Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodojani
csendes tag
Astra K ST Innovation 2016, 1.6d 136LE. A navi kijelzőre tudtok valami beszerzési forrást? Sötét, a jobb oldali harmad villog, időnként indításkor magához tér, a leállításig működik rendesen, de utána megint sötét egy darabig. A márkaszerviz ára vicc, a Dabasi javítót is sokallom (130+áfa).
-
bodojani
csendes tag
Sziasztok! Vasárnap a Kodály körönd közelében érdekel valakit hibakód olvasás - törlés INGYEN? Vettem egy műszert, szeretném tesztelni. Más típus is jöhet. Ha hozol 1 sört, nem utasítom el... Ha érdekel, privátban várom a jelentkezést.
-
bodojani
csendes tag
válasz
birozoli7800
üzenetére
Nálam úgy jelentkezett, hogy leállítás után kattant egyet. Vettem bontóba használt lendkereket kapott egy új kuplungszettet (hagyományos), ott meg is csinálták, utána semmi baj nem volt vele. Munkadíjjal, az összes alkatrésszel megvolt 150E ft - ból. Tavaly amikor eladtam extraként írtam, 2 nap alatt elvitték.
-
bodojani
csendes tag
válasz
Gergőke88
üzenetére
Meg kellett próbálni, hogy megy
. 136LE Diesel.
Vettem rá téligumit összesen 196000 volt a 4 felni, gumi, nyomásszenzor + le és feltanítás. A szerelés ingyen. Eddig 3500 km van benne, az összfogyasztásának átlaga 4.9L, igaz van benne egy csomó város.
130 - nál 2500rpm, a pillanatnyi fogyasztás 2.3
. A gyári adat szerint vegyesben az átlag 3.9 L, szerintem e körül lesz a valós is. -
bodojani
csendes tag
Tegnap végre átvettem:
Astra K Sports Tourer Innovation.
1.6 d 136LE Az amúgy is magas felszereltség mellé rakattam bele Navi 900 - t, radar , kamera, szinezett üveg... Végára 6.65M ft. Később ha lesz érdeklődés rá, írok majd tapasztalatokat.
-
bodojani
csendes tag
http://index.hu/tudomany/2009/11/24/a_mikulas_kinyirja_a_bolygonkat/
"Egyetlen óriáshajó évente körülbelül 5000 tonna ként bocsát ki, nagyjából annyit, mint 50 millió átlagos autó. A világ nyolcszázmillió autója nagyjából annyi ként bocsát ki, mint 16 áruszállító óriáshajó."
elgondolkodtató
-
bodojani
csendes tag
válasz
Declare
üzenetére
Itt a pont, rendszám alapján a kocsiról mindent megtudnak (tulajdonos, műszaki, biztosítás, körözik-e) és ha szabályosan mész és nincs látható műszaki ok akkor NE állítson meg. Ha viszont megállít mert oka volt rá akkor büntetnie KELL. Azért ne csesztessen mert tetszik neki az autóm és meg akarja nézni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- Lenovo ThinkPad T470,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- Apple iPhone 15 256GB Sárga Független Bontatlan / 27% áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. 136LE Diesel.