- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- Yettel topik
- (kiemelt téma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-02-16 14:21 Téma összefoglaló
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
-
trec12
addikt
De a Yettel Tv kérhető lakossági számlás hang előfizetéshez is akkor nem kell hozzá OtthonNet. Gondolom akkor neked nincsen vagy csak az egy hónap ingyenesség miatt kérted így. Nekem nem tetszett a Yettel Tv, sweet tv inkább. "Fapad" ennek minden előnyével és hátrányával de nekem előny az egyszerűsége, gyorsasága. Meg egész olcsó ráadásul képminőségre is jónak mondható.
-
trec12
addikt
Optikát cserélni erre otthonra teljesen értelmetlen max. ha drót fóbiád van.
Viccet félre téve én is kipróbáltam de maradtam az optikánál. Ettől függetlenül teljesen rendben van a Yettel 5G szolgáltatása. Mindenképp van létjogosultsága de ez ott frankó igazán ahol nincsen vezetékes net vagy esetleg nem akarnak bajlódni a vezetékekkel pl. egy kisebb iroda stb....
Persze jó 5G lefedettség nélkül nem sok értelme van.
-
MadMancs
veterán
-
tomp
félisten
-
4Grider
félisten
-
trec12
addikt
-
Skod
senior tag
-
4Grider
félisten
Ritka kivétel. Nálam is van mind a három szolgáltató és még pár évig nem igazán az lesz a jellemző, hogy a one lenyomja a másik kettőt.
Persze ez nagy átlagban, mozgás közben igaz, ui. mindig lesznek az épületek között olyan területek, ahol tök véletlenszerűen a one lesz a leggyorsabb, főleg a fos 700 MHz-es 5G DSS-el. Azaz igen gyakori, hogy adott helyen a voda hasít 100-150 Mbps-al és ezzel lenyom mindenkit, majd 50 méterrel odébb ezzel az értékkel már messze utolsó lesz. -
csernak75
senior tag
-
4Grider
félisten
-
4Grider
félisten
-
trec12
addikt
-
jjohn
aktív tag
Teljesen egyetértek veled, jó pár éve hogy a Yettel és elődjénél is beltéri lefedettség gond. Sajnos ebben a cipőben járok én is. Illetve a voda-nál sem sokkal rózsásabb a helyzet. A panaszokra mindig annyit írnak szerintük minden rendben, és nem várható fejlesztés.
Igen, ha minden rendben van. Akkor mitől vannak a problémák?
Teljesen ostobának nézik az embert. -
4Grider
félisten
-
4Grider
félisten
Vagy csak nyilván másik oldalon van a bázisállomás és a telekommal meg a másik oldal szív. A Telekom 5G meg 95%-ban 700 MHz-es, aminek egyetlen előnye van a 4G-hez képest, a lefedettség. Mondjuk nem tudom, hogy a yettel miért nem kapcsolja be a mostani aau-kon, hiszen egy csapásra a legnagyobb hazai 5G lefedettségre tenne vele szert. Bár ott lehet nem a lefedettség, hanem a minőség a cél, meg persze itt fele akkora a 700 MHz-es blokk, mint a Telekomnál...
-
bopeti98
őstag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Landsmann
addikt
-
zzola
titán
-
bucihost
senior tag
-
dzf007
senior tag
-
törölt tag
-
RoyalAirForc
senior tag
-
domper2015
senior tag
-
RoyalAirForc
senior tag
-
RoyalAirForc
senior tag
-
tomp
félisten
-
tomp
félisten
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
tomp
félisten
-
martongunar
aktív tag
Itt én inkább hibáztatom az Apple-t. Illene szólnia, hogy az aktiválás ennyi és ennyi SMS elküldésével jár. Saomi telóm volt régebben, az szólt is előre az első aktiváláskor (persze ezt sokan nem olvasták). Apple-re ez nem jellemző, tudtommal azért sem szól, amikor valaki imessage-ben képet küld egy nem almás telóra. Ilyenkor néha vissza is szoktam kérdezni, tud-e arról, hogy ez most egy MMS volt a díjcsomagja szerinti díjazással. És igen, küldhetett volna rögtön 23-at is, ahogy írtad.
-
aprokaroka87
nagyúr
-
RoyalAirForc
senior tag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Semennyire nem védtem a Yettelt, de a linked alapján is úgy tűnik, hogy valami iPhone-/iOS-specifikus dolog generálta az üzeneteket.
A többi ügy említését már nem is kommentálom.Illetve még egy utolsó kérdés, mert szerintem nem fogod elfogadni, hogy az üzeneteket nem a Yettel tette a számládra.
Mégis hogy kellene ezt elképzelni? A Yettel nézi, ki milyen rendszerű telefont használ, és az iPhone tulajoknak iOS-/iPhone-specifikus nemzetközi SMS-eket számláz?
-
szabonagyur
félisten
-
donjohnson
addikt
amúgy az emberek 99%-a használja szerintem a facetime-ot, imessage-et. lehet hogy azt hiszik az apple-nél, hogy valami nem oké ezzel az eszközzel és néha ellenőrizgetik.
az összes okostelefon kémkedik valamilyen mértékben.
ha beaktiválnád, akkor lehet hogy békénhagyna a következő telefoncseréig. -
csaszi75
őstag
-
csaszi75
őstag
-
4Grider
félisten
-
donjohnson
addikt
-
zzola
titán
Ne haragudj, de itt nem a Yettel számláz csak úgy. Ezek aktiváló SMS-ek, iMessage és FaceTime, gondolom én. Szóval ha problémád van, az Apple-hez fordulj. Erre a számra ment az aktiválás 10 évvel ezelőtt is....
Yettelnél ezek az dolgok fizetősek (mármint nem díjmentes az aktiválás).Mobilban az iMessage-t és a FaceTime-ot ki kell kapcsolni.
-
donjohnson
addikt
-
zzola
titán
-
zzola
titán
-
donjohnson
addikt
-
zzola
titán
-
csaszi75
őstag
Szerintem ez nem a yettel védése..
Hányszor hallottunk már ilyet, hogy egy-egy alkalmazás silent SMS-t küld.. Amit nem fogsz látni a készülékeden..
Lehet erősködni.. de ha rákerül a hívásrészletezőre, az nem akárhonnan kerül oda.. hanem az auditált számlázási rendszerekből.. -
Viktor0610
MODERÁTOR
Én megértem, hogy szerinted a Yettel oldalán van valamilyen számlázási hiba, de 99,9% bizonyossággal írom, hogy mégis valamit a telefon küldhetett el.
Ha gondolod, kérj egy hívásrészletezőt, azon látható lesz a szám, hátha a Google kidobja, milyen szolgáltatáshoz/egyébhez is kapcsolódik az.Olyannal találkoztam már például, hogy egy kedvezmény nem aktiválódott vagy épp' tévesen aktiválásra került, ami miatt a számla módosítására volt szükség, de olyat még soha nem hallottam, hogy "belekerült" valahogy nem kívánt SMS-/hívástétel a rendszerbe.
-
4Grider
félisten
-
RoyalAirForc
senior tag
-
4Grider
félisten
-
zzola
titán
-
RoyalAirForc
senior tag
-
4Grider
félisten
Ettől függetlenül egyetlen számlázási rendszer sem csuklik a kedvedért sem két db nemzetközi sms-t. Ha reklamálsz miatta, akkor pedig nyilván jóváírják, mert egy L2 munkatárs munkabére és azok közterhei 1 percre már többe kerülnek a szolgáltatónak, mint a két sms végződtetési költsége.
-
RoyalAirForc
senior tag
-
4Grider
félisten
-
sfdrakex
nagyúr
-
RoyalAirForc
senior tag
-
donjohnson
addikt
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
donjohnson
addikt
-
donjohnson
addikt
-
4Grider
félisten
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
donjohnson
addikt
-
zoltaneger
tag
-
Landsmann
addikt
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
4Grider
félisten
-
pjen
félisten
-
martonl
senior tag
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
zoli62
addikt
-
yanna
addikt
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
donjohnson
addikt
MadMancs hsz-e alapján, ha rendelet fogja szabályozni, akkor azzal büntetést kockáztatnak, ha nem tartják be a rendeletet.
-
Dave1984
őstag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
4Grider
félisten
-
donjohnson
addikt
ha a tv-n van webes böngésző, akkor nézd abban. hátha böngészőben tovább bírja.
amúgy attól hogy gigabites ONT, attól még lehetnek kapcsolati problémák az internetszolgáltatód és a yettel között este hat után. mert gondolom ez most nem yettel-es router hogy közvetlen legyen.
-
lala666
őstag
-
lala666
őstag
-
lala666
őstag
-
donjohnson
addikt
furcsa.
egyébként azt elfelejtettem írni, hogy a wifi jelszót töröld róla, mert nem elég bedugni az utp kábelt, van amikor továbbra is a wifi-t használja és az nem jó.
ha tv app-on nézed, ott is megpróbálhatod törölni a tv-n a wifi jelszót és akkor biztos hogy a kábeles kapcsolatot fogja használni. -
Viktor0610
MODERÁTOR
-
4Grider
félisten
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
lutyes
csendes tag
Erre a WAN/LAN portra és se találtam semmi működő megoldást hogy LAN-ként kezelje. Próbálkoztam már szinte mindennel ami eszembe jutott. Csak egyedüliként vagy harmadikként rádugva, ki és bekapcsolt állapotban, de sehogy nem jött össze. Pedig a TPLINK oldalán azt írják hogy automatikusan érzékelné a csatlakozás típusát, de akár mit próbáltam mindig azt írja hogy WAN és nem ad netet. Arra is gondoltam már hogy mivel gyári beállítások visszaállítása után is tudja a Yettel beállításokat és pl. a forgalmi statisztika menűpont sem elérhető, lehet hogy valamilyen módosított firmware van rajta, ami miatt nem működik az a port lan-ként.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
sfdrakex
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
-
aprokaroka87
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- Yettel topik
- (kiemelt téma)
Hirdetés
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Eredeti játékok OFF topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Futás, futópályák
- CES 2026: máris tekert egyet HBM4 memóriáján az SK Hynix
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5070 Prime OC garis
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viccet félre téve én is kipróbáltam de maradtam az optikánál. Ettől függetlenül teljesen rendben van a Yettel 5G szolgáltatása. Mindenképp van létjogosultsága de ez ott frankó igazán ahol nincsen vezetékes net vagy esetleg nem akarnak bajlódni a vezetékekkel pl. egy kisebb iroda stb....
Persze jó 5G lefedettség nélkül nem sok értelme van.

Nincs olyan, hogy a sávszélesség elég lenne.