Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50851) Mr.Csizmás válasza Laraxior (#50850) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

:Y ez nekem új, hogy a tetőről is be lehet menni a lakásba (??) :C

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#50852) Redneck válasza Mr.Csizmás (#50849) üzenetére


Redneck
veterán

Én tolom, ezekkel beállításokkal.
Igaz azért így mert nekem nem vált be a Fast Sync GTA-ban.

[ Szerkesztve ]

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#50853) gyugyo79 válasza Kelecar (#50844) üzenetére


gyugyo79
addikt

Én arra gondolok, hogy ugye van 3 beállítása: Csak termelés-Csak fejlesztés- Termelés és Fejlesztés. Aki ezt nem állította és csak termelésen van az várhatja, hogy a Fejlesztés csík nőjön. De persze ott van a RS faktor is amit már jó párszor láttunk, hogy nem teljesen működik minden mindenkinél ugyan úgy ....

[ Szerkesztve ]

(#50854) HussarF válasza Mr.Csizmás (#50851) üzenetére

Nem lakás, CEO office. Lombank West.

(#50855) Mr.Csizmás válasza HussarF (#50854) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

hmm tényleg, ua. háztömb, csak mögötte van a lakás :B

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#50856) Segal válasza gyugyo79 (#50853) üzenetére


Segal
veterán

Nekem csak termelésre volt állítva az első teszt eladás után de én hiába vártam nekem nem esett az ára a fejlesztésnek. Szerintem is arról lehet szó hogy nem működött ugyanúgy de majd javítják.
Akkor annyiban módosítok az írásomon hogy esetleg érdemes várni bár ebben az esetben se spórolsz tisztán 45ezret (225k helyett 180k) mert az idő alatt viszont a termelés korlátozott vagy teljesen áll.

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#50857) pendre54


pendre54
addikt

Üdv!
Én még nem másztam bele ebbe az új DLC-be, csak annyit néztem meg, hogy vonnak-e lóvét tőlem. 1,15 millát kaptak le, így jelenleg van kb. 5,2 milla, na ehhez kérnék tanácsot, hogy mik azok a legszükségesebb cuccok, amiket feltétlen meg kell venni, hogy működjön a fegyverbiznisz, és az se lenne baj, ha a vásárlások után maradna legalább még három-négyszáz ezer dodóm. :)

"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

(#50858) HussarF válasza Mr.Csizmás (#50855) üzenetére

Nem egy háztömb, mert két külön épület, de közel vannak.

(#50859) CactuS


CactuS
Arcképgyáros

Srácok!

Pár gondolat a kiegészítőhöz és az elmúlt ~24 órához:

Először is szeretnék megkérni mindenkit, hogy ne káromkodjon a topikban. Értem én, hogy bizonyos dolgai vérlázítóak a Rockstarnak, de a fórumnak vannak szabályai.

Azt sem kell, hogy bárkit meglepetésként érjen, hogy a cél a Shark Card eladás. Eddig is így volt, ezután is így lesz. A fejlesztések egyfajta Buy to Win modell alapján készültek. Vagy kivárod vagy megveszed, ha nincs in-game cash, akkor veszel valódi pénzért. Ez sem új dolog.

A moddolt pénzek elvétele várható volt, ezen kár felháborodni. Ami a gond, hogy nem mindenkitől vették el és nem egyenlő mértékben. Ez az eljárás legalább olyan kérdéses, mint az új ban policy, de ettől még próbáljunk erről kulturáltan kommunikálni.

Köszönöm.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#50860) Kelecar válasza Segal (#50856) üzenetére


Kelecar
aktív tag

Ha csak termelésen volt, akkor nem túl meglepő, hogy nem nő a fejlesztés, ezáltal nem csökken az ára :D

(#50861) HussarF válasza Gawamatsu (#50815) üzenetére

Most az a mém jut rólad eszembe, amikor nézik, hogy milyen aranyos a kutya, aztán megszólal és a következő kép: "jajj, szegény, fogyatékos" ;]
Majd pont én csíteltem, aki sztem messze a legtöbbet küzdött itt a csalók ellen, sokszor bent maradtam csak azért is egy sessionben, hogy kiderítsem ki csal és reportolni tudjam...

Na összeszedtem azóta kocsilopásból 600k-t. Meg elkeseredésemben, gondoltam letesztelem arról az oldalról a dolgot, amit itt valószínűleg mások nem fognak ;]
Először is Buzzard-dal rontottam neki egy rakétás APC-nek. Lehet, hogy már kifogyott addigra, emrt egyszer hallottam, hogy bemér, de amikor rárontottem már nem nagyon láttam ,hogy megeresztett volna felém rakétákat. Kb. 5 rakétát eresztettem bele, amíg megsemmisült.
Utána felszálltam a Hydrával és MOC-oknak mentem neki. Nagyon jól bírják. Sokáig kell sorozni a gépágyúval, mire felrobban. Az Insurgent-ön kívül ne mrémlik más, ami így bírná a Hydra ágyúját. A MOC max annyival pechesebb, hogy sokkal nagyobb célpont és könnyebb eltalálni.
Szanaszét lövöldöztem gunrunning supply-okat és lehet, hogy eladásokat is (hacsak nincs a partról induló, jetski-s supply mission, mert az sztem eladás volt), de nem nagyon jött belőle a pénz. Gondolom olyan keveset ad csak, mint a láda meg az mc supply-okért.
Szegény oroszok azért nagyon berágtak rám, 2 hydrával támadtak, miközben kocsit loptam. Nagy PvP lett annak is a vége :D

(#50859) CactuS
Ez nem igazán Buy to Win (ha van ilyen szóösszetétel, én eddig legalábbis p2w, azaz pay-to-win nek ismertem), mert ne mcsak akkor nyerhetsz, ha fizetsz. P2W-nél behozhatatlan hátrányban vagy, ha nem fizetsz, itt max kicsit lassabb a dolog és skill nélkül hiába van pénzed.
A moddolt pénzt eddig nem vették el, amióta játszom és én nem számítottam rá. Nem mondom, hogy nem rossz dolog, de én eleve nem elvásárolgattam kocsikra, amit már nem vesznek el, hanem elszórtam olyan dolgokra, amitől a pénz eltűnik és nincs maradandó dolog. Direkt ezért, hogy ne rontsa a játékélményt. Aztán ezek után, hogy lenulláznak.... Inkább banolni tudnának rendesen és nem azt szopatni, aki semmiről nem tehet. Ha ennyire tudják amúgy követni, hogy mennyi a csítelt pénz, akkor meg levehetnék minden nap végén is.

[ Szerkesztve ]

(#50862) HussarF válasza HussarF (#50861) üzenetére

Mármint azt akartam írni, hogy "Nem mondom, hogy rossz dolog". De kb. akkor követni kéne, hogy mennyivel tápolnak fel és írni folyamatosan magamnak a kockás füzetbe. Nem tudom, hogy régebben volt-e pénz elvétel, de a 8-9 hónap alatt, mióta játszom, nem volt. Most akkor évekig őrizgessem a pénzt a számlámon, amíg egyszer hajlandóak lesznek elvenni, folyton számolgassam, hogy mennyi az annyi, és próbáljam mindig követni, hogy megint mennyit adtak nekem egy kósza sessionben? Nevetséges ez a Rockstartól. Söpörjenek naponta vagy legritkább esetben hetente és nem lesz gond.

[ Szerkesztve ]

(#50863) Mr.Csizmás válasza HussarF (#50862) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

mennyi lehet a legkisebb droppolt, amit elvettek? :U

nekem kb. 1-200 max 500k-t droppoltak, azóta is rászámoltam, tegnap a cheates blablát elfogadtam bejelentkezésnél, és változatlan a számlám. (persze rátartok összegben, ha pucolnának, ne nullára essek)

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#50864) HussarF válasza Mr.Csizmás (#50863) üzenetére

Nem tudom, valaki írta itt, hogy 3.5 milla körül vettek el tőle. Biztos vettek el kevesebbet is.

(#50865) Horcza


Horcza
csendes tag

Kis infó eladással kapcsolatban, redditről:

Minden upgrade-et megvásárolva, minden dolgozó termelésre állítva, 12.8 óra amíg tele lesz a bunker raktára; 770 ezer dollárért lehet eladni vidéken, Los Santosban 1 mllió 155 ezerért. Ez óránként 89786 dollárnak felel meg.

[ Szerkesztve ]

ayy lmao

(#50866) Daw93 válasza HussarF (#50861) üzenetére


Daw93
senior tag

Most azt várod,hogy a rockstar figyelje hogy ki az aki "nem rontotta el a saját játékélményét és csak haszontalan dolgokra verte el az addolt pénzt" és aki így tett attól ne vonják le? Ez egy vicc :D

GTA Online: Daweee93

(#50867) Segal


Segal
veterán

Ma megint teszteltünk kicsit.
Az új golyóálló ruhánál néztük meg hogy más is látja e a csomagot és fel is tudja e venni? A válasz látni látja de felvenni nem tudja.

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#50868) drachoHUN


drachoHUN
senior tag

Nekem a gyárazás eddig kimaradt. Így lenne egy-két kérdésem:
Csak akkor termelnek a gyárak ha Online vagyunk? Eladások mennyire valósíthatóak meg egyedül? Supply-t megéri megvenni vagy sokkal célszerűbb lopni?

Forza JUVE!!!

(#50869) Mr.Csizmás válasza Horcza (#50865) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

zsír, két kérdés:

- ha upgrade nélkül termel, hogy alakulnak ezek az értékek?
- offline mászik valamicskét a csík?

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#50870) Plata válasza Horcza (#50865) üzenetére


Plata
félisten

Ha veszek bunkert,kb pont lenne az egyik olcsóra pénzem,akkor az upgrade mennyibe kerülne?
Csak a gyártáshoz szükséges upgradekre gondolok,fegyver meg egyéb szar nem izgat.

(#50868) drachoHUN
Offline is termel,de lassan,kivéve ha be bugol.
Egyedül is adhatsz el ha 1 csík cucc van kész a gyárban,fölötte már necces nagyon.
Bár ha csinálsz üres sessiont megoldható talán.

[ Szerkesztve ]

(#50871) Horcza válasza Mr.Csizmás (#50869) üzenetére


Horcza
csendes tag

Aki tesztelte csak így írta, de egy másik alapján, nulla upgrade-del:
16,67 óra amíg tele lesz, vidéken 500 ezerért adható el, Los Santosban 750k. Nagyjából valahogy így, de ebben azért nem vagyok teljesen biztos, mert az egyik leírás szerint 110 kész cucc fér el a bunkerben, másik szerint 100.
Ja és offline szerintem nem tölt, de nem találtam sem megerősítést sem cáfolást.

Plata:
Equipment Upgrade: $1,155,000
Staff Upgrade: $598,500
Security Upgrade: $351,000

Szerintem első kettő közül mindkettő kell.

[ Szerkesztve ]

ayy lmao

(#50872) Plata válasza Horcza (#50871) üzenetére


Plata
félisten

Köszi,sajna annyi lóvém nincs,asszem 3.3 milla az össz vagyonom.
Mindig elköltöm hülyeségekre. :DDD
Meg őszintén szólva jobban szeretek másoknak segíteni eladni mint a saját gyárral foglalkozni.
Eladásokkal jól el lehet szórakozni.

(#50873) Horcza válasza Horcza (#50871) üzenetére


Horcza
csendes tag

Már most nem tudom szerkeszteni, kiegészítés az első részhez:
A supplyból lehet a bunkerben 100 egység, és az eladnivalóból 110. Tehát így a számok
18.3 óra alatt lesz tele, 550 ezerért lehet vidéken eladni, 825 ezer Los Santosban.

Eladnivaló cucc 10 percenként termelődik, supply 1 percenként fogy, szóval bő másfél óránként el kell menni resupplyozni, szóval ez így egyelőre szerintem bazira nem éri meg.

[ez mind csak a fejlesztések nélküli bunkerre igaz]

[ Szerkesztve ]

ayy lmao

(#50874) HussarF válasza Daw93 (#50866) üzenetére

Nem. Azt várom, hogy ne egy év után söpörje le a számlát, hanem max 1 hét után, mert az a vicc, hogy én évekig tíz millákat tartsak rajta, mert nem képesek letörölni, holott nyilvánvalóan számon tudják tartani...

(#50865) Horcza
Az a kérdés, hogy mennyi idő alatt termeli meg a teljes stock-ot a (teljesen kifejlesztett) kokó gyár, azzal érdemes összehasonlítani

(#50875) Mr.Csizmás válasza Horcza (#50873) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

1,5 órába pont belefér 4 ceo autó + eladás + cd, vagy eladással kezdve, cd, lop, elad, bunker supply.

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#50876) Triathlete válasza HussarF (#50874) üzenetére


Triathlete
senior tag

+1

KovacsK85 / Kovács Krisztián

(#50877) HussarF válasza Triathlete (#50876) üzenetére

Tényleg, KK, veled mi újság? Neked törölték azt a 10-20 milliót, amivel megdobtak PvP közben?

(#50878) Kiskokó válasza Horcza (#50865) üzenetére


Kiskokó
veterán

Na és ez vajon hány teli supplyból alakul?
Illetve itt is 75K egy teli anyag?

Full upgardenél.

Másik topicba írtam már.

Nekem a Bunker volt 3Milla + Upgrade 2.1 milla

[ Szerkesztve ]

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#50879) Triathlete válasza HussarF (#50877) üzenetére


Triathlete
senior tag

Nem, pedig számítottam rá, főleg, hogy reportoltak is tegnapelőtt egy kis PVP után. Emiatt valószínűnek tartottam. Így a 9M-n felül ami megtetszett jármű, abból kipótoltam. Még tizenvalahány maradt. Fejlesztésekre eltapsolom du/este.

APC-ből nem vadásztál Hydrára? Arra kíváncsi lennék...
Illetve a fegyver módosításokra. HS-en túl sok érdemi upgrade nincs. Hat helyett nyolc fér a tárba. A többit még nem néztem, de igazából ezekre vagyok kíváncsi.

Ha kitapasztaltuk, majd összeállhatunk tesóddal, Ucillal és Hacsival aztán szétszedhetünk egy publicot :)

KovacsK85 / Kovács Krisztián

(#50880) HussarF válasza Triathlete (#50879) üzenetére

Ja, verd el minél előbb, azt már nem tudják elvenni. Kivéve, ha kitalálják, hogy akkor meg bannolnak érte.

APC-t nem próbáltam, lévén, hogy nincs semmi pénzem, így semmit nem tudtam még az új DLC-ből megvenni :)
Én az AA ruhára lennék inkább nagyon kíváncsi, hogy az hogy működik. Lehívod a ruhát, mint egy kocsit? Nem tudnak elütni benne? Vagy elütnek de nem öl meg egy rakéta, vagy hydra sorozat?

(#50881) hacseki30 válasza Kiskokó (#50878) üzenetére


hacseki30
tag

Ez engem is érdekelne, + még az is, hogy 1 supply run mennyit tölt a supply bar-on? Esetleg 0-ról rögtön felnyomja max-ra?

[ Szerkesztve ]

(#50882) Triathlete válasza HussarF (#50880) üzenetére


Triathlete
senior tag

Segal írt már róla: 50819
Végül a végére hagytam egy ruhát ami a juggernaut-os feladat ruhájához hasonlít a legjobban. Szintén ki kell fejleszteni hogy megvehesd és utána is csak lekérni lehet (szó szerint repcsiből dobják le pénzért) de cserébe egy olyan ruhát kapsz ami még egy rpg-t is kibírt és korlátlan töltényes minigun is jár hozzá... Sajna járműbe nem lehet szállni a ruhával de hülyülésre tökéletes.

Én valami olyanra saccolom mint a storyban mikor a vidéki bankot rabolják... de majd kiderül.

KovacsK85 / Kovács Krisztián

(#50883) Mr.Csizmás válasza Triathlete (#50882) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

gyk kiadják az adversary juggernaut-ot hülye sisak nélkül.

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#50884) HussarF válasza Triathlete (#50882) üzenetére

Le kell majd tesztelni mennyit bír. Insurgent meg helikopterek ellen jó lesz, az biztos.

(#50885) Horcza válasza Kiskokó (#50878) üzenetére


Horcza
csendes tag

Nem tudom a supply vásárlás mennyibe kerül, úgy emlékszem 75k de nem vagyok biztos benne, és azt se, hogy egy resupply mennyit tölt fel.

Viszont, minden fejlesztéssel együtt, 84 másodpercenként fogy el egy darab supply, 420 másodpercenként készül el egy darab cucc, ami így azt jelenti, hogy gyakorlatilag 5 db supply kell 1 db cucchoz. Elvileg 110 cuccot lehet max eladni, szóval ez 550 egységnyi supply. Egy teljes csík supply 100 egység.

@HussarF
A kokó kifejlesztve asszem valami 5 óra alatt lesz tele, és ha 3 eladást csinálsz akkor már többet kerestél azzal, mint egy teljes fegyver eladással.

A ballistic cucc elég sokat bír, egyik sessionben egy random felvette a bunkernél és lövöldözött, az új heavy sniperrel 4szer lőttem fejbe, mire meghalt (egyelőre az alap tölténnyel - armor piercinggel vagy explosive-val biztos jóval kevesebb kell). És szerintem nem volt teljes hpn, mert előtte többször is elütöttem és a rendőrök is lőttek rá.

[ Szerkesztve ]

ayy lmao

(#50886) HussarF válasza Horcza (#50871) üzenetére

Ennek kapcsán kicsit kutakodtam kicsit. Nem tudom, hogy a bunkeros számok jók-e, de az MC-ről van már jó sok tapasztalat: Reddit alapján a kokógyár 5 óra alatt termeli meg az 5 csík stock-ot, 420K-ért lehet eladni a messzebbi helyre.
Ez ráadásul megcáfolja azt, amit még gyugyo mondott anno, hogy ugyanannyi ideig termelnek a gyárak.
Míg a Meth-nek 6 óra kell egy teljes stockhoz, a document forgery-nek elég 3, így hiába ér kevesebbet, gyorsabban pörgethető. Ráadásul még abban is különböznek, hogy egységnyi supply-ból mennyi stock-ot gyártanak. Míg a kokó termeli a legkevesebb (mennyiségre, nem értékre) stock-ot egységnyi supply-ból, addig a weed és a docforge a legtöbbet.
Na ugyanilyen részletes leírás kéne a bunkerről is. Még nem néztem utána, de lehet, hogy már van is valami előzetes. De ahogy a reddit-et ismerem, nem kell sokat várni a teljesre sem.

szerk: (#50885) Horcza, erre is válasz

[ Szerkesztve ]

(#50887) freeknight


freeknight
őstag

Na kicsit tesztelgettünk pár új gunrunningos cuccot pvp-re:

- Vicces, de a moc a legjobb dlc-s pvp-s "fegyver" :D . Kb elpusztíthatatlan: saccra 10-12 stickyt kibír (pontos tesztet este csinálok), az ágyúi iszonyatos tűzerőt képviselnek, első-hátsó fegyverzet + 2 kezelő ember nagy pusztítást tud csinálni. Ha a páncélozott nyergessel kéred, nagyon nehéz kilőni a sofőrt is (bár minigunnal nem jöttek nekünk, de ezt is teszteljük majd). Negatívum, hogy nincsen semmiféle légvédelme (az ágyúkat csak a vízszintes tengelyen lehet mozgatni), és roppant nehezen irányítható a jármű. Úgyhogy meg kell követnem magam, így már nem olyan haszontalan a moc.

-Sokan elaléltak tegnap a tampától, ez pvp-re használhatatlan. Simán kiszednek belőle, és egy sticky vagy rpg lövedéktől már robban is. Gyalogos célpontok vagy páncélozatlan kocsik ellen jó, de egy ágyú nélküli insurgent sofőrje egyetlen stickyvel kicsinálja.

-A légelhárító löveget és az apc-t légelhárító ágyúkkal nem nagyon tesztelgettük, de másoktól úgy hallom, hydra ellen ezek sem érnek sokat.

-Ami viszont kenterbe veri az összes légelhárító eszközt: MK II Heavy Sniper robbanólövedékekkel. Ezzel nagyon hamar földre lehet kényszeríteni a hydrát. Még mielőtt egyáltalán észrevenne a pilóta, nagyon távolról 2 lövés és viszlát :D

Még később írok pár gondolatot a moc-ról, meg még értékelem a repülőmotort is, de egyszerre most ennyi :D

(#50888) Kiskokó válasza freeknight (#50887) üzenetére


Kiskokó
veterán

Egyedül a Heavy Snipert kezdtem el fejleszteni én is. remélem fasza lesz... meg thermo távcső is hasznos lehet.
Én a MOC ban fejlesztettem fel pénzért... de akkor a Bunkeres laptopban ezt a fejlesztés el lehetett volna indítani hogy Supplybol termelje ki ?

Jó lenne már tudni, hogy akkor a MOC-os fegyver és autó upgrades cuccok megegyeznek e(elérhetőek) a bunkerban.

Tegnap hogy 3-an összeröffentünk a MOC-okkal (képes topic)
Ugyan ezt mondtam Kelének.
4 ember kell.3 lő 1 vezet és sztem kurva nagy hepajt lehet csinálni vele :D

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#50889) freeknight válasza Kiskokó (#50888) üzenetére


freeknight
őstag

Na most az MK II-es fegyverek fejlesztései úgy működnek, hogy első körben kifejleszted a bunkerben (ez a már említett és sokat szidott research), aztán pénzért réteszed a moc armory részén a fegyverre. Tehát hogy egyáltalán rátehesd a moc-ban, előtte ki is kell fejleszteni, különben csak egy lakat lesz a kiegészítés mellett a moc-ban.

Autós upgrade-ek ugyanez, kifejleszted, aztán ráteszed a műhelyben/moc-ban.

(#50890) Plata válasza Kiskokó (#50888) üzenetére


Plata
félisten

Ha megveszem a bunkó bunkert hogy én is elég baró bunker tulaj legyek,akkor az a köcsög MOC is kell hozzá?

(#50891) Kiskokó válasza freeknight (#50889) üzenetére


Kiskokó
veterán

Figyelj én nem fejlesztettem lófaszt se, a set up lopást lenyomtam azt csá. Azt betermeltem productba.

Ezután megvettem a MOC-ot és ott kb 5 fegyver van bent, kiválasztottam a Sniper-t rámentem hogy Upgrade MKII valami 206K $-ért és ennyi. Ezen belül van valóban egy két opció ami lakatos és ki kell fejleszteni vagy valami.

Plata :
Nem kell MOC (kb 2,5 milla fullosan az is). De MOC-ot csak akkor vehetsz ha van bunker. De bunker mellé nem kötelező, csak úgy hiányos lesz pár dolgod. A special járművek missióját hogy olcsóbb legyen a WArstocknál csak MOC ból lehet indítani.

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#50892) Plata válasza Kiskokó (#50891) üzenetére


Plata
félisten

Tegnap csináltunk pár ilyen új küldetést,tök mókásak.
Főleg az tetszett amiben 2 kocsival és utánuk kötött utánfutóval kellett védeni a célpontot,nekem jutott a quad géppuskás pótkocsi.Elég elmebeteg sebzése van,viszont érdekes hogy amíg egy kocsit felrobbant 2-3 lövés után addig egy buzzardba kell vagy félpercnyi lövöldözés.Ha kilövöd a pilótát gyorsabb.

[ Szerkesztve ]

(#50893) HussarF

Srácok. Régóta érdekel már a dolog, de most végre elkészítettem egy táblázatot, amiből statisztikát csinálnék. A dolog arról szól, hogy kinek melyik iroda van meg, milyen gyárak, melyik raktárak stb. Biztos mást is érdekel a dolog, hogy vajon milyen eloszlásban vásároljuk ezeket. Kérlek töltsétek ki a táblázatot.

Legördülő menük vannak, amiből választani lehet, felette van segítség linkkel, hogy ha az elnevezések nem mennének fejből. Ha valaki nem rendelkezik valamelyik ingatlannal, azt hagyja üresen.
Tudom, hogy special cargo raktárból 5 lehet egy játékosnak, de én csak 2-t adtam meg kategóriánként. Ha valakinek egy kategóriából több lenne, mint 2, azt kérem, hogy a 2 legszimpatikusabbat adja meg. További fontos info még, hogy a Vehicle warehouse-ból két LSIA-s van, amit nem különböztet meg névben a játék. Én az egyikhez hozzátettem a West, a másikhoz pedig az East elnevezést, értelemszerűen a térképen nyugatabbra lévőt westnek a keletebbit pedig eastnek nevezve.

Annyi kérésem lenne még, hogy akinek meg van a link, annak szerkesztési joga van (kivéve néhány levédett mezőt), ezért fokozottan figyeljetek arra, hogy ne írjátok felül egymás adatait. Időnként majd csinálok biztonsági mentést. Aztán remélem jó kis grafikonokat lehet belőle összedobni. Töltsétek ki minél többen! :)

GTA Online questionnaire

Ui: Ha bármi probléma lenne a linkkel, jelezzétek

(#50894) Horcza válasza HussarF (#50886) üzenetére


Horcza
csendes tag

Redditen ezekből szedtem a gunrunningos infókat:
Profit minden fejlesztéssel
FAQ gondolom ezt frissítgetni fogja majd aki írta

ayy lmao

(#50895) tomazin válasza HussarF (#50893) üzenetére


tomazin
veterán

vicces,h 2en próbálunk benne egyszerre szerkeszteni

mc klubok és hozzátartozó létesítmények helyei/nevei

nincs időm kikeresni a ceos cuccot :(

[ Szerkesztve ]

(#50896) #57527808 válasza tomazin (#50895) üzenetére


#57527808
törölt tag

jaja, egyszerre kezdtük el kb. direkt kihagytam egy sort, nehogy valakivel összeakadjak, és akkor láttam, hogy te is töltötted a köv sort. szóval valaki csinálhatja a második (kihagyott) sort is. elvileg nem akadtok össze.
én se tudtam a neveket, a barbizós részt meg főleg (milyen belső, hajó színe, stb), úgyhogy beléptem a játékba.

[ Szerkesztve ]

(#50897) HussarF válasza tomazin (#50895) üzenetére

Ott van a 3. sorban a link, ami segít. Ha lesz időd, akkor majd térj vissza rá :)

(#50898) WhiteHawk24


WhiteHawk24
tag

Üdv!

A MOC-on kívül hol lehet fejleszteni a fegyvereket és a járműveket?
Azért kérdezem, mert ha lehet máshol akkor felesleges a MOC-ba megvenni ezeket a modulokat.

(#50899) tomazin válasza HussarF (#50897) üzenetére


tomazin
veterán

Ú, nagyon profi, de nem jöttem volna rá soha ha nem mondod.

btw a yacht jó valamire? (epenis+tüzijátékot leszámítva)

[ Szerkesztve ]

(#50900) HussarF válasza tomazin (#50899) üzenetére

Piracy prevention VIP work-re. 10 percig kell védeni 30k-ért.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.