Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horcza
csendes tag
válasz geckowize #57100 üzenetére
https://socialclub.rockstargames.com/events
Ez egy új oldal, szerintem itt majd ki fogják írni, amikor újra bekerül a hó.
Ha pedig GTA-s youtube csatorna, én mrbosst egyáltalán nem ajánlom. Tele vannak a videói kamu dolgokkal, alaptalan spekulációk, lopott dolgok, clickbait stb. Inkább CGH vagy Gtamen (illetve ha érdekelnek a versenyek, autós tesztek, akkor Broughy)
[ Szerkesztve ]
ayy lmao
-
Bady8
csendes tag
Erről általában nem tájékoztatnak bennünket , de tavaly ha jól emlékszem akkor dec. 31 - jan.-1ig volt.
Szilveszterkor nem viszik már túlzásba -
JulianSinulf
senior tag
válasz Dtomka #57097 üzenetére
Emlékszem mit vitatkoztam Plata-val SG fórumon erről a programról. Hogy ez is csít. Illetve nem is a program, hanem maga a Private Public.
Aztán most nesze nekem itt vagyok és igencsak gyakran használom.
De két dolog változott azóta. Az egyik, hogy sokkal többet játszom, a másik, hogy rájöttem, szükségszerű.Viszont én azt hittem, hogy a program a játékot fagyasztja meg egy rövid időre.
A win nem jelez ez idő alatt kapcsolati problémát és, ha épp bevinnék egy lopott kocsit a garázsba, akkor a használat után a kocsi lángokban áll és 36k a kár. Nem is igen lehet vele tovább menni. -
Bady8
csendes tag
válasz JulianSinulf #57107 üzenetére
Sajnos ,ha tényleg mindenki olyan segítőkész lenne akkor nem a leoltás menne . Nyilván van egy határ amikor már idegesítő lehet egy egy ember megszólalása, de szerintem azt is lehetne normálisan ha már egy közösségbe vagyunk.
Sajnos mindenhol lesznek ilyenek ,viszont azt nem értem ,hogy akkor miért vannak crawba? Menjenek külön csapatba ahol csak azok vannak akiket elvisel. Erről szól a csapat és nem egymás cseszegetéséről, mert ez rohadtul nem építő.Nem akarom senkinek sem a pártját fogni mert egyikőtöket sem ismerem ,csak a véleményemet írtam le.
-
Daw93
senior tag
válasz JulianSinulf #57107 üzenetére
Ez meg már a ló túloldala szerintem.
Jobb az ha válaszra sem méltatjuk, ha kérdezi valaki, hogy segít-e neki valaki supplyzni? aki akar majd segít neki, de miért nem szabad nemet mondani? az hogy nemet mondasz, nem leoltás.PP- téma: Miért kell ilyen karót nyelt módon, kurva komolyan venni mindent? Állandóan szívjuk egymás vérét (phhu keménymag főleg), Saabe első dolga pedig a PP indítás. Ezért ellövünk néha 1-2 poént amikor feljön. Olyat (vele kapcsolatban tuti) nem mondott senki, hogy mi a faszt keres itt. Meg amúgy is. Lehet, nem elég az tonnaszám ikszdé meg kettőspontdé amit tolunk ökörködés közben. Lassan be kell kapcsolnom a mikrofont, hogy hahotázzak egyet minden egyes hasonló mondat után, hogy egyértelmű legyen, nem rossz szándék áll minden mögött.
GTA Online: Daweee93
-
Kiskokó
veterán
hazudsz politikus!!!!!!
Tegnap is feszt oltogattál!!! Elegem van Kickellek mostmár!!! Engem mindenki csak bánt...
Komolyra fordítva a szót, az lehet hogy pár régebbi tag (akik 1-2 éve együtt játszanak) oltogatják egymást, de azért simán alpári szidásba nem szoktunk belemenni egymással. (kívülállóval néha énis leállok anyázni de csak ha indokat ad rá )
Általában frappánsan oltogatjuk egymást azokkal akikkel megszokott.1 kivétel van aki túlzásba vitte, vagy én nem is értem mi történt vele mert az már tényleg más téma amit ő csinál. De szóra sem érdemes, ez csak játék.
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Daw93
senior tag
-
JulianSinulf
senior tag
"Jobb az ha válaszra sem méltatjuk,"
De sajnos válaszolt. Ha egy egyszerű nem lett volna, bennem sem maradt volna meg."Olyat (vele kapcsolatban tuti) nem mondott senki, hogy mi a faszt keres itt."
Sajnos nincs róla képem, én nem vagyok olyan szemfüles, mint egyesek.
És tényleg mondtak ilyet. És tényleg PH-s volt.
Ez akkor volt, mikor a session-os MC feladatokra extra lóvé járt. És volt is egy szép 8-as banda akik csinálták is.
Aztán jöttek az idegenek, bugos lett a session is és mindenki lépett az újba. Saabe is akkor jött és mindjárt jött is utánunk.
Azt nem tudom, hogy mennyit láthatott a felhőből a cseten, de indított egy pp-t és lépett is egy üresbe. -
-
JulianSinulf
senior tag
Hogy visszatérjünk kicsit a tagsági témára, engedélyeztem a profil láthatóságát.
Remélhetőleg működik is.
Kicsit átnéztem a barátlistát és volt pár tag rajta, akinek nem látható a profilja. És tényleg nem jó, hogy nem látni, milyen crew-ben van benne. -
Kiskokó
veterán
válasz JulianSinulf #57116 üzenetére
Valami eset rémlik Julian! De nem kerítek nagy feneket az ilyen ügyeknek, Sőt minden alkalommal el mondta és rákérdeztem akkoriban hogy megy e MC work mert akkor hagyom melózni őket és máshol PP-zek.
Majkee
Felőlem nincs sértődés vagy bármi, csak szimplán nem értem mi történt, kezdve onnan hogy letöröltél friendekből.
Ment a szokásos oda vissza aztán egyszer csak besokalltál és töröltél.? vagy nem tudom
Nem izgat nem csinálok belőle problémát csak nem értettem mi bajod lett.
Aztán néha a szándékos hátráltatást a játékban már zavaróan csináltad, amikor szóltam akkor meg szintén felkaptad a vizet és hogy akkor "nem szósz hozzám".
Pedig karácsonykor is mondtam, hogy nyugodtan jelölj vissza akkor is a válasz "engem olyanra nem tanítottak" hát ennél többet nem tudok tenni a kapcsolatunk érdekében[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Heller2
aktív tag
válasz _BubuHUN_ #57121 üzenetére
Hozzám is a jézuska jön, persze valahogy lemarad a fele a listámból..de nem baj...majd elkapom!
Nyugtasson az, hogy ők (mi) már rég halottak, vagy nem beszámíthatóak leszünk, amikor Te még élsz
Hülye felnőttek
PP dolog tényleg van, ha meglátjuk Saabet, de, hogy valaki "mi a faszért jön" dumát ejtett volna..olyannal nem találkoztam.GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
szTotyy
őstag
A Jézuska tőlem is lespórolt egy csomó dolgot, basszuskulcs!
A témaváltás segítésére: említette nemrég valaki a fizetős dlc-t és a térkép kibővítését. Ez mikori és mennyire megbízható forrás? Régebben még én is láttam kiterjesztett, fiktív térképeket. Azokból se lett semmi.
Ha netán igaz lenne, az megnövelné a játék élettartamát jó pár évvel, és a hatodikat se sürgetnék majd.szerk.:17 szeptembere? akkor abból se lesz már semmi, ha jól gondolom
[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
válasz szTotyy #57134 üzenetére
Szerintem ebben a formában ez kamu szagú. Ha jármű, fegyver, livery vagy hasonló lenne akkor hihetőbb lenne. De így szerintem ez esélytelen. Bár nem bánnám, hogy ha a 6 helyett az V lenne úgy kibővítve, hogy új story meg feladatok lennének új session-ökben. Legalább nem kéne új gépre költenem.
-
szTotyy
őstag
válasz Anulu79 #57136 üzenetére
Igen, én is így vagyok vele. Meg írták sokan, hogy örülnének újra Vice Citynek. A játszható terület jelentősen megnő, Florida meg nem túl változatos hely, csak városi és mocsaras terület lenne, főleg ha óceán alá kerül az egész. Sehol egy hegy, domb. Szóval én is jobban örülnék, ha a jelenlegivel törődnének, bővítenék tovább szép apránként. (Las Venturas, San Fierro)
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz szTotyy #57134 üzenetére
Szerintem ez már nagyon kamu.
Fizetős sztori DLC 4 év után kicsit késő lenne.Bár igen én is megvenném azonnal ha csatolnák San Andreas többi részét is akár sztori nélkül csak nesztek itt egy kis térkép bővítős dlc.(#57139) ucli válasza
Nekem Las Venturas és a sivatagi része nagyon bejött,rengeteget játszottam ott.Jobb volt mint San Fierro.
Mennyit marhultam a városban,felugrottam kocsival háztetőkre,mert iszonyú jó stunt épületek voltak,mint a piramis meg hasonlók.Rengeteget ökörködtünk ott a gyerekekkel mindenféle kódokkal,főleg az autó repültetős kóddal.És folyton elmentem elveszteni a kaszinóba a pénzem hogy a verőemberek kergessenek.[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
Helló
A segítségeteket szeretném kérni. Steam-es verziójú GTA tulaj vagyok. Viszonylag erős gépem van, de mégis mintha akadozna a játék (mikro lag?) Tapasztalt már más ilyet? Mi lehet a megoldás? Mit nézzek meg?
Bántja a szemem a játék.Gépem:
Ryzen7 1700
16GB Ram
Asus x370 Pro alaplap
Sapphire R9 290 VaporX TriX 4GB VGATHX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Majkee84
aktív tag
Most telepítettem az ismerősöm gépén a játékot. Win7 64bit-es rendszeren a telepítés után egyből frissítene, de a letöltés végén a launcher leáll. Ötletek?
Steam / Origin / Discord / RSC / PUBG : Majkee84
-
-
Laurh
aktív tag
Sziasztok,
Tudtok abban segíteni, hogy GTA 5-höz steames verzióhoz valamiképpen fel lehet tenni a magyarosítást? (csak a story mód érdekes számomra)
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
Kiskokó
veterán
válasz Majkee84 #57145 üzenetére
Az baj!
90% hogy azé nem megy. Muszáj sajnos teljesen updatelni a Win-t mert megkattan... sok olyan van a frissítésbe ami játékoknak alap kell (nem tom mik pontosan) de ugyan így jártam egyszer. vagy 3 éve csak más gameval.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Met
nagyúr
A chat-et nem lehet mindig láthatóvá tenni és esetleg nagyítani, hogy több sor legyen látható?
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Segal
veterán
Nagyitani nem lehet de ha lemaradsz valamirol elore-hatra lehet porgetni a page billentyukkel
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- Számítógép eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest