Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ucli
senior tag
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Segal
veterán
Youtubeos szivarogtatok szerint jovohet pentek elott jon a trailer az uj dlc-rol.
Allitolag 3 millio lesz az uj warenhouse."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
sixpak
nagyúr
Aloha.
Onlineban el lehet adni a házat, amit egyszer megvettünk?
Vagy csak másikat venni és halmozni az ingatlanokat?https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Segal
veterán
válasz sixpak #49756 üzenetére
Max beszámoltathatod a következő árába de sajnos csak kb féláron.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
petymeg
addikt
Heló!
Ha úgy indítom a GTAV-t, hogy fut az MSI Afterburner, el se indul, hibát. Ír. Ha először a GTAV-t indítom és utána az AB-t, akkor minden OK. Ez másnál is előfordul?
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz petymeg #49758 üzenetére
W10 alatt az overlay-ek szoktak problémát okozni, most meg, hogy össze-vissza frissít a windows + van creators update, elképzelhető, hogy ez a frissítés okozza a gondot.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Locutus
veterán
válasz CactuS #49759 üzenetére
Én is felraktam hétvégén a creators updatet, meg friss gfe+nv drivert, és semmi gond nincs GTA5-ben.
Attól tartottam, hogy az Essence STU nem fogja szeretni, de az is megy.Furcsaságok persze vannak M$ részéről, de csak a szokásos. Egy napig nem volt network share látható, aztán egyszercsak mégis... aztán megszűnt hang, videó lejátszás, meg minden, de egy újraindítás ezt is megoldotta. Játékok teljesítményében én nem veszek észre különbséget, ez az új game mode se jelent igazából semmi változást, úgy tűnik.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Locutus #49760 üzenetére
Elég kicsi a mintavételezés, amire alapozol, google 700k találatod dob a GTA V + CU hibára. Nálad jó, nála nem, akkor ez már 50-50%. A Windows 10-vel foglalkozó techportálokon elég sok a bugot/hibát/anomáliát jelentenek ezzel a patch-el kapcsolatban. Ha elkerülhető lenne, akkor én sem tettem volna fel ezt az update-et, és már előre félek, hogy az őszi nagy UI frissítés mennyi hibát fog behozni.
Én úgy emlékszem, hogy az alkalmazások alatti olverlay probléma már W10 óta - de legalábbis az anniversary update óta megvan -, de a pontos hátterére már nem emlékszem és most nem tudom visszakeresni.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Locutus
veterán
válasz CactuS #49761 üzenetére
Egyetértek amúgy, szerintem is problémásabb a CU udpdate, mint kellene. Csak azért írtam le, hogy nálam pl nincs komoly gond, annak ellenére, hogy én is tartottam tőle.
Most pl a jobb alsó system trayből eltűnt a fele ikon... fut minden, csak az ikonja nincs ott egyes programoknak mégse
[ Szerkesztve ]
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Laraxior
titán
Szerintem az a legjobb ha az osszes Win updatet kikapcsolja az ember.
Nekem igy van most a W10-el is, de a W7-nel is le volt tiltva minden update. Az a biztos, ha csak akkor mozgolodik a rendszer ha en akarom."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
freeknight
őstag
válasz HussarF #49764 üzenetére
Hát ha nem vagy teljesen fogyatékos, és nem nyitogatsz meg ismeretlen email címekről csatolmányokat, bajosan
Én mindig tiltom az update-eket, erre win7 alatt a wuaserv megbolondulása után szoktam rá. Azóta sem kaptam be még egy bitcoin bányászt se. Hogy mi a titok? Nem járkálok poreszoldalakra, nem warezelok, és meggondolatlanul semmiféle linkre nem kattintok rá.
Túl rövid az élet, én meg még a win update-ek miatt is szívjak? -
CactuS
Arcképgyáros
válasz Laraxior #49763 üzenetére
A frissítések kilövése nagyon nem jó hozzáállás a mai világban,
főleg nem követendő példa. Ők mind így állnak hozzá és élő "adásban" láthatod, hogy hogyan veszítik el az adataikat. Manapság a ransomware-ek korát éljük és ez folyamatosan durvulni fog jelen állás szerint, ez az egyik leggyorsabban növekvő "üzlet", már rég nem a jópofa yankee doodle vírusok korát éljük. A WannaCry 2.0 esetében mázlink volt, mert volt benne egy killswitch, így 1 nap alatt lekapcsolódott. Biztos vagyok benne, hogy a következőben már nem lesz ilyen, vagy nem ilyen egyszerű lesz a dolog. És pl: ebben az esetben az sem ment meg, ha nem nyitogatsz meg csatolmányokat, mert az NSA-nak köszönhetően ugye már régen a deepweben van a Eternalblue + Doublepulsar, stb., ami a olyan sérülékenységre épít, ami W7 óta minden windowsban benne van és csak idén márciusban javították a botrány után egy frissítés keretében (amit ha letiltasz, akkor nem teszel fel).A másik, hogy nálam pl: group policyben, driver kezelőben, registryben, mindenhol tiltva van a VGA kártya frissítése, a CU óta mégis folyamatosan cserélgeti a drivert, mert "intelligens" a rendszer. Szóval hiába lövöm ki a frissítéseket, akkor is telepít bizonyos illesztőprogramokat.
freeknight: Ahogy írtam, tévedsz, ha azt hiszed, hogy csak az általad leírt módszerekkel fertőződhet meg a géped vagy a hálózat amin vagy. Ez legalább akkora tévedés, mint az, hogy egy Antivírus program megvéd az ilyenektől.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz freeknight #49765 üzenetére
De hogy tiltod le win10-ben? Win 8-ben még volt lehetőség, de 10-ben már a lehetőségét sem találtam meg.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz freeknight #49765 üzenetére
- poreszt inkognitó chrome-ből kell, akkor a ramba cachel
- updateket meg saját döntéssel engedélyezni letöltésre és telepítésre, azaz csak notify legyen róla, semmi más"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Laraxior
titán
válasz HussarF #49768 üzenetére
Services.msc
Win update. Folyamat leallitasa, tiltas.
Win7-nel szoktam ra en is amikor allandoan tekerte a processzort az a szar.
Azota sincs gondom.
Van egy hivatalos NOD32-m, de gyakorlatilag amazon-ebay-prohardver-guru3d-n kivul nem erdekel mas.
Sose doglott meg a rendszerem, csak az uj hardverek miatt volt reinstallom mindig.
Tettem mozillara egy reklamblokkolot azota meg azok sem ugralnak fel.[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
freeknight
őstag
Laraxiorhoz hasonlóan nekem se volt még sosem problémám, pedig legalább már 2 éve tiltom a frissítéseket win7(!)-en. I love to live dangeorusly . Viccen kívül, azóta abszolút semmi sem bosszantott fel, minden úgy működik, ahogy azt kell. Ha meg mindig naprakész lennék, ehelyett most szívhatnék a creators update-el. Kösz, nem.
Hogy on is legyek, rossz híreim vannak
A hamarosan érkező gunrunner dlc-nek köze sem lesz a militaryhoz. Kb hasonlóan kell elképzelni, mint a storyban Trevor fegyvercsempész üzemét. Nem lesznek anyahajók, se bunkerek, az MC alá megy majd be az új üzlet.
Új járművek tekintetében meg mad max stílusra kell számítani, kb mint az armored boxville az import export járművek közül. Tehát semmiféle hipermodern katonai járgány nem lesz, mint amire számítottunk.Állítólag military dlc helyett jobban illene rá a redneck dlc név
Megbízható reddites források alapján, akik sajnos eddig sem tévedtek. Persze még reménykedhetünk, de ezt most elég lehangoló volt olvasni (és a rockstar hozzáállását ismerve sajnos sokkal valószínűbb forgatókönyv).
-
ProgenXL
őstag
válasz Laraxior #49770 üzenetére
Noha én nem tiltom a frissítést hisz engem nem zavar semmiben. (win 10)
de való igaz ha az ember nem keresi a vírust akkor a vírus se az embert. Gondolok itt az ismeretlen oldalak megnyitására, onnan való letöltésekre stb.
Vírusírtóból csak a defender megy. Amik vírusirtóim voltak mindig többet akartak csinálni mint amit kéne. Tele vannak olyan funkciókkal aminek a felét nem is értem. De ha meg kikapcsolom akkor addig zaklat amíg nem kapcsolom vissza.freeknight: anyahajó? bunkerek? ezt ki találta ki? szerintem jó ötlet ha az mc lesz fejlesztve. Felesleges mégegy szervezet. Azt se tudnánk már mibe lépjünk be. Az viszont már a bejelentéskor tudható volt hogy a stílus ceo, mc alapú lesz.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
addikt
válasz freeknight #49771 üzenetére
A military is csak ugyanolyan spekuláció volt, mint a redneck DLC. Van a redneck-nek is trailere
[ Szerkesztve ]
-
Mbru
tag
Abban bízok, hogy a Tank meg a Hydra olcsóbb lesz. Kellenek a leértékelt cuccok ott spórolok ahol tudok
Jobb a tűzben égni, mint a húgyban ázni - - - SC: BruzsaT
-
Locutus
veterán
válasz Laraxior #49770 üzenetére
Win7-nél még én is így csináltam, nem is volt soha gond vele, de a win10-nél már azért nem ennyire egyszerű a képlet. Manapság azért vannak faktorok, ami miatt érdemes frissen tartani.
-
CactuS
Arcképgyáros
Srácok, az update témát szerintem itt engedjük el, nem kell beírnia mindenkinek, hogy frissít-e vagy sem, mert annyira nem tartozik ide, elkanyarodtunk az eredeti kérdéstől.
Én lezárásképp annyit szeretnék hozzátenni, hogy továbbra sem tartom jó ötletnek azt, hogy valaki itt vagy bárhol máshol olyat tanácsot ad, hogy egy átlag user, akinek internetre van kötve a gépe kapcsolja ki a frissítéseket. Először is, technikailag a vírusirtó önmagában nem véd meg ilyen támadással szemben, már ~ 5 éve nem, mióta felbukkantak a Ransomware-ek, főleg nem 0day, így hamis biztonságérzetet ad a régi szép idők miatt. Másrészt pedig, mint írtam az egy tévedés, hogy csak user hiba által lehet megfertőződni. Pontosabban amiatt lehet, csak a user ott követi el a hibát, hogy nem telepíti a biztonsági frissítéseket, nem pedig ott, hogy bekapja, mert meg
semnyitott valamit. Erre remek példa a Synolocker / heartbleed sebezhetősége és a mostani WannaCry is. Komplett hálózatokat fertőztek meg úgy, hogy az adott gépeken semmit nem nyitottak meg, csak egyszerűen nem volt telepítve a frissítés és élt az ismert biztonsági rész.Hétköznapi példával élve: attól, hogy valaki nem használja a biztonsági övet és 10 éve vezet baleset nélkül még nem lesz felesleges a biztonsági öv, mert rajta kívül sokakat megment. Lehet, hogy ő nagyon profi és jól vezet, de sokan vannak még az utakon és ha a másik fél miatt történik mondjuk a frontális baleset, ő akkor is a szélvédőn át hagyja el az autót.
HussarF: Azt a trailert még el is hinném, jól megcsinálták.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Kamu. Ahogy a military is kamu volt. Vagy arra mégis milyen megalapozás volt, hogy mindenki úgy várta, mintha hivatalos bejelentés lett volna, hogy lesz olyan? Aki csalódott csak magának köszönheti, hogy feleslegesen beleélte magát olyasmibe, amire semmi bejelentés nem volt.
-
SkyLine3000
addikt
válasz szTotyy #49660 üzenetére
Én is laposon tolom (ha tolom) 8gb rammal, 1gigás HD7670-el, közepes beállításokkal, bár néhány maxon van és teljesen élvezhető így is. Viszont muszáj volt feltennem tavaly a 10-et, mert Win7 alatt egyszerűen nem volt hajlandó elindulni, akármit csináltam. Win10 alatt viszont szó nélkül megy.
-
Ideg
aktív tag
Ezek fan made trailerek, de szerintem ez teljesen világos volt mindenkinek. A military dlc-ről szerintem csak redditen ment az agyalás, meg youtube-on volt pár datamining-os videó.
-
Kiskokó
veterán
válasz Locutus #49755 üzenetére
Minden "fejlődős" játékban a "farmolás" a "cél"...
De ez akkor is túlzás. Értem én hogy valakinek kisebb az ingerküszöbe a farmolásra mint másnak de azért messzi nem olyan rossza helyzet mint gondoljátok.
Ha még mindig csak a Heistek lennénk Online... na akkor talán én is azt mondom hogy szarügy...
DE van csomó mission, adversary, stunt stb... ha nagy ritkán is de jól elszórakozik vele az ember aztán pik pakk 200kt össze lehet szedni.Aztán CEO - MC ezen belül VIP-ek is...
Ha nem kéne néha pénzt szerezni a cuccokra én már szerintem rég nem játszanék a GTA-val...
Néha már így is van egy két holt nap mikor nem tudok mit és kedvem sincs semmit csinálni.Kiszámoltam neked kb 1 év-2 hónapja játszok az Onlineal. Ennek a napi átlag játékideje durván 2óra 15perc / nap.
Én aki a CEO ládázást már egy hét után abbahagytam mert szar, az autólopóst meg kb el se kezdtem (jó ha van összesen 50 lopott kocsi) az MC be fektettem komolyabb időt de hónapok óta azt is kb heti 1-2 szer adom el ha megtelik.
Gondolhatod hogy akkor a napi 2óra15 perc nem nonstop farmolás !!!( Off road túrák, találkozók, heistek, crúzolgatások... van hogy másfél órát csak dumálok azzal aki online épp mint nemrég Daweeel és Tomával az LSC előtt vagy egy órát beszélgettünk.
Így is van kb mindenem. CEO , MC , Ceo 60as garázs minden fullos belül, a fullos arany Yacht. vagy 70 autó, 5 ház stb stb
Jelenleg van 24Millám de nagy átlagban volt mindig 10-15M körül..Hozzáteszem , bele is döglenék meg nem is játszanék HA CSAK a farmolásról szólna a játék.
Na csak ennyit akartam
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
freeknight
őstag
válasz CactuS #49777 üzenetére
A biztonsági öves példa itt azért durva egy kicsit . Nekem tudod mennyi kárt okozott volna egy ransomware? 40-45 perc windows reinstall meg alapprogramok telepítése, és egy éjszaka míg letöltöm a gta-t meg az overwatchot. A fontos adatokról van backup, munka meg a céges laptopon megy.
Szerintem nem kell lenézni azt, aki tudja mit vállal be, és szántszándékkal kapcsolja ki a frissítést. Az átlaguser úgyse fogja kikapcsolni, mert nem tudja. Én win7 alatt mindenképp kénytelen is vagyok kilőni az egészet, mert az update keretprogram 40-50%-on pörgeti a procit folyamatosan. Win10-re meg pontosan az ilyen creatoros hülyeségek és új bugok miatt nem vagyok hajlandó váltani. -
addikt
válasz freeknight #49784 üzenetére
Használj linux-ot, ha ennyire nem jön be a windows. Nem rakja tele a memóriát, nem igényel újraindítást, nem frissít.
-
freeknight
őstag
válasz HussarF #49779 üzenetére
Volt bizony hivatalos bejelentés, február környékén, amikor az infernus classicot meg ezeket bejelentették, és ott még egyértelműen katonai dolgokra utaltak, a bunkerek szószerint a rockstar hírében voltak benne.
Hadihajókról találgatás csak a yachtok miatt ment, bár szerintem sem lett volna értelme, már a yachtot sem tudod használni semmire.Na mindegy, nézzük meg jövőhéten a trailert, remélem a mostani szivárogtatás kamu, én azért valami professzionálisabb katonai témának jobban örülnék, mint a sufnituning "hadigépeknek".
A mostani szivárogtatásról én ebből a videóból értesültem, erről a leakről beszélt tegnap segal is szerintem.
-
addikt
válasz freeknight #49786 üzenetére
Tudod linkelni a hivatalos bejelentést is?
-
szTotyy
őstag
válasz Kiskokó #49783 üzenetére
Abszolút egyetértek, sőt a farmolás részére vonatkozóan meg túl is mennék!
Szerintem - sokakkal ellentétben - a játék túl könnyen adja a pénzt és a szintet. Szerintem minden túl olcsó, könnyen megszerezhető a megfelelő taktikával.Szinte minden embernek megvan, vagy meglehetne - ha akarná - a legdrágább kocsi, ház, yacht. Így viszont az értéke csökken számomra, ha már mindenki egy Neroval furikázik. Amikor elkezdtem játszani, pár nap alatt sikerült venni egy közepes házat. Örültem neki, de akkor is úgy éreztem, jobban is megdolgozhattam volna érte (ja, és nem vagyok sztahanovista).
Ha jól tudom, a legjobb pénzszerzési lehetőség jelenleg a kocsilopás. Ami 80.000$ 10 vagy 15 percenként.Dolgozzon már meg mindenki a jó dolgokért, cuccokért a játékban, meg az életben is! Ennyi
-
Laraxior
titán
válasz szTotyy #49788 üzenetére
Azt azért vedd számításba, hogy egy tömött publicban, nem olyan egyszerű pénzhez jutni, mert mindig van aki keresztbe tesz....
-
szTotyy
őstag
válasz Laraxior #49789 üzenetére
Ebben teljesen igazad van!
De pont ez emeli meg a pulzusomat, hogy bármikor történhet valami.
Aki meg a gyorsan akar pénzt szerezni, úgyis csinál egy üres sessiont.De mondom, ez csak az én véleményem.
Szerintem a mai játékok botrányosan könnyűek. Persze ennek is megvan az oka...[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz szTotyy #49788 üzenetére
Szerinte mez egyáltalán nem igaz. Eleve, amíg meg nem szerzed meg a pénzt ezekre a bizniszekre, ami jó pár millió dolcsi és sok farmolás. Ráadásul, ha valaki élvezni akarja a játékot és nem csak a minél nagyobb bevétel / egységnyi idő a célja, akkor eltart egy darabig. Miután megvan, már egyszerűbb a helyzet, de rengeteg tartalmat lehet venni és még azt is sokáig tart azért összefarmolni. Ráadásul szintén itt is igaz, hogy ha nem csak a farmolás a cél, hanem az élvezet és kihasználja az ember a rengeteg lehetőséget, amit a játék nyújt, akkor szintén eltart egy ideig a pénzszerzés. És ez nem egy WoW, amit az emberek 0-24-ben tolnak, hanem a casual playereken nagyobbb a hangsúly.
Így is tele van cheaterrel minden mert "olyan nehéz megszerezni a dolgokat és ki akarnak próbálni mindent" nem egy pénzkunyerálótól hallottam már ezt. Szerintem korrektek az árak. -
ProgenXL
őstag
válasz szTotyy #49790 üzenetére
Bármikor történhet valami. pl a nyakadba hullik pár 100milla, felrobbansz, leklónoznak, felportolnak az égbe, rád tesznek egy objectet, kigyulladsz stb.. tök izgi
De egyébként már elég sok alkalommal ki lett beszélve hogy ki hogy játszik. A vége mindig az hogy zárjuk le a témát mindenki úgy játszik ahogy akar.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
Kiskokó
veterán
válasz HussarF #49791 üzenetére
Szerintem meg az nem igaz amit te mondasz (aztán jön egy másik aki szerint az nem igaz amit én mondok )
Szóval csak annyi, hogy azért a pénztelenséggel általában az jár hogy valaki mikor kezdte és hol tart...
Egy kis szintű embernek igen is legyen az a dolga, hogy végigmegy az alapokon, missiokat letolja minimum. Aztán a heisteket is végignyomja ahogy kell.. meg hát alapból tolja amit lehet mert ugye azért kell a Szint meg az erő stb stb
Na már most ebből amíg elér az ember 100as szintre ha az elején kicsit odafigyel és nem rögtön kezd el költekezni, akkor Milliókat össze lehet szedni. Ha arra figyel hogy Heistet fix 4 emberrel lenyomni az összeset nem is muszáj egy huzamban, kapásból 2 millió.
De nekem 8 csak akkor akinek nincs pénze neminket basztasson már hogy ha "farmolunk " hanem élvezze a pénztelen kóborlást[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Laraxior
titán
Régebben jártunk páran így... Valamit törölni kellett hozzá. Leírná aki tudja, hogy mit?
Minden indításnál amikor onlineba akarok menni feldobja ezt, és nincs a menuben sem közvetlenül online lehetőség, csak story mód."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Kiskokó
veterán
válasz freeknight #49795 üzenetére
Amúgy ehhez a témához csak annyit, hogy megint beigazolódik amit mondtam...hogy a GTA azt csinálja meg amit a Fan-ok akarnak és pl megcsinálják Trailerben a FAN-ok nem a R*.
Szerintem biztos érdekes lesz az hogy kit hogy köt le majd kiderül.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Laraxior #49797 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy Story módban kell elvinni az első mentésig és utána onnan online akkor már megy. Vagy lehet elég csak simán storyba menni és onnan indítani.
freeknight: a userek ~99%-a soha nem követi a 3 másolat, 2 média, 1 offsite backup mentést, nem is hallott róla. Másrészt ha nem frissítesz, akkor lehet a melós géped is, de ha internet közelbe kerül, akkor pár órán belül lefertőződik, még admin jog sem kell neki. Az is lehet, hogy nem a WC-t kapod be, hanem egy remek mining programot, mert már van olyan variáns is és akkor majd nem az update miatt teker a géped. A problémám nekem azzal van, hogyha te benne vagy az 1%-ban az tök jó, a gond ott van, hogy olyat tanácsolsz, ami a többi 99%-nak adatvesztéssel fog járni. Ezért vállalnád a felelősséget?
[ Módosította: CoolMan ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest