Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#68013) PeL válasza Krisz0418 (#68012) üzenetére


PeL
addikt

Üdv.

Night Club elsőre kicsit összetettnek tűnhet de amúgy rém egyszerű. Van neki egy popularity része ami minél nagyobb annál több pénzt hoz naponta, amit a night clubban található széfből tudsz kivenni és 75.000 dollárnál nem lehet benne több. Ha a csík maxon van 10K jön egy játékbeli nap után, ha üres akkor 500. Én ezzel személy szerint nem foglalkozom, mert a népszerűség elég gyorsan csökken és fél csíkokat töltenek bele az ehhez kapcsolódó missziók, még asszem a DJ-k variálásával is lehet tornázni rajta de ezt nem tudom biztosan, majd valaki leírja aki jobban vágja ezt a részét.

Amit viszont biztosan tudok hogy megéri fenntartani, viszont kell hozzá néhány dolog hogy maximális hatékonysággal ki tudd használni. A management résznél van 5 technikus, az elsőt asszem alapból megkapod, a többit meg kell vásárolni, minden feloldott után egyre többe kerül a következő. Ezeket az embereket rá lehet állítani 1-1 termék előállítására, összesen 7 féle terméket tud a Night Club termelni. Viszont hogy ténylegesen mit tud termelni az attól függ hogy milyen MC gyárak és egyebek vannak meg. Hogy mind a 7 féle terméket tudja csinálni a club ezek kellenek:

- Minden MC gyár (kokó, meth, fű, hamis pénz, hamis papírok)
- CEO raktár vagy hangár
- Bunker

Ezekből ugye maximum 5 félét tud egyszerre csinálni (mert 5 technikusod lehet max), ha egy termék megtelik (ellenőrizheted hogy hogy áll az összesítő ábrán valamelyik fülön) át kell állítani a technikust más fajta termékre amiből még nincs. Az egészben az a legjobb hogy teljesen passzív, nem kell supplyzni sem mint az MC gyáraknál vagy a bunkernél, ha online vagy termelődik benne a cucc és ha sokat játszol 2-3 naponta ki lehet belőle szedni 1-1,5 millió körül. A termelés gyorsítását szolgáló fejlesztést mindenképp vedd meg bele, a securityre azt mondják nem fontos, én mindenhová megvettem inkább.

Ja és még valami: A night club teljesen független a fent felsorolt gyáraktól, tehát ha az MC gyárakat nem supplyzod a night club akkor is termel gond nélkül (Viszont ha fel is függeszted valamelyiket akkor a night club sem termeli az adott ágazatot). Az eladott cuccokból pedig Gay Tony lecsíp mindig magának 10%-ot.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.