Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vassili_Zait
senior tag
Sziasztok! Van egy T430-asom... Tegnap system update futtatás közben biost frissített... De nem ment végig... Most ha bekapcsolom sötét... Azt olvastam az alaplap Innentől kezdve tégla funkciót tölt csak be...
A gép még garis a Lenovonál... De a kijelzője be volt törve ezt cserélve lett egy laptopszervízben... Ettől ugrik a gyári gari, vagy az alaplapra még érvényes?
-
félisten
válasz Vassili_Zait #64751 üzenetére
Mit jelent, hogy nem ment végig? Megszakítottad, mielőtt végzett volna?
Több percig is eltart, míg frissíti.. -
Tikakukac
titán
válasz Vassili_Zait #64751 üzenetére
Attól függ, mert mire végigmegy nem 10 sec, aztá lekapcs, bekapcs, lekapcs bekapcs és majd utána lesz jó. Ha beleszakítottál akkor lett egy kis fejfájásod most.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz Tikakukac #64753 üzenetére
Hát csináltam már jó pár bios frissítést... de itt fekete képernyő és csak a bekapcsoló gomb világított... vártam elég sokat... de sajnos nem éledt fel... sejtem, hogy alaplapcsere... kérdésem itt a szervizes kondíciókra vonatkozott első sorban... kizáró ok e a cserés kijelző?
-
Tikakukac
titán
válasz Vassili_Zait #64754 üzenetére
Én már puhatolóztam, mert én is gépcsere után egyből kijelzőt akarnék cserélni és elviekben igen. Más kérdés, hogy max service tagből megnézve tudnák megmondani, hogy gyárilag nem IPS volt a gép vagy más lett berakva, ha valóban jó munkát végeztek egy kijelző csere észrevehetetlen.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Chaser
legenda
Adok neked 36-ért fényes billzettel és paddal, kijelzőn kis horzsolással 5 perces akkuval hdd nélkül 500-ast, ezen ne múljon
Egyébként itt többen mondták, hogy P8600 után is észrevehető a különbség, főleg játék alatt. Én különösebben nem tapasztaltam, konvertálást meg nem néztem. Azóta meg már eladtam, jó is hogy szóba jött, rendelek egyetMás..BIOS. Legújabbat ne tegyétek fel, sokkal jobban pörgeti a ventit, már aki nem használ TP fan controlt. Ha jól rémlik 3000rpm-en alapból és nem is megy alá. De még a régebbi 2009-esek közt is az újabbak jobban pörgetnek.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Tikakukac
titán
válasz Vassili_Zait #64760 üzenetére
Jha bocsi. Hát akkor az bukó az fix, kijelző csere TP-nél nem fér bele, ez csakis Dellnél megy tudtommal, ott is felső liga. Most mondanám szerezz egy csere matt panelt pár napra, de macera lesz kegyetlenül.
-
-
Cheky
csendes tag
Sziasztok!
A Thinkpad Edge 440-ről mi az általános tapasztalat?
Nem számítok prémium minőségre ebben az árban, de legalább hozza a kategória szintjét? Vagy más jobban megérné ebben az árkategoriában?Konkrétan erre a modellel szemezek:
http://www.laptopszalon.hu/webshop/product/?search=e440#pid_11327Ami tetszik, hogy relative kicsi, 14" emellett HD+ felbontás.
Köszi!
-
félisten
-
Cheky
csendes tag
válasz FoxiestFox #64769 üzenetére
Igaz, nem voltam egyértelmű
A 200-250ezer forintos hasonló paraméterekkel rendelkező gépek szintjét
Sajna élőben még nem láttam, így fogalmam sincs mi maradt meg a "Thinkpad" névből, illetve, hogy mennyire ajánlható a gép.Amúgy 14, esetleg 15 colos gépet keresek hd+ vagy fullhd felbontással leginkább programozásra, netezésre és a lehetőségek közül a képek alapján ez a legszimpatikusabbnak.
-
soldi3r
veterán
válasz FoxiestFox #64769 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy sokkal rosszabb, mint a T vagy X 40-es szeria.
(#64770) Cheky, Nezz at a konkurens topikba is
[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
félisten
-
Aethelstone
addikt
Én, mint mindkét oldalon állt ember, azt kell mondjam, hogy volt Edge E420-am, most a T500-at egy T400-ra cseréltem. Igaz, hogy hardverben gyengébb, de még az "ezer éves" cucc is sokkal jobb minőségű
Ha nincs más opció, veheted, de nem fogod megkapni a Thinkpad feelinget. Inkább csak amolyan halovány utánérzést...
[ Szerkesztve ]
Arsenal FC - Go Gunners!
-
félisten
válasz Aethelstone #64773 üzenetére
CinkPad.
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #64747 üzenetére
Alapvetően alulhajtani szeretném, de majd meglesem azt a progit. Aztán jó lett volna húzni is játék alatt, hűtés nem probléma megoldom. De ha az Atit lehet akkor oké, a proci marad alapon az nem gáz mert csillió% vga limit van amúgy is elég csak azon rántani. Nem olyan gyenge ez a proci megnéztem már pár tesztet, előtte E8400-am volt nem sokkal lassabb. Erősebbet nem akarok, játékok nem érzik meg, meg nem sokkal lassabb ez se a csúcsprocinál.
-
Tikakukac
titán
válasz #90933760 #64775 üzenetére
Azért remélem tudod, hogy az alapból holtgyönge mobilVGA-kat rántani annyira érdemes, mint fagyiba nyalni 40 fokban. Ennyit tud, kész. Anno a HP-sok is hajtották a 9600M-eket. Bele is pusztult az összes, mert a hűtés nem merül ki a VGA-chipset-CPU trióban.
-
Cheky
csendes tag
válasz Aethelstone #64773 üzenetére
Alapvetően nem kergetem a Thinkpad filinget, csak arra voltam kiváncsi mennyire ajánlott a gép ebben az ársávban, vannak e ismert hibái..
soldi3r: Írtam a Milyen laptopot vegyek topikba is, ha arra gondoltál
-
mcroberto
tag
Sziasztok.
T420 tulajokhoz fordulnék elsősorban.
Kinek milyen hőfokot produkál a gépe? Netezés közben 42-47 fok közötti a hőmérséklet 1970rpm, Starcraft 2 alatt meg 80-86 fok között mozog, itt teljes gázon megy a venti. Érdemes újra pasztáznom vagy ez nem lesz jobb? i5-2540M, és nincs külön dedikált vga.
Köszi!
IBM-Lenovo BIOS jelszó eltávolítás. PRIVI // Samsung LE32C650// LG 43NANO79 // Intel Serverboard+X3330 xPenology // Supermicro+L5630 xPenology // Lenovo X250@Big Sur // ThinkStation C30 + Dual E5-2650+32GBDDR3ECC+GTX960
-
félisten
-
zoltannovak
tag
Hellosztok! Vásárolnék T420 / T520-at csak dedikált videókártyával és lehetőleg garival! Kérdezném hogy W510ről mi a vélemény (i7) mennyire birja még a mai dolgokat pl.: 3dsmax esetleg néha egy kis GTA IV illetve találtam neten T520-at de i7-2720QM ugynéztem gyárilag nem szerelték ilyennel. Erröl tudtok valamit mondani?
[ Szerkesztve ]
-
Robo sapiens
tag
válasz soldi3r #64779 üzenetére
Kar egyebkent, hogy Latitude-okban nincsen T440p -nek megfelelo gep: numerikus billentyuzet nelkuli, FHD matt IPS kijelzos, quad core-os, viszonylag konnyu 14" -os masina.
En X230-at szeretnek venni, mert ki szeretnem probalni a konnyu es kicsi vonalat, amiben szerintem ez a legjobb (a Dell E7240 -ben nincsen TrackPoint es U-s a CPU)
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz zoltannovak #64782 üzenetére
Hát nekem a T500-am is bírja a GTA 4-et (minimum graf) és a 3ds Max Designert 3D-ben tervezgetve (ATI Mobility HD3650). Ebből kiindulva csúnya volna ha a W510 nem bírná
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
zoltannovak
tag
mi a reális ára egy W510-nek? Intel Core i7 CPU Q 820, Full hd kijelző, 4gb ram, 320gb merevlemez, Quadro FX 880M
-
Francia91
veterán
válasz zoltannovak #64785 üzenetére
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Szulita28
senior tag
Az X200-asomban lévő VGA-kártya (ha minden igaz Intel GMA 4500MHD VGA) alkalmas egy komolyabb (pl ez) külső monitor "kiszolgálására"? Ez pl. FHD IPS paneles monitor. Sajnos HDMI-csati nincsen a notin, csak VGA-val tudnék majd operálni.
A kiszolgálását felbontásra, színekre, fotók, videók nézegetésére érteném. Elbírja a noti az ilyen monitort?Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
Tim82
félisten
válasz Szulita28 #64788 üzenetére
A felbontás nem okoz neki gondot, bár szerintem a D-Sub kimenetes képminőség annyira nem jó erre.
Ellenben ha szerzel hozzá dokkolót (X200 Ultrabay), azon van DisplayPort.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Szulita28
senior tag
válasz Tikakukac #64792 üzenetére
Okés. De ezt hová tudom dugni a linkelt moncsin? Nem látok DP portot a csatlakozók között. vagy DP-HDMI átalakító kell hozzá?
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
félisten
-
Szulita28
senior tag
Köszi mindenkinek!
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
soldi3r
veterán
-
törölt tag
Csinálni akarok egy padot a notinak, mert nem férek el előtte ha be van dugva a fejes is. Van értelme a padba ventit szerelni? Mert nem sok szellőzőnyílást látok az alján, hogy volna értelme azt fújni. Csak telekúrja porral.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #64798 üzenetére
Van dokkolóm, csak nem használom. Az a baj keskeny az asztal és nem fér el a gép meg bill előtte. De sehogy se. Gépről írni meg szenvedés. Ilyen fém polctartó vasat kéne az asztal hátára csavarni ami hátrafele áll és a gépet rátolni, a bill meg akkor egyedül lenne az asztalon. Csak akkor előre kell húzni az asztalt és mögötte lesz egy nagy holt tér.
T500 van amúgy. Van pár nyílás az alján de annyi nem hogy értelmét lássam fújni.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5 Pro teszt
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Opel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- Dell WD15 USB-C dokkoló + 130W tápegység
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Laptopot keresek
- HP 240 G7,14",Quad Core i5 10th Gen,8GB DDR4, 256GB SSD+1TB sata III, kitünő állapot,Olcsón,Garival.
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Eladó Acer Aspire 5 (a517-52g)
- Új gyári Lenovo Thinkpad L14 Gen1 Gen2 CPU-Fan , ventilátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest