Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Ha meg akarod csinálni a küldetést akkor a legegyszerübb ha végigtolod Carbobobbal nem foglalkozva a buzzardokkal és lenyeled a kárt mert ellenkező esetben sok időt vesztesz meg az elahalálozás is pénzveszteséggel jár. Ha van akit meg tudsz kérni mert épp a közelbe jár megkérheted hogy lőjje ki a támadó heliket de ha rám hallgatsz hagyod a fernébe ezt a lopás tipust. Az egyedüli amit nem vagyok hajlandó megcsinálni. Én csak el szoktam repülni a Cargobob-ért aztán vissza a bobbal a ceomhoz vagy a raktáramhoz és ott kiugrok belőle még a levegőbe. Ha földet ér a heli vége a küldetésnek
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
addikt
-
Flynth
tag
Vegyel egy Cargobobot, azzal menj a kocsiert, vedd fel, ne tedd le a kocsit csak a garazsban, 2000-3000 sebzes max a kocsin. Amivel erdemes kezdeni, mikor felveszed a kocsit, amig nem jon a ket buzzard, csak emelkedj, ezzel mikor menekulsz es hegy jon, nem vesztegetsz idot mikor lonek.
twitch.tv/flynth_ Asus Prime x470-Pro (Cooler Master H500P Mesh) R7 2700x 16GB DDR4 3600 Corsair LPX (samsung B-Die) 2x MSI 1070 Armor OC 8GB SLI, Razer Deathstalker Chroma + Logitech G502
-
Farkas23
aktív tag
Nem fontos minigun.
ha tudsz pontosan lőni, akkor más fegyó is jó, kilövöd a pilótát és lezuhan a gép.
Amúgy biztos van a környéken olyan hely, ahol van fedezék.
Én mindig úgy szoktam, hogy viszem magammal az autót a partig, ott lejjebb ereszkedek és leteszem az autót, majd kicsit tovább megyek, hogy az autóban ne keletkezzen kár, utána a helikopterekkel foglalkozom. Idő számomra nem fontos, nem sietek sehova, most 2-3 perc nem a világ vége És kár nélkül levittem az autót.[ Szerkesztve ]
-
Triathlete
senior tag
Szia!
Két dolog van ahogy én csinálom.
1. Lerakom én is az autót aztán Kill yourself. Valahova spawnol a játék. Mesterlövész fegyver elővesz és szépen elkezdem lőni a pilótákat. Nem rossz gyakorlás a célzásra, és a lőszer ára is pi**a. RPG-vel ne lövöldözzön senki, csak ellenfélt az utcasarkon.
2. Felveszed cargobobbal és elkezdesz csak függőlegesen emelkedni, előre nem haladsz. Jönni fognak a buzzardok így is olyan 1000ft magasságban. Én 1500-ig szoktam emelkedni majd onnan elindulok a cél felé. Tegnap három ilyet is kaptam és 2000-3000 között megállt legrosszabb esetben a kár, de az egyiket 0-val vittem be. Ez talán könnyebb verzió mint az előző. Látom Flynth is megerősítette ezt.
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Segal
veterán
Normalisan kell viselkedni. Ennyi a kikotes
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
addikt
Nagyjából egyértelművé vált mostanra, hogy nem látnak semmit. Kelének sem pontos összeget adtak vissza, hanem kereken 11 milliót, amit kért. Nincs rálátásuk és abban sem vagyok biztos, hogy van egyáltalán ilyen log, amiben időbélyeggel ott vannak ezek a dolgok. A screenshot nem jelent semmit, mert olyat lehet szándékosan is csináltatni modderekkel. Az lenne a legkorrektebb, ha logolva lennének a tranzakciók, mert akkor minden egyértelmű lenne, de úgy néz ki, hogy ilyen nincs. Legfeljebb az utolsó 12(?)-höz, ami a banknál is látható, ha odalépsz.
-
Kiskokó
veterán
Jól mondod, ha rájuk hadja... de azért na
Egyel feljebb írja segal a lényeget.
Elsőre jó helyre kell küldeni egy értelmes üzenetet, nem bunkón. Ha van kép bizonyítéknak az csak plusz jó.
Ennyi. Tök releváns volt hogy visszakapják(nekem egyszer volt Bug problémám, írtam nekik normálisan se kép se semmi bizonyíték. Másnap adtak 2.5 millát kérdezés nélkül, pedig elég egyedi eset volt simám hihették volna hogy kamuzok vagy bármi)
na mind1. a lényeg hogy mindenki happy!
tesla : 6-7 felé még csak épp hogy... de este 10 után feladtam 15 perc / 3 connection lost után.
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Segal
veterán
Csendbe kell olni. Be kell vinni az insurgentet es lelepni a human labsos autoval.
Most mi is eljottunk heistezni (ps) dupla penzert megeri
-
Segal
veterán
Ha zavar at tudod nevezni a karakteredet.
-
Segal
veterán
Ha azonnal.elkoltened akkor nem azokat vennek el amiket vettel belole hanem.karakter resetet meg 30 napos buntit kaphatnal.
Utana tutira nem kezelned ennyire lazan a dolgot."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Laraxior
titán
Akkor biztosan büntetlen előéleted van...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
addikt
Nekem csak az a bajom az egyedülivel, hogy elunnám magam. Én imádom a public-ot, mert mindig történik valami. Pedig amennyi időm, meg kedvem van felmenni a cheaterektől, egész keveset vagyok, úgyhogy kb. csak farmolok mostanában, beviszek néhány ládát mindig, had teljen a large raktár, amíg bónuszos az eladása.
Ma szerencsére nem volt gáz, csak az oldschool akció. Viszem az első ládát a háromból helivel, amikor mögém ér a k.csög a Hydrával. A noob fajta volt, aki rakétázik. Ugrottam is ki a heliből. Homing-ot sem tudta elkerülni, amit landolás után kilőttem rá. Lekértem a kocsim és bevittem az első ládát. Vissza már a Hydrával jöttem. Valahol a radar szélén láttam őt is Hydrában, de aztán eltűnt. Gondoltam ment a dolgára. Vittem a 2. ládát, mikor elkezd sípolni a rakéta jelző. Elkezdtem manőverezni, akkor már tudtam, hogy off radar-on van. Jó tágra nyitottam a szemeim, mondom akkor megkeresem az eget kamillázva. Meg is lett, kimanővereztem, és a gépágyúval leszedtem légicsatában. A 3. ládánál is bepróbálkozott, de legyaláztam megint. Volt egy kis izgalom -
Heller2
aktív tag
[ Szerkesztve ]
GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
Heller2
aktív tag
Én az utolsó 2-3 növekedést már nem is jeleztem. Szóltam párszor, gazdálkodjanak azzal.
Azért itt van a linkGTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
Segal
veterán
El ne koltsd a penzt az hulye otlet max.majd kesobb reszletekbe.
-
Plata
félisten
Hű,nem emlékszem mi a neve.De nem egy drága kocsi.
Már egy ideje meg van.Még szerintem az előző dlc-vel jött,mert az auto shop-ban tárolom.
Ha felmegyek megnézem mi a neve és elmondom.
Azt tudom hogy nagyon sok cucc pakolható rá szervízben,dupla spoiler van rajta ha jól rémlik.
Érdekes a lámpája.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
GTA-ban nem lehet afkolni,mert vagy ki vág a játék vagy modder be talál.
Így nappal a játék felejtős,mert valaki úgyis akar valamit és megzavarna.
Ha még egyedül vagyok nem nagy gáz,de más eladása közben az már ciki.
Így én csak este GTA-zom ha már nagyjából nyugi van,napközben max olyannal ami közben lehet félórákat afkolni.Mert nem gond. -
Ace owner
addikt
-
Plata
félisten
Invite onlyban sok mindent lehet de MC CEO eladást nem,kivéve ha nagyon ritkán valamiért engedi.
De cayo perico-zni és agency küldiket tolni lehet,az auto shop eladások is mennek.
Nem tudom mitől függ,de ritkán lehet eladni nightclub-ot is invite-ben.
Meg volt már láda eladásom is,gondolom bugos volt a session vagy a franc tudja.[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Csak kérj meg valakit session-ből, hogy hívjon bele...
(Mondjuk azért furi az egész, mert csak azt kéne kapnod mint objectiv, ami már egyszer a tied lett, szóval nem kaphatnál Nightclub eladást, ha nincs meg, ugyanígy ha nem elérhető alapból a stúdió, akkor nem kéne opcióként kapnod ezt...)
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Plata
félisten
Eventek úgy tudom hogy bizonyos számú játékostól vannak.
Ha publicban vagy de nincs játékos skkor sincs event.
Ha jól tudom.
Mikor legutóbb egy fős publicban voltam a játék kiírta hogy kevés játékos miatt vége az eventnek egyből.
Utána több n is volt és még bent voltam vagy két órát mert élveztem az üres public előnyeit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest