Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz tamas.nick #52572 üzenetére

    Szívesen. Sw-ek terén azért ne számíts TP szintre, abban még mindig az a legjobb, 6520-nál se voltam elragadtatva ilyen téren, pedig az mnár két szériával újabb. De maga a gép rendben van. Ami még jó benne, TP-vel ellentétben ha jól láttam itt kb bármelyik latit vagy precisiont lefedi ugyanaz a modell. A kék ledek nem tetszenek ;] de a billzet kárpótol...lazán T60 szint vagy inkább felette kicsivel és akár backlit.

    xcds: Én nem untam, csak nagy már a mostani életvitelhez. Lakáson belül is sokkal jobb ez a kicsi 13", persze nézni jobb lenne a 15-öst:) De minden nem megy egyszerre. És fontos hogy legyen optibay lehetőség, sajnos emiatt x200 kiesik. Ultrabase-zel meg nagyon batár lenne hordozni ;] corestore megoldással meg nem szórakozok, nem ér annyit.

    szerk: karamblo Masszivitásban T400 kicsit jobb mint az 500. Hűvösnek kb ugyanolyan hűvös x200 T400/500. Persze nem mindegy melyikben melyik cpu van és van-e ati vga a 4/500 verziókban vagy nincs. Amiben mondjuk x200 kiemelkedik, annál nem fárad el a zsanér szerintem évek alatt se. Volt már nálam pár, egyikkel se volt ilyen gond. T4/500-aknál sokkal esélyesebb akár hamarabb is.

    [ Szerkesztve ]

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés