Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hacki87
senior tag
Sziasztok! A D Corsa mellé beújítottunk egy J astra-t is ami 1.7cdti 131 hp Sport Tourer
Az lenne a kérdésem, hogy rendelkezik-e valaki a közelemben (Dunavarsány-Csepel) op-commal és hogy be lehet-e olyat kapcsolni vele már ha tudja az autó, hogy távírányitó nyitó-záró gombjával le és fel lehessen húzni az ablakokat.
-
-
FoLey-v
addikt
válasz
ncc1701
üzenetére
Sosem öntök bele adalékot. Golfomnál sem öntöttem.
Második motorolaj cserénél használok már ilyet. Igaz 4000ft volt,de totál megéri.
Pro-tec P1001 EF
Én meg évente cserélek olajat.Champion olajszűrővel is teljesen megvagyok vele elégedve.

body007 Az külső hőmérséklet jelző. Lökösbe kell visszatenned.
-
M0ng00se
őstag
véletlen 2 szett fékpofát rendeltem, szóval akit érdekel 1.4-gyes g astrára való fékpofa komárom-esztergom megyében az írjon
'Bosch fékbetét 0986424456/LA' -
slett27
addikt
Sziasztok ! Jövő héten kedden hozom el a 2009-es Opel Insignia 1.8-as 140LE-s autót 220e km-el. Direkt nem dízelt vettem, én irtózom tőlük. És nem azért mert dupla nyomaték van a benzineshez képest.
Mire számíthatok meghibásodás terén ? Típushibákra gondolok, mire figyeljek. Elsődlegesen Mitsubishi Lancer 1.8-ast akartam de az 1M-val drágább ugyan ezen évjárat/állapotot tekintve. Japánt szerettem volna de a takaró nem ért el sehogy sem odáig.

-
hacki87
senior tag
Sziasztok! Az alany egy 2006-os 1.2 corsa a következő a hiba kód p2188 amit érezni az autón, hogy alapjáraton remeg. Ami kb azóta van, hogy új hidrotőkéket kapott és új katalizatort. Merre keressem a hibát?
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
J astra 2016. jobb hátsó ajtó másodikra zár és nyit. Csomagtartó csak akkor nyit harmadikra, ha az összes ajtó zárva. Lecsukni csak úgy tudom, ha kétszer a kulcson benyomom a csomagtartó gombot. Elvileg zár cserés, mert gyenge benne a motor. Szerintetek, hol érdemes venni? bontott is jó. -
peet137
tag
Lehet, h ez "vótmá", de nem tudtok valami helyet, ahonnan le lehet szedni "service manual"-t H Astrához? Az se baj, ha ingyenes

Nem nagyon akarok nekiállni látatlanban szétszedni a vízelvezető takaróelemeit, de úgy fest, muszáj lesz, mert tuti el vannak dugulva a dolgok elöl. -
Sanki
addikt
válasz
Tikakukac
üzenetére
Tudom régi hsz, de most értem csak oda, hogy összeszedjem a dolgokat.
Cserélni kell nekem is a tömítést az olajszűrő alatt, mert már eléggé elázott minden alatta.
[kép] [kép]Ezeket az alkatrészeket találtam, remélem okés mindegyik.

Tőcsavar
Anya
Olajszűrő tömítés
Leömlő tömítése (elring)
Más kell még?
Szerk.: speckó szerszám kell hozzá?Nekem a sima hőpajzs nélküli motorom van. [kép]
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
thomasvold
üzenetére
Maga az elem volt ennyi, a munkadíjról nem tudok nyilatkozni nem nekem kellett fizetnem. Ha ez az amire gondolsz.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
thomasvold
üzenetére
Amit én néztem azon is ugyan ez volt, jeleztem a kereskedőnek amire másodjára mentem már kicserélték benne. Azt hiszem 7000 Ft-ot mondott rá.
-
thomasvold
őstag
Sziasztok!
Adott egy Astra J, amit szeretnék megvásárolni. A nagy hűtőventilátortól jobbra és balra, alsó részen van 1-1 nagy aluminium, 3 szögletű "tartóbak" ? Nem tudom mit tart, nem értek hozzá, de a bal oldalinak a fele le van törve. A kereskedő azt mondja, ez típushiba és valóban, néztem egy másik Astra-t is, annak is ugyanúgy le volt törve. A 3 csavar rajta van, azt nem érte el a törés. Esetleg meg tudná valaki mondani, hogy mi is az, mennyire vészes, hogy félbe van törve és nehéz-e, drága-e kicserélni/cseréltetni? Még igazán képeket sem találok róla a neten és nem fényképeztem le, mikor néztem az autót.
-
ncc1701
veterán
válasz
HeineD
üzenetére
Arra figyelj, h ha a tompítottat cseréled, akkor nézd meg a végeredményt. SOkan ferdén teszik bele a pilácsot (pedig csak 1 féleképp lehet jól betenni, de Tarzan erős), és vakít az egyik lámpa.
Amúgy itt kifejezetten nagy hely van. Anya yarisán van kb 3cm, éppen ki tudom 2 ujammal fordítani az égőt, ott vakon kell dolgozni. -
118730km-nél megtörtént a G Classic II (Z14XEP) hosszbordás szíj, feszítőgörgő, vízpumpa, szelepfedél tömítés, és minden más folyadék cseréje (fék, szervó, hűtő, váltó, stb.). Váltóolajból Mannol 8103 Extra Getriebeöl 75W-90-et kapott (F13-as váltó) a gyári helyett. 1,6 liter jött le, 2 liter ment bele. Kicsit talán könnyebben jár a mechanika, bár lehet csak placebo. Akkumulátor is feladta a harcot. Bárdiban prémiumnak mondott "jóárasított" 56Ah Bosch Gigawatt került bele. Hogy ez mennyire lesz tartós... majd az idő eldönti.
-
Poultier
tag
Sziasztok!
Ma jött egy rokon, hogy 1-2-3-ban rángat a 2002-es 101 lovas benzines Zafira A, amiről kiderült, hogy ezer éves gyertyákkal használja, így azt megpucolva nem rángat az autó. Viszont a gyújtótrafó kiszerelése közben a hűtővíz visszatérő ága meg lett mozgatva és letörött a műanyag csatlakozó, ami egy derékszögű fém alkatrészből jött. Én termosztátra tippelem, de ilyen helyre szerelve még nem láttam. Hol találok Zafira A-ra part catalogot robbantott ábrákkal?
-
mephi666
nagyúr
Nem teljesen opel, de jól jöhet másnak is: napokban fújtuk teszt jelleggel a matracainkat és a tüdőnket kiköptük, mondtam hogy nyaralásra pumpa kell, mert ezt nem csináljuk... ma a tesco-ban találtam 12v-s dunlop kompresszort, ami clubcard-dal 8999huf helyett 6299huf...
van súlya rendesen, fémházas... szerintem jó árban volt...Itt a speckója:
-
peet137
tag
Tegnap este megint kint állt az astra a fák alatt, volt egy kis vihar, meg elég sok eső... És most megint ott a víz az anyós ülés előtt a szőnyegen. Annyi derült ki, h inditaskor csöppent oda a cucc a klíma mellett/felett. Amikor a keringető venti beindult. Vagyis valszeg tényleg a vízelvezető van eldugulva, pedig takaritom szorgosan. Ezt belül h lehet kitisztitani? Lehetőleg a műszerfal szetszedése nélkül...
-
siletto
tag
válasz
mephi666
üzenetére
Igen, a motor hátulja felől. Kicsit hasonló hang, mint amikor kézzel megmozgattam a folytószelepet, és pörögtek a kis fogaskerekek benne a motorjánál.
Mintha padlógázra hirtelen végállásig kipörgetné a pillangószelepet.
Jövő héten veszek tisztítóadalékot, meg visszakapom az OBD kütyüm, hátha kiderül valami az élő adatból amiket kimutat.
-
Szada85
aktív tag
válasz
mephi666
üzenetére
Egy szük réteg van persze, de pl. Angliában rendes fanatizmusa van a Kadett/Astra/Vectra ottani variánsainak.
Maga a motorja maradt ugyanaz, amivel annó gyártották (C20NE), de a 2013-mas generál óta csak a motor "alja" (furat-löket) "széria", azon kívül minden módosítva van picit, szívó oldal (Lexmaul), hengerfej, vezérmütengely (CatCams), leömlö (Supersprint), teljes kipufogórendszer, és az egészhez lett optimalizálva a motorvezérlö is.
Egyelöre itt tart motorikusan, de idöközben beszereztem pár dolgot, így ha elkészül a kasztni, akkor utána bekerül egy hengerenkénti pillangószelep (angolul ITB), illetve egy sperrdiffi is várja, hogy akcióba lendülhessen.

Természetesen emellé a futómü is tovább lesz fejlesztve, a mostani Eibach-gyári gátló vonalról feljebb lépünk 1 polccal, fék Calibra Turbóról van, az egy darabig elég lesz, de oda is vannak ötletek már.
-
törölt tag
válasz
siletto
üzenetére
"Intenzív gyorsításnál még mindig meg-megtorpan, igaz már csak közvetlenül a kigyorsítás kezdetekor, aztán megindul, mint egy turbós kocsi."
Kíváncsi leszek mi lesz a megoldás, mert ugyanez volt nekem is egyszer B Vectránál (X20XEV). Nagy gázra az autó megtorpant, mintha visszarántották volna, pár mp-ig tökig nyomott gázpedál, semmi nem történik, majd egyszercsak hirtelen úgy kilő, mintha dupla annyi lóerős lenne, mint amennyi valójában.
-
mephi666
nagyúr
-
siletto
tag
Sziasztok!
Pár napja kérdeztem egy nagy gázadásra rángató G Astráról, Z16XE motorkód.Volt benne gyertya csere, nemrég levettem, kipucoltam a folytószelepházat. Nem volt leragadva egyébként. EGR már rég nincs benne, mintha gyári lezáróelem lenne a helyén, csati sincs neki első blikkre.
Intenzív gyorsításnál még mindig meg-megtorpan, igaz már csak közvetlenül a kigyorsítás kezdetekor, aztán megindul, mint egy turbós kocsi.
Plusz a pucolás óta hirtelen gázadásnál mintha szisszenne egy pillanatra, vagy kis spriccelő hangja lenne, mint amikor egy fecskendőből kinyomsz valamit hirtelen, a motor hátsó része környékéről jön, és eddig szerintem ez nem volt így. A folytószelepnek is hasonló kis zizegő hangja volt, mikor kivettem és megmozgattam.Mi legyen szerintetek a követkető?
A sokadik szerelő egy adag üzemanyagrendszer-tisztítót ajánlott, amit a benzinhez kell keverni.
-
Szada85
aktív tag
válasz
mephi666
üzenetére
Nehéz kérdés, mert a GSi -véleményem szerint- sosem lesz olyan kultautó, mint egy Porke, M3, vagy akár VW, emiatt pedig azért az ár egy dolog, az ezt keresö réteg szélessége egy másik.
Alapvetöen nem is ez mozgat persze, van/lesz egy régi, öreg, de szórakoztató autóm, amivel néha gurulunk egy élménydúsat.
OT-ra szerintem soha az életbe nem fog eljutni, annyi átalakítás van már rajta, amivel már a kapuból a Holdig rúgnának OT-vizsgán megjelenve.

Petyyyyy:
A meló az embertelen, idén lesz 2 éve, hogy leraktam cimbinél, nem 24/7-ben ezen dolgozik, csak amikor az idöjárás, és ideje engedi, de nem is volt szkóp, hogy mikorra, csak, hogy egyszer, rendesen legyen megcsinálva. Az elején nagyon borús volt a kép, nem is volt biztos, hogy kiállja a fö kérdést az autó, de idén eljött a pont, amikor azt lehetett mondani, hogy átbillent a mérleg nyelve a megmenthetö tartományba, mostmár felfelé épülnek az új fémdarabok, sokuk kézzel lehajlítva, leformázva. -
Petyyyyy
addikt
-
Szada85
aktív tag
válasz
cappa72
üzenetére
Hosszú meló, ismerös csinálja (lakatosok a korábbi években már letették a "névjegyüket", részben az Ö "munkájuk" felületessége miatt is tartott itt a kasztni, ahol), szóval minden elismerés neki jár, de úgy is csinálja, mint amolyan saját referencia is, ha a késöbbiekben újra elvállalna ilyen munkát.

Fényképböl dögivel van, szóval nem zárható ki, hogy egyszer ráveszem magam, és összeírom ezt is blogba, tanulságos eset nekem is.

Petsoky:
Ez a projekt sosem arról szólt, hogy rentábilis-e, az egyetlen eldöntendö/felderítendö kérdés az volt az elején, hogy menthetö-e még, vagy annyira elporladt, hogy már soseleszjó, miután ez eldölt, már csak a hiányzó elemek újragyártása, és kimatekozása volt hátra. De mi is úgy érezzük, hogy ezt 10 emberböl 12 eldobta volna már, de nekem elég erös a kötödésem hozzá, hogy csak megmentessem.
-
peet137
tag
válasz
vzsryl
üzenetére
Nem mondod? Én 200k km körül váltam meg tőle - máig megy amúgy, családban maradt - de úgy vette a fordulatot, hogy öröm volt hallgatni. Oké, alacsony fordulaton egy lusta dög volt a verda, de simán beleforgott 6500-7000-be ennyi km után is. Persze, az enyém 2001-es volt, még japán motoros, nem angol... Mondjuk mindig időben megkapta, amit kellett. Sose volt vele gond, még az ezeknél ennyi km-nél jellemző olajcsipegetés sem.
-
vzsryl
nagyúr
-
peet137
tag
válasz
mephi666
üzenetére
Nekem az Astra 1,6, 105 paci főleg városban 8,5 körül mostanában, de én sem nagyon klímázok, nem szeretem, csak, ha muszáj... Amennyire emlékszem a nagyon melegben, városban, klímával valamivel 9 fölött volt. De ezek szerint ez "normális" ezzel a motorral. Tavaly a nyaralás végére (kb 800 km, csak klímával, de annak nagy része országút, csak az ottani kirándulások voltak lakott területen) kb 7,3-7,5 volt. Meg idén egy Szlovénia oda-vissza + ottani pár nap szintén 7,3 még áprilisban, sok klímával...
-
mephi666
nagyúr
-
M0ng00se
őstag
Temahoz kapcsolodva, ket het mulva megyunk balatonra 5-en az 1.4-gyes g astrammal. Terveztem klimazni, mire szamitsak?
-
ncc1701
veterán
A 160 pacin is észrevenni. Fél literrel többet eszik, és magasabb az alapjárat.

-
vzsryl
nagyúr
válasz
vzsryl
üzenetére
Én egy valamiben veszem észre. Az átlagfogyasztás nőtt kb. fél literrel a nagy hőségben. Mondjuk pont a kánikula előtt tankoltam először puruttya MOL dízelt a verdába (eddig csak OMV MM-t evett, de ilyen árak mellett csak minden 2. tankolás lesz prémium). Lehet, hogy ez is számít a fogyasztásnál.
#103129 Scorp2011: Ha szívó, akkor alsó-tartományban biztos észre lehet venni kb. 10-15 ló hiányt, de kicsit megpörgetve még egy profi pilóta se vesz észre ~5% különbséget a teljesítményben.
-
-
vzsryl
nagyúr
válasz
cappa72
üzenetére
"érezhetően visszafogja a klíma, sőt a 140LE-s dízelt is."
140LE@320NM, üresen 1536kg, tehát általában ~1.8 tonna..
Semmit sem veszek észre, még kb. maxon fújó klímánál se. 2-esben, alapjáraton (hozzá sem érek a gázpedálhoz) ugyanúgy felmászik a ~10%-os dombon, mint klíma nélkül. Előzésnél dettó.
-
mephi666
nagyúr
válasz
totyino77
üzenetére
Klíma is rá van küldve? Ebben a rohadás melegben kisebb motorokon érezhetően fog... érzem én is, hogy a 105lovat is kiveri a víz, egy részük pedig a kocsi mozgatása helyett az utasteret akarja hűteni
...és alkalmazok minden praktikát: út elejét nyitott ablakkal teszem meg (mondjuk a kinti 38 fok se szellőzteti hűvösre a kocsit, inkább csak segít 50fok alá hűteni a kormányt, hogy ne égjen rá a kezem), klímát se helyből 18 fokra rakom, hanem apránként viszem le 5km alatt 20 fokig... -
Szada85
aktív tag
válasz
totyino77
üzenetére
Minden motor (bár egy turbósnál építenek be töltölevegö-hütöt, az valamennyit hüti a motorba jutó levegöt), de a szívómotor különösen érzékeny a beszívott levegö hömérsékletére (mivel ugye ez az Oxigéntartalmát is befolyásolja - a hidegebb levegö Oxigéndúsabb), emiatt nagy melegben elöfordulhat ilyesmi szerintem.
Én a saját GSi-mnél is éreztem már nyáron kánikulában némi lustaságot.
Szoktak ezzel "reszelt" motoroknál játszani, hogy a nyitott levegöszüröt elválasztják a meleg motortértöl, vagy elvezetik olyan területre, ahol kevésbé éri a motor melege (Cold-Air-Intake). -
totyino77
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy most ebben a melegben aszt érzem nem húz az autó ahogy szokott, pl reggel el megyek melozni minden oké húz az autó ahogyy kell 22 fok van reggel, mikor megyek haza du 15 órakor,ekkor már van 37 fok, kint áll a kocsim a tűző napon és már érezhetően nincs olyan gázreakciója mint a reggeli órákban szerintetek hibavagy normális ez? Opel astra h z16xer kombi
-
realpopek
tag
Sziasztok,
Van egy 1.7cdti 110LE motoros B Merivám 211-es évjárat. Nemrég volt hengerfej tömítés cserélve rajta, természetesen a szokásos síkolás és egyéb járulékos dologgal együtt. Jelenleg azt produkálja, hogy beindítom és hullámzó az alapjárat, viszont ha bekapcsolok valamilyen fogyasztót pl, klímát akkor kisimul az alapjárat. Ha megyek vele alacsony fordulaton néha rángat, ha odalépek neki megy mint a meszes. Találkoztatok már ilyen jelenséggel?
Üdv,
Jani -
diablo1984
veterán
válasz
Sanki
üzenetére
Ja, nem gond, én is próbáltam tükrözni, a mágnes nélküli az egyértelmű volt hogy szét kell szedni, a másikban a csavarhúzót betoltam és alul kijött a mágnes, így az is tiszta sor volt.
Holnap az asszony viszi az autót dolgozni, kíváncsi vagyok, hogy érzetre mien lesz neki, valamelyest hogy a twinport újra megy, jobnak kellene lennie. A folytószelep kitakarítára szerintem sokat nem dob a dolgon, nyitott-zárt, csak vastagon állt az egr korma alatta.
Majd kiderül, gondolom újabb 293e km-t nem bír ki, de hátha pár évig nem lesz(legalább) ezzel gond. -
Sanki
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Folytószelep nekem is elég retkes volt, elég sok sikálással jött csak le.
Na örülök hogy a kis mágnes megoldódott (elfelejtettem megnézni a sajátom még egyszer, ahogy beszéltük
).
Viszont most eljöttünk kirándulni (Debrecen -> Eger mellett) és így hosszabb út után másnap első indulásnál eléggé remeg az autó és az alapjárat sokat ingadozik pár mp-ig (utóbbi miatt van a remegés).
-
diablo1984
veterán
válasz
Sanki
üzenetére
Megvolt a z14xep-n a szívósor csere, a legnagyobb szívás a motorvezérlő lekötéssel volt, 18 éve senki sem szedte szét, a por bár összekötötte az egészet, de bátorságomnak hála, csak győztem. 😉
A folytószelepház csappantyú alja tiszta korom volt az egr visszavezetésnek hála, na azt kellett bőven takarítani és az egr csövét is.
Elég nagy disznóóllal jár a szívósor csere, még jó hogy múltkor az egr tömítés cserekor már a blokk sofől oldalán mindent is ki kellett bontanom, így már könnyebben ment.
Kb 4-4,5 órás művelet, úgy hogy az új szívósor rudazatát le is kellett bontanom, a régi rudazat mágnese fentről a kis ablakon egy kis csavarhúzóval megnyomva alúl távozik, a másik rudazatba beleillik, 2 komponensű ragasztóval megrögzítettem, így biztosan bent is marad. De minden flottul ment, valahogy ezen az autón minden bomlik, semmi sincs izomból rátépve, így szerelhető marad.
A szívósor csörgés így kiesett a képből, maradt szelepcsattogás, valami tompa kopogás vezérlés oldalról és persze a múlt októberben cserélt 8ezret futott skf vezérlés csögrése...
De legalább a szívósor pipa.... és találkoztam az önindítóval is végre, a kis cuki jól elbújt! 😅 -
mrx1212
tag
Szelepfedéltömítés csere után nem tudjátok esetleg hogy mi az előírt csavarmeghúzasi nyomaték?
-
Integrale
veterán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Sok autóval korábban volt ilyen Astrája. Szerintem legalább 2, de inkább 3 éve nincs meg neki.
-
krisztof999
friss újonc
válasz
F_Gergely
üzenetére
Szervusz.
Tudom hogy már nagyon régen volt.
Olvasom itt a fórumon hogy egy '98-as Opel Vectránál ugyanazok a problémáid voltak mint nekem most egy 2005-ös Opel Astránál, mégpedig hogy nem veszi az egyest, csak kettes sebességből.Érdeklődni szeretnék mi volt a gond konkrétan? Hogyan sikerült megoldani?
Bízom benne sikerül elkerülnöm egy-két szerelési zsákutcát azzal hogy rávilágítasz a probléma okára.
Köszönöm
-
Szada85
aktív tag
válasz
mephi666
üzenetére
Az F-nél az üvegbúrájú inkább belülröl lehet szmötyis, de láttam már olyan fényszórót is, ahol a foncsor bevonata kopott le.
Én nemrég vadásztam még 1-2 szett fényszórót a GSi-hez, illetve hátsó GSi pilácsból is volt egy nem napszítta garnitúra, sajnos ezek lassan kikopnak a piacról, így zsákolni kell.
-
válasz
cappa72
üzenetére
Ugye nem az F astráról beszélsz? Mert az B corsa korú, ott azért még üveg volt a búra. Ma napig tökéletesen néz ki a 94-es autón.
H astra már műanyag. Természetesen sokat számít hogy hol áll az autó.
Nagyapám kis peugeot-ján tökéletes a lámpa, pedig egykorú az én autómmal. Ő viszont minden nap garázsban tartja. Az enyém sem áll túl sokat napon mióta nálam van, de már megvételnél ocsmány volt a lámpája.
-
zgospel
őstag
válasz
üzenetére
A tetőnyitó szerkezetnek a fogaskerekei műanyagból vannak gyárilag, emiatt idővel eltörnek a fogak és nem tudod nyitni/zárni a tetőt. Márkaszervizben 300 ezres ajánlatok szoktak röpködni a cseréjére, de a specifikus fórumokon itthon is meg külföldön is ráálltak a hibára, és az említett alkatrész párezer Ft-ból beszerezhető fémből.
Ennek érdemes vásárlás előtt jobban utánajárni, hogy az adott típuson volt-e már javítva a tető, ha nem akkor érdemes a vétel után egyből cseréltetni fém kerekekre és megelőzni a bajt.
Minden más típushiba kb ugyanaz mint a sima H Astránál. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Köszönöm !!!

van súlya rendesen, fémházas... szerintem jó árban volt...
)