Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mike-
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Erről jut eszembe április 27 első motoros nyílt nap, Hungaroring.
Majd ott.
-
-Mike-
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Fix 20fok felett én bezárnám a topicot és a gumit koptassa inkább mindenki.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Topiccsendőr
addikt
Kopnak a hszek kemenyen

-
zgospel
őstag
válasz
V.Stryker
üzenetére
2-3 perc folyamatos gányolással szerintem átvágja egy normális fogóval is. Jó ötlet egyébként.
Én jobban félnék attól, hogy valaki akár bunkóságból akár véletlenül lelöki a motorról a földre, neadjisten hozzá a lánchoz, és akkor összedzsuvázza a kabátot. Pláne ha a belsejét, azt macerásabb tisztítani. -
V.Stryker
nagyúr
Szerintetek ez a kerékpár lezáró mennyire alkalmas arra, hogy a kabát újján áthúzva a motorhoz zárjam azt, amíg mondjuk ebédelünk, várat nézünk, stb. ?
Ebből találtam 180cm -est, amivel már két kabátot is lezárhatnék és nem kéne cipelnem. Tudom, nem túl vastag, de kombifogóval ez se elvágható szerintem, amivel meg ezt elvágják, azzal elvágják a vastagabbat is. Vagy nem?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Pont most van cikk a 2T evolúciós ugrásáról.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
A 2T-nek is tud csodálatos hangja lenni, kell hozzá egy jó rendszer.
Az EXC-nek imádtam a hangját, ülve vagy mögötte menve is, de igazából az élmény amit adott azt imádtam a legjobban.
El sem tudom képzelni (vagyis csak képzelem) mekkora élmény lehet ugyan ez a poweres érzés egy KX500 esetében.
A csoportban mindig arról beszélgetünk mehetsz jó 4T-vel de ha ráülsz egy jó 2T-re az élmény sokszorozódik.
KTM esetében az EXC 360/380 amit még szívesen megülnék. -
Topiccsendőr
addikt
Szeretem a hangjat, nekem jo mogotte menni is. A sajatom mogott meg plane

Amikor rendszamos volt, elcsereltem a 954 el meno haverommal, es meg dinamikusnak is tunt. Az ezresen is. Persze akarmikor le lehet nyomni ~ 140 loval, de nem akarmelyik sebessegben, es nem lazan. El fogom vinni ago hoz egy padra, kivancsisagbol. Szerintem eleg jol osszelottem (veregetem a hatam kozben) chrobaknak is odaadtam, es az erejevel nem volt baja, annyit mondott, hogy forditott valto kell ra, es egy tapadosabb ules, amugy jo.
Hat kepzelheted, kb matyiztam magamra, milyen jo munkat vegeztem.
Egyebkent big bore kittel a legnagyobb fekpadi meres 38 loero volt...
125 bol gyarilag 25 loero van hatso kereken atlagban. A tobbieknek, akik nem mutatnak papirt rola, azoknak meg nem hiszek
-
Moleman
addikt
Sose volt még ilyen rossz 230 hozzászólást végigolvasni.

Egy kérdés: a darázsgarázsban lehet kártyával fizetni? Megtekinteném ma a Góbi kesztyűt.
-
HSM
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
RS125.
2005-ös, 2T, folytatlan. Rajta ülni nagyobb móka, mint mögötte menni. 
-
Doki16
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
"Nem tehetek róla Maunika idegállapotba vótam!"
Szép idő van menjen mindenki motorozni vagy csajozni vagy egyszerre mindkettőt

Geresics nekem tök tetszik a naptár amúgy. Szerintem hasznos. Tavaly teljesen véletlen kaptam el a soltvadkerti gurulást, de most például idén célzottan tudom, hogy mikor lesz
Köszi, hogy fáradoztál vele 
-
HSM
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Nem, ez 2T, vágom én.
Ennek bár nem olyan mérgező büdös a füstje, mint a mókolt dízelének, de ez cserébe jól olajozza a mögötte haladót is. 
-
HSM
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Úgyérted, a mögötted motorozó plexijén, kabátján, motorján fekete?
Nem kell ahhoz 60km sem, nemhogy 6000...
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Kornyezetvedelem, nem a mernok a hulye

-
HSM
félisten
válasz
Geresics
üzenetére
"Nincs benne videóm, nincs benne rendezvényem, nincs benne reklámom!"
http://www.Motoros....
Khm....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De a tanácsod megfogadtam, nem kattintottam rá véletlenül sem.

-
Geresics
addikt
Hogy ne csak a videóim legyenek a témák csináltam egy 2017-es országos motor és veterán rendezvény naptárat! (Frissen frissítve, a két kategória szétszedve, hogy átláthatóbb legyen!)
http://www.MotorosVandor.hu/Rendezvenyek/
Azért csináltam, hogy motorosok egy helyen megtaláljanak minden motoros rendezvényt időrendi sorrendben, lehetőleg közvetlen linkkel a rendezvényhez. Ha valami kimaradt, küldjétek el, és beírom. Pont.
Nincs benne videóm, nincs benne rendezvényem, nincs benne reklámom! Aki ezek után is reklámnak, spamnak, egyéb f@szságnak gondolja ne kattintson rá, és ennyi.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Milyen korommal? Nem diesel ez. Amúgy két dolog miatt ilyen szép az olaj. Egyrészt és főként, a Spuri adalék
és a másik, hogy ez Suzuki, nem Hondahonda (kis betűvel illőbb).
A hondákba tényleg fekete szokott lenni. Lehet azokba olyan jár?

Kolondrum: Nem pont a hosszabb olajcsere intervallum miatt vettél ER-6n -t?

-
Geresics
addikt
Ne...
csi...
nál...
já...
tok... 
-
Gaboman
nagyúr
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Jajj ne..... inkább motorozz egyet!

Ha így folytatjuk végén még én is elhiszem amit leír. -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Tartani fogom. 6000-et, nem számít. Pikk pakk meg van.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Na elmész te a 3,14-csába!

-
horvathkrisz
addikt
Tele vagyok nagyon fesszel:
Folytassuk az ABS-szel!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-Mosquito-
őstag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Jó időben mindenki tud motorozni.

-
tboldi
nagyúr
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Ennyire merted bedönteni?
-
CyberPunk666
senior tag
18 fok

-
Gaboman
nagyúr
Értem, akkor csere azt kész.
-
Gaboman
nagyúr
Kérdés:
Kb 1500 kilométer van az olajban, gyári olajcsere periódus 6000 km, télen állt a gép, szerintetek cseréljem vagy ráérek vele?
-
Gaboman
nagyúr
Mai napunkat remélem nem az ABS kontra HSM meghallgatással fogjuk folytatni.
Jobb időt ígérnek menjetek motorozni!
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Viccelsz? Kettőt sem mertem volna egyszerre.
-
moya#no1
aktív tag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Igen társaságban is a 2 részes felé hajlok. Ha minden igaz a méret pedig 54 es. A kétrészesnél akkor hogy van a méretezés?
-
moya#no1
aktív tag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
A méretet még nem tudom, mivel full cross szettben voltam eddig. Pályázni max 1-2x haverokkal euro kakucs brezova de nem verseny szinten. Inkább utcai használat lenne

Bogyó ba'
Maradnék inkább a supermotonál
-
Polemius
senior tag
válasz
Doki16
üzenetére
Ha ugyanarról a srácról beszélünk (valószínű), még múlt télen írtam neki, hogy doboztartó kellene. Jó pár levelet váltottunk utána, de azóta sem készült el.

Szóval én már feladtam, hogy vele próbáljak készíttetni...
Viszont Givi, SW-Motech sokmindenhez gárt, és nem biztos, hogy sokkal drágább, mint a maszek lenne. Ezeket meg szinte bárhol meg tudod rendelni. -
zgospel
őstag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Köszi, és ezeket a beosztásokat hol lehet megtalálni? Vagy telefonon kell megérdeklődni?
Arra gondoltam hogy kipróbálom majd, fél napra 5 ezer Ft-ért belefér ha mégse tetszene. -
CyberPunk666
senior tag
válasz
moya#no1
üzenetére
Azonos méret kell nadrágból és kabátból?
Ha nem, akkor máris kétrészes.Amúgy mire akarod használni? Ha nem pályázás, akkor mindenképpen kétrészes.
Ha pályázás, akkor attól is függ, hogy hol akarsz menni, van ahol előírás az egyrészes, de ha ez nem feltétlenül fontos, akkor kétrészes. -
moya#no1
aktív tag
Üdv. Bőrruha vásárlás elött vagyok. Ki is néztem a megfelelőt... de itt az 5M-s kérdés
1 v 2 részest ?

-
-Mosquito-
őstag
válasz
zgospel
üzenetére
Be vannak osztva az időpontok mikor ki megy/het fel. Csak motor csak gokart csak driftes stb. Nagyon kis vacak pálya Vara ott szenvedett. Egy Mz, Robival könnyű super motoval élvezetesebb menni.
Somatom:
Boxerben elfér 2-3db motor ami ~1.87m széles és 2.67m hosszú a raktere? El. Min rugózunk még ezen..

-
törölt tag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Szerinted? 10 millás, épített motorokat hordtam fotózásra.
-
runner 125
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
"Nekünk Crafterünk van majdnem a legnagyobb és egy Hiace. Kérdés van?
"Sejtettem, h jó pénz van a migráns csempészésben.
-
zgospel
őstag
Vistontán a Brezova pályán nem tudjátok hogy milyen beosztás szerint lehet motorozni? Néztem a honlapjukat meg a facebookjukat, de nincs az Euroringéhez hasonló beosztás, hogy akkor egyik nap autó, másik nap motor, stb.
Vagy ott egyszerre megy autó-motor aztán megoldják egymás közt okosba? -
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Boxer annyival jobb,hogy szélesebb és alacsonyabban van a platója. Egy jó/obb furgon kb 1.5-2M minimum. Pl, [link]
Somatom:
Pakoltál te már ki/be ilyen dobozosba motort? A Sprinterbe ami 5db motort vitt Spanyolországba semmi baja nem lett. De mondhatnám a haveromat is aki Olaszból hozza a gépeket a 14 köbös LT-vel, szivacsot tesz mindkét oldalára és a lebontott oldalfalakhoz és padlohoz rögzíti le. Nekünk Crafterünk van majdnem a legnagyobb és egy Hiace. Kérdés van?

-
törölt tag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Stimmel. Egy Sprinterbe akár 10 robogót is be lehet rakni. A kérdés csak az, hogy milyen állapotban lesznek, amikor kiszeded őket. Figyelted a feltételeket? Egyedül betenni, lekötni, szállítani úgy, hogy egyik se sérüljön. Na, ez három nagytestű motorral nem fog menni.
-
válasz
CyberPunk666
üzenetére
á á á, 15 perc ponyva le, összehajt, lánc, ezek elpakol, melegít.
Odaérni fele ennyi.Na ezt mondom, egy szinténél jobban valaki nem pörög rá, nekem ez belefér még.

-
CyberPunk666
senior tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
na és? tök szar lenne nyáron full bőrben 15 percet sétálni.
Na, és mivel jobb, mint lesétálni az ajtó elég és onnan 2 percen belül indulni?Mondom lenne itt két utcányira is garázs, havi 20-ért, de minek? Meg egy garázst előbb fognak felnyomni, mint egy random furgont. A garázsra simán vadásznak a betörők, ezt meg csak azt fogja tudni, hogy ott van, aki látja, amikor ki/beteszem, szinte csak az itt lakók. Ráadásul hiába van máshol riasztó, a kutya sem figyel rá, itt meg én hallom a saját fülemmel. Ha meg nem vagyok itthon, akkor pedig a motor se lesz itt

Meg elutazások idejére el tudom vinni vidékre garázsba. -
V.Stryker
nagyúr
Zsibbasztó ami itt ma ment megint.

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Enis a sprintert akartam mondani, abba barmi befer, raadasul barmennyi.

-
HSM
félisten
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Vízszintes aszfalt út, az autó egyenesen ment tovább előre, miközben én fékezni próbáltam, a pedál meg szorgalmasan rúgdosta vissza a lábam, és az autó alig lassult. Kb. 3 méterrel mehettem túl, ami jelen esetben azt jelentette, hogy komplett belógtam a keresztező útba. Egy határozott, de teljesen normális fékezésre lett volna szükség csak a megfelelő helyen megálláshoz.
Mennyivel előtte indultam el... Jó kérdés, pár km. Semmi lejtő vagy szélsőséges dolog nem volt, szemerkélő esőben szép finoman mentünk. Normálisan lehetett közlekedni addig vele, tök váratlanul dobta ezt a jelenséget be. Utána nem adtam neki több esélyt,épp eléggé megfagyott bennem a vér, azonnal félreálltam és biztosíték ki. A félreállásnál normálisan fogott a fék megint egy fékzésre, ha esetleg a vezérlő teljes meghülyülésére gondoltál.
-
Lomha 8V
addikt
Van pár olyan szó, ami ha szerepel itt egy hozzászólásban, akkor rögtön ignorálom az egészet. Most bekerült az ABS is ezek közé.

-
Sztem pna.
CyberPunk666! Én nekem onnantól, hogy a kulcsot elfordítom az ajtóban 15 perc mire el tudok indulni annyira gyalogolok. Azt ennyi.
-
CyberPunk666
senior tag
Leírnád az esetet részletesebben kérlek?
Mennyivel előtte indultál el?
Mentél lejtőn előtte?
A probléma jelentkezése után végig fennállt a gond a biztosíték kivételéig?
Csúszott az autó, mintha jégen lenne? Ezt kifejtenéd? Keresztbe csúszott? Forgot az autó vagy egyenesen ment? De ha csúszott, akkor most fékezett vagy nem fékezett? Fékezés nélkül csúszott? -
törölt tag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Felejtsd el, hogy egy furgonba beteszel három motort! Még a kettő is necces. Egy szabvány, 210cm széles platójú dobozosba is necces a három.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Xiaomi Robot Vacuum E10 robotporszívó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Samsung Galaxy Tab A7 /3/32GB / wi-fi / 12Hó Garancia
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

csi...