Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozi71
senior tag
Ez meg annyira életszerű...
high tech, low life
-
törölt tag
-
Laraxior
titán
Steam sem csatlakozik...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #44409 üzenetére
Nekem akkor van ilyen ha visszább veszem a beállítást. ez az "undorító" árnyék volt a fullos árnyék a GTA IV-ben
-
Bjørgersson
félisten
válasz #81556480 #44410 üzenetére
Igen, emlékszem. A poén az, hogy a shadow quality very highra van állítva, nappal pedig semmi gond nincs velük. Tuti a hó miatt buzult be.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #44411 üzenetére
Lehet. Én a hó megjelenése óta azt "vallom" hogy ez egy az egybe a sivatagi homok textúrája és minden jellemzője, csak fehér színben.
-
Bjørgersson
félisten
válasz #81556480 #44412 üzenetére
Hülyék is lettek volna többet foglalkozni vele.
-
iceQ!
addikt
Meddig áll még ez a szerver srácok?!
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
válasz gali777 #44416 üzenetére
Mondtam....
Nem tudom hogy lehetnek bent
Ez tart most:
[UPDATED: December 23, 2016] GTAV Title Update 1.37 (PS4/Xbox One/PC)
Illetve egy kép is
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Laraxior
titán
Most léptem ki én is, nekem működött. Két autót is eladtam
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz gali777 #44419 üzenetére
Az előfordulhat, nem is kísérletezem visszamenni.
-
Plata
félisten
Steam is halott.
-
törölt tag
Ez a juggernautos játékmód igen jó
-
törölt tag
-
rsanyi20
tag
Sziasztok. Már jó pár honapja nyomom a játekot story modeban de most elkezdeném az online-t is. Ps3-on vagyok, és kellene kis segítség. Karakterem van, első versenyt lenyomtam de nem tudom hogy hol szerezzek társakat akivel nyomathatom, etc, etc. Valaki ha tud segítsen legyen szíves
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
DonTuros
tag
Sziasztok!
Valakinek van ötlete, hogy miért van, illetve hogyan lehet megoldani a játék közben való objektumok és helyek és helyszínek betöltésének lassúságát? Nagyon zavar, hogy egy ideig jó, és utána pedig már csak a levegőben van minden autó, személy, a többi dolog pedig vagy elmosódott, vagy pedig nem is látszódik.
https://www.akosturos.com
-
törölt tag
Ismét olyanról nyilatkozol amiről fogalmad sincs. gratulálok.
A játékot rengetegen játsszák xbox360-on és ps3-on jelenleg is.
De játékmeneti kérdéseket itt is fel lehet tenni platformtól függetlenül.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
attól hogy leállt a fejlesztése még sokkal több darabot adtak el a régi konzolokra, mint az újakra meg a PC-re együtt. a régi változat él és virul. több játékmód a PC verzióban nem hogy kihalt, de sose működött. deathmatch, versus missionok .
Ezek a régi konzolokon mai napig mennek.de én a továbbiakban nem fogok ezekre reagálni, mivel megírtad hogy neked mindig mindenáron fórumoznod kell, ha értesz hozzá, ha nem. viszont az ezekre való reagálás meg le lett tiltva a fórumról.
-
Laraxior
titán
válasz #81556480 #44434 üzenetére
Ja de az xbox360hoz semmifele update nem erkezik mar. Lakotarsam is azzal jatszik es mindig csak amul h mi PCsek megint mit kaptunk, ertem itt a motoros dlct, aztan most az import export, ma meg a havazas...
Próbálgattam neki a Sentinel trukkot, korozgettunk a spawn helyen, az sincsen benne.
Szoval inkabb halott mar a konzol...
Sokan jatszanak vele az teny, de a PCn jatszok nagyobb élvezettel tolják az biztos a több ujdonsag miatt."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
addikt
Megvettem a fekete ejtőernyős hátizsákot, de legtöbbször mégis a sima fehér, kék szegélyes alap hátizsákot adja be. Másnál is így van? Hogy lehetne, hogy az legyen rajtam, amit megvettem?
-
törölt tag
-
Kiskokó
veterán
válasz hegyipapa #44441 üzenetére
Jaa elsőre nekem ne m volt rossz
Dawe azt mondja lassan lefelé... megyek cipő.. kanyar , kézi , visszakettő turbó! pafff - kiszallok a picsaba..
na mondom jó hátsó kerék... mire ezt leirtam jöttél mellém a kurumával
az Enus Nagyon élvezetes!! Az Alpha se rossz. a V12 kifejezetten gyors sebesség mellet veretni, de lassan kezelhetetlen.
Sultan rs nagyon szar.[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Bjørgersson
félisten
negyvennégyezer négyszáznegyvennégy
-
ProgenXL
őstag
válasz hegyipapa #44400 üzenetére
Ott vagyok a piros mikulás sapkában hehe
Kell még ilyen túra csak hosszabb útvonalon. Biztos vannak ilyenek csak fel kell fedezni. Jobb mint átrohanni mindenen.
Ha nem is feltétlen terepen.de legalább nem csak CEO/MC van mindig. Persze 2napig bonus most
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz #81556480 #44442 üzenetére
Mondjuk az egyforma kocsik sokat dobnak, ebben a körben kicsit széttöredezett a csapat. Én egyenesben elmaradtam a sirály-mercivel, de a halottas kocsi sem volt a legjobb a szerpentinre.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Gyula84
veterán
-
Kiskokó
veterán
válasz Bjørgersson #44444 üzenetére
Mióta vártad ? fél éve ? JÓéjt
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Logitech
aktív tag
Asuska nagyon jó túravezető volt, nem is jártam még ezeken a helyeken pár kép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest