Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Az szerintetek mitől lehet hogy a feltöltő kártya egyenlegem csupán 100 forint közelében van már egy ideje, mégis havonta automatikusan megújul a Klikk 1 GB adatcsomagom? Klikk 1 GB promocios időszak és a Klikk 1 GB internet csomag van megrendelve. Utólag ugye nem vonják majd le a díjakat ha felöltöm? Vagy ez a promociós időszak arról szol hogy aki egyszer rendel 1 GB netet, annak havonta megújítják? Mert ez igy elég baráti és tetszik.
-Norbi-
-
Skynet258
veterán
-
gyurkikrisz
őstag
válasz Viktor0610 #46892 üzenetére
Csak a negyediken? Szóval ha kipróbálnám, és egy hónap után úgy döntök, hogy mégse, akkor kétszer kell fizetnem a havidíjat?
[ Szerkesztve ]
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
MODERÁTOR
válasz gyurkikrisz #46903 üzenetére
Természetesen nem.
Amennyiben négy hónapnál hamarabb felmondod, át-/visszaváltasz feltöltőkártyásra, a zárószámlában jóváírásra kerül.
Xiaomi 13T
-
gyurkikrisz
őstag
-
bigdigit
addikt
válasz Viktor0610 #46899 üzenetére
Feltöltőkártyás számlás váltáskor a korábbi megrendelt és még nem lejárt szolgáltatással mi lesz? Gondolok most nálam a mytv-re.
-
Mardel
őstag
válasz vpanangin #46900 üzenetére
Működik, mondjuk melóhelyen használnám, és kerestem a napokban egy korlátlan mobilnetet jó sebességekkel. Szerencsére a munkahelyen a telenornak van a legjobb lefedettsége.
(Otthoni torrentezésre meg van gigabites net optikán )
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
radio100jozs
őstag
válasz lakatosturbo #46895 üzenetére
Ha futár hozta, akkor olyan 2-3 nap az átvétel után, míg aktív lesz a sim kártya. Még vissza kell vinnie az aláírt papírokat a központba a futárnak, és csak utána fogják élesíteni.
-
lakatosturbo
aktív tag
válasz radio100jozs #46913 üzenetére
Köszönöm szépen a választ.
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
MODERÁTOR
-
Somatom
veterán
Roaming szempontból mi a hejjjzet a feltöltősökhöz rendelt nettel? Mondjuk, rendelnék 3GB megújulót, elhasználom roamingban, és ha elfogyna, akkor rendelnék rá egyszerit, vagy számlazárásig a részarányos 2GB Deezert, és azt is elhasználom roamingban?
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
r3dsnake
nagyúr
Hello Data mellé nem lehet adatsimet igényelni pluszban? ÁSZF-ben csak annyit látok, hogy a régi csomagok mellé 490ft, minden egyéb mellé meg valamennyivel több. De nem részletezi, hogy lenne valami kitétel.
-
Somatom
veterán
Eszembe jutott még egy kérdés. Távoli elérés van konfigolva a telómon. Ehhez kértem publikus IP -t (ami DDNS -re be van regelve). Látom is a MyTelenor -ban a "publikus IP" szolgáltatást. Elvileg ez kártya szintű (a legutóbbi, Praktikum Ász -> MyMinute csomagváltásomnál is változatlanul aktív maradt). Ha váltanék vmelyik Hello Data csomagra, akkor megmaradhatna a Publikus IP -m?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ma voltam a Pólus telenor üzletben. 2 db mikro kártyát szerettem volna cseréltetni nanóra. Vágás lett belőle.
Szóval adott egy 2 napos duál sim-es telefon készülék ami csak nano kártyát fogad. Adott 2 db 1 hónapja telenor által postázott SIM kártya, ami mikró méretű (2017 van, hahó). Közlik, ha nanót akarok, akkor fizetős lesz a csere, vagy vágják. Levágták: nem fér bele ebbe, de még egy vodás tripla SIM kártya nanó helyére sem. Következtetés: nagyobb a kivágott kártya, mint a sztenderd méret. Az csak a hab a tortán, hogy már vágás előtt közöltem, hogy a vastagsággal mi lesz, mert nem akarom, hogy beszoruljon a készülékbe.
2017 telenor: én így szeretlek
-
Bferibörs
addikt
-
ACE-
addikt
Én magamnak vágtam, és csiszolópapírral is kissé vékonyítottam is, ezt Te magad is megteheted... Ha ez így nem jó, még mindig adhatsz neki kis túlfeszt, és azt mondod hogy hibás, és akkor cserélik ingyen...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
törölt tag
na jó ezt a csiszolóvásznas okosságot hagyjuk: lehet, hogy Kotkodácspusztán, Szalacsiéknál menő dolog, de azért na....Ha pedig ez a megoldás, akkor csiszolgassa a telenor: ügyfél vagyok, aki a szolgáltatást akarja igénybe venni, biztosítsák a feltételeit.
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz #08205312 #46923 üzenetére
nekem nem kellett csiszolni, a vastagságával nem volt gond , meg a csiszolástól lejön a kártya száma is ami néha kellhet
amúgy sajna ez van , már láttam a telenornál is univerzális kártyát, egyszer csak bevezetik minden szolgáltatásukbanPixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Most kötöttem egy hello data start csomagot. Mytelenorba az elérhető adatnál 5 GB-t ír. Ez a külföldi használatot jelenti?
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
törölt tag
válasz Bferibörs #46924 üzenetére
most néztem meg a szerszámos táskám: nincs itthon csiszolóvászon. Szóval akkor üljek még 1x autóba, menjek el a legközelebbi praktikerbe (oda-vissza ~10 km) azért, hogy csiszolgathassam a telenor SIM kártyát, ami ha jól tudom a telenor tulajdona....és mindez azért, mert 2017.04 hóban küldenek egy 2010-es szabványú SIM-et?
-
MODERÁTOR
-
Bferibörs
addikt
válasz #08205312 #46930 üzenetére
ha jól tudom 2 éven belül nem cserélik ingyen, feltöltő kártyásnál nem tudom egyáltalán cserélik e ,
ha meg kivágták lehet arra hivatkozva, hogy bizgentyűzött a kártya még akkor sem cserélik ingyen ha tényleg becarik -ez csak feltételezés nem tudomszívtam már telekomnál is a nano miatt 4500-ért
alapvetően nem tudsz mit csinálni, max. trükközöl mint ahogy írták is itt ( szomorú de ez van , ráadásul 490-ért veszel új kártyát ami azért bicskanyitogatós, az ellopott kártyámat is ötezer körül kaptam újra aktiválva a telenortól )
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Somatom
veterán
válasz Bferibörs #46931 üzenetére
Úgy sem cserélték ingyen, hogy több, mint két éves a kártyám, és az ÜFSZ szerint ingyenes a csere.
8:
"ügyfél vagyok, aki a szolgáltatást akarja igénybe venni, biztosítsák a feltételeit."
Maximálisan egyetértek!
Nekem is vágták a bótban. A hölgy kipróbálta az új telóban, és passzolt. Aztán jött a torna. A Whatsapp rákérdezett, hogy van -e mentésem a Gdrive -on. Nem volt, de addigra már be volt regelve a szám az új telón. Szóval, a mentéshez vissza kellett regelnem a régi telóban. Csakhogy a vágott kártya nem nagyon akart passzolni a mikro -s keretbe. Beleerőszakoltam, majd a régi telóba is. Aztán kb. fél órás mutatvány volt tűvel, meg csipesszel kipiszkálnom. Köszi, Telenor![ Szerkesztve ]
-
gebro
aktív tag
válasz Viktor0610 #46928 üzenetére
Üdv.
A feltöltőkártyás csomagoknál a kiegészítő adatjegyek időtartama esetleg nem fog megváltozni?
Konkrétan a konkurencia Maraton opciójára gondolok, ahol addig tart a megvásárolt adatkeret amíg le nem telik, illetve a SIM érvényességéig.A havi díj miatt az új csomag nem játszik.
-
MODERÁTOR
válasz Bferibörs #46931 üzenetére
Bferibörs:
"az ellopott kártyámat is ötezer körül kaptam újra aktiválva a telenortól"
A kártyapótlás sehol sem ingyenes.gebro:
Nincs ilyen infóm.
(Persze, ez semmit nem jelent, mert általában pár nappal a bevezetés előtt közlik velünk is az új szolgáltatásokat.)[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz #08205312 #46920 üzenetére
Mondok egy hasonló jópofát. Én vettem kártyát náluk üzletben, először mikro járt volna, mondtam hogy nano kell. Adtak egy olyat. Itthon kipróbáltam pár telefonnal, egyik a hagyományos mini sim. (Mert ugye a normál sim a hagyományos bankkártya méretű a 90-es évekből, amit mi normálnak hívunk az a minisim.)
Szóval beletettem a nanosimet a minisim átalakítóba és alig fért bele. Feszítette. A telekomos és a vodafonos simem szépen belefért.
(Jé most gondolkozok hogy mennyi simem van most )46923: Kotkodácspuszta: köszi! A család kérdezte hogy min nevetek ilyen hangosan a WC-n
924 Bferibörs: a gyári se 100%-os méretű a tapasztalatom szerint. Nagyon picit nagyobb.
[ Szerkesztve ]
-
gebro
aktív tag
válasz Viktor0610 #46934 üzenetére
Köszönöm a választ.
Bferibörs: Én tavaly cseréltettem SIM kártyát ingyen ( igaz még pannon-os volt), és olyat kaptam amiben mind a három méret kitörhető volt.
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz Viktor0610 #46934 üzenetére
tudom, csak eszembe jutott ,hogy új kártya 490, máshol 990, a csere meg kb.3500 - 5000 .-
és tudom más kategória a két dolog, de hát......... (éljenek a régi kuncsaftok )(#46938) gebro
a pannonost nekem is ingyen cserélték
(#46937) lugosi
telefonfüggő, van amelyik telóba jó van amibe nem , általában a kínaiba nem (tapasztalat )
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Carline
őstag
-
törölt tag
válasz Somatom #46939 üzenetére
most hívtam a 1220-at: azt kérdeztem kinek a tulajdona a SIM kártya. Meglepődtem, mert azt mondta az ügyintéző, hogy az ügyfélé, vagyis az enyém. Akkor tehát kártérítést kérhetek, mert a tulajdonomban lévő SIM-et megrongálták a vágás során, és nem tudom igénybe venni a szolgáltatást? Alakul ez kérem szépen. Azt hiszem kikérem a hangfelvételt
-
darvinya
titán
De miért engeditek meg alvállalkozóknak vágást?
Neki köteles nanoSIM-re cserélnie, vágással pedig nem foglalkozhat erről papír kiállítása nélkül.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
MODERÁTOR
-
Fifi
őstag
Én a kb. 3 hete cseréltettem a kártyám. Lehet aljas vagyok, de úgy mentem az ügyintézőhöz, hogy eldobálja a telefon a hálózatot. Volt szofver frissítés, modemcsere, de nem oldotta meg és a szerviz SIM cserét javasolt. Ügyintéző mondta, hogy ebben az esetben ingyen cseréli. Erre én: ha már cserélünk kaphatok nano-t? Kaptam.
Természetesen nem volt gond, de telefont cserélek és az újba nem micro SIM kell.
Ha csak így megy a Telenornál, akkor így kell csinálni .... -
Somatom
veterán
válasz darvinya #46944 üzenetére
Csinálhatnék ügyet az ÜFSZ -szel történt beszélgetésre hivatkozva, de nincs ennyi a dologban. Amíg lesz..6om, addig nem akarok cécót. Úgyis bőven lesz velük ügyem a közeljövőben. Adategyeztetés lakcím nélkül, méltányos roaming használat igazolása munkaszerződéssel, stb.
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #46945 üzenetére
Minden cég aki szolgáltatást nyújt, arról köteles kiállítani valamit, ami által nyoma marad.
Ha ezt nem teszi meg, fekete munkát végez…a többit pedig meg lehet keresni mit jelent cég esetén fekete munka.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
MODERÁTOR
-
azbest
félisten
válasz Viktor0610 #46949 üzenetére
kiszolgálja a sötét igényeket
(#46943) 8
ászf:
13.3.1. A SIM-kártyával kapcsolatos kötelezettségek
Az Előfizetőnek használatra átadott SIM-kártya a Telenor tulajdonát képezi, ezért a tulajdonjoga nem átruházható.(#46951) darvinya
a telenor ügyfélszolgálatos megvágja a telenor tulajdonában lévő kártyát. Az ügyfélszolgálatos alkalmazott. Nem fogja a átadni neked a bérpapírjának másolatát, csak mert a cége számára elvégzett egy feladatot.(#46952) Viktor0610
én is csak belekerestem az ászf-be A legtöbb panaszkodó nem teszi meg, hogy valaha egyszer is megnézze, hogy mire szerződött. A sim kártyák kapcsán pedig a sokféle törvényi és kötelezettséggel kapcsolatos szabály miatt eleve eléggé esélytelennek tűnt, hogy magántulajdonba kerülhetne. Hacsak nem akkor, amikor letiltják örökre[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest