Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
válasz 30z.Samu #42198 üzenetére
1 hónapja. Nem kellett hozzányúlni, nem volt baja csak a láncot kentem meg meg hűtőfolyadékot töltöttem, 400 km-et mentem vele.
Én ezt a vízhűtés miatt választottam a léghűtéses GS500 helyett(amin sokan mentem még az oktatáskor), na meg kevésbé is rezonál.
Er-5-nek negatívumként szokták mondani hogy hátul dobfékes, de szerintem inkább előny, mert igénytelen, fékfajta, alig kopik, és bőven elég erős egy motorhoz, na meg ugye nem tud vizesedni, és rudazatos, tehát nincsen hátsó fékfolyadék, se bowden[ Szerkesztve ]
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
-
pakriksz
őstag
válasz 30z.Samu #42194 üzenetére
ja nem rossz, nekem is ilyen van
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
Na téli ruha letudva. Már csak csizma kellene.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
30z.Samu
félisten
Ez nem tűnik rossz gépnek.
Sic Parvis Magna
-
Gondoltátok volna, hogy a kicsi kamerám bizonyítja, hogy jártam valahol ahol át lettem verve (buktam 780ft benzint)?
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Laraxior
titán
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Polemius
senior tag
válasz 30z.Samu #42178 üzenetére
Nem is keresgéltem 250-est és 400-ast*, de több helyen azt mondják nálam hozzáértőbbek, hogy azok mára szét vannak hajtva. Úgy tudom, hogy mindkettő belpiacos, szóval alkatrészt is nehezebben és drágábban találsz hozzájuk. 600-as meg európai, van sok, akár még első, második tulajost is találsz.
* Végül 600-as naked Banditom lett, és minden rajta töltött percet élvezek.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz Polemius #42177 üzenetére
Biztos, hogy fogok valakit vinni, mert én max azt tudom kipróbálni, hogy kényelmes-e. A különös hangokra, zajokra a szerelő füle van kihegyezve. Meg tuti, hogy vannak pici jelek, amire a szerelő azt mondja, hogy inkább ne vegyük meg a gépet. Banditot én is nézegettem, 250-est, 400-ast, az tetszik is.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Polemius
senior tag
válasz 30z.Samu #42158 üzenetére
Azt szokták mondani, hogy nem km-t meg kort kell nézni, hanem állapotot.
Persze ettől az átlagos árat befolyásolja a kor.Évjáratnak inkább ott van szerepe, hogy milyen változásokon ment át a modellfrissítések során a típus. Ennek érdemes utánanézni, mert néha erősen befolyásolja a típushibákat, minőséget, meg persze a vételárat is.
Például GS500-at 2000 után gyártották túrakormánnyal, ami kényelmesebb. Viszont 2003-tól átkerült a gyártás Spanyolországba, ami sokak szerint észrevehető a minőségén (a fényezésen, meg a váz némely példányon hajlamos rozsdásodásnak indulni). Vagy a Bandit görbe vázát 2000-ben cserélték le. SV650 karbit meg ha jól emlékszem 2003-ban váltotta az injektor. Ezek egyébként jó kezdő motorok, itt a topicban is találsz párat.Az ezeken, meg az állapoton, felszereltségen kívül függ attól is, mikor veszed: amikor keresgéltem (nyár lején), akkor normális állapotú, 2000-2003 közti GS500-ak 4-500e körül voltak, inkább 500. Olyan százassal fentebb meg 600-as banditokat kínáltak.
Amit számtalanszor elmondtak, hogy mindenképp vigyél magaddal hozzáértőt, legalább egy ismerőst, de ha lehet, a típust ismerő szerelőt, vagy vidd el műhelybe. Ha nem tudsz senkit, valaki itt biztos tud ajánlani embert a környékedről. -
canniball
nagyúr
válasz 30z.Samu #42172 üzenetére
Én azt hittem úgy érted érdemes-e 10 éves gépet venni vagy csak 5 éves korig nézegess, ha arra gondoltál számolj-e a 30 évesekkel is az más tészta. De ez szerintem nagyban függ attól is hogy pontosan milyen/melyik motor, nem csak a kortól.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
pakriksz
őstag
válasz 30z.Samu #42154 üzenetére
dehogynem szabad nagyobbat. Én nem értem ezt a huhogást hogy nem kéne... maximum a súlyra mondanám hogy kezdőként ne vegyél 400 kilós harley-t
Ha képes vagy a csuklódat finoman mozgatni, semmi gond nem lesz, amúgy is egy 600+ köbcentis 70+ lóerős motorral fogsz vizsgázni ha A kategóriát csinálsz.
Én is vettem elsőnek egy 500-as 50 paripás mocit, egyszer sem éreztem hogy ki akarna menni alólam, az első útnál sem. Úgy voltam vele, hogy köcsögöm széken, nem akarok 1-2 évente motort cserélni és minden alkalommal fizetni az államnak a sápot(átírás, eredetvizsga), ami még ennél a "kismotornál" is 40k volt, mert sajnálok az államtól minden forintotAz alkatrész valószínűsége szerintem öregebb mociknál nagyobb, mert van belőle elég bontott, újabbnál csak új alkatrész jöhet szóba, aranyáron.
NSR-t biztos meggondoltad? Az 2 ütemű... Fogyasztása és a kezelése sem lesz baráti.[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz 30z.Samu #42167 üzenetére
"Nem a kor számít, hanem az állapot."
Az NSR-ről van egy "szép" történetem: kollégám megvette ha jól emlékszem pont ilyen 300k körüli összegért, két szerelőnél járt vele, ráköltött több mint még egyszer ennyit és mégsem ment rendesen, (ha nem is csak emiatt de) el is ment a kedve a motorozástól.
Szvsz 4-500k-nál kevesebbel ne számolj.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
-
Outlander
addikt
Egyáltalán a műszak miért van?
Én szeretek szerelgetni, de rengetegismerősöm egy wunderbaum cserét is szervizben csináltat...
Ráadásul csomó dolog idejét múlt és ökörség.
De még sorolhatnám... de hát ez van, miért pont itt keresnénk logikát?
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Ez a jogsi dolog vicc. Mármint amit ott a fejbe vernek, néha épp azért akarnak majd eltaposni. Kamera óta vannak felvételeim hadakozásokról. Mindenhova viszem magammal.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
30z.Samu
félisten
-
polimorf
tag
válasz Polemius #42157 üzenetére
Én decemberben vizsgáztam hóban, (a vizsgabiztos azt mondta a jogsi nem csak jóidőre szól).
Igaz nálunk úgy működik, ha sikeres volt a tesztlap kitöltés amit ott a helyszínen értékelnek, rögtön mész rutinra.Tehát nekem a vizsga mindennel együtt 2-3 óra volt. Aztán egy hét volt mire kézbe kaptam az új jogsit.Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
spammer
veterán
válasz Laraxior #42161 üzenetére
Az biztos. Pl. nehogy a kerék fél centit is hozzáérjen a záróvonalhoz, mert akkor rögtön lekopik az útról. Meg a padka mellé centire kimérve parkolni, és ha fél centit kilóg, akkor már hiba. A legtöbb faszság arra jó, hogy minél könnyebben meg lehessen buktatni a tanulót és lehessen pénzt lehúzni.
X év balesetmentes vezetés után én nem szopatnám az embereket, a motoros plusz dolgokra lehetne egy kis teszt, aztán kész, főleg, hogy a műszaki dolgokat úgyis tudni kell.
Azt tudja valaki, hogy mi a helyzet, ha az tanuló párhuzamosan szeretne B és A kategóriát is csinálni? Lehet kettőt egyszerre? És ha igen, akkor is dupla KRESZ vizsga van?
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Laraxior
titán
válasz spammer #42159 üzenetére
Barátnőm kresz oktató, es azt mondja h egyaltalan nem tudnak levizsgazni felkeszules nélkül azok akik régóta vezetnek....
rögzülnek olyan dolgok is amik nem helyesek.na meg a közlekedés felügyeletnek is meg kell élni valamiből. Ezert is van motorra rutinvizsgadíj, mert az "A" kategoria luxuskategoria. Aki ilyet akar fizessen... üdv itthon ^^
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
30z.Samu
félisten
válasz spammer #42159 üzenetére
Mert az A kicsit másabb, mint a B. A táblák meg a szabályok ugyanazok, de az A-s KRESZ-ben vannak dolgok, amik csak a motorosokra vonatoznak. Pl oldalkocsiról kérdeznek, a motor kuplungjáról, kétütemű motor üzemanyag keverési arányáról, ilyesmi. Tehát van benne egy kis motor műszaki.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
spammer
veterán
Tényleg, akartam már kérdezni: A KRESZ-ből mi a jó Istennek kell újravizsgázni akkor, ha valaki mondjuk már sok éve vezet pl. B-kategóriás jogsival? Vagy tegyük fel, valaki 20 éve hivatásos sofőr, naponta fuvarozik. Elmegy motoros jogsira, és neki is kötelező a KRESZ vizsga? Vagy meg lehet úszni valahogy, nem muszáj KRESZ-ből vizsgázni, ha van érvényes jogsi?
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
30z.Samu
félisten
válasz Polemius #42157 üzenetére
Az nem kérdés mit szeretnék, mindenképpen A, túl szeretnék rajta esni és nem akarok többet vizsgázni. Konkrét elképzelések vannak mit szeretnék, nézelődök én majdnem minden kategóriában (125-től 600-ig), csak azt nem tudom melyik milyen erős. Jelenleg B-s jogsival vezetek egy robogót, de nyilván a váltás meg az erő többlet végett egy másik dimenzió kapujában fogok állni. Úgy számoltam, hogy januárra megvan a jogsira a pénz, tehát nem kell gürizni a részletért, arra már meglesz, csak hozzá kell nyúlni. Márciusban elkezdek motorozni, onnantól kezdve cirka 2-3 hónapot számoltam a forgalmi vizsgáig, bár ezt biztos fogják befolyásolni egyes tényezők. Szerintetek mekkora az az összeg, aminél érdemes használt motort venni? 100-150-ért nem szeretnék, mert arra 70%, hogy megint ráköltöm a vételárat. Ja igen! És az évjárat mennyire befolyásoló tényező?
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Polemius
senior tag
válasz 30z.Samu #42154 üzenetére
Spórolhatsz tovább, mert januárban legfeljebb az elméletet (KRESZ) tudod megcsinálni, gyakorlati oktatás nincs március közepéig.
Egyébként nyugodtan gondolkodj nagyobban kezdő motornak ha olyan tetszik. Paráztam én is, de igaz amit mondogat a többség: 5-600-as motort is el lehet terelgetni kezdőként, ha ésszel állsz hozzá (és kezes a motor). A jogsit is (ha a cél korlátlan A, márpedig ha nincs akadálya akkor ennek van értelme) ilyenen kell megszerezned.
Ha nincs semmi előzetes tapasztalatod, kialakult elképzelésed, érdemesebb várni, és a vége felé eldönteni, mert sokat befolyásolhat rajta amit addig tapasztalsz. Addig meg lehet nézelődni, és utánaolvasni milyen típusok jöhetnek szóba (sokszor típuson belül nagyon nem mindegy milyen évjárat).[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Számolgattam a jogsi+motor ügyben, ha tudom magam tartani a "tervhez" és úgy tudok félrerakni, akkor januárig a jogsi ára sima ügy lesz. A jogsira számoltam durván 3-4 hónapot (mármint amire lerakom), na az már keményebb dió lesz. Bár el kellene már dönteni hány köbcentivel akarok kezdeni, 125 vagy 250. Kezdőmotornak szerintem annál feljebb nem igen szabad menni.
Sic Parvis Magna
-
fattyu
veterán
válasz Something_ #42149 üzenetére
pardi felárat is fizesse ki akinek hat anyja volt...
fcmoto.
rendelsz leméred magad és el fogod találni. ha parázol, rendelsz eggyel kissebbet. ha túl kicsi visszaküldöd és az eggyel nagyobb. mivel kb 8 ajro a posta sokat nembuksz. és még kb 40 ronggyal beljebb vagy mint a pardival...
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
polimorf
tag
Holnap megyek Bécsbe a Louis-ba, egyedül.
Esetleg jön valaki?Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
Archer
őstag
Holnap lesz a verseny. Sanyi ha jól tudom, a 26. helyről rajtol, tüdőgyulladással!. Nem semmi egy figura. Béka segge alatti színvonalú focira van pénz de az ilyen emberek meg 0 támogatást kapnak.
[ Szerkesztve ]
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Something_
őstag
válasz fattyu #42148 üzenetére
Pardinál csak Atem van, nem merek FC Moto-tól rendelni úgy, hogy nem tudom a méretet. Majd febr környékén bemegyek a pardiba és veszek egy szettet, ha lesz készleten. Ha nem, akkor FC Moto.
Atemnél tetszik, hogy sok perforált rész van rajta. Nyáron nem hátrány. Most 5-15 fok környékén a sima Dainese bőrkabátba berohadok ha megállok 5-10 percre. -
fattyu
veterán
válasz Something_ #42147 üzenetére
Szerintem felesleges a felár az Atemél.
A celer tudja ugyanazat külső protektorok könyökön vállon. Én spec imádom
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
válasz Something_ #42111 üzenetére
[link] ezt is figyelmedbe ajánlom
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Archer
őstag
válasz -Mosquito- #42144 üzenetére
Agosat néztem én is, de akkor már a gyári, az tuti jó, +3k már szinte mindegy. Na mindegy, nem panaszkodás, ha kell, kell, csak mondjuk autónál felcsapja az ember a Unix-ot vagy valamelyik hasonló rendszert, aztán válogathat a pár ezer forintostól a tízezresig, itt meg van egy fajta drágán aztán szevasz. Persze lehet más típusokhoz nagyobb a választék.
-
Archer
őstag
válasz -Mosquito- #42142 üzenetére
Az a baj az enyémhez (PC40, 2007-től) nem nagyon van. Elméletileg gyárt hozzá a HF is de még külföldi oldalakon sem találtam, nem hogy itthon. Valami noname-t találtam még, de az meg nem tudom mennyire passzentos, elég egyedi kialakítása van ennek a szűrőnek.
Mosható "Racsing" szűrőből van elég nagy választék 20-30k-ért de nem akarok azzal sz@rakodni 3-4e km-enként. Papírt csak kifújom kompresszorral a téli szünetben meg kiporszívózom az airboxból a darazsakat aztán következő télig jó azBeszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Archer #42140 üzenetére
Még az én vacak kis Csótányomhoz is 8700 forint volt tavaly (igazából nem is hozzá való, de tökéletesen megegyezik valamelyik 600-as Hondáéval, csak az oldalára felragasztott gumigyűrűt kellett levakarni róla).
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Archer
őstag
Ma vettem légszűrőt a motorhoz, 15k volt a gyári papírszűrő, már nem tudják, mennyit kérjenek érte, az előzőt 13 körül vettem. Autóba olajszűrő, légszűrő, pollenszűrő, gázolajszűrő megvolt majdnem ennyiből. Ok, hogy szűkebb piac de akkor is
-
tboldi
nagyúr
válasz Something_ #42138 üzenetére
Tank traction pad, vagy knee grip.
-
Something_
őstag
Rendeltem két ilyet, nem tudtam melyik fog jobban passzolni. Az egyik eladó lesz, jelenleg a ballos tetszik jobban. Holnap odapróbálom a motorhoz.
Tank oldalára (ahol térddel szorítom) akarok valami csúszásgátló cuccot. Hogy kell azt keresni? Angolul hogy hívják? Ebayen rákeresnék, de nem tudom merre induljak el.
-
pakriksz
őstag
válasz tboldi #42133 üzenetére
hát igen, manapság még az is okozhat gondot, mivel asszem 2014 január 1-től jelent meg az A2 kategória, amihez a régi A korl motorok nem jók, és így az iskoláknak motort kellett cserélni.
-
polimorf
tag
Amúgy az bosszantott a legjobban, hogy a helyszínen a rendőr egyedül volt, és nem lehetett megvenni. Pedig mondtam neki, hogy kifizetem a bírságot és még adok 200€ zsebbe csak adja vissza a jogsimat, és nem kellett neki.
Rohadt jól kereshetnek a Román rendőrök.Ahhoz képest még viszonylag jobban jöttem ki 70€-val.
[ Szerkesztve ]
Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
polimorf
tag
válasz DigitXT #42120 üzenetére
Annyit mondott a nyomozó haver, hogy úgy sem fordíttatják le a román szöveget. Így majd az én elmondásom lesz a mérvadó. Abban igaza volt, hogy a rendőrség nem fordíttatja le, de a közigazgatásnál már lefordították és rögtön kiderült, hogy a vallomásom nem teljesen volt valós. Ja és mivel Szlovákiának nincs Romániával kapcsolata tehát nem szomszédos ezért nem foglalkoznak az üggyel különösebben. Az üggyel tényleg nem foglalkoznak, csak a hamis vallomással, ezt viszont elfelejtette közölni.
[ Szerkesztve ]
Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
pakriksz
őstag
válasz Grillo #42128 üzenetére
Valószínűleg az iskolák 99%-a elküldene ilyenkor, hogy akkor keress egy másik iskolát ahol van automata moci Mert az tuti hogy A1 fölött ritka mint a fehér holló az automata.
[ Szerkesztve ]
-
-
pakriksz
őstag
válasz 30z.Samu #42089 üzenetére
A2, és A-s robogó szerintem semmilyen iskolánál nincs. És úgy ráadásul csak automata váltós motorokat vezethetnél.
Az iskoláknál az AM kategóriára szokott lenni robogó, már az A1-es motor is váltós szokott lenni, az A2 és A biztos hogy váltós.
-
pakriksz
őstag
válasz Something_ #42080 üzenetére
vagy egy er-5 ha nem akar túlmelegedni
-
Archer
őstag
válasz 30z.Samu #42073 üzenetére
Az a baj, hogy nem nagyon van a 125 meg a 600 között túl nagy választék. A "válságig" nyomták mindenkinek a hitelt, vették a nagyköbcentis gépeket, utána meg kb. semmit. Most már azért adogatnak ki a gyártók ebben a szegmensben gépeket de nem nagyon veszik, így használt sincs. Hagyományos utcai (naked) motorok között 250-ben a CBF 250 ugrik be, 500-ban a GS500 vagy a Kawa ER-5 amik lehetnek használtban olyasmi áron, amit írtál. 600cm3-től nagyobb a választék jóval de sajnos ennyiért nagy szerencse kell egy jót kifogni.
-
vlevi
nagyúr
válasz DigitXT #42120 üzenetére
"Egyébként mélységesen elítélendőnek tartom a román gyakorlatot. (Ultragáz.)"
Egyetértünk, hogy baromság, de nem tudjuk mi a háttér mögötte. Gondolom anélkül kábé nullába néznék a záróvonalat.
Valahogy hasonlónak érzem, mint itthon a 30-300 ezres közig bírság csekket. Nem tudják rábizonyítani a gyorshajtóra, ezért jobbhíján meg****k a tulajt. Ez sem teljesen igazságos, de jobb nincs. -
canniball
nagyúr
-
fattyu
veterán
válasz polimorf #42113 üzenetére
versenyzünk?
szétköltözés válás betegség, kutyabetegség "gyerek"elhelyezési (kutya) nyűgök, munka gondok, idén eddig fél misi ment el a mocira kopófogyóbalesetes címen, bevonták a tartásimat, egy balesetemben ahol törtem mert elütöttek az lett a végzés hogy én megtámadtam a szerencstélen fószert nekem lett garázdaság. ( belerugtam az autójába miközben segítségnyujtás nélkül távozott ez a valóság. )a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
polimorf
tag
válasz polimorf #42109 üzenetére
Csak ami hirtelen eszembe jut erről az évről:
1,A Román határrol visszfordítottak az útlevelemért
2, Elvették a jogsimat
3, Eldőltünk a motorral (motor tötött)
4, A feleségemnek elrepedt a bordája miattam az esés következtében
5, Az autóm megadta magát -1500€
6, Az autó miatt nem jutottunk el oda nyaralni ahova készültünk
7, A nejemnek megszünt a munkája
8, A családban idén volt haláleset, karambol, műtétek stb.Kell ennél több?
Eddig, eddig, eddig vagyok.Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
[link] fólia helyett most ez sincs rossz árban.
-
polimorf
tag
válasz canniball #42108 üzenetére
Hazajöttem Románbol és csináltattam újat mondván, hogy elvesztettem. 6 hónap elteltével visszaküldték a jogsimat amit 1 hónapra vontak be. Most meg azért büntettek meg mert azt mondtam, hogy elvesztettem miközben tudtam, hogy elvették.
-
polimorf
tag
Pont ezért van már tele a tköm ezzel az évvel. Ebben az évben minden volt ami negatív csak lehetett. Nem csak a motorozással kapcsolatban a magánéletben is. Ez azért már sok egy évre.
-
.mf
veterán
válasz polimorf #42098 üzenetére
Uh
Ez az egész sztori elég szívó volt, aztán a végén is még egyet rúgnak beléd. F@szkalapok.Amúgy kíváncsi vagyok, hogy Magyarországon mekkora lett volna a bírság. Van egy erős érzésem, hogy sokszorosa.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest