Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#58382) Puma K válasza freeknight (#58373) üzenetére


Puma K
veterán

Én tapasztalatot írtam le és véleményt közöltem.

Arról nem tehetek, hogy a roksztar dilettáns módon áll hozzá az Online részéhez a GTA-nak és csak a pénzszerzésre megy minden mással pedig gyakorlatilag egyáltalán nem foglalkozik: nincs csalók elleni védelem és nincsenek rendes szerverek.

Nem mellesleg megjegyzem 2015. májusától játszok majdnem napi szinten az Online-al így láttam a fejlődését-mélypontját.

Arról nem tehetek hogy anno belépés után a kocsimmal a garázsból kihajtva nyilvános szerveren elteleportálnak, kalitkát tesznek rám és szórják a pénzt másodpercek alatt több milliót, és nem csak én jártam így hanem tömegesen akik aztán chat-en szidták minden módon-nyelven az adott jómadarat akiről feltételezhető volt, hogy ő trükközik a többiek kárára.

A Rockstar support-ról csak annyit, hogy lassan 3 év alatt nem kevesen tapasztaltuk meg, hogy sz@rt sem érnek a gyakorlatban.

Ha meg írtál is nekik akkoriban, hogy vonják le nem csináltak semmit.
Ismerős írt nekik, nem reagáltak semmit majd később tőle is elvették minden pénzét azon felül amit a csalók rá is dobáltak és mindenkire aki az adott szerveren csak fent volt... ez ellen megint nem lehetett mit tenni és nem is az volt a megoldás amit a roksztar csinált.

Haveromékat is megdobták +1300 lvl-el ami ellen aztán végkép nem tudtak semmit tenni belépés után, mert másodpercek alatt történt meg és még csak nem is teleportálták el őket sehova.

Írtak annak rendje és módja szerint a support-nak még abban az órában, hogy mi volt ki volt képeket társítva és le se sz@rták őket. Viszont őket állandóan kick-elni akarják nyilvános szerveren, mert azt hiszik róluk, hogy csalók... a pénzért könyörgő emberekről nem is beszélve akik privát üzenetekkel is bombázzák őket azon felül, hogy ingame is írogatnak nekik.

Ezek mind olyan dolgok amik ellen a mezei játékos nem tud mit tenni aki csak játszani szeretne pont ezzel a játékkal.

Ezt a játékot készítők feladata lenne gondolni és megelőzni, hogy a gyakorlatban is használható védelmet-megoldást biztosítani amit érdekes módon más online játékokat készítő-üzemeltető cégeknél sikerül.

Nem a support-al akarok beszélgetni-csetelni, hogy szevasztok a védelem nélküli játékotokban ez és az történt...

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.