Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
CanibelZ
aktív tag
válasz Beniii06 #52800 üzenetére
Köszi az ötleteket, majd megnézem ezeket.
De nem a router lesz a gond, mert van egy másik is, csak az B510 vagy valami ilyesmi a száma, talán egy verzióval régebbi, azzal is csinálta és csak akkor, amikor a tv is megy. Csak az a furcsa benne, hogy kb egy hónapja kezdett el szórakozni és már lassan egy éve megvan az előfizetés, ha jól emlékszem. -
azbest
félisten
válasz CanibelZ #52801 üzenetére
a router felületén látni, hogy 4g -re kapcsolódik-e vagy esetleg 3g-re visszaváltott valami miatt. Ha 3g lenne, akkor az kevésbé bírja a gyűrődést, esetleg megpróbálhatod 4g-re átállítani, hogy mindenképp úgy próbálja.
A beállítások alatt, a betárcsázás menüpontból nyitva, ott van a mobilhálózati beállítások. Azt lehet auto-ról csak 4g-re próbálni, ha nem azon van.
Jobbra fenn a térerő jelző oszlopok fölé vitt egérre is kiírja, hogy milyen hálózati módon megy épp. De azt hiszem a kezdőoldalon is alapból odaírja nagyban középen.[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
azt hittem jobb lesz
ugyan itt telekom
vodáról nincs meg az még rosszabb voltNem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
MODERÁTOR
-
Gyula84
veterán
válasz Viktor0610 #52804 üzenetére
igazad van na majd csinálok még egyet így hirtelen nem győzött meg a telenor, de náluk lenne a legjobb ár
szerk.: ez már szép én azért nézegetek, mert a vonalas csak 1megabit
[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
zoli62
addikt
válasz Viktor0610 #52804 üzenetére
120 Mbs volt a legtöbb, amit Telenor hálózatán mértem.
-
MODERÁTOR
-
zoli62
addikt
válasz Viktor0610 #52807 üzenetére
Viszont mostanában jobb a sávszélesség 20-as kártyával, mint 30-assal. Mindkettő Huawei telefonban van. Egy-két éve még fordítva volt..
-
N0R
csendes tag
Eddig ez a max
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az publikus/elérhető info hogy Bpen hol vannak a tornyok? Én eddig forgatásos módszerrel sakkoztam ki melyik lehet az amelyik Telenoros.
-
MODERÁTOR
válasz #15490560 #52811 üzenetére
Tudtommal nem.
De van az OpenSignal app, az mutat tornyokat. Nem tudom, mennyire pontos.Xiaomi 13T
-
Gyula84
veterán
válasz Viktor0610 #52812 üzenetére
erre ahol lakom sok nincs meg tudom is hol vannak, de az opensignal meg se közelíti
-
unravel
őstag
Hi,
1, Mi az új Helló Telenor 3 hónapos promóció szivatós része? Sokáig voltam Vodafone-os, szóval furcsának tartom, ha egy mobilszolgáltató nem akar kicseszni az ügyfelekkel.
2, Ha a 3 hónap végén nem nyilatkozok akkor automatikusan 300 MB adat lesz a saját személyes, rámszabott csomagomban?
¯\_(ツ)_/¯
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #52807 üzenetére
Nálam a rekord egy Oneplus 5-ön: 284/45Mbps.
Bp. Baross tér hétköznap délután.
De az aréna plázában a telenor részen(azaz a pláza vége) bármikor megvan a 200Mbps.Tomas86
WikiProject Hungary/Mobiltelefon-tornyok
Van leírás képekkel, hogy miként néznek ki a tornyok. Jó szemekkel könnyű kideríteni.
De van egy oldal ahol elég sok adat össze van szedve.
cellavadász -
8
senior tag
válasz unravel #52814 üzenetére
1. Szivatós része, hogy eu roamingban nem úgy működik, mint egy korlátlan csomag, hanem a Blue S szerint számlázódik minden (300MB adat, hívás 100perc, sms 40Ft, stb).
És a három hónap után ha nem lépsz át másik csomagba akkor a Blue S csomagot kapod, ami vagy jó neked vagy nem.2. Sztem igen, az a Blue S
Nézz utána az ÁSZF-ben, ott minden világosan le van írva: 4. melléklet 24. oldal (Hello Telenor), és 1/A melléklet 13. oldal (Blue S)
Ha csak itthon használod, akkor szupersztár ajánlat 3 hónapra, ha jársz külföldön is, akkor oda kell figyelni, és vehetsz külön adatjegyet.
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
asdf_
veterán
válasz unravel #52814 üzenetére
1, Mi az új Helló Telenor 3 hónapos promóció szivatós része? Sokáig voltam Vodafone-os, szóval furcsának tartom, ha egy mobilszolgáltató nem akar kicseszni az ügyfelekkel.
Uljon be ebbe a tagas, sokszemelyes, hibrid, keveset fogyaszto autoba, hasznalja 3 honapig kedvezo aron, majd utana dontse el, hogy 4 es 14 millio kozott mennyiert akar nalunk autot venni (ugyanazon informaciok birtokaban, amik mar harom honapja is rendelkezesere alltak, es mar akkor eldonthette volna, mit akar).
En komolyan nem ertem ezt a csomagot, az embereket nezik ennyire hulyenek, hogy keptelenek kivalasztani a nekik megfelelo tarifacsomagot -es nem megtalalni az "atverest" ebben az ajanlatban-, vagy az emberek tenyleg ennyire hulyek (bonuszkent pedig esetleg ugy indulnak, hogy vesznek egy simlockos telefont emelle a csomag melle)? Tenyleg ekkora kaland lenne 3 havi szamlaval meg mondjuk 8 nyilvanos tarifacsomaggal beulni az excel ele fel orara?
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
sztem a hálózatuk minőségére akarnak olcsó (hosszabb) tesztet engedni ezzel, másra nem igazán jó... sajnos pont olyan pitiánerkedést tapasztalok most a Telenor részéről, mint amit a Telekom szokott elkövetni gyakran a prepaid előfizetőik esetében...csalódtam a Telenorban a roamingos, jogsértően alacsony keret miatt.... a sablon választ adták, amire számítottam, tehát nekem csak az nmhh maradt...
-
MODERÁTOR
válasz tsteve #52819 üzenetére
Leírnád, ki volt az a sablon válasz, ami után CSAK az NMHH-bejelentés maradt?
Más.
Nem egészen értem, mi a baj a csomaggal.
Nyilván ügyfél-szerzés a lényege, hogy az emberek kötöttségek nélkül kipróbálhassák, milyen telenorosnak lenni. Lefedettség, netsebesség, stb.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
azbest
félisten
Ugyan... ha visszaolvasol, akkor hány esetben ment több napos beszélgetés pár száz forintos sprórolási lehetőségekről. Vagy hányan írtak olyat, hogy pár havonta képesek másik prepaid kártyát venni, hogy pár száz forintottal kevesebbért kapjanak valami net opciót. Hány beszélgetés volt már arról, hogy 1-2 ezer forintot is sokallnak az internetért...
Szerintem biztosan sokan ki fogják próbálni. Aztán lehet olyan, aki a három hónap alatt megszokott kényelem miatt esetleg többet is hajlandó fizetni. Fel kell kelteni az igényt. Meg lesz olyan is, aki minden tájékoztatás ellenére majd lázad, hogy nem örökre annyi és váltani kell.
-
scorpy02
aktív tag
Srácok légyszíves jelezzétek majd itt a fórumban ha élni fog bármiféle kuponos kedvezmény a mytv plus csomagra. Nagyon jól jönne majd az ünnepi időszakban a Spíler elérése a Premier League meccsdömping miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Sifre
senior tag
válasz azbest #52824 üzenetére
Otthoni 100/100-as digi, nem hiszem hogy ott lenne a gond.
Múlt héten próbáltam egy másik kártyámra is aktiválni a net apn-t a Pólusban hogy azon is menjen a vpn, de ott azt mondták erre már nincs lehetőség. Furcsa hogy utána hirtelen lelassul azon a kártyán is amelyiken eddig jól működött.
-
IntelKiller7
veterán
Hello.
Ezt a Helo Data csomagot önálló csomagként is lehet kérni vagy meglévő mellé kell mindenképp?
Csak azért kérdezem mert kb 400Ft-al olcsóbb a mostani alap csomagom és a mellé rendelt 1GB internet.
Azért nem mindegy, hogy 1,5GB neted van 1 hónapban vagy korlátlan.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Bferibörs
addikt
válasz IntelKiller7 #52827 üzenetére
önálló csomag , átválthatsz a jelenlegiről ,talán hűséggel is ha az van , viszont itt csak 50 perc lebeszélhetőség van ( perc alapú számlázás ) a csomagban és nincs sms, a net korlátlan
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
IntelKiller7
veterán
válasz Bferibörs #52828 üzenetére
Az bőven elég, nem sok kimenőt indítok, inkább engem szoktak hívni.
1 kezemeg megtudnám számolni mennyi SMS-t küldtem el az utóbbi 1-2 évben.Mytelenor appban is megtudom változtatni, vagy be kell menjek a telenorba ezért?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Bferibörs
addikt
válasz IntelKiller7 #52829 üzenetére
hát passz, max. hívd fel az 1220-at,megmondják
hívás díj,sms 35 Ft ( ugye a hívás akkor ha elfogy az 50 perc
dettó, nekem is ezért jó a HD.
[ Szerkesztve ]
-
pana0017
senior tag
Hello Data csomagokhoz igényelhető plusz SIM tablethez?
-
Bferibörs
addikt
válasz IntelKiller7 #52833 üzenetére
hát biztosan meg van az oka, én üzletben intéztem anno, új sim is kellett , azért
-
norberto_th
aktív tag
Itt sajna ha elfogyik akkor vége, leáll a net tehát már be sem lassul hanem nem lehet netezni, van aki azt mondja nem számolja bele az adatforgalomba, szóval a hiva a rendszerükben van...
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
Gyula84
veterán
Hali most ez a hello data csak 3 hónapig szól?
-
zseko
veterán
válasz tsteve #52817 üzenetére
Komolyan még mindig itt tartasz, mert nem egyezik a csomag az elképzeléseddel?
Szvsz ki fognak röhögni az nmhh-nál, és majd kapsz tőlük is egy szép sablon szöveget. Aztán jelentheted fel őket is Ez a Hello Telenor pedig sosem volt korlátlan csomag, így soha nem is fog rá vonatkozni az, ami a korlátlanokra. Sőt, még csak arra sem lehet hivatkozni, hogy megtévesztő, mert minden le van írva a honlapon egyértelműen. Egy dolog lehet bukó, ha az üzletben félretájékoztatják az ügyfelet, de ezt nem hiszem.
HR24.hu
-
zseko
veterán
válasz tsteve #52843 üzenetére
Ez a csomag 300MB netet tartalmaz, ez világosan le van írva, ennek megfelelően 300MB netet tartalmaz külföldön is, amit meg is ad. Az hogy te most 3 hónapig belföldön, mint ki is van emelve, 'beetető jelleggel' korlátlan netet/hívást/sms-t ad, az nem jelenti azt, hogy ez korlátlan csomag és ennek megfelelő járna külföldön is. Ilyen alapon fel lehetne jelenteni bármelyiket a korlátlan hétvégékért, meg a korlátlan karácsonyért, stb., hogy nem lehet használni külföldön. Kétlem, hogy bármit is fog csinálni az nmhh, de beírom ide hogy tévedtem ha fog.
HR24.hu
-
tsteve
senior tag
továbbra sem érted akkor: ez egy (gyakorlatilag) 3 hónapig élő csomag, s a kérdés csupán az, hogy a hatóság felismeri-e majd a reguláció kijátszására irányuló kísérletet vagy sem... egy dolog bizonyos, hogy tájékoztatás ide vagy oda, a feltételek nem felelnek meg sem a reguláció szellemének, sem a betűjének, hagyjuk meg tehát a döntést a hatóságnak, hiszen tegnap óta előttük az ügy a Helló Telenor roaming-keret kapcsán....tudod vannak akik -veled ellentétben- nem tapsolnak az efféle trükközésnek, legyen szó bármelyik mobilcégről...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz DrBubo77 #52847 üzenetére
a kedvezménnyel nincs is gond.. csak azzal hogy nem igazítják a valós, belföldi adatkerethez a roaming-ot... gyakorlatilag él 3 hónapig, azt is irtam, s ha jól megnézed utána már értelmetlen, hisz van sokkal jobb csomag is a cégnél.. ilyen módon lehetne akár határozatlan idejű akciót is inditani, s máris ki van játszva a reguláció... ugyan már.. döntse el a hatóság, mi is ez...nekem ez inkább ügyeskedő, a szabály kijátszására irányuló ügyfélszerzésnek tűnik..
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
válasz tsteve #52846 üzenetére
Hagyjuk... nem érted. Tudod vannak akik meg az elejétől lesz.rják az egészet, valamint -veled ellentétben- nem játszanak önkéntes rendőrt és rohannak az első másodpercben a hatósághoz durcás kisgyerekként, mert valami nem tetszik. Van aki türelmes, és képes várni pár napot. Én nem tapsolok ennek, nem nekem találták ki, így abszolute lesz.rom mi van benne. Ha én tévedtem akkor belátom, ha te, akkor kiröhöglek
HR24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?