Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bacus

őstag

válasz Topiccsendőr #154764 üzenetére

"akar kocsival is mehetett volna"
    Sztem nincs igazad, a motoros élményt nem kapja meg autóval, muszáj motorral mennie.
    Miért kell a motorozást összekötni a nagyobb tempóval, hogy motorral mész, akkor az csak gyorsan jó? Te is tudod, hogy nem vagyunk egyformák, van aki szerint 200 alatt nincs élet, és van aki babettával is nekiáll túrázni.
    Nekem nincs ingyen a gumi, olaj, de akkor és ott nem ez számít, hanem az, hogy motorral mehetek azon az úton, egyébként meg nem is mennék oda. Feleslegesen nem égetem a pénzt, szeretnék eljutni majd Spanyolországba is, vettem egy utánfutót, hogy spóroljak az oda úton.
    "Szuk hagonal en, a nem erre valo autommal is utolerek jopar turamotorost"
    Na és? Utoléred, megelőzöd, nincs dolgod többet velük. Ez motorral még inkább így van, kb 1 motor megy el mellettem, míg én 100-t vagy 1000-t előzök, de mindig lesz pár gyorsabb, rutinosabb, de lehet csak helyi.
    Számtalanszor van, hogy mondjuk keresek valamit, nyomkodom a gps-t / telefont, lassan megyek, elmennek mellettem. Nem fordul meg a fejemben, hogy na ezek most azt hiszik nem tudok motorozni és beültetnének egy autóba. De ha azt is hiszik, hol érdekel? Ezek közutak, ahol nincs köridő, minimum sebesség amivel részt vehetsz a forgalomban.
    "nem eleg kompromisszumkesz egy motorhoz"
    Ebben van egy fél igazságod, de azért ne mondjuk már, hogy motorral be kell szopd az összes időjárást, mert nem vihetsz aláöltözőt, váltókesztyűt, stb.

Lassan 20 éve leköltözöm nyárra ide a Balaton partra, kempingezni. Na most sokaknak az van az eszébe, hogy kemping = nomád, pedig itt van infrastruktúra, nem kell a bokorba vizelni/szarni, nem kell elásni, nem jön a medve, de van internetem, tudok innen dolgozni akár heteket, sőt esténként 3m-es képátlóval filmet nézni. Nekem a motorozás sem nomád, kompromisszumos. Legyen nálam minden (és szokott is), ami kellhet. (inkább szálloda/apartman, mint sátor, hogy ne kelljen otthon hagyni valamit, mert az nem fér be)

Új hozzászólás Aktív témák