Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz freelanced #80699 üzenetére
Írok privát.
-
Moleman
addikt
válasz freelanced #80694 üzenetére
A VTR250 már kellemesen megy, karakteres, szép is, viszont nagyon pici. Én a 184 centimmel alig tudtam felcsomagolni magam rá, a talpam közepénél volt a váltókar, és konkrétan rajta álltam, még jó, hogy a tréninges gyakorlatokat általában egyesben kellett csinálni. Nem tudom, mennyi mozgástér van személyre szabás tekintetében, de nem kívánkozom vissza rá. Én a CB500-ra szavaznék.
Az A kategóriához online csináltam az elméletet, 1 nap alatt megvolt, utána 3-4 hetet vártam elméleti vizsgaidőpontra, ez volt a leghosszabb szakasz. A gyakorlatot meg nagyon gyorsan lezavarták.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz freelanced #80694 üzenetére
500k-ért némi szerencsével kaphatsz egy kifogástalan GS500-ast, ami ki is használja az A2 kategóriát: a fojtatlan változatok éppen 35kW-osak (fojtottat véletlenül se vegyél belőle!). Ilyet használok én is már másfél éve (korlátlan jogsival) és nekem nagyon bevált, szeretem. Alacsony fenntartási költségek, ráadásul nagyon "megbocsátó", jó indulatú gépezet, "nem akar megölni", hátránya hogy kissé nehéz, és 180 centinél magasabb embereknek kicsike, nem túl kényelmes.
Az A2-t némi szerencsével úgy 3 hónap alatt tudod megcsinálni mindenestől.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Geresics
addikt
-
freelanced
addikt
Üdv !
Azon gondolkodom,hogy elengedem ezt a 125cm-es motor dolgot.
Viszont ebben az esetben mekkorát ajánlanátok kezdésnek és mennyiért?
Van esély rá, hogy találok 500.000 körül motort?
Már ajánlottátok itt a CB500-at, bár abból sok meghaladja a 35kW-os határt.
Illetve a VTR 250-et, de belole sem találtam sokat.
Az A2 egyébként mennyi idő alatt teljesíthető?
Köszi!
Üdv,
Freelanced[ Szerkesztve ]
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
Geresics
addikt
Logó még idén frissítve lesz! Marad ugyan ez, csak mellé kerül valami, amiből az ember rájön, hogy ez motoros cucc. Az intró viszont nem tudom hogy változhatna, de majd gondolkodom rajta, köszi!
Amúgy Te milyen (motoros)videókat szoktál nézni? Azokban mi történik? (Már azon kívül, hogy mennek! ) Versenyeznek? Határon mennek? Huligánkodnak? (Vagy Persu kedvence: részegen meztelenül motoroznak? ) Tényleg érdekel, hogy kinek mi jön be!
(#80691) Bogyó bá'
Igen-igen! Köszi Neked is!
Viszont valami intró kell a törékeny lelki világomnak, és egyelőre ennél jobbat nem tudtam kitalálni! Ráadásul, ha ezt meghallod (és nem ébredsz fel rémálmodból! ), akkor tudod, hogy már megint én vagyok az![ Szerkesztve ]
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Bogyó bá'
nagyúr
Én bő 2 éve szereztem egy Sony AS20-ast, és - bár fullHD meg képstabilizátoros - az alacsony bitráta miatt számomra emészthetetlenül pocsék a képe, nem is volt még velem motoron. Eredetileg motoros útifilmet szerettem volna vele forgatni Erdélyben, de erre szerintem teljesen alkalmatlan. Azóta is a fiókban porosodik, 2 havonta feltöltöm az akksiját, hogy ne menjen tönkre. Aztán persze lehet hogy idén mégis előveszem...
(#80688) BoB: igen, a főcímzene rettenetes, ezt írtam már neki másik fórumon... ....számomra maga a film emészthető volt, hiszen én is sokat járok arra. Csak azok a fránya záróvonalak....
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
BoB
veterán
válasz Geresics #80652 üzenetére
Nekem csak annyi hozzáfűznivalóm van, hogy az elején fél óráig megy a mit is nézek logó még mindig valami bugyuta, gyerekeknek készült szexuális felvilágosításnak szánt zenével
Pár másodpercet még néztem bele-bele tekerve, de mivel semmi sem történt kikapcsoltam
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
zgospel
őstag
válasz Gaboman #80681 üzenetére
Van esetleg valami másik eszközöd amiben meg tudod formázni? Pl bedugod telefonba, vagy fényképezőbe és ott formázod, aztán visszarakod? Azok is FAT32-t használnak a memkártyákhoz (telefonnál mondjuk nem vagyok benne biztos).
Ha a firmware update se segített akkor írj a supportnak, már ha tényleg van nekik.
https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
V.Stryker
nagyúr
-
vlevi
nagyúr
válasz V.Stryker #80675 üzenetére
"annyival nem érezhetően jobb a minőségi ugrás."
Kamerája és bitrátája válogatja.
Én is látok nagyon sok SJCAM és hasonló videót a YT-on, aminél nem értem, minek ehhez 1080p? Csak azért, hogy kétszerakkora elmosott felületek legyenek benne, mint 480p-ben? Mert a részletessége nem több. -
tboldi
nagyúr
4K@60fps-t mindenkinek!
szerk.: Mondjuk a tévét nem szokás 1-1,5 m-ről nézni, mint a monitort, ezért sem annyira szembetűnő a 720p és az 1080p közti különbség.
szerk. 2: Jut eszembe, nekem az 1080p is kicsi, 1440p a minimum (Dell U2515H).
[ Szerkesztve ]
-
[link]
[link]
Itt 14,2v alapjáraton, de akkun mérve ~15v is van gyakran. 14.4 - 14.6 v ment közben ahol jellemzően forgatja az ember. Nem sok?Ma kár h nem látta kamera amit egy gyalogos nekem mondott. Megálltam a zebrán, átkelt és odajött mellém, nem volt ott senki csak én. Tudja, csak a motorosok szoktak megállni!
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz zgospel #80679 üzenetére
Akkor jó nagy sz.pás lesz ha majd új tv lesz. Nézem a videókat majd, hogy mi a bánat történt velük.
8 perc környékén... tuti nem normálisak.
[ Szerkesztve ]
-
-
zgospel
őstag
válasz Gaboman #80674 üzenetére
Hát az elég cinkes, hogy kamerán belül olyanra formázza amit utána nem ismer fel Próbáld meg hogy rádugod gépre usb-n keresztül, és gépről formázod FAT32-re. Esetleg firmware frissítés, már ha van hozzá újabb kiadott firmware.
(#80675) V.Stryker pedig de, nagyon is érezhető a különbség a 720p és az 1080p között. Az hogy TV-n nem annyira érzed az annak köszönhető, hogy a TV gyártók rengeteg "képjavító" trükköt bevetnek. Könnyen lehet hogy a tévéd a tudtod nélkül felskálázza a 720p-t 1080-ra, és különféle algoritmusoknak hála elmismásolja a különbséget.
A 30 fps és a 60 fps között is látható a különbség.https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Geresics #80666 üzenetére
Biztos én vagyok igénytelen, hogy több teszt videó alapján arra jutottam, hogy ilyen utazós, motoros videónál tök fölösleges 720p/30fps-nél több. Pedig 103cm-es plazmán szoktam nézni... Amennyivel nagyobb fájlt produkál a 60 fps, esetleg a 1080p, annyival nem érezhetően jobb a minőségi ugrás.
-
-
Gaboman
nagyúr
Két kérdéssel fordulnék hozzátok, mivel mosnátok ki a nadrágot ha a lánc leszórja magáról a láncsprayt és megfogja a nadrágot, ez egy cross nadrág.
Szerintetek van rá valami ami kiszedi?Másik:
Van egy Eken H9 FullHD 60FPS kamerám, vettem bele 64GB-os kártyát, megformáztam de azóta nem fogadja el a kamera, hibát ír ki.
Milyen programmal formáznátok le és milyen formátumban hogy jól működjön.
Szeretnék velem szép pillanatokat, helyeket megörökíteni de így,Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
freelanced
addikt
Üdv !
Tudtok ajánlani valamilyen nyári kesztyűt?
Illetve hol érdemes megnézni?
Köszi !
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
demars
addikt
válasz Moleman #80670 üzenetére
Látom van ennél "adapter". Motoros szettnél nem láttam, de gondolom azokhoz is jár, máshogy nem lehet 5 V -os aljzat.
Én is inkább az usb dugaszt preferálom, kocsiban a szivar gyújtós kimozdul néha.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Moleman
addikt
válasz demars #80669 üzenetére
Én autóba ilyeneket szoktam építeni, motoron nem tudom, hogy lehetne vízállóvá tenni (bár csak a dugókat kell, a többi része ki van öntve műgyantával). A telefonom 2.8 ampert vesz fel róla, úgyhogy tényleg tudja a 3-at. A szivargyújtót, mint csatlakozót nem szeretem, nem stabil, egyiket sem sikerül ugyanakkorára gyártaniuk a kínaiaknak.
[ Szerkesztve ]
-
demars
addikt
A hétre napot mond, igaz nem lesz túl meleg de bütykölni lehet.
Neki esek a folyadék cserének. Holnap érkezik a fékhez is a folyadék.
Ami még jó lenne egy töltő a kormányra, csak nem tudom, hogy usb vagy szivar gyújtós legyen. Mit javasoltok?
Motor alkatrész.eu oldalról rendelném, jó kis bolt, jó cuccokat küld.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
HSM
félisten
válasz CyberPunk666 #80665 üzenetére
Szerintem a körítés minősége sokkal fontosabb. Lencse, szenzor, szoftver, stabilizátor. 60fps-el is lehet maszatot gyártani kimenetnek, és 30FPS-el is tűéles szuper videót.
Én pl. inkább rögzítenék egy minőségi stabilizált 1080p30-at, mint egy akármilyen jó 720p60-at. A DSLR fényképezőm is tudja mindkettőt, és nem igazán voltam elégedett a 720p60 videókkal a 1080p30-akhoz képest. Egyszerűen kevés részlet fér bele abba a felbontásba, hiába adja jobban vissza a mozgást.[ Szerkesztve ]
-
Geresics
addikt
válasz CyberPunk666 #80665 üzenetére
Jobb gyártóknál, ami tudja az 1080p60-at, az tudja a 720p120-at!
-
Geresics
addikt
válasz Moleman #80661 üzenetére
Ha csak bizonyításra kell, akkor a kormányra rakd, és könnyen be tudsz kötni fix tápot is neki! Ennél jobb nem kell! Ráadásul ott mindegy, hogy milyen a kamera alakja!
(Azért Neked is, mint mindenkinek azt javaslom, hogy a kamera tudjon 1080p60-at! Haladáskor sokat segít! )*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Moleman
addikt
válasz Geresics #80660 üzenetére
Köszi!
Tetszene ez a Sony, de 3-4× drágább, mint amit most rászánnék. Az autós tapasztalatokból kiindulva csak bizonyításra kell, mert ahhoz se szoktam hozzányúlni, 1.5 éve beletettem egy 64-es kártyát, azóta benne van.
A városban olyat is láttam már, hogy valaki a feje tetején hordta a GoProt, de az 80-100 fölött már élhetetlennek tűnik. A plexi mögötti elhelyezés szimpatikus, majd próbálok tiszta plexis motort venni. A mellkasos tényleg nem az igazi. -
Geresics
addikt
válasz Moleman #80657 üzenetére
Kérdés, hogy mi a célod? Ha "bizonyítani" akarsz vele, akkor plexi környékére érdemes fix rögzítést rakni, onnan kb. minden látszik, ÉS nem kap bele a szél (de a hangja fos marad, mert szélzaj marad). Ha bekötsz egy külső mikrofont, és azt elrejted valahova, akkor már lesz frankó hangod is.
Bukóra a legjobb szerintem, mert akkor azt látja a kamera, amit Te. A hang mikrofon nélkül itt még fosabb lesz. Ha akarsz dumálni, akkor a mikit a szád elé, ha nem, akkor a tarkódhoz elrejted, és máris van tűrhető hangod is.
Mellkaspánt nekem nem jött be (ebben a videóban próbáltam), nem is erőltetem (van egy eladóm! ), és ott a miki elhelyezése a legproblémásabb.Bukón, ha nem GoPro alakú kamerát helyezel el, akkor nem olyan vészes a fejrángatás (+1 érv a SONY mellett). Én mondjuk a DualLock elhelyezésre esküszöm, de ezt 168km/h felett nem tudtam tesztelni (motorom korlátja kb.), de a terepesek (akiktől lestem az ötletet) sem mentek vele még 140-nél gyorsabban...
Mindenesetre ha a kamerát az orrod elé rakod, akkor a menetszél nem zavar nagyon, oldalszélre picit jobban érzékeny lesz. Szerintem ez a legjobb, de biztos lesz aki mást mond...*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Moleman
addikt
válasz Geresics #80652 üzenetére
Nekem tetszik. Elvonási tünetek ellen tökéletes.
Ha már videó: milyen kamerarögzítős megoldás vált be nektek? Autóban 4 éve van kamerám, ezért motoron hiányérzetem van emiatt, meg nem mellékesen többször is van kockázatos helyzet, mint autóban ülve. 20 ezres nagyságrendben gondolkodom, Xiaomi Yi és társai. Sisakra gondolom kényelmetlen, meg belekap a szél, mellkasheveder lenne az ideális?
-
Geresics
addikt
válasz -Mosquito- #80655 üzenetére
Attól, hogy őszinte, még értékelhetetlen!
-
V.Stryker
nagyúr
Hol lehet BPen Suzuki alkatrészt venni? Motorradba járok, mert itt van közel, de soha nincs semmi raktáron, 2 nap alatt hoznak meg mindent.
-
-
Geresics
addikt
Egy ideje már nem nem spamelem tele a fórumot a videóimmal, most mégis kíváncsi volnék a véleményetekre! Ha valaki úgy érzi, hogy ez akkor is csak egy spam, akkor sorry...
Szóval megint csináltam egy olyan videót, amit eddig még nem: Pécs-Abaliget-Orfű(+Malommúzeum)-Pécs útvonalat "pörgetem" végig gyorsítva.
A zene olyan, ami szerintem passzol alá, de mivel a stílus nem "Danubius Rádió kompatibilis", így nem lepődöm meg, ha sokan lenémítják majd. Beszélni nem is beszélek a videóban (csak a Malommúzeum után a hangos kipufogó, és a babakocsik etikus kapcsolatáról ejtek el egy fél mondatot), szóval nem marad le semmiről az sem, aki a Palik Mix-et hallgatja alatta végtelenítve...Egy másik fórumra már beírtam ugyan ezt - korábban ott kaptam a legnagyobb ívet, szóval kritikus hozzáállást vártam, de sajnos csak pár visszajelzés érkezett! (Ez úton is köszönöm Bogyó bá' az értékes , és Mosquito az értékelhetetlen reakciókat!)
Szóval, erről a gyorsított útvonal-bejárásról mi a véleményetek? (Nem azt kell nézni, hogy milyen balf@sz vagyok kanyarokban! )
Kicsit idegennek érezem ezt a videót magamtól, szóval nem tudom, hogy csinálok-e még ilyet, vagy akár ennek a terepes változatát...Csak őszintén srácok!
Köszi!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Archer
őstag
válasz Something_ #80649 üzenetére
Másra úgysem nagyon érdemes még használni, éjjel még mindig csak pár fokok vannak, napközben is csak néhány órára van melegebb, lesz itt hamarosan jobb idő -meg melegebb aszfalt-.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Archer
őstag
Üdvözlöm az Urakat!
Látom azért jelentősen nem alakult át a brigád, tavaly szegény RR többnyire csak a garázsban szomorkodott egy más jellegű projekt miatt de idén remélhetőleg több időm lesz motorozni, talán gyakrabban benézek ide is Azért mindenki csak óvatosan, idén az ismeretségemben már szedett áldozatot a motorozás (meg az ökörködés)
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Gaboman
nagyúr
Én meg szépítgetem a vasat, kipufogó levételek, takarítás, dobozok levétele konzolokkal együtt.
Mire jön a szezon teljesen kész akarok vele lenni.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Fuu holnap sztem felkeltem a kínai robogót 1 éves almából. Nagyon várom.
-
demars
addikt
válasz CyberPunk666 #80640 üzenetére
Hideget mond mára és a hétre.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
Vártam a jobb időre, kis napsütésre, de elmaradt. Így 3 -kor neki indultam. Elgurultam Óvárra egy kollégámhoz, picit dumáltunk aztán vissza. Ejj de jó volt. Igaz 100 km/h felett hideg volt de siettem és hamar oda meg vissza értem
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
BoB
veterán
Ez a kipörgésgátló lenne működés közben kigyorsításnál? [link]
-
zgospel
őstag
válasz -Mike- #80624 üzenetére
Le baszki, nem kicsit. Váratlanul ért, mire észbekaptam már le voltam maradva Nem téptem eléggé, elbénáztam. Ha lesz legközelebb az tuti hogy nyélen indulok.
Haverom meg annyit mondott rá hogy ezért kell venni egy ezredest
(#80625) demars erre sajnos nem tudom a választ
[ Szerkesztve ]
-
A felső kötelező h legyen? Ez akkor világít ha nem jár a motor csak gyújtáson van. Kiégett. [link]
-
-
zgospel
őstag
válasz CyberPunk666 #80622 üzenetére
Akkor én vagyok még rutintalan, egyszer majd lestopperolom Én olyan 10-15 másodpercre saccolnám amíg magamra rakom a combtáskát. A legtöbb időt azzal cseszem el, hogy ne legyenek a hevederek megcsavarodva.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz -Mike- #80620 üzenetére
A combtáskák sokkal laposabb kialakításúak és olyan helyen vannak, hogy ott hajlik a lábad tőből, a deréknál az övtáskára viszont szépen ráhuppan az egész felsőtested súlya. Remek alátámasztásként szolgálnak egy medencetöréshez. Az én személyes véleményem az, hogy a combtáska biztonságosabb, ha nem 10 centi vastag és nem ékeled ki merőlegesen a combodat a beltartalommal persze.
Meg menő lenne a munkahelyi garázsnál, ha a sorompó előtt csak kiülök balra és lassú gurulás közben csak odatartom a combtáskát, aminek az első zsebében van a kártya
De majd akkor gyakorolom be, amikor nem látnak xdzgospel
sztem a teljes művelet nem tart addig ,cserébe elég rendesen rögzít és a kimondottan motorosoknak gyártottakat pedig valamilyen csúszást bíró anyagból csinálják, pl cordura.
[ Szerkesztve ]
-
-Mike-
addikt
válasz CyberPunk666 #80619 üzenetére
Azért kérdezem, mert én is akarok venni ilyen vagy olyan táskát de még nem győztetek meg.
Egy combtáskát egy protektoros bőrnadrágra feltenni...? Az övtáskát kényelmesebb bármilyen ruha is van rajtad és nyilván nem elöl, hanem inkább oldalt vagy hátul hordanám, esésnél meg mindegy hogy a derekadba áll bele a lakáskulcsod vagy a combodba, nem?
Mondjuk azt megnézném, hogy combtáskával végig csúszni 50métert mennyire adja.[ Szerkesztve ]
-
CyberPunk666
senior tag
válasz -Mike- #80617 üzenetére
egyrészt elvileg nagyobb (bár a 3 literes övtáska meglepett ^^)
Másrész jobb helyen van. Az övtáska elöl zavaró, ha ráhajolnál a tankra, ráadásul össze is karcolja. Oldalt vagy hátul hordva nem szeretnék ráesni, ha éppen úgy van.Szerintem a combtáska biztonságosabb egy esésnél.
-
demars
addikt
válasz -Mike- #80617 üzenetére
Menetszéltől nem tud elfordulni, nem nyomja a hasalós gépen a hasat
Egyébként nem tudom, övtáskát még nem próbáltam menet közben. Cimborám vett olyat mint én, neki bejött így én is rendeltem.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz CyberPunk666 #80611 üzenetére
Messze vagyok
Vízállóságát nem teszteltem, papirokat és tárcát egy zacskóba teszem és úgy a tatyóba, így tuti nem ázik el semmi sem.
4 k -ért csodát nem várok, ha két szezont kibír már jó.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz Geresics #80612 üzenetére
Igen én is így gondolom, a hőtágulás miatt van ez. Ezért se görcsölök rajta már, nem csiszolom feleslegesen. Kokszot mocskot leszedtem róla, majd megpróbálom melegen mit mutat.
-
BoB
veterán
válasz demars #80610 üzenetére
Én nem tudom, de úgy gondolom ha nehezen megy és azt javasolták melegen kell, akkor a kipufogót fel kellene melegíteni, a killert meg berakni fagyasztóba. A hőtágulás miatt így bele lehet rakni. Legalábbis amikor csapágyat cseréltünk így ment.
[ Szerkesztve ]
-
Geresics
addikt
válasz demars #80610 üzenetére
Nem kell forrónak lennie! Kicsit melegszik a kipufogó, és már megy is ki/be! (Azért meg kell fogni rendesen...) De ha túl meleg, lehet az sem jó! Szerintem annyi a lényeg, hogy a DBKiller, és a kipufogó más anyagból van ÉS/VAGY más a hőtágulásuk, ezért a kipuf nyílása jobban/hamarabb tágul, mint a csillapító. Gondolom ha bemelegszik az is, akkor utoléri, de ezt még nem próbáltam...
[Fotelfizika OFF]*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
CyberPunk666
senior tag
válasz demars #80609 üzenetére
Igen, ezt én is megtaláltam és láttam, hogy több márkajelzéssel is kapni, de féltem a minőségétől.
Meg láttam elég vegyes képeket róla, vannak apróbb különbségek közöttük és az általad linkelt képen sem egy féle van (jobb felöl az övrészre futó háromszörön az egyiken fehér dainese logo a másikon piros logo és felirat).Milyen a minősége? Vízálló valamennyire?
Te budapesti vagy pestközeli vagy? Esetleg megnézhetném élőben?
oh, most látom, hogy gy-m-s megye :/, olcsóbb venni egyet, mint elmenni megnézni xd.[ Szerkesztve ]
-
demars
addikt
válasz CyberPunk666 #80596 üzenetére
Én ilyet vettem. Nem eredeti, lehetett kérni többféle márka jelzéssel. Teljesen jó és használható, azóta mindig felteszem még ha kirándulni megyünk is.
-
demars
addikt
válasz Kolondrum #80604 üzenetére
Én is csiszoltam kicsit, de még így se ül bele hidegen. Attól félek, ha most passzosra csiszolom és jó lesz, melegen lötyögni fog. De ez így nem baba, hogy úgy kell bele ütni. Mert pici ütéssel már bele menne a helyére. Melegen valószínű jó lenne. Majd kipróbálom úgy.
-
Warpig
aktív tag
válasz CyberPunk666 #80596 üzenetére
nézd meg ezeket is esetleg: [link]
Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
válasz demars #80601 üzenetére
Csiszolóvászonnal kicsit alakítottam rajta, amikor már az sem segített akkor magán a kipufogón a csavar helyét picit megrszeltem, kellett neki vagy fél mm. Most stabilan bent ül, annyira hogy csak egy hosszú csővel lehet kivenni. Beledugod és lassan kimozgatod. Ugye annyit nem vehettem le belőle, hogy lötyögjön benne.
-
zgospel
őstag
válasz polimorf #80600 üzenetére
6375 Ft-ot fizettem érte, mert volt 15%-os kuponom amit adtak mindenkinek januárban, egyébként 7500-ért árulják.
-
demars
addikt
válasz Kolondrum #80599 üzenetére
Én nem tudtam a db killert bele tenni, szorul, illetve nagyon passzentos. Jobb ez a csavaros módszer. Enyémnél egy seger gyűrű rögzíti. Azt macerás kiszedni meg betenni ha út közben szükség lenne rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Tefal turmixgép
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest