Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Syl: UPS - te áldott!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
bodojani
üzenetére
nem, majd áztatja azt belülről az olaj
olyan tippet kaptam a vevőktől pár hónapja, hogy meg kell húzni cikkcakkban (ahogy én is tettem mindig) és valamennyi használat után picit még rá kell húzni és akkor nem ereszti át olyan gyorsan az olajat
egyszer véletlen gumi tömítést vettem, de az nem erre való... a műanyag szelepfedélben van vájat, amibe jól beleilleszkedik, de fém szelepfedélre parafa való... annak meg van egy ilyen kellemetlen tulajdonsága, hogy enyhén szivárog át rajta idővel az olaj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mini-ITX
- Házimozi haladó szinten
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gitáros topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
olyan tippet kaptam a vevőktől pár hónapja, hogy meg kell húzni cikkcakkban (ahogy én is tettem mindig) és valamennyi használat után picit még rá kell húzni és akkor nem ereszti át olyan gyorsan az olajat
egyszer véletlen gumi tömítést vettem, de az nem erre való... a műanyag szelepfedélben van vájat, amibe jól beleilleszkedik, de fém szelepfedélre parafa való... annak meg van egy ilyen kellemetlen tulajdonsága, hogy enyhén szivárog át rajta idővel az olaj