- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave Crank
senior tag
válasz
Aethelstone #92574 üzenetére
Köszi!
Reinstallon kívűl van valami más megoldás az eltávolításra? -
Dave Crank
senior tag
válasz
Aethelstone #92569 üzenetére
Igen, fent van.
-
juve600
nagyúr
válasz
Aethelstone #91019 üzenetére
lehet bár a gép két ellentétes sarkában van a hdd és venti,most ssd-vel záró hang
ha aida64 stres-tesztet elinditom akkor van annyi hangja mint a hdd-vel eddig alapból -
juve600
nagyúr
válasz
Aethelstone #90890 üzenetére
vagy 230-as flex,még gondolkodom rajta
-
juve600
nagyúr
válasz
Aethelstone #90888 üzenetére
közben rájöttem,a caddy kb 1mm-el hosszabb mint kellene,igy nem pattanik be a helyére rendesen,magyarán nem jó a notiba
-
juve600
nagyúr
válasz
Aethelstone #90882 üzenetére
-
Francia91
veterán
válasz
Aethelstone #90804 üzenetére
Én csak arról a területről tudok gyakorlati tapasztalatot meríteni, ahol én dolgozok. A programozáshoz nem értek (csak a CNC programozáshoz
), azt nem tudom, hogy milyen erőforrásigénye van
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Aethelstone #90646 üzenetére
A COD2 még egy Intel HD 4500M-el is hasít...
-
MrDerekas
addikt
válasz
Aethelstone #90635 üzenetére
és (#90636) Chaser
Köszi! A békebeli Most Wanted közepes beállításokkal vígan megy. Lehet feljebb is lehetne még tekerni, de idő... Gondolom a gyerkőc COD2 igénye is bevállalható ezzel a vassal. Öröm, bódottáÖsszerakom lassan, összeállítom a szoftver, meg a helyreállító csomagot, megcsinálom a két csavaros indítási tutoriált (
) és mehet a futárhoz.
Köszönöm mindenki segítségét! -
denko
senior tag
válasz
Aethelstone #90610 üzenetére
Igazából tesztelni szándékozok és linux kvm-et használni, gondolom több szál jól jöhet , de nemtudom mennyire fog számitani még.
440s az nem jó?
-
Chaser
legenda
válasz
Aethelstone #90307 üzenetére
csak hdd-t cserélt
nem egészen értem mi lehet a win gondja, boot részlegnél hiányozhat neki valami a hdd-ről, de ez így érdekes -
Vasy09
őstag
válasz
Aethelstone #90307 üzenetére
De előtte hibátlanul ment! Szóval arról bootolt!
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Aethelstone #90013 üzenetére
Ha nincs bedugva dsub kábel a notiba,szépen betölt a win,de menet közben nem mertem ki-be dugdosni a kábelt.
-
HSM
félisten
válasz
Aethelstone #89972 üzenetére
"Saját gépben kb. a gari végéig használok bármit."
Ez szándékosan van így, vagy csak így szokott kijönni? -
HSM
félisten
válasz
Aethelstone #89967 üzenetére
Hibás érvelés. Nekem is lassan 5 éves lesz a boltban vett 128GB-os Samsung 840 PRO-m, ami először az asztali gépemben dolgozott, aztán szépen bedobtam a T420-amba, az asztaliban meg most egy 256-os van.
Sanszosan ha új notit veszek, jön velem ez az SSD is.
Ha nem növöm ki (szerintem notiban nem fogom) akkor simán ezt fogom használni még 3-4 évig biztosan. -
durmi_88
csendes tag
válasz
Aethelstone #89965 üzenetére
És típussal kapcsolatosan valami megjegyzés?
Samsung vagy valami más? Csábít az 5 év gari -
ToBeY
nagyúr
válasz
Aethelstone #89207 üzenetére
Kérdés inkább az lett volna,hogyan jutok el bios-ig,ott hogyan kell kiválasztani usb-t
-
Butcher82
senior tag
válasz
Aethelstone #89070 üzenetére
Sajnos még csak 3.0
-
válasz
Aethelstone #88838 üzenetére
Ha nem használsz valamilyen speciális alkalmazást, ami a négymagos processzort kihasználja (videó kódolás, renderelés stb.), akkor általános alkalmazásokhoz én a 45W-os I7-2670qm helyett (ami egyébként elég alacsony frekvenciákon dolgozik) inkább egy olcsóbb 35W i7-2640M-et tennék be (2,8GHz/3,5GHz).
Intel Core i7 2670QM vs 2640M
Én is ilyet használok a T520-ban és teljesen jó. -
Tikakukac
titán
válasz
A kérdés inkább, hogy a gép árának kb. felét érdemes-e beleküldeni a prociba.
Egyébként cserélj nagyobb hűtésre, tartósan biztosan többet nyersz vele.
-
Tim82
félisten
válasz
Van, akinél ment egy Intel-only T520i-ben egy négymagos mobil i7 hűtéscsere nélkül. [link].
Alapvetően viszont inkább azt szokták javasolni, hogy legyen cserélve: [link].
FRU-kat a 21. sorszám alatt találod a hűtéseknél: [link]. Elvileg a W520 hűtése nem lesz jó, mert máshol vannak a csavarhelyei: [link], tehát a dedikált GPU-s T520 hűtést kell valahogy beletenned a T520-adba, ha nem olyanod van jelenleg.
-
Csepi95
csendes tag
válasz
Mindenképpen kell bele új hűtés, meg egyéb mókolás. Jobban jársz, ha veszel egy másik T520-at az említett processzorral, talán a pénztárcád is meg fogja köszönni
-
kmisi99
addikt
válasz
Aethelstone #82846 üzenetére
Szerintem nem is váltok, minden eszközön csak bajom volt eddig vele.
-
donjohnson
addikt
válasz
Aethelstone #82692 üzenetére
váltsatok wifi csatornát.
nem lehet, hogy tele van a környék? -
jss
aktív tag
válasz
Aethelstone #82613 üzenetére
Igen, Win7 van telepitve jelenleg. Az SSD szimpla altalanos otthoni felhasznalasra kell. De azert az peldaul bosszant, hogy ha filmet masolok egyik particiorol a masikra, azt nem neveznem eppen villamgyorsnak, es a Win7 sem toltodik valami szelvesz modon, nem kulonosebben gyors. Ehhez kepest masok odakat zengenek arrol, hogy ezek a dolgok SSD-vel mennyire gyorsak. Hat nalam nem azok...
-
jss
aktív tag
válasz
Aethelstone #82610 üzenetére
Nem HDD-m van, hanem gyarilag egy Samu SSD, ami 180 MB/s-nal nem tud tobbet. Masok is panaszkodnak erre a tipusra a forumokban, nam csak nalam teljesit ilyen gyengen. Azert annal a Samu EVO 550 MB/s-a latvanyosan tobb, szerintem. Ertem en, hogy nem csak ez az ertek szamit, de ez akkor is kevesnek tunik...
-
barnam_
nagyúr
válasz
Aethelstone #78357 üzenetére
Én nem tudok ilyenről, viszont ha már XP kell, virtuális gép nem játszik?
-
Picco
addikt
válasz
Aethelstone #78243 üzenetére
gondoltam ez valami tipushiba vagy valami, nekem is volt T420 es soha nem volt ilyen problemam...
-
Bsony
tag
válasz
Aethelstone #78098 üzenetére
Chrome
-
Chaser
legenda
válasz
Aethelstone #78093 üzenetére
Azért nem merül, mert az elektronika szívná le. De az elektronika áram alatt van, tehát nem kell hogy az akkutól vegye el a kraftot. Normális akkunál havonta max 10% lehet a merülés ha gépen kívül, jobbaknál annyi se. Pl panasonic nem nagyon merül le "magától", ahhoz elég szép időt kell gépen kívül töltenie.
-
MrSealRD
veterán
válasz
Aethelstone #78093 üzenetére
Így van ahogy mondod merülnie kell....és így is van merül. Csak nagyon lassan... most pontosa számadatot nem tudok mondani, de annyira lassú, hogy napokban mérhető 1-2%...
Akadt egy kis gondom a napokban, ami ma reggel érte el a tetpontot.
Van egy Samsung 840EVO-n egy Win 8.1, és van egy Caddy-ben üldögélő Corsair Force 3 GT, amin egy teljesen független másik win 8.1.
Amióta párhuzamosan használom a két meghajtót azóta mindig valami gondja amikor a Samu-ról akarok bootolni a miután a másik rendszert használtam.
Ma reggel egymás után kékhalál sorozatot dobált, aztán egyszercsak előjött valami system repair ami meggyógyította és elindult...
UEFI bios-nak van valami ide vonatkozó gyíkja amit állítani kell?
-
MrSealRD
veterán
válasz
Aethelstone #78089 üzenetére
Két dolgot állítasz be. Alsóhatárt és felső határt.
Ha aktuális töltöttség < alsóhatár elkezdi a töltést és addig tart amíg el nem éri a felső határt.
Tehát 52%-on nem fog semmit csinálni mert nem felel meg a fenti feltételeknek...
Amennyiben töltési fázist megszakítod mondjuk 47%-on, és visszadugod a töltőt, akkor nem tölt tovább mert az aktuális érték szintén nem felel meg a fenti feltételeknek... -
válasz
Aethelstone #78085 üzenetére
Nem is ertem, miert kene merulnie a gepnek, ha halozaton van.
-
Mankó
veterán
válasz
Aethelstone #78085 üzenetére
Annál jobb. Kíváncsi leszek, mi lesz hosszú távon, 1-2 hetes intervallumban.
-
havri1
félisten
válasz
Aethelstone #77907 üzenetére
No, és akkor ez most hogy tölthette fel 100%-ra?
-
degas2428
tag
válasz
Aethelstone #77864 üzenetére
Nem tudom másként leírni: szinte mindenen gondolkodik. Két gépemben is (ezeken kívül) SSD van de egyik sem gondolkodik "töltöget", főleg internetezés közben lehet érezni (honlapok megnyitása) de viszont letöltésnél gyors. Olyan az egész rendszer mintha nem SSD lenne benne hanem HDD.
-
Mankó
veterán
válasz
Aethelstone #77782 üzenetére
Most még semmi extra. Kicsi programozás, net, office, alap dolgok.
-
csubuka
addikt
válasz
Aethelstone #77459 üzenetére
Amugy nem rossz otlet. Szetkapom es kendacsolok valamit. Csak a rettegetten toros x220 palmrestet meg levenni sincs kedvem.
-
soldi3r
veterán
válasz
Aethelstone #77459 üzenetére
Mar ugy palmresten keresztul? Ugy egy M4x40-es csavarral is meg lehetne akasztani
(#77463) fungi, En nagyon megerzem amikor az X200-at kell piszkalnom.
-
HSM
félisten
válasz
Aethelstone #77415 üzenetére
Köszi.
(#77416) dying_star:
-
HSM
félisten
válasz
Aethelstone #77413 üzenetére
Mi a manó, közben "PH! félisten" lettem....
-
HSM
félisten
válasz
Aethelstone #77411 üzenetére
Sajnos ebben nem tudok segíteni. Nekem se Linux, se msata.
Én egy sima 2.5" SSD-t tettem bele.
-
HSM
félisten
válasz
Aethelstone #77402 üzenetére
Nekem a hibás dokkcsati miatt ment a T410, olyannak, akinek nem volt rá szüksége, így nekem is jobb volt, és nem kellett sokat ráfizetni a 420-ra, így megérte. Pláne, hogy kicsit több akkus időre volt szükségem, ne kelljen töltő hurcolni.
Ugyanakkor kellemes meglepetés volt a jóval halkabb és hűvösebb működés, amit a 420-as tud.A 410-esben eléggé elszúrták, hogy nincs köztes üzemmódja a ventilátornak 1800 és 3800rpm között, így TPFC-vel sem igazán lehet halkan meghűteni.
(#77403) Chaser: A 6-cellás Pana ~4,2V-os cellafeszre töltött nálam, míg a Sanyo ~4,3V-osra. Ha 4,2V-ra töltöd a Sanyo-t, kb. ugyanannyi energiát tárol, mint a Pana, csak a Panán ez 100%-nak mutatja magát, a Sanyo-n meg mondjuk 85%-nak. Tehát, a Sanyo-val még abból a szempontból jobban is jársz, hogy ha esetleg kell némi extra akkus üzemidő alkalomszerűen, csak átbillented PM-ben, és máris nyertél +15% akkus üzemidőt (nyilván az élettartam minimális rovására), amit a Panával nem tudsz megtenni.
Csak számszerűsítve, a Pana emlékeim szerint 6 cellával volt 55Wh, míg a Sanyo 9 cellával 94Wh, tehát cellánként majdnem 15%-al több energiát tárol.
-
HSM
félisten
válasz
Aethelstone #77400 üzenetére
Az Arrendale sebessége igen jó, de az integrált GPU teljesítménye, hardveres/szoftveres képességei hagynak maguk mögött némi kívánnivalót. Ezenkívül a fogyasztása is jóval több, mint egy SB gépnek. Bár sebességre nincs sok különbség, én a SB-et ezek miatt sokkal jobb választásnak tartom, és sokkal időtállóbnak.
-
metal01
őstag
válasz
Aethelstone #77386 üzenetére
Igen, egyenlőre nem nagyon látok én sem alternatívát. Max. a Precisiont. De annak az ára is megvan
-
HSM
félisten
válasz
Aethelstone #77236 üzenetére
Szerintem félreértetted. [link]
Dehát nyilván a kis méretnek is megvannak a maga kompromisszumai.Én inkább bevállaltam a T420 nagyobb súlyát.
-
degas2428
tag
válasz
Aethelstone #77234 üzenetére
Fel akkartam tenni az nVidia drivert de nem talált hozzá hardware-t. Kiadtak a t420 -as szériából olyat amelyben csak az integrált videokártya van?
-
HSM
félisten
válasz
Aethelstone #77233 üzenetére
Teljesen könnyű... Azért vannak nála lényegesen könnyebbek. Jó gépek, de nem éppen a legkönnyebbek. Kézben használatnál elég hamar kiütközik a különbség egy 2kg-os T420 és egy 1,5kg-os X220 között. Nem is beszélve az 1kg körüli 10" körüli gépekről.
-
Tikakukac
titán
válasz
Aethelstone #69102 üzenetére
Ahogy a bölcsesség szólott vala: vegyed. Ha nem jön be eladod. Az biztos, hogy a touchpad az érthetetlen és a kijelző ami nem IPS az bűn.
-
Peet91
aktív tag
válasz
Aethelstone #69086 üzenetére
Én nagy megelégedéssel használom az enyémet. Az egyetlen problémám vele, hogy a palmrest annyira kényes, hogyha szereli az ember akkor tutira eltöri. No de nem azért, mert kalapáccsal verem szét, hanem mert a touchpad alatt a műanyag rész keskeny és vékony egyszerre, ami miatt könnyen törik. A lényeg, hogy alapvetően megbízható frankó kis gép, csak ne akarj belerakni semmit az mSATA slotba
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Aethelstone #68732 üzenetére
Sajnos lent volt egész éjszaka és semmi. Most előidéztem egy HDD PW ikont, de itt sem jutok tovább.
-
Novics
senior tag
válasz
Aethelstone #68511 üzenetére
Kiszedtem a gépből mindent - ssd, ram, elem -, de ez sem hatotta meg a gépet, pedig illetve volna sikitania. Az aksit amúgy elkezdi tölteni. Tartok tőle, hogy kuka.
-
Tim82
félisten
válasz
Aethelstone #68458 üzenetére
Nyilván én is arra kérdeztem, de az eredeti felvetésénél nem volt még ott a "neki" kitétel.
-
Tikakukac
titán
válasz
Aethelstone #68397 üzenetére
De nem ám. Rakat HP-ban csak a diszkrét megy, integrált nem. Ugyanez vonatkozik konzumerben is sok gépre.
-
Tim82
félisten
válasz
Aethelstone #68395 üzenetére
Elvileg csak a legutolsó szériás T410-eknél van Optimus.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Aethelstone #68364 üzenetére
Az enyémben Intel 4500MHD van. Amúgy HD3470 is lehetne benne, de ez nem olyan modell.
Na ez az, hogy DVI HDMI adapterrel és jack kábellel próbálkoztam, de nem megy. Olyan, mintha a TV a HDMI-n keresztül várná a hangot, függetlenül attól, hogy van-e bedugva jack kábel. -
Tim82
félisten
válasz
Aethelstone #68364 üzenetére
A dokkolókon lévő DVI kimenetek meg gyakorlatilag sem adnak ki hangot, szóval azzal nem érdemes megpróbálni.
-
btudos
nagyúr
válasz
Aethelstone #68334 üzenetére
Azert azokra a "nagyon jo kis ultrabookok"-ra kivancsi lennek. Meg ha Dell-t, vagy Lenovo-t mondasz alairom (Vostro 5470 illetve Ideapad U430), de pont az emlitett ket marka ad tobbnyire ertekelhetetlen dolgokat ebben az arkategoriaban.
-
havri1
félisten
válasz
Aethelstone #68181 üzenetére
Én is így gondolom, mármint mindig becsúszhat valami.
Az mondjuk korrekt dolog volt, hogy jeleztem, és helyszínen meg is várhattam, nem kellett leadni. Szó nélkül cserélték a tápot is.
Ha postával küldöm, pára napig biztosan nincs gépem, már csak a posta átfutási ideje miatt is.
Amit kicsit sajnálok, az alján a 2 matricát újra. Se ram bővítés, se pasztázás, se hdd csere.
Most a benne lévő SSD-mmel lett megarimatricázva, amit nem tartok logikusnak -
válasz
Aethelstone #68026 üzenetére
Tekintve az oprendszerek helyigényét (7, 8, 8.1 is bővel elfér egy 64-esen, minden másra ott a HDD) én nem szándékozom cserélni a V300-am, míg meg nem adja magát. Még minimum két laptopot szolgáljon csak ki. Ez olyan ~4 év körül van nálam.
-
válasz
Aethelstone #68023 üzenetére
Szerintem sokan leszünk úgy, mint a vinyókkal, hogy gépről gépre megy, és nem cserélgetjük, ha nem muszáj.
-
válasz
Aethelstone #68021 üzenetére
Igazából minél régibb, annál jobb. Állítólag az újakba már kisebb csíkszélességen gyártott memóriák vannak, amik kevesebbet viselnek el.
-
ambua
újonc
válasz
Aethelstone #67953 üzenetére
Ok. De mi a gond vele?
-
Tikakukac
titán
válasz
Aethelstone #67922 üzenetére
Na ja. Vagy semmilyen és saját magam meg mindenki más nyugatásául is irány a nagy D betűs márka. És akkor ha szervizelni kell csak beviszemmel magammal a gépet és kész is. Nem is szopatja magát már más rajtam kívül TP-vel a környezetemben.
Rolly: Hát már így a 20-as touchpad nyomogatásánál is húzom a szemöldököm, T440-nél felröhögtem, de már T430 rommáropogása közben is kuncogtam. Ezek ipari hulladékok, nyilván ha nincs összehasonlítási alap akkor jó, persze. Már egy kis probooktól is be szoktak pisilni a userek miután rom MSI meg Asus után mutatom. És az sem minőségi, csak a tejfölöspoharas darélokot legalább igényesen rakták össze és jól öntötték ki. Ennyi.
-
Tim82
félisten
válasz
Aethelstone #67914 üzenetére
Milyen a T400 a T410-hez viszonyítva? Anno jó pár ember, akinek tartósabb használat alapján volt alkalma összevetni a kettőt, a T410-et egyértelmű visszalépésként írta le melegedésben/üzemidőben/hangosságban a T400-hoz képest.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Aethelstone #67914 üzenetére
Nekem Samsung után is kicsit csalódás kétszer annyiért az edge.
Lenovo support oldalról, segédprogramilag egy katasztrófa, de ez a thinkpadeknél sincs másként. Anyagra azért jobb, hardver erősebb, minden hozzáférhető. De kétszer annyit nem ér. Az más kérdés,hogy 150k környékén ilyen hardverrel egyszerűen nem volt más. Na jó, lett volna acer, meg asus, de azt inkább nem.
Szóval ezekből a viszonyításokból mindig ki van felejtve az ár/érték. Persze,hogy egy T széria jobb, de másfélszer annyiért. És úgy már igencsak más a gyerek fekvése, mert nem mindenki engedheti meg magának ugyanazt drágábban. Én is vettem volna 250-ért notit, de ennyi volt rá és nem hiszem,hogy elnézést kéne kérni ezért bárkitől, hogy 150-ért egy TP Edge-t vettem és nem inkább a megérdemelt helyem foglaltam el az asus, acer topikokban.
-
válasz
Aethelstone #67861 üzenetére
Nem, egy még régebbire.
-
soldi3r
veterán
válasz
Aethelstone #67859 üzenetére
Ugye azt az elemet mar kicserelted?
-
Barcsik
aktív tag
válasz
Aethelstone #65943 üzenetére
T500-ban ha lehet hinni a programnak. Zene hallgatás és böngészés közben.
-
xcds
őstag
válasz
Aethelstone #65098 üzenetére
Hát aki már csinálta párszor, annak 10 perc.
Nem muszáj hozzányúlni persze, de nem is netezés közben veszed észre, ha alulfeszeled...
-
xcds
őstag
válasz
Aethelstone #65095 üzenetére
Alapjáraton nem is lesz hidegebb, mert most is 0,825V-on megy. Ami mellesleg alacsonyabb, mint az én P8400-m legalacsonyabb feszültsége.. Még a végén kiderül, hogy a legjobb ulv procik a T-sek.
-
Francia91
veterán
válasz
Aethelstone #65077 üzenetére
Jó értékek, de érdemes alulfeszelni, azzal nyerhetsz akár 10 fokot is
-
xcds
őstag
válasz
Aethelstone #64990 üzenetére
Óriási upgréd T9400-ról T9600-ra?
-
Tim82
félisten
válasz
Aethelstone #64990 üzenetére
RMClock-kal érdemes nekiugrani (a topikban keress rá, asszem, Francia91 linkelte be a 64 bites Windows alatt használható verzió letöltési linkjét). Orichalcos fórumtársnak meg van egy magyar nyelvű útmutatója Logout-on a használathoz.
Én alapvetően lusta voltam a T500-on (T9400) meglépni az alulfeszelést, aztán SWTOR alatt elkezdett lekapcsolgatni a gép minden előzetes figyelmeztetés nélkül (más játék alatt nem, úgy tűnik, az SWTOR alatt tudott ennyire melegedni). Alulfeszelés előtt érdemes takarítani, kifújni diszkréten sűrített levegővel a hűtőventit (úgy, hogy kiszeded a gépből és valamivel kipeckeled a ventilapátokat, hogy ne pörgesse a fújás őket), valamint újrapasztázni nem csak a processzort, hanem a dedikált GPU-t is.
Alulfeszelés és takarítás/újrapasztázás óta 40 Celsius körül van netezés közben, 65-70 között játék közben a CPU hőmérséklet, a Radeon GPU is kb. ennyire melegszik a TPFanControl szerint.
-
Vegha
senior tag
válasz
Aethelstone #64860 üzenetére
Én is ezen az elven vagyok. Először kipróbálnám a gyári BIOS-szal - gyanítom én is, hogy azonnal a mennyekbe repítene bármelyik ssd, ennek ellenére egy erős középkategóriában gondolkodok, 5 év garival, hogy ha idő közben kiöregedne a T61, nyugodtan át lehessen rakni másikba.
Aztán ha mégis szükség lenne még rá, csak akkor reszkíroznám meg a modbiost. De a kompatibilitásra nem válaszolt senki. Ha nincs ott a listában az én tipusom, akkor fölösleges is próbálkozni, nemde ? -
Cheky
csendes tag
válasz
Aethelstone #64773 üzenetére
Alapvetően nem kergetem a Thinkpad filinget, csak arra voltam kiváncsi mennyire ajánlott a gép ebben az ársávban, vannak e ismert hibái..
soldi3r: Írtam a Milyen laptopot vegyek topikba is, ha arra gondoltál
-
válasz
Aethelstone #64773 üzenetére
CinkPad.
-
atee
őstag
válasz
Aethelstone #64618 üzenetére
Ma egész nap jó volt a gép. A linux usbt azért ráengedtem és ment avval is rendesen. Szerintem megilyed a PH-tól
-
atee
őstag
válasz
Aethelstone #64598 üzenetére
A Win verzio a win7 prof 64. Semmi gondom nem volt eddig ezzel..sok gépre telepítettem már és hibátlan.
-
Francia91
veterán
válasz
Aethelstone #64598 üzenetére
Szerintem a Windows verzioja nem okozhat gondot. Enterprise verzion kivult tettem mar fel sok ThinkPad-ra Win7-et minden verziobol, de sosem cseszett ki vele egyik sem.
Kerdeseim:
1. Tiszta MSDN-es telepitorol lett-e felpakolva?
2. A Windows logo még bejon, aztan fekete kepernyo es onnan sehova tovabb, es ez nem minden indulasnal, hanem random modon? Ha igy van, akkor RAM-ot erdemes megnezni, asztali gepnel RAM hiba miatt volt ilyen problema, amit leirtal. -
Tim82
félisten
válasz
Aethelstone #64535 üzenetére
Nemrég adtam el az utolsó, még nem Core 2 Duo-s Thinkpad-et a családból: T43 + SSD. Amúgy tök szép állapotban van, Win 7-tel nem volt nagyon gyors, az már sok volt neki egy kicsit, de Lubuntuval még most is fürge. Nem utolsó sorban semmi baja, 9 éves gép létére.
-
lapa
veterán
válasz
Aethelstone #64451 üzenetére
hogyan? ráteszed?
naugye a sok troll.
-
Peet91
aktív tag
válasz
Aethelstone #64451 üzenetére
Azok sem rossz gépek, errefelé nem illik hater-kedni a konkurenciával szemben
Én pl. cégesnek Dell Latitude e6430-at nyúzok, de Thinkpad x201-em volt, amit eladtam, és most lehet hogy elitebook lesz belőle, szóval lehet hogy inkább csak a magam nevében kéne beszélnem, de nekem nincs bajom egyikkel sem
-
Peet91
aktív tag
válasz
Aethelstone #64449 üzenetére
Akkor már csak fel kell áldoznod rituálisan egy amd processzort, majd egy kibelezett thinkpad töltőadapterből arctic cooling mx 2 hűtőpasztát nyaldosnod a négy égtáj felé fordulva, és már kész is vagyunk
-
Chaser
legenda
válasz
Aethelstone #64432 üzenetére
100mhz-cel jobb + 4k-ért. Tényleg jó biznisz
Az én gépembe meg nem nyúlhat más csak én, meg két haver akikről tudom csukott szemmel is kicserélik a cpu-t
Viszont T500 nevéhez jobban passzol az fix
T9500 lenne a legjobb, de az sztem nem megy benne.
-
Chaser
legenda
válasz
Aethelstone #64374 üzenetére
A T9400 bayről 5k
-
válasz
Aethelstone #64404 üzenetére
Komoly ember nem idétlenkedik Androiddal
-
btudos
nagyúr
válasz
Aethelstone #64399 üzenetére
Őt nem ismerem, de szerintem jó vételt csináltál.
Én most T500 vs. AM1 alapú HTPC dilemmában vagyok, még nem sikerült megálmodni, mi lenne a jobb.
-
válasz
Aethelstone #64398 üzenetére
Háde a hirdetés aszonta h aggya a dokkolót is...no de ha nem, akkor nem. Én maximálisan meg vagyok elégedve a masinával, és a hosszútávra tervezés jegyében akarok még cpu + ram upgradet.
-
btudos
nagyúr
válasz
Aethelstone #64394 üzenetére
Ha megfelel a leírásnak (magyar lokalizáció, Pana akksi, hibátlan állapot), szerintem igen.
-
válasz
Aethelstone #64394 üzenetére
Én is most vettem ugyanezt a következő különbségekkel: 128ssd, akksi 1 órás. És 60k volt
Viszont a dokkolódra kívántsivagyok h mennyire mén win7 alatt.
-
Francia91
veterán
válasz
Aethelstone #64392 üzenetére
Na ja... Hardveresen a Toshiba Satellite is lenyomja a T500-at, csak eppen 95 fokos terhelt CPU es 90 fokos GPU ho mellett csody, hogy a burkolat birja szilard allapotban...
-
válasz
Aethelstone #64390 üzenetére
És ez az a vicces tény, ami érthetetlenné teszi, hogy miért vesz valaki Edge-t
-
válasz
Aethelstone #64387 üzenetére
Olyan rég meghalt, hogy már hideg a teteme?
-
Tim82
félisten
válasz
Aethelstone #64382 üzenetére
Megtörtél a topik lelki terrorja alatt, hogy Edge E420-tól T400-ra váltasz?
-
válasz
Aethelstone #64380 üzenetére
Ha nem játszol, vagy vágsz videót, akkor szerintem elég lesz.
-
válasz
Aethelstone #64378 üzenetére
Nálam a T9400 alacsonyabb feszeken szaladgál, mint amiket a P8600 bírt.. úgyhogy sok különbség szerintem nincs a T és P között, csak annyi, hogy a P gyárilag alacsonyabb fesszel megy, de az adottságaik nem igazán térnek el
-
Francia91
veterán
válasz
Aethelstone #64376 üzenetére
RMClock. BIOS-ból nem megy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged