Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44864) freeknight válasza bluuzia (#44862) üzenetére


freeknight
őstag

"Licensor reserves the right, in its sole discretion, to terminate, suspend, or modify your User Account and your VC and VG and terminate this Agreement if you engage in, assist in, or request any Unauthorized Transactions."

Lényegében itt arról van szó, hogy a r* bármit megtehet az accoddal, ha csak résztveszel (engage in) valamilyen ingame pénzes kavarásban. Ez nem hangzik túl jól, de ezt enélkül is gondoltuk, tehát okosabbak nem lettünk. Sajnos eula alapján joguk van bannolni akkor is, ha csak véletlenül vetted fel a rádpotyogott pénzt.

Érdekesség még a BALANCE CALCULATION részben van:
"you hereby acknowledge and agree that Licensor’s determination of the available VC and VG in your User Account is final, unless you can provide documentation to Licensor that such calculation was or is intentionally incorrect."

Itt, és fentebb arról volt szó, hogy a r* számítja ki, mennyi pénzed van ingame. Az utolsó mondat szerint viszont ha te tudod bizonyítani, hogy nem volt korrekt a számítás akkor blabla. Na a lényeg, hogy figyelembe kell ezt venniük, tehát az eula alapján ELVILEG nem szabad figyelmen kívül hagyniuk és el kell olvasniuk az olyan tartalmú emailt, amiben te azt bizonygatod, mennyi pénzed van online.

Talán nem árthat mégis írni nekik, bár 90% hogy leszarják, vagy ha el is olvassák, max bannolnak :D . Szerintem még mindig a legjobb megoldás, ha 2-3 hétig nem bankolod be a lóvét (szerintem költeni költhetsz), aztán ha eltelt némi idő, beteszed. Vagy annyiszor ölöd meg magad míg eltűnik tőled az összes cash :D

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.