Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
bodojani
üzenetére
nem, majd áztatja azt belülről az olaj
olyan tippet kaptam a vevőktől pár hónapja, hogy meg kell húzni cikkcakkban (ahogy én is tettem mindig) és valamennyi használat után picit még rá kell húzni és akkor nem ereszti át olyan gyorsan az olajat
egyszer véletlen gumi tömítést vettem, de az nem erre való... a műanyag szelepfedélben van vájat, amibe jól beleilleszkedik, de fém szelepfedélre parafa való... annak meg van egy ilyen kellemetlen tulajdonsága, hogy enyhén szivárog át rajta idővel az olaj
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- No Rest for the Wicked
- Elektromos autók - motorok
- Jövedelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Sage BES 875 BSS darálóval egybeépített karos kávégép
- 58.5 mm full fém tamper
Üzleti előfizetők hirdetései
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Deep Pink XBOX Series kontroller
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- 27% - Kezdő GAMER PC! i7-4770 / GTX 1660 Ti / 32GB DDR3 / 240GB SSD / Corsair 450w!
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
olyan tippet kaptam a vevőktől pár hónapja, hogy meg kell húzni cikkcakkban (ahogy én is tettem mindig) és valamennyi használat után picit még rá kell húzni és akkor nem ereszti át olyan gyorsan az olajat
egyszer véletlen gumi tömítést vettem, de az nem erre való... a műanyag szelepfedélben van vájat, amibe jól beleilleszkedik, de fém szelepfedélre parafa való... annak meg van egy ilyen kellemetlen tulajdonsága, hogy enyhén szivárog át rajta idővel az olaj