Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-21 14:17:30

LOGOUT.hu

A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77665) sb válasza Llew (#77650) üzenetére


sb
veterán

Kérdezzük meg ki vett 16-ot. :D

Megszólítva érzem magam, én 1 várat rendeltem. Inkább ez a majdjóleszvalamire cél.
Már biztos unalmas és sokszor írtam de szerintem van különbség az esetek között. Akciók lesöprése, másnaknemjut, háztartási mennyiség, stb...

Nekem az előző körből kettő van, még dobozban de azokat is úgy vettem mint sima gyáriakat is: ami nekem is kell(ene). A vár is ilyen, egy kéne, több nem, 1db Creator van dobozban, azon is megy oda-vissza az agyalás, legyen-e 3-5db, vagy akkor már kijön belőle a nagyobb vár, most jön a DnD...
Szóval ez nálam pl. forog időben, ha jön jobb/2x lesz az ára/nem fér már a tárolóba/vissza kéne venni mert túllőtted... akkor elgondolkodik az ember. De mindig abból indul ki, hogy magamnak is megtartanám és nem tömeges mennyiségben. Max utólag változik a preferencia, vagy az sem. Olyan is van ami azóta kifutott, drágább lett, fel sincs bontva, mégsem fordul meg a fejemben az eladása.
És ritka, de van olyan szettem is amit vásárláskor tudtam, hogy el fogok adni. Viszont garantáltan csak építés után, használtként.
szerk: Gwp-m előre megfontolt szándékú eladási vásárlás is volt. Megvettem ami tetszett és gwp-t eladva olcsóbb volt. A gwp is elég speciális jószág, azt simán lerabolni azért nem lehet.

Aztán lehet, hogy álszent önnyugtatás az egész. De szerintem ha így jut el az ember eladásig és nem tömeges kisker, az eléggé más.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.