009, z18xer) hogy indítás után ha elérem a 20km/h-t akkor valami fémesen kattan a vezető ülés előtt/alatt. Olyasmi hangot hallok mintha egy feszített drót egy lemezen koppanna; tehát egy csattanó fémes hang. Ez normális dolog?
-
JSandor
tag
Sziasztok!
Astra K 2017-es évjárattól 1.4T benzin, automata váltós példányról mi a vélemény ? A váltó milyen minőségű ? Van itt olyan fórumtárs akinek ilyen ?
-
félisten
-
Gergőke88
addikt
válasz szabonagyur #101521 üzenetére
Annyi, hogy projektoros.
-
dewill79
tag
válasz szabonagyur #101521 üzenetére
Szia, a fapad az sima halogén.
-
félisten
Sziasztok
K Astra sima lámpái milyenek? A sima is LED vagy csak a hiper szuper intellilux? -
mephi666
nagyúr
válasz Kolty #101515 üzenetére
Parafa ennél is a szelepfedél tömítés? C14NZ-nél kicseréltük és 3 hét múlva ugyanúgy engedte át az olajat... nem számottevő mennyiséget, mert évente cseréltem az olajat, közben nem nagyon kellett rátöltögetni... ez ilyen... a csere amúgy kb 10 perc alatt megvan kényelmesen, úgy hogy egy cigi, vagy egy kávé is belefér közben
-
Lacko32
tag
Sziasztok.
Zafira Tourer-ben (2018), mai napig frankó volt az ülésfűtés. Ma mentünk csavarogni, asszony is én is bekapcsoltuk, majd kb 1-2 perc után se szó se beszéd kikapcsolt.
De akárhányszor kapcsoltuk vissza, mindig lenyomta magát.Esetleg valaki találkozott már ilyesmivel?
Isten egyik prototípusa vagyok, egy csodálatos mutánsa egy olyan valaminek, amit soha nem akartak kipróbálni sorozatgyártásban. Túl bizarr, hogy éljek, túl ritka, hogy meghaljak.
-
Kolty
aktív tag
Sziasztok. Olajfolyásom van Corsán Z14XE motorkód. Lezárható-e az olajbetöltő nyílása teljesen?
Első körben ezt szeretném kizárni, természetesen ha így megszűnne a folyás vennék rá tömítést vagy kupakot.
Zárni zár mechanikusan, de nem tudom, hogy mennyire tömít.
Szóval nem tudom, hogy van-e olyan "lehetősége a motornak" hogy a nyomást, kartergázt elvezesse. Esetleg vélemyény, tapasztalat, hogy mit takarjak le, minek tudok bemosni ha lemosom a motort?
Köszönöm. -
Sanki
addikt
válasz DavidX120707 #101509 üzenetére
Akkor az elektronikának lehet annyi.
-
KisTücsök
addikt
2.2-es C vectrába váltóolaj csere marcerás?
-
DavidX120707
csendes tag
válasz zolnagy #101507 üzenetére
Elnézést bekapcsolva felejtettem az autó correctet, egyébként a programozással van gondom holnap lepkapom az akksi sarut és megnézem utánna jó e, programozni már programozta többször mivel állandóan elfelejtette csak most nem történik semmi amikor megnyomom a gombot.
-
zolnagy
őstag
válasz DavidX120707 #101503 üzenetére
Na, ez kemény. Mintha egy guglival lefordított kínai használati utasítást olvasnék.
-
-=RelakS=-
veterán
Hű, rég jártam erre.
Opel Astra K kamera előtti szélvédő párásodást oldottak már meg valakinek?Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Sanki
addikt
válasz DavidX120707 #101503 üzenetére
Ha túl sokáig nem volt benne az elem, akkor újra kell tanítani.
Itt egy leírás: [link] -
DavidX120707
csendes tag
Sziasztok! Adott egy g astra coupe 2000es évjárat, a távirányítós nyitás zárást fel tudtam tanítani , de egy idő után mindig felejtette ezért úgy döntöttem meg forrást tok az egyiket úgyis 2 kulcsok van. Ugye az elem forrás utasai voltak elpattanva én ezeket vissza forrasztotta szépen világít is a LED a kulcsok viszont sehogysem tudom feltanitani a másik kulcs hoz nem nyúltam, majd szét szedtem azt is ugye leesve arról is az elem hogy megnézzem be e zártam valamit rövidre forrás utas közben amiben nem láttam hibát így össze raktam mindkét kulcsot és jelenleg egyiket sem tudom taníttatni a kocsihoz csak az egyikhez lett bandákba a másikat úgy raktam össze ahogy volt. Valami ötlet esetleg,hogy mit csinalhatok rosszul?(imo benne van indítani tudok központi zar is megy csak ugye a távirányítós résszel nem)
-
b4zsi-
őstag
Sziasztok!
Van a családban egy 15 éves Zafira B, ami 13 éve van Nálunk. Lehetőségem lenne Nekem átvenni kedvező áron, de a segítségeteket szeretném kérni.
Zafira B 1.9 CDTI. Tesómék 4 éve használják és sok volt vele a városi közlekedés is Budapesten.
Ennek köszönhetően Ők már elég sok nagyobb és drága alkatrészt kénytelen voltak cserélni (kettőstömegű lendkerék, kuplung, lengéscsillapítók stb.).
Én a városi használat miatt gondoltam, hogy átvétel előtt egy EGR tisztítás, dióhéjtisztítást megejtenék a Zafirán. Érdekelne a véleményetek, hogy ez valóban jó ötlet-e és kb milyen költséggel járhat (kb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 4
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Politika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Robotporszívók
- Milyen monitort vegyek?