Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mumtaz

senior tag

válasz ludsimon #60138 üzenetére

Nem azt mondtam, hogy a legolcsóbb. Ezt teljesen aláírom bármilyen formában. Nem is szeretem annyira az öreget. Főként a hozzáállása miatt nem, mert a legtöbbször, ha valaki bemegy hozzá valami ötlettel, akkor kapásból "leiskolázza". Nem a szakértelmével van baj, mert abban az öreg szerintem az egyik legjobb az országban. Sokkal inkább az emberekhez való hozzáállásával és az áraival. Képes egy 2000Ft-os olajat is 3000-ért adni.

Ami mellette szól:
    - Az elismert szakértelme
    - Az, hogy itt van a közelben, ami azért mindenféle jármű és idő hiányában - sajnos - szempont.
    - Több, mint 25 éve "ismerem" és előtte még nagyapám is ott vette a Babettához az alkatrészeket.

A főtengely felújítása 18000-be fájt anyaggal együtt. De azt hozzá kell tenni, hogy a felújító szettet a legolcsóbb helyről rendelte, amit én adtam meg Neki. Itt a felújító szett 7800Ft volt plusz 1500Ft szállítási díj.
    Ha így vesszük, valamint azt, hogy nem egy egyszerű főtengelyről van szó - mivel az excenter tárcsát is le kellett venni a főtengelyről - szerintem nem volt sok az a 18000Ft. És ez ki van javítva, centrírozva, míg 30+ ezer forintos főtengely nem biztos, hogy nem üt. A régi Speedfighthoz rendeltem vatta új főtengót. Gyári dobozban jött, stb. Úgy ütött, hogy vissza is küldtem a fenébe.

Egyébként az öreghez az otthonához kellett elmennem érte, mivel otthon megcsinálta. Érdekes módon otthon teljesen normális, emberséges. Még beszélgetni is volt kedve. Sztorizgatott. Meglepődtem.

Lauda: A főtengely már a mélyhűtőben van.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés