- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vannak itt is jo dolgok: https://www.scooter-attack.com/shop/#!/en/Yamaha/Jog-50-old-Version/
Vasaroltatok mar itt? Azt se tudom szallitanak-e ide, bar a magyar shopokban is szinte mindent meg lehet kapni.
-
válasz
ludsimon #59496 üzenetére
Keszuljon video is. Es ne piszkald elotte a gyujtaskulcsot sem.
Ja es hagyd 3-4 napig allni. Lehet be sem indul.
dzso22 Koszi szepen!
Tenyleg erdekelne a hangja egy ilyen sport hengeres minarellinek. Ha esetleg van fejkamerad gyorsulhatnal is vele. (ha nincs meg ideje venni
)
-
-
ludsimon
veterán
-
ludsimon
veterán
De tuti valami összefüggés van a kipifugóval mert azóta van ez a magasfrekvenciás rezonálás (ami most elbizonytalanított, hogy lehet mégis a henger felől jön), gázelvételkor csörgés, meg pici pattogó hang.
Ha így használom kinyírom, azt pedig nem szeretném, hogy 60K-t ráköltsek, hogy megint működjön.
dzso22: Elég jó ereje van. Meg pöccre is indul 2 hét állás után is.
Attól még el lehet törve?Ha csak a gyűrű törött akkor megúszom egy gyűrű cserével?
Addig beindítani se merem, hogy ez most kiderült.Akkor mindenképp le kell húzni a hengert és belenézni. Erőre megvan, szóval azzal nincs baj csak ezek a jelenségek aggasztanak napok óta.
-
dzso22
senior tag
válasz
ludsimon #59473 üzenetére
Attól nem kell félned hogy a gyári hengereddel és hengerfejeddel túl nagy a kompresszió
Van ereje annak a gépnek ?
leírtak alapján gyűrűtörés gyanús.
Biztos kopott a gyűrű de lehet már az egyik törött is.Lauda:
Nem vészes az.
Attól függ meddig szeretne az ember elmenni sac/kb ez a határ ezeknél a gépeknél.
13.5 körül már biztos öngyulladás.
talptömítésen szokás emelni. -
ludsimon
veterán
és dzso22:
Köszönöm a válaszotokat!Olyankor mi van, mikor iszonyúan húz, pöccre indul, de mikor elveszem a gázt csörgés hallatszik, illetve még egy olyan hang mint a konvektorok mikor kikapcsolnak kb ahhoz hasonlítható pici pattogó hang?
Ez lenne a detonáció?Tegnap olvastam dzso írását, hogy a magas kompresszió is káros lehet ezért nagyon megijjedtem, nem akarom átégetni a dugattyú fejét.
Nem kellett volna a xadot a kis 50esbe betenni, mert most olyan kompresszió van ami már sok.Mit lehetne tenni??
Nem merem mostantól használni. -
Den
veterán
válasz
ludsimon #59469 üzenetére
Olyasmi, mint a régebbi közvetlen befecskendezős dízelek hangja, csak nem olyan hangos. A keveréket nem szikra gyújtja be és nem folyamatosan ég, hanem a sűrítészől felhevült keverék egyszerre gyullad be, ezért nemfokozatosan nő a nyomás az égéstérben, hanem hirtelen robbanásszerűen, és ez a robbanás rácsap a dugóra, hengerfejre, ettől van a csörgés.
-
DigitXT
félisten
válasz
korcsillio #59464 üzenetére
Mint egy kiégett roncs.
-
korcsillio
addikt
Matt feketén hogyan mutatna a motor?
-
dzso22
senior tag
Végre kezd nekem is összeállni a gépem. Újra
Kapott egy 50-es Airsal sport alu hengerszettet.
Össze is dobtam de érdekes módon az emelt szigetelő csúcsos gyertyát eléri a dugattyú.
Össze nem nyomja de állít a hézagon.
Normál gyertyával minden rendben.
Préshézagra figyeltem nagyjából jónak kell lennie.
Viszont az Airsal hengerfejnek szűkebb az égéstere,lehet hogy ez játszik közre.
Nem detonál a motor nem kopog viszont gázelengedésnél kicsit becsörög ami gyanús.
Mindenesetre holnap mérek egy pontos hézagot mert a végsűrítést is kicsit sokallom. -
huszi.gyb
senior tag
válasz
ludsimon #59415 üzenetére
Egészen addig nem akartam szólni, amíg meg nem nevezel. Gondolom kereső kompatibilissé akartad tenni, vagy ilyesmi, bár lehet, hogy szimplán alpári a nickem... Na mindegy...
Lehet engem utálni, de azért emlékezz arra, amikor privátban próbáltalak megnyugtatni, hogy ha kicsit változtatsz a stílusodon nem lesznek veled ilyenek bla bla bla...
Kár volt.Igen, írtam, hogy vegyél autót akkor, de nem véletlenül... Ezeken be lehet sértődni, rohadtul nem érdekel, nem kell engem szeretned. A múltkori kiosztásodat jogosnak találtam (és találom most is), a stílusért viszont megérdemeltem a kitiltást, ez tény... Viszont én direktben megcsináltam azt, ami szabályellenes, úgy romboltam a topicot... Ha más kimondatlan (? vagy kevésbé feltűnő?
) szabályok alapján tesz ilyet, az persze más.
Nem állítom, hogy nem történt ilyen.A féltékenységet
k.várafélreérted...Csak hogy szofisztikált legyek...Érdekes, ott volt Szentkuti gépe, kipróbáltam, együtt mentünk túrázni... Rá nem voltam féltékeny? (Maját ő is kipróbálta)... Sőt, remélem, hogy hamarosan újra tudunk túrázni menni, kíváncsi leszek mit alkot a gépezetével... Persze lehet, hogy csak irigy vagyok, és le akarom ütni, és elhozni... (Muhahha)
-
ludsimon
veterán
levegőbe rugdosás ugyan az mikor kézzel köszön?
mai napig azt gondoltam részeg volt aki így köszönt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Fűnyíró topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Philips LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Analóg fényképezés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest