- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoaryFox
őstag
válasz
-=RelakS=- #100951 üzenetére
Követem, Speedzone-os srácok még nyomják, de nálam automatikus skip a videókban a CV-s rész.
-
mephi666
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #100951 üzenetére
jaja, ezt mondtam, hogy a Kopasz videói jók róluk
...mondjuk belefutottam valami nagyarcú attilas2-be is yt-n, aki meg izomból reklámozza őket és neki is ment kicsit (mondjuk reklámoz ő mindent és mindenkit... Kopasz meg csak a saját bizniszét, szórakoztató formában)
-
válasz
-=RelakS=- #94411 üzenetére
Nincs meg?
[link]
melegítéssel sem jön le? -
JanR
addikt
válasz
-=RelakS=- #94389 üzenetére
Ez a lampa magassagara eloszor en is gyanakodtam, de a LED-nek egeszen mas a fenyszorasa mint egy halogennak, vagy xenonnak. Szurkuletben legdurvabb a kulonbseg, a LED nem vilagit meg "felesleges" dolgokat (persze nem az agya miatt, hanem mert ilyen a technologia), hanem a tereptagyakat latod, hogy az elter a sikbol. Legalabb is nalam igy van. Olyan mint ha a levegot figyelmenkivul hagyna, de az ut szelen a koveket, vagy ha az uton vam valami targy, azt drasztikusan eszrevenni, annyira kiemeli a kornyezetbol.
Meg a feljebballitasnal az a veszelye, hogy a szembejovot elvakitja. Azert a LED eros feny baromira.
Nekem ilyen a lampam amugy:
-
JanR
addikt
válasz
-=RelakS=- #94383 üzenetére
Februar 19-en viszem szervizbe, akkor tudok tobbet mondani. A tag, akinel vettem, felhivott, hogy elotte nap szoljak neki es jon segiteni a szerviznel.
Es igen, nagyon minimalisan, de parasodik. A fenyt nem tori meg, jol latni vele, csak zavar, hogy veszek egy uj autot es nem "hibatlan" :)
Mas!
Az 1.6, 1.4 temara irnam. Ez, hogy milyen motorral lehet kozlekedni, teljesen relativ. En korabban egy 3.0V6-al jartam, utana meg egy 2.8sor6-al. Nem vagyok ominozus gyorshajto, de a vezetesi elmenyt ezek a motorok (legalabb is ekkora erotol felfele) adjak meg igazan. Szerintem magan hasznalatra 200 Lo teljesen egeszseges, ha az utazast elvezni szeretne valaki. Persze ez megint egyen es leginkabb penz fuggo. En is a 200 lovas astrat vettem volna meg, ha lehetett volna rendelni meg az 1.6-os motort. Most 150 lovasom van es kenyelnesen huz, de meg sem ugy, mint a korabbiak. Ha tehetnem, nekem is erosebb, nyomatekosabb autom lenne!
A-bol B-be barmivel el lehet jutni, csak az utazas minosege nem mindegy. A 800 ccm-s turbo nelkuli dévó (nem tudom, hogy irjak :D) Tico is alkalmas ra, de megis.. ha meg valaki pakok es utanfutozik, ott meg ugyan ez vonatkozik az 1.4-re is (persze a turbo nelkulire). Lehet oket hasznalni, de szerintem tobbszor van olyan szituacio, mikor jol jonne az ero, arrol nem is beszelve, hogy az erotartalek legtobbszor biztonsagos es nem tulzas! Soha nem voltam meg annyira nyugodt, mikor a Signummal jartam es ha jott egy hulye, tudtam reagalni, akarhogy is, vagy meglodulni, vagy beleallni a fekbe.
Az viszont megint mas kerdes, hogy sok ember mire kap jogositvanyt es milyen vezetesi kulturank van.
-
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=- #94383 üzenetére
JanR-rel ketten is vagyunk így. Nekem csak a cserélt, új cikkszámos párás.
-
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=- #94152 üzenetére
AA nekem eddig is működött gond nélkül a K-n. Mondjuk az én telefonomon alapból rajta volt, de az az előttin is ment androidapk-ról letöltött AA-val.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
-=RelakS=- #94150 üzenetére
Ez egyre furább
Ha valakinek lenne Android 10-es készüléke, nézze már meg, hogy feltelepült-e rá az Android Auto, és ha van ilyen az autójában, hogy szóba áll-e a telefonjával vezetéken.
Nekem kérdés nélkül kapcsolódott, tette a dolgát. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
-=RelakS=- #94149 üzenetére
Mégsem... lehet, bekavar a rendszernek az Android 10
-
szpali
addikt
válasz
-=RelakS=- #93378 üzenetére
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
-=RelakS=- #93377 üzenetére
Hirtelen belenéztem a myOpelbe.
Távvezérlési parancsok ... Zárak ... Zárás, nyitás .... ARGH -
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=- #89079 üzenetére
Van ereje, az biztos.
-
kcsa
veterán
válasz
-=RelakS=- #88922 üzenetére
Párszor már elhintettem, hogy itt csak kibic vagyok (szkennelem a piacot, hogy mit vegyek majd
), de egyik F betűssel sok évtizedes kapcsolatom van, nem rosszabb mint amit itt látok, de az utóbbi fél évben többször gyújtottam volna már fel szívesen
-
Tikakukac
titán
válasz
-=RelakS=- #88922 üzenetére
Abból kiindulva miket olvasok, max biciklit vagy még azt se
-
Tikakukac
titán
válasz
-=RelakS=- #88868 üzenetére
Most adtam el használtan a gyári gumiszőnyeget ami télen-nyáron bent volt a kocsiban úgy, hogy 3mm kopás volt rajta, durván városos használat mellett. Ja, 185k km után.
Erre tényleg csak az a válasz van, hogy gagyi az anyag.
-
diablo1984
veterán
válasz
-=RelakS=- #88871 üzenetére
nekem 200e fölött van a skodámban, de még a kopás sem látszik a pedálokon. Akkor it mi történhetett?
-
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=- #88866 üzenetére
Ennyire durván nem, de nekem is elkezdett kopni. 11000 km.
-
diablo1984
veterán
válasz
-=RelakS=- #88868 üzenetére
attól függ milyen cipőben, ha farkasfogas(olyan medvecsapda szerű) hegymászó cipőben, akkor elfogadható.
-
diablo1984
veterán
válasz
-=RelakS=- #88866 üzenetére
hát nem, ezzel mit csináltak?
-
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=- #88450 üzenetére
Az enyém is elkezdte a hülyeséget.
Nem szinkronban szintezett most este, a jobbos később jött fel. Illetve eddig a gyújtás alatt letudta, most bőven indítás után emelte csak fel. Fél éves az autó.
-
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=- #88454 üzenetére
Csak 82, benéztem.
-
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=- #88452 üzenetére
Jó hát azért mégis "csak" egy Opel marad, alsópolcos cuccokkal. Szemből érkezőknél lehetne pontosabb, elég nagy alagutat hagy, de én örülök, hogy ez a világítás leszivárgott ebbe a szegmensbe is. Bele sem merek gondolni az új 911-es oldalanként 84 ledet tartalmazó fényszórója mit tudhat..
Eddig nekem nem volt gondom a kamera mögötti párával, elvileg enyémben már javították a hibát. Viszont ma reggel kiírta, hogy az ütközésvédelmi rendszer nem elérhető. Kiszálltam, teljesen tiszta volt az üveg, semmi pára mögötte..
Tegnap -13-ban indítottam, akkor meg az ESC-re panaszkodott. Gondolom az akkunak nem tetszett a hőmérséklet, alacsony volt a feszültség. Hisztis az autó mostanában. -
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=- #88450 üzenetére
Nem mondták, hogy az újat kaptad-e már? Enyém még működik, visszahívásról nem jött még infó.
Pont a hétvégén mondtam asszonynak, hogy az utolsó fillérig megérte az árát.
Imádom, hogy nem kell hozzányúlni és mégis mindig látok vele.
-
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=- #88446 üzenetére
Már políroztatni kellett az Intelliluxot? Nem túl bíztató.
-
Markizmark
addikt
válasz
-=RelakS=- #88386 üzenetére
Ford Kugában láttam fűtött szélvédőt, amin belül függőlegesen vékony hullámos fűtőszálak haladtak. Pont mint a hátsó szélvédőn, csak sokkal apróbb és sűrűbb, az nagyon jó cucc.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #88284 üzenetére
100-200 km után nekünk is volt olyan, hogy a tompított csak a saját részét olvasztotta le, a reflektor meg nem sok hatással bírt, annyira odafagyott a hó
-
KrAt
veterán
válasz
-=RelakS=- #88237 üzenetére
Nos, akkor egybe válaszolok mindenkinek
A dísztárcsán természetesen van kivezetés, de mivel rövid szelepek vannak a felniben, "nem látszik ki" rendesen.
A csövet nyilván nem hagyhatom folyamatosan rajta, így csak fújáskor raknám rá.
A tárcsát azért nem akarom fújáskor / ellenőrzéskor levenni, mert fel van gyorskötegelőzve (tudom, cigány, de nem érdekel)
-
Declare
őstag
válasz
-=RelakS=- #88224 üzenetére
Ezekben van valami amit irsz
-
Declare
őstag
válasz
-=RelakS=- #88217 üzenetére
jaaa, hogy az opelnel ilyen is-is megoldas van, nem full matrix a panel. Akkor nyilvan kell hogy szintezzen
Cserelni nem fognak semmit, csak arrol szol a dolog, hogy ha led lampat vasarolsz akkor kötelezö lesz a matrixos (szembejövö auto kitakarasos) megoldas. Ez konkretan a vw-t pl ugy erinti, hogy ott van egy 1000 euros felar, ha led lampat akarsz (ami nem kanyarkövetös, nem matrixos, csak led) es van a 2500 euro körüli felaras led lampa, ami kanyarkövetös meg matrixos meg full automata.
Ez tök jo, mert sokszor van az, hogy jön szembe a sima ledes lampas es ha ö elfelejti lekapcsolni a reflektort (vagy mögötted jön azzal), akkor kiolvad a retinad
(#88220) Petyyyyy ezt anno a H astra GTC xenonja is csinalta (marmint, hogy palyan megnyujtja kicist a fenycsovat). #nemkellbexarni
. Basszus azert az milyen mokany kis verda volt....tökre szerettem...mind a mai napig latok egy H GTC t elfacsarodik a szivem
.
Lehet amugy most kell vennem egy athidalo auto megoldast es siman szemezgetek az opellal es abbol is a J GTC 1.6 turbos benzinessel. Azert az a forma basszus a mai napig nagyon ott van
(#88219) -=RelakS=- ablakbol nyitja a kocsit. Ez csak a comeing-home-leaving-home funktion
-
Petyyyyy
addikt
válasz
-=RelakS=- #88219 üzenetére
A sebességre is figyel ha jól tudom.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
-=RelakS=- #88217 üzenetére
Így kell f.sza videót csinálni a vetítési képről.
#ytalert #AFLastraJ -
Szada85
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #88174 üzenetére
"Megjegyeznénk, hogy a tompított fényszórók esetén van egy kis könnyítés, ugyanis 2000 lumen fényáram alatt nem kötelező a lámpamosó és az automatikus szintező sem – ebből az apropóból születettek meg a 25W-os xenon rendszerek, amelyek pont 2000 lument bocsátanak ki."Forrás.
Német Opeles fórumokon is ezt írják, hogy a LED lámpatesteknél sokszor másképp is "mérik" a fényáramot, ami így nem lépi át a 2000 lumen-es határt, így nem kötelezö az automata-szintezö, mosó sem.
-
Declare
őstag
válasz
-=RelakS=- #88186 üzenetére
Mert Opel
Nyilvan azert olcsobb, mert ezeken a dolgokon is tudnak sporolni.
Az mondjuk eleg gaz, hogy menet közben elvakul a lampa
A következö generacioba talan beepitik a fütest, bar ez teged gondolom nem nyugtat
-
Tikakukac
titán
válasz
-=RelakS=- #88194 üzenetére
Ott, hogy ott a hardvert tolni kell ezerrel, szoftver van fosba se nézve. Ott ezen van megfogva a pénz.
-
Tikakukac
titán
válasz
-=RelakS=- #88188 üzenetére
Kőkeményen profitot termelő cégekkel van dolgunk. Itt nem fognak a te kedvedre csinálni semmit
Csak annyit ami grammra kiszámolva kell ahhoz, hogy jól érezd magad a pénzedért.
-
Tikakukac
titán
válasz
-=RelakS=- #88186 üzenetére
Miért ilyen húgy lassú az összes kezelő felület?
Erre tudom a választ, így fejlesztői csapatok közeléből, elkerült pár ember Delphi és hasonló cégekhez egyetem után. El sem tudod képzelni milyen tetű hardverek vannak ezekben a fedélzeti rendszerekben, tisztelet a kivételnek, felsőbb liga azért megtiszteli ezeket. De alatta
De tényleg, 1 magos 400MHz-es procira ráküldeni mindent... de ez is a spór miatt van. Hiába vagy ügyes programozó és próbálsz a futási időkkel okoskodni egyszerűen nem megy. Ezt első kézből tudom. -
Petyyyyy
addikt
válasz
-=RelakS=- #88172 üzenetére
Ó anyám, hova jutunk...
LED pilács 300-ért az van, de egy mosóra 20 ezerért már nem futja. Mi folyik itt Rüsselheimben? -
molnarpeter
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #88170 üzenetére
Megpróbálnám kerámia bevonattal, ez csak megérzés, nem tapasztalat, viszont olcsó
-
Tikakukac
titán
válasz
-=RelakS=- #88174 üzenetére
És tényleg nincs hozzájuk mosó? LED-es autók nekem még messze vannak a szerelős távomtól, bevallom, sosem néztem őket.
-
Tikakukac
titán
válasz
-=RelakS=- #88172 üzenetére
Ledes fényszóróhoz nincs mosó? Xenonhoz is alap, sőt, anélkül forgalomba sem hozhatják/ták őket.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
-=RelakS=- #88170 üzenetére
Fényszóró mosó.
-
válasz
-=RelakS=- #88026 üzenetére
[link] Erre gondoltam. Amit írtál azt nem ismerem.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
-=RelakS=- #87847 üzenetére
Most légkondival tettem meg 45km-t harmad magammal. A pára így is megjelent a kamera előtt.
Luck Dragon
Szerintem most már megvárok egy olyan kamerát, ami minimum előre 4k 60hz, hátra FHD 60hz -
válasz
-=RelakS=- #87847 üzenetére
Annó az Eustock kínálatában kapható YI Dash CAM a 16,000-Ft vételárával mint éjszaka és nappal kiváló minőséget tett le az asztalra maga az ár kategóriájában.
Érdemes megtekinteni a youtube videókat róla.Most is lehet kapni , bár az Eustock kínálatában már ha jól látom már nincs, helyette kicsit komolyabb autós kamerák érkeztek.
De a Speedshop kínálatában 17,000-Ft. -
amargo
addikt
válasz
-=RelakS=- #87845 üzenetére
Lemaradtam erről a képről, tényleg furán néz ki. Nem is értem miért így csinálják..? Viszont még garanciális a kocsi, nem?
Dash cam-ból a mini 0806-ot jobban szerettem, de az 4 év után elég sokat vacakolt már. Ez meg baromi olcsó volt
-
amargo
addikt
válasz
-=RelakS=- #87842 üzenetére
-
amargo
addikt
válasz
-=RelakS=- #87835 üzenetére
Jahha értem, a kamera nálad mennyire van elzárva? Nálam van egy nagy burkolat rajta, de nincs a kamera maga elzárva.
Tikakukac: a fizikát nem lehet megkerülni vagy eleve víz van bezárva, ahol a kamera van vagy kifog jönni onnan a pára, ha a légkondit bekapcsolod.
-
amargo
addikt
válasz
-=RelakS=- #87832 üzenetére
De a távfényt nem neked kell bekapcsolni, hogy automata legyen az is? Nálam (bi-Xenon) külön be kell kapcsolni, baromi idegesítő lenne, ha mindenhol kapcsolgatna.
Továbbá erre való a légkondicionáló, hogy a párat leszedje.
-
Tikakukac
titán
válasz
-=RelakS=- #87832 üzenetére
Ilyen az, amikor valami kevésbé lett jól megkonstruálva.
-
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=- #87660 üzenetére
Pontosan.
-
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=- #87658 üzenetére
Akkor az még csak MY18 talán, azóta volt MY18.5 is. Csomóan panaszkodnak arra is, hogy reggelre belülről lefagy az autó. Vicces..
-
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=- #87653 üzenetére
Kör alatt van a fény és esőérzékelő. Ezt gariban vidd vissza, elvileg az újabbakban már javították. Enyémben nem tapasztaltam.
-
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=- #87594 üzenetére
Már létezik új cikkszámú fényszóró, csak nem érhető el raktáron. Kitartás!
-
Skynet258
veterán
válasz
-=RelakS=- #87409 üzenetére
A TPMS-t alapvetően én is szeretem, németországi út előtt kiderült, hogy 2 csavar van a gumiban, áldottam én is, hogy van...
-
Skynet258
veterán
válasz
-=RelakS=- #87405 üzenetére
-
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=- #87399 üzenetére
Nincs öntanulás a K-ban.
Ha nem merül le ez a csoda, én meg tudom neked csinálni.
-
Skynet258
veterán
válasz
-=RelakS=- #87399 üzenetére
Amúgy az lehet, ha nem gyárit teszel bele akkor nem párosítja össze magát automatikusan, mert a frekvencia lehet azonos (nálam asszem 466Mhz) de mégis másképp küldi, más kulccsal megy az adat vagy ilyesmi. De nálam csontra ugyanolyan került bele mint a gyári volt. Hát a franc tudja. Maga a folyamat amúgy létezik, vannak autók amik így megoldják a dolgot, amennyire anno olvasgattam az újabbak ilyenek.
Mondjuk azt még nem tudom, hogy az autó honnan tudja melyik TPMS szenzor hol van, mert ok lát négyet, megkapja a jelet, hogy mekkora a nyomás, de azt honnan tudja, hogy melyik van jobb elöl, bal hátul, stb.Mert ugye ehhez kell a pár dolcsis tool. Ezt persze ki lehetne deríteni, hogyha a jobb hátsót mondjuk egyszer majd alacsonynak írja, és nyomok bele levegőt - ha továbbra is alacsony akkor azt a szenzort nem is mutatja jó helyen... Na erre még kíváncsi leszek, lényeg egyelőre hogy van 4 adatom, autó nem rinyál, max a laposabb gumi beazonosításánál nem fog segíteni úgy ahogy kéne.
-
Skynet258
veterán
válasz
-=RelakS=- #87392 üzenetére
Na jó csak érted azt hittem gumisként csak tudják már mi merre hogyan. Amúgy beszartam, odaadom a gyereknek a 4 szenzort egy zacsiban, mondom ezeket kéne betenni mert amit most a felnin találtok majd az cirka 5 éves. Elmegy, odaviszi a "nagy öreghez", az néz rá kérdezi mi ez. Mondja a gyerek (hogy hallja-e az ügyfél az nem baj, mondjuk ebben a közegben ezen nem akadok fel) "a csávó hozta, én nem tom". Sóhaj, közelebb megyek, mondom TPMS, azt kéne beszerelni. Néznek rám, megjelenik egy másik arc, vakarja a fejét (szó szerint), hát ezt is kell, hát erről nem tudott... Mondom amikor rendeltem a gumit beleírtam a közlemény részbe, hogy "TPMS szenzort viszek". Ja, hát azt nem kapták meg, vagy nem úgy vagy... Mondom mindegy, bele tudjátok tenni nem? Persze. Elmegy, 3 perc múlva visszajön, hát ezt nem tudjuk felrpogramozni, mert ez gyári és spéci, mi legyen. Na és akkor mondtam nem baj, lehet öntanuló a cucc nem? Hát mikori az autó... 2013. Akkor nem, áhh akkor tuti nem. Mindegy mondom tegyétek fel aztán majd megoldom.
Végül mint kiderült a Zafira C 2013-as kiadásban öntanuló a TPMS-t illetően.Amúgy jó gyerekek voltak, egyik csak nagy szemekkel nézegette a 19-es kereket, nézett rám, nem szólt semmit, elballag... aztán később beszélgettem vele, mondom látom nézted a felnit, gondolom nem érted miért van ekkora méret egy családi autón. Felderül a tekintete, hát igen, ő tényleg nézte, mondom tesztautó volt, telerakták minden földi jóval, meg kapott nagy alufelnit, hogy jól mutasson a fotókon, nekem elég lenne egy 17-es is rá, de nem akarok szarakodni a felni eladással, vásárlással, aztán maradt ez.
Ez a Lurdy mélygarázsában lévő placc egyébként, itt olvastam hogy ajánlott hely - amúgy én is ajánlom őket, mert megcsináltak mindent korrektül, de azért a lécet nem ugrották meg nagyon. Miközben vártam épp arról beszélgettek hogy mi az, hogy az egyikük megint be van osztva a hétre, ő megszopatja a főnököt, bejön majd délbe (esetleg) és akkor még a kilencórási is ott fog várni. De én, mint ügyfél ezt hallom érted. Nem azt mondom, hogy diplomaosztó hangulatot várok egy gumisnál, de hát na, a felkészültség azért hézagos itt-ott.
-
Tikakukac
titán
válasz
-=RelakS=- #87287 üzenetére
Ha nem opció akkor marad a nagy akku vagy az, hogy leválasztod a kocsit akkuról ha 1 hétnél tovább áll.
-
dethroner
veterán
válasz
-=RelakS=- #87290 üzenetére
Sajna nem tudom pontosan, mivel nem láttam és csak az annyit tudok hogy valami napelem a szélvédőre, és ettől remélte hogy elég áramot termel, hogy indítani tudjon az aksi. De azt mondta kevés volt.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #87292 üzenetére
Pótkulcs megvan? Úgy lehetne hagyni hazaérve kipakolás közben, vagy simán 10 percre alapjárni bezárva 🤔
Az a baj a zsebbikával, hogy kicsi a kapacitás Ah-ban, és nincs korlátozva az áram (lásd TC teszt, mikor felfújódott az akku).
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #87290 üzenetére
Érthető, kár. Mit jelent a keveset megy, rövid távok, vagy ritka indítás? Azt is el tudnám képzelni, hogy hazaérve plusz 5-10 percet hagyják járni mondjuk
-
dethroner
veterán
válasz
Egyik ismerős szintén a muterja ritka autóhasználatából adódó aksi lemerülések miatt akart egy napelemes töltőt csinálni. Meg is vette az ali-ról a dolgokat, el is készült, de azt mondta abban a napelempanel méretben szinte elenyésző áramot termelt a töltő. Ahhoz hogy a célnak megfeleljen, szinte a teljes tető nagyságú panelra volna szükség, ami a helyzetben kivitelezhetetlen.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Nem tud ablak alá parkolni v ilyesmi? Akkor be lehetne csukni géptető alá a töltőt, hosszabbítót.
-
Tikakukac
titán
válasz
-=RelakS=- #87282 üzenetére
Akkor csepptöltőt rá. Sokba lesz az akku, ha start-stopos, akkor pedig főleg.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
-=RelakS=- #87284 üzenetére
Láttam már ilyet videón, kvázi mobil bikázást biztosít. #ytalert!
-
HoaryFox
őstag
válasz
-=RelakS=- #87282 üzenetére
Ez csak annyira jó, hogy 1x-2x akkora löketet tud adni az akksira, hogy be tudja indítani. Ez nem töltésre való.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
-=RelakS=- #87260 üzenetére
Kb mindegy, távfény ugyanez szerintem. Fényerő egyezik, kép lehet csak más - noha ott szerintem még a kép is ugyanaz lehet, hiszen nem vakítasz senkit, lényeg hogy minél messzebbre láss "jobb és bal oldalon is".
-
Petyyyyy
addikt
válasz
-=RelakS=- #87248 üzenetére
Valaki szúrjon le ha nagy hülyeséget írok, de nem az lenne a normális, ha a fényerő mindkét lámpádon ugyanakkora, csak a vetítési kép más? Nyilván egy jobbos messzebbre visz, míg a sofőr oldali rövidebbet.
Alant csak a vetítési kép a lényeg. -
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=- #87248 üzenetére
Javítottra cserélik, vagy egy másik tönkremenősre?
-
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=- #87236 üzenetére
Elvileg van. Valami hardveres dolog miatt a jobboldali szokott megmakkanni, FB csoportban már sok embernek cserélték. Ott említette valaki, hogy Opeles forrásból hallotta, hogy készül a visszahívás.
-
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=- #87196 üzenetére
Nekem is ilyen, éles az átmenet a szegmensek között.
-
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=- #86796 üzenetére
Na ezért mondtam, hogy ez ízlés kérdése, vagy érzékenyebb a szemed az átlagnál.
-
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=- #86787 üzenetére
Valószínűleg egyéni ízlés kérdése, de szerintem teljesen rendben van, az enyém is ilyen. A csíkokat nézve az autó messzebb világít, nagyobb fényerővel.
Közvetlenül előtted pedig jobban látszanak a kátyúk. -
amargo
addikt
válasz
-=RelakS=- #86787 üzenetére
Teszek majd fel képeket a kocsi fényéről, a bringa lámpám 1600 lumen-t tud (igaz én éjjeli terepezéshez használtam/om) azzal is elégedett vagyok, de azért ezzel nem összehasonlítható, teljesen más a sebesség is.
-
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=- #86784 üzenetére
Azt hogy csinálod, hogy nem látsz vele olyan jól?
Nekem előtte bi-xenon volt az E46-ban, ami a lapkák elmozdítása mellé még két H7-et is kapcsolt reflektorként, de a LED veri oda-vissza távolságban. Sima tompítottként is nagyon jól működik nekem, nem lehet, hogy el van állítódva a tiéd?
Amúgy nem akarlak elkeseríteni, de a hibaüzenet amit kiírt, gyanúsan a típushiba lesz. Előbb utóbb cserés a fényszóró, a jobboldali nagyon sok embernek meghal.
-
amargo
addikt
válasz
-=RelakS=- #86784 üzenetére
Töltők le videót a kamerából és talán visszaadja milyen fénye van. Alapvetően elégedett vagyok a fényével így nem néztem olyan szemmel, hogy a tompított kevés lenne-e. G astraból, amikor átültetem ég és föld volt, pedig ott is emeltfényű osram volt.
-
amargo
addikt
válasz
-=RelakS=- #86782 üzenetére
Nekem még nem a LED mátrix, hanem a bi-xenon AFL van. A lényeg, hogy teljesen automata, az automata távolságit autópályán nincs értelme bekapcsolni, mert ott elfogja vakítani a szembejövőket, csak országúton hasznos.
Astra J ST -m van
-
Petyyyyy
addikt
válasz
-=RelakS=- #85504 üzenetére
Akkor lehet karcolni a naptárba egy X-et és izzítani a paripát aznap.
-
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=- #85449 üzenetére
Igen, annál kintről nézve is necces már a hátsó üveg. Kombinál egész jó, nekem nem hiányzik a kamera, radarral és a tükrökkel egyszerű a parkolás.
-
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=- #85447 üzenetére
Kombi?
-
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=- #85413 üzenetére
Jött már olyan számról Banggood phishing sms, ahonnan amúgy asszony Waze üzenetei szoktak jönni. Gateway függő gondolom, nem biztos, hogy minden azonos számról érkező gyanús.
-
amargo
addikt
válasz
-=RelakS=- #85397 üzenetére
OnStart rajta van a telefonodon? (gondolom igen) valamilyen Android-os (iOS) app-ot letöltöttél, ami kibányászta ezeket az infókat a telefonodról és így tud célzottan küldeni.
-
bozont
veterán
válasz
-=RelakS=- #85397 üzenetére
Én nem hiszem hogy ilyen reklámozást az Opel, még saját termékeket talán, de biztos hogy ez sok embernél kiverné a biztosítékot. Érdemes lenne az Opelnél is rákérdezni a számra. De elég furcsa dolog az biztos. Érdemes lenne alaposan átvizsgálni a PC-d, nincs-e valami kártevő a gépen. Arra tudok még gondolni, hogy valami logolja a billentyűzetet és onnan szerezte meg az ilyen-olyan adataid.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
-=RelakS=- #85393 üzenetére
De ott a küldő is az onstar? Megnézted rendesen?
Szerintem csalók lehetnek -
bozont
veterán
válasz
-=RelakS=- #85393 üzenetére
-
Magnum_
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #84809 üzenetére
Amióta elemet cseréltem benne, azóta a márkaszerviz sem tudja összehozni az autóval
Nálam ilyen még sosem volt, keyless-less kulcsnál sem.
Az Ampera meg rinyál is, ha merül le az elem. -
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=- #84815 üzenetére
Akkor marad a kormányról vezérlés.
Spotify egyszerűbb, a rádió amúgy is olyan előző századi.
-
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=- #84813 üzenetére
Ha nyomsz egy házikót kidob a főoldalra, ott lehet a sima menüben pl. a rádiót is állítani, majd az AA ikonnal vissza tudsz lépni a Waze-re. Kormányon nem kell matatni.
Jut eszembe: Neked is olyan fura "érzésű" a rádió gombja a kormányon? Néha tudok vele számot váltani, néha nem. A tempomat sokkal jobban kezelhető a hasonló gombjával.
-
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=- #84811 üzenetére
Szerintem anélkül nem megoldható. Vagy ez a hangforrás, vagy az.
Viszont AA-val, ha jól emlékszem fölékeveri a Waze hangját (bár csak figyelmeztetések vannak bekapcsolva nekem) és nem is recseg. -
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=- #84809 üzenetére
Android Autot használsz?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #84807 üzenetére
én már betáraztam két új elemet, csak az egyik távirányítót használom, lehet, hogy abban cserélem lassan, max a kivett elem megy a mérlegbe :-)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #84804 üzenetére
A keyless rendszereknel erdemes fel evente cserelni az elemet a taviranyitoban.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #84800 üzenetére
Igen.
Csereld ki az elemet a taviranyitoban.
Elso korben.
Masodik korben -ha ez nem oldja meg- elkezdunk izgulni, hogy lemerult a 12V akku es hogy jutsz be. -
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=- #84800 üzenetére
Azt, hogy jól döntöttem, hogy nem kértem az enyémbe.
Viccet félretéve én megnézném az elemet benne első körben, aztán irány a márkaszerviz. Még garanciális, nem?
-
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=- #84643 üzenetére
Engem leginkább az zavar a K-ban, hogy nem elég, hogy nem vinnyog, ha fogyóban van, még a tartály sem látható.. Megérte kispórolni a szenzort belőle.
Amúgy korábbi szériákban a Vectra/Insignia spricnije átrakható volt, hogy porlasszon, most ez már nem opció?
Szada85 Köszi, ránézek!
-
ArthurShelby
addikt
válasz
-=RelakS=- #84635 üzenetére
Nekem a fejegység tud befagyni indításnál (ha CD-n volt hagyva, mert akkor mp-re pontosan ugyanonnan akarja folytatni, csak nem tudja), ilyenkor nincs pl indexhang fél percig.
A tolatókamera tud még furcsaságokat művelni, de szerintem az a naptól (fölforrósodik valahol valamilyen elektronika, vagy csak egy vezeték).
Szóval én a tűző napra tippelek. -
Petyyyyy
addikt
válasz
-=RelakS=- #84002 üzenetére
Ó dehogynem, azért Mikibá nem beszél hülyeségeket.
-
stickermajom
addikt
válasz
-=RelakS=- #82857 üzenetére
A tegnap rendelt Astrát már eleve OnStar nélkül hozzák majd a kereskedő szerint. Kár, azért kipróbáltam volna.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
-=RelakS=- #82639 üzenetére
Japán
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával