Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:51:26

LOGOUT.hu

Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#58692) Den válasza z0l1ka (#58685) üzenetére


Den
veterán

Nagyon sokan viszont arra használják. Megvesznek valamit, elszórskoznak vele, kipróbálják, aztán mikor megunták, vagy rájöttek hogy mégsem kell ez annyira nekik, akkor visszaviszik, a kereskedő meg adja el a használt cuccot ahogy akarja... Egy olyan világban amikor a vevő már akkor fibtorog, ha olyan árut kap amit ott a boltban bontottak ki valakinek aki végül nem vette meg, de amúgy érintetlen, hiányzalan, hibátlan zsír új cucc.

Egy tíz nap után csomagolás nélkül visszavitt cuccot eladni esélytelen.

És itt nem arról van szó, hogy valami szar,hibás, nem olyan mint aminek eladták, mert azt én is visszaviszem, és ha én adtam el hibás cuccot, vagy rosszcikkszámozás miatt nem azt kapta a vevő amit várt, azt én is visszavettem, és ezt normálisan reklamáció keretében rendezni lehetne tiszteségesen.

De itt arról van szó, hogy tíz nap után behozza a vevő a használt cuccot, indokolnia sem kell csak annyit mond, hogy nem kell a cucc add vissza a pénzt az nem fair,

Lásd ludsimon.. Nem arról volt szó, hogy a fúvóka hibás volt, nem működött, nem akkora volt mint amekkorának eladták... Nem, ő vett többféle méretű fúvókát, mert nem tudta pontosan mekkora fog kelleni az új kipufogó mellé, be is építette a 75-öst, ki is próbcálta, majd mikor látta hogy sok és a kisebb fog kelleni, vissza akarta lőcsölni az eladóra. Gyakorlatilag a kereskedő kontójára kísérletezett. Már bocs de mi köze a kereskedőnekahhoz, hogy hogy alakul a tuning, ha amúgy hibátlan alkatrészt adott el?

Én már nagyjából kiszálltam a kereskedelemből, mert az egy elmebaj ebben az országban, de nekem is vannak sztorijaim, mikor mondtam a vevőnek előre, hogy az amit ő akar nem lesz jó neki arra amire akarja, nem olyan gépe van mint hiszi, és a megrendelt alkatrész nem fog illeszkedni a gépéhez. Megkaptam, hogy de márpedig jó lesz, őt azt jobban tudja, hülyeség amit mondok, küldjem azt az alkatreszt. Jó, oké, elküldtem. Ahogy megkapta, jött a telefon, hogy jaj, hát megse jó a cucc, vegyem vissza... cÉs hány ilyen volt istenem...

www.simson4t.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.