Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11521) dgyuri0123 válasza Zolom89 (#11518) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

Nem egészen biztos az hogy garanciában cserélik, ugyanis a beégés egyértelműen User error, ami nem egyenlő mondjuk a pixelhibával, ami gyártástechnológiából fakadó hiba. És, mivel a kezelési könyvben fel van tüntetve az erre vonatkozó figyelmeztetés, ez mentesítheti a szervizt, hogy ingyen kicserélje. Ettől függetlenül lehet, hogy méltányosságból kicseréli, de mindenkit óva intenék az "agresszív" magatartástól, mert abban az esetben egyszerűen elhajtanak, mert megtehetik.

(#11520) Balika911 : Van jelentősége ebben az esetben, hogy miért írták bele a kezelésibe? Szerintem semmi. Ráadásul, ha beég, nincs felelősségük, "én szóltam alapon". De ha jól meggondolod, miért ne lehetett volna számítani rá, mikor még egy lcd is be tud égni. Reptéren nézd meg hogy néznek ki a kijelzők. Tudom szélsőség, de akkor is létező a probléma.

A gyakorlati része majd most kezd felszínre bukkanni, mikor lesz elegendő mennyiségű és elegendő ideje futó oled tv, hogy észlelhető legyen a probléma. Meg aztán, amíg le nem futtatod a tesztábrákat, lehet észre sem veszed, hogy baj van. Ha meg észlelted, az már általában talán késő. Ennyi...

Természetesen rengeteg múlik azon, hogy eddig hogy használtad, mert elvileg nehezebb beégetni mint a plazmát és ha kevés tv-t nézel, talán soha nem lesz beégésed.

[ Szerkesztve ]

"csak a zene van"

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.