Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Öregszem
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Az ugratásokat érdemes mind megcsinálni? (story) Tudom hogy a 100%-hoz elég 25, az meg is van de van amit többszöri próbálkozásra sem adott meg.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
-
Wiz Khalifa
veterán
-
freeknight
őstag
válasz CactuS #49800 üzenetére
Túl van már beszélve ez a dolog, én csak leírtam, hogy én személy szerint utálom a windows frissítéseket, nem kívánok velük szenvedni, senkit nem bátorítottam, hogy kapcsolja ki a wuaservet, vagy maradjon windows 7-esen.
Illetve megosztottam tapasztalataimat, hogy 2 év alatt semmiféle vírust nem kaptam be, ilyen elavult rendszeren se. Ésszel kell kattintgatni és nézegetni a linkeket a bal alsó sarokban.
(Amúgy javíts ki, ha tévedek, de a legtöbb kártevő úgy indul, hogy kihasznál egy eddig nem ismert backdoort, és a microsoft AZTÁN javítja ki az exploitot... tehát rendszeres frissítéssel se vagy sokkal nagyobb biztonságban.)Illetve fontosabb kérdés, ha már a stunt jumpokról van szó: ha a sztoriban megcsinálok 25-öt, azt online is jóvá írja? Franklin képessége nem jönne rosszul az ugrás közbeni borzalmas kamerakezelés miatt.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz freeknight #49804 üzenetére
Igen, már túl, én csak szeretném, ha mindenki megértené, hogy amiről ti beszéltek az lehet, hogy ideiglenesen kényelmes és jobb megoldás, de fontos tudni, hogy milyen veszélyekkel jár.
A legtöbb fertőzés egyébként tényleg a frissítések hiánya / elavult szoftverek miatt van. A ransomware-ek döntő többségben már ismert hibákra épülnek (Synolockernél is már ismert volt régen a Heartbleed és javították is, ahogy most is az SMB1 sérülékenysége és volt rá patch is ~ 2 hónapja). De ott van példának a PPP is ( Parallels Plesk Panel), akik képesek voltak sima Plain text-ben tárolni a jelszavakat és több millió oldalt sikerült megfertőzni emiatt, hónapokon keresztül. És a PPP azért egy célszoftver, elvileg szakembereknek, mégis hosszú hónapokig nem frissítettek és sorra dőltek be a weboldalak.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Segal
veterán
válasz freeknight #49804 üzenetére
Marha egyszeru csinalj meg 2-3 darabot storyba es utana csinalj egyet online mert kiirja mennyi van meg hatra vagy mennyit csinaltal mar nem tudom. En online csinaltam 25ot a festeshez.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
törölt tag
válasz Wiz Khalifa #49803 üzenetére
A 100% achievementhez kell 25, a Show off achievementhez pedig az osszes.
PC- nem achievement vam hanem accomplishment.
Nem mindig kell nagyot ugrani, fontos hová érkezel. Adot pontra érkezéskor adja meg az adott jumpot. Motorral quick savet hasznalva a legjobb. Es guide\ terkep alapján vezetni mi volt eddig meg
[ Szerkesztve ]
-
Triathlete
senior tag
válasz Laraxior #49797 üzenetére
Documents\Rockstar Games\GTA V\ProfilesMYPROFILE\pc_settings.bin
Documents\Rockstar Games\GTA V\Profiles\619C68FE\cfg.datezt követően mindent egyéni beállítást újra kell konfigurálni.
#49800 CactuS -Próbáltam azt is mikor szoptam ezzel, sajnos nem volt jó. A fenti módszer viszont bevált.
[ Szerkesztve ]
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Wiz Khalifa
veterán
-
törölt tag
válasz Wiz Khalifa #49809 üzenetére
Mégse irtad le pontosan mihez mi tartozik. Csak "asszem" szinten félig. Ezen szoktam én kiakadni. De nézzétek el nekem, ugyis be fogom irni. 👺😈😈 nekem többször is megvolt az osszes achivement. (🎮xbox 3x, pc 💻 2x) szoval mar majdnem hogy fejből megy az osszes . Viszont sokak az awardokkal sincsenek tisztában, mert pl a criminal mastermindehoz is tartozik. De nincs ezzel baj, én meg mas játékokkal nem vagyok képbe ennyire, csak a Max Payne 3-al. GtaV-bol is nem csak az onlinera hanem az egész játékra vagyok ráfüggve
[ Szerkesztve ]
-
-
Segal
veterán
válasz tomazin #49812 üzenetére
Előre le kell tisztázni 3 emberrel a dolgot és nem a heist szobából küldözgetni az inveket hogy hátha jelentkezik valaki.
Amúgy meg amíg duplás volt a heist a ps harmadik feladatánál bekapcsolódtam egy randomhoz mint utólag kiderült orosz volt (mind a 3 másik) és együtt végig is toltuk. Ott a last heist opció ha minden simán ment az előzőnél akkor simán visszajöhet a 3 ember."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Kiskokó
veterán
Ja... főleg ha PH-s valaki... azért van a crew. Rengetegen írták itt a az elmúlt hetekben, hogy Heisteznének.
DE azé ne hazudj Nem voltál egyedül csak annyira mint én
Pedig azé mikor mi kezdtük még rohadtul nem volt annyira összetartó csapat a Crewban meg Ph- sessionok meg a kisfaszom.Te többet toltad mint én nekem nincsenek százmillióim Van életttt
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz HussarF #49816 üzenetére
Ahhoz nem kell pééééééééz
Ez az eset volt az Dawe, TomaDe ha már itt tartunk akkor teszek be pár képet nagy ritkán kibírja a társadalom, ha nem a képes topicba kerül
Egy jó kis Avi szöktetés mindenki kocsival
UCIL meg csiter!!!
Szarrá robbantottam... GOD mod...Ezt meg hirtelen "új" volt... WC felirat
[ Szerkesztve ]
-
Daw93
senior tag
válasz Wiz Khalifa #49821 üzenetére
6gen sedan civic, kicsit retkes ezen a képen
2005 óta a családban van, 12 voltam akkor de egyből beleszerettem, 2 éve van nálamGTA Online: Daweee93
-
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok
Motoros klubban a kokain, metamfetamin stb ,,gyárak" között van különbség? Az áron kívül
Vagy azért drágább mert jobb helyen van? -
Mr.Csizmás
titán
válasz pulyka jocó #49825 üzenetére
persze, az idő pénz, meg a távolság is. paleto bay-ból vigyél postakocsis kiszállítást LS-be, az életed megunod kétszer, mire végzel.
Sandy shores se jobb, mert vagy keresztülmászol a hegyen, vagy kerülsz az autópályán.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
freeknight
őstag
válasz pulyka jocó #49825 üzenetére
A különféle cikkeket termelő gyárak között csak az eladási árban van különbség, ezért leginkább kokót éri meg tartani, de ha az összessel tudsz foglalkozni, szép lassan vehetsz mindből egyet.
Ugyanazon terméket termelő gyárak között csak az elhelyezkedésben van különbség, a városban lévő gyárak dágábbak. De ha a max pénzt akarod kaszíriozni, akkor úgyis távol kell eladnod (vidéki gyárnál városban, városi gyárnál vidéken). A városi gyár és a vidéki eladás annyiból jobb, hogy pl kukásautókkal vidéken kell szétosztani az árut, ahol talán kevesebben vannak, de mikor indulsz, úgyis át kell magad verekedni a városon, illetve ha valaki nagyon be akar támadni, az követni fog vidékre is.
Long story short: nyugodtan vedd mindből a legolcsóbbat
Mr.Csizmás: kokó gyárból az alamo seanél lévő tökéletes, a hegy aljánál pont vezet egy egyenes út a városba Madrazo lovasfarmja mellett. Ahol hegyen kell átkelni, az a methlabor, de amúgy ott se hosszabb ugyanazon az elkerülőn menni, csak mindenki egyből a gps alapján indul meg hegyen fel a susnyásban
[ Szerkesztve ]
-
pulyka jocó
senior tag
válasz freeknight #49827 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Hát van benne valami, sok emberke van aki követ és kilő.
Legrosszabb mikor majdnem ottvagy, erre oldalba kapsz egy rakétát -
freeknight
őstag
válasz pulyka jocó #49828 üzenetére
Adj el PH sessionben, vagy üríts magadnak egyet.
Kocsikat simán eladok teljesen egyedül is publicban, egyrészt gyors vagy, másrészt ha hydrát látsz még mindig aktiválhatod a ceo-s ghost organization-t. Viszont mc productot csakis baráti sessioben, túl sokáig tart, és túl sokat lehet rajta bukni. -
pulyka jocó
senior tag
válasz freeknight #49829 üzenetére
Ömm, mi az a PH session?
Szalontai: Azt lopni szoktam[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
válasz pulyka jocó #49828 üzenetére
illetve ami igen lényeges, hogyha nincs fejlesztésed és veszed a supplyt akkor csak a mínuszt termeled.
-
Segal
veterán
válasz pulyka jocó #49830 üzenetére
Van a prohardver crew es valaki szokott csinalni egy ures sessiont es a tobbiek ra szoktak csatlakozni (igy egy ideig) csak magyarok szoktak egymassal jatszani akik nem bantjak egymast.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Kiskokó
veterán
Dawee!!! Itt a Bucanner amit mondtam a filmből
Katt a képre (0:40 érdemes végig nézni , aki nem ismeri annak a filmet is ajánlom )[link] bár nem vagyok "rokkos"
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pulyka jocó #49833 üzenetére
Szerintem ez ott is működne
-
sixpak
nagyúr
válasz Kiskokó #49834 üzenetére
'66-os Bonneville...jó kocsi.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Puma K
nagyúr
-
törölt tag
válasz pulyka jocó #49839 üzenetére
Ki kell huzni a netkábelt 3-6 másodpercre.
-
Ideg
aktív tag
válasz pulyka jocó #49837 üzenetére
Nyomva tartod az ALT+Entert -t kb 10 másodpercig.
-
Segal
veterán
válasz pulyka jocó #49842 üzenetére
Akkor veszel egy pc-t
-
negyven2
veterán
válasz pulyka jocó #49842 üzenetére
Csinálsz egy playlist-et legyen benne csak egy verseny. Elinditod, vegigviszed, megnyerése. Majd az összesítő ablakban (ahol kiírja, hogy hanyadik lettél a playlist-en) rányomsz a restart lehetőségre). Ha újraindul a verseny (mármint maga a lobby ahová be hívhatod a többieket) csak szimplán kilépsz).
Ilyenkor üres lobbyba rak. Sőt ha többen csináljátok ezt a playlist-et és a végén restartoljatok a playlist-et akkor mindenkit abba az üres lobbyba rak. Természetesen egy idő után elkezdi feltölteni a szervert.
De ha kell csinálok videót, hogy kell.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
hegyipapa
senior tag
Bluuzia , Hacseki30 jó hírem Magyar132 magától kilépett a Crew-ból, nem kellett neki segíteni
-
-
Puma K
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest