Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-03-15 13:37:03

LOGOUT.hu

ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9848) Sk8erPeter válasza Jim74 (#9847) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Hát én is reménykedem, hogy van normális billentyűzet, hidd el... mármint ami nem mechanikus-csattogós szar (bár itt most biztos felháborodottan tátják a szájukat a mechanikus-fanok :DDD). Ez két külön tábor: van, aki a laptopos, szigetes, csendes billentyűzeteket szereti, van, aki a mechanikus-hangosakat, amiket mondjuk max. bombarobbanás tud megviselni.
Itt vicces, hogy épp az MK520 "jobb" minőségére hivatkozik egy srác az MS 3000-rel szemben... :DDD Hát ha az MK520 minőség, akkor lenyelem a fejem (de ilyen akcióra nem lesz szükség, mert saját szubjektív véleményemre hivatkozom, és az az, hogy egy gagyi fos :D).
vlevi hosszabban is írt az MS 3000-ről: [link].

Azt már biztosan tudom, hogy amennyiben ebben az árkategóriában nézelődöm, akkor mindenképp kompromisszumot kell kötnöm a minőség tekintetében. De ez mondjuk közel sem jelenti azt, hogy a 20 ezres kategóriájú billentyűzetekbe ne lehetne belekötni - legalábbis az itt olvasott szubjektív élmények azt igazolják, hogy még ebben az árkategóriában is vannak a billentyűzeteknek idegesítő tulajdonságaik.

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.