Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
chosa921
tag
válasz Dorien #25508 üzenetére
Ami tetszik:
Jó nagy a fülpárna rajta, a kábel nekem éppen elég hosszú de ez mindenkinél más és más, a képeken láthatjátok hogy milyen hosszú, csináltam olyat is ahol mutatom hogy nekem (186 cm vagyok ) meddig ér kinyújtott háttal a jack dugó vége, próbáltam a lényegre térni és éles közeli képeket csinálni, csináltam olyat is amin az látszik hogy hogy áll ha felveszed.Teljesen szigetel a füles, és nem csak max hangerőnél, az én telefonomon ( Lumia 920 ) 15-ös hangerőn ( 30 a max ) kényelmesen hallgatható, ami nekem fontos volt fejhallgató választásnál hogy egy másik világba csöppenjek, teljesen zárja ki a körülöttem lévő teret és ezt sikerült is elérnem. A mély nekem bőven elég amennyit ad , közép tartomány is nagyon tiszta, magas is kiváló.
Ami bántólehet egyedül azaz amikor reggel felkelsz és felhúzod a fejedre, óhatatlan hogy a hideg fémhez hozzá ne érjen a bőröd de ezen kívül engem nem bántott jó vagyok hozzá
Összességében ajánlanám mindenkinek mind a fejhallgatót mind a boltot akitől vettem, gyors precíz pontos, vásárló barátok ( hivtak telefonon hogy köszönik hogy náluk vásároltam és hogy úton van a csomagom ) a futár másnap reggel ( ma reggel már hivott is hogy jönne átadni ) nem volt 2 egész nap és ideért az áru (like a sprinter futárszolgálatnak ).
[ Szerkesztve ]
Üdv.:Peti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest