Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44851) JakyHUN válasza CactuS (#44850) üzenetére


JakyHUN
csendes tag

Tipikus tróger dolgozók... sokkal egyszerűbb egy hibát kihasználót kibannolni a retekbe (ok, jogosan, mert az ÁSZF nem engedi, de akkor is...), mint kijavítani azt a kurva hibát. Lusta férgek

(#44852) Kelecar válasza Kiskokó (#44849) üzenetére


Kelecar
aktív tag

Az annyira nem is meglepő, mivel az MC és CEO pénzeket nem számolja el statisztikában :W

(#44853) gabo91 válasza CactuS (#44850) üzenetére


gabo91
aktív tag

Hát de nem tehetünk róla, R a hibás hogy ilyen a játék és folyton becrashel pont a hídnál :F :DDD
Viccet félretéve, szüntessék meg akkor a lehetőségét. Kár hogy MC bugoltatásért nem járt ban... mi lesz a következő nézik hogy csak TOP kocsikat adsz el folyamatosan akkor azért is bünti lesz? :F :F :(

(#44854) #81556480


#81556480
törölt tag

Jött két új motor.

(#44855) freeknight válasza gabo91 (#44853) üzenetére


freeknight
őstag

Szerintem az lesz a következő, ha legalább havi 10 eurót nem költesz el shark cardra, bannolnak :DDD . Nevetséges ez a hozzáállás a rockstartól, a pénzre azonnal ráharapnak, de az nem baj, ha az idiótája folyamatosan felrobbantgat passzív módban is, az teljesen rendben van szerintük.

Más téma: szerintetek ezen 3 benny kocsi közül melyiknek a legjobb a teljesítménye: comet retro, elegy custom, sultan RS? Most a kinézet, pénz semmi nem számít, csak az, hogy melyik a leggyorsabb, és melyik a legkevésbé farolásra hajlamos.

(#44856) CactuS válasza freeknight (#44855) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

A Sultan RS az super kategória, a másik kettő pedig Sports. Sultan RS és az Elegy Retro AWD, a Comet RWD-s. Itt elég sok infót találsz minden GTA járműről.

@Mindenki. Azt hiszem lassan elérjük azt a határt, ahol már csak a színtiszta fikázásból áll egy hozzászólás, érdemi tartalom nélkül. Így megkérnék mindenkit, hogy ezzel kapcsolatban fáradjon át az offtopikba, ha folytatni kívánja ezt a vonalat. Természetes ha van új, érdemi info az ide is jöhet. A vulgáris kifejezések használata még Offtopikban is csak limitáltan megengedett, így csak ott is ésszel. Én is érzem, hogy ez a R* részéről nagyon nem jó, de így csak a port verjük magunk körül, érdemben változás nincs, így nem való On-ba.

Update hozott még más jóságot is:

25% more GTA$ on Vehicle Exports
25% off Special Vehicle Warehouse Renovations & Special Cargo Warehouses

50% off Grenade Launcher
25% off Engine Performance Upgrades
25% off Body Armor, Ammo, Throwables and Explosive Weapon Ammo
25% off all Masks

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#44857) Kiskokó válasza Kelecar (#44852) üzenetére


Kiskokó
veterán

Én is erre gyanakodtam mivel az MC óta lett ilyen oltári nagy a különbség.

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#44858) Laraxior válasza #81556480 (#44854) üzenetére


Laraxior
titán

Ó... Es pont most nincs gépem, nem tudok jatszani. :O
Milyenek erkeztek? Hasznalhatoak?

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

(#44859) ProgenXL


ProgenXL
őstag

Hazatértem sziasztok és Boldog új évet! :)
Olvastam az esetet a bannolásról és őszinte részvétem. :(

[ Szerkesztve ]

Gunner for life

(#44860) Benir8 válasza ProgenXL (#44859) üzenetére


Benir8
senior tag

Üdv újra itthon, neked is Boldog új évet meg mindenkinek is. :DD

(#44861) ProgenXL


ProgenXL
őstag

Valaki unatkozott szilveszterkor :D

Gunner for life

(#44862) bluuzia


bluuzia
aktív tag

BUÉK Mindenkinek!
.. bár látom pokersnek nem kezdődött túl jól.

Tényleg nagyon jó lenne kideríteni, mivel lehet elkerülni a ban-t, mert lassan ott tartok, hogy görcsbe rándul a gyomrom, ha email-t kapok.
Nézegettem az EULA-t, ahol a VIRTUAL CURRENCY AND VIRTUAL GOODS és a TERMINATION pontokban találtam utalást a büntetés lehetőségére - bár nem túl jó az angolom.
Minden esetre nagyon jó lenne kinyomozni, elfogadnák-e azt a sablon levelet, amit JakyHUN ötletelt ki. Simán küldeném, hogy vegyék le a számlámról, amit rám dobáltak.
Most is 500k van a zsebembe, amit nem merek bankba tenni, viszont elvásárolni nem tudom.
Ebből kb. 200k-t dobott rám a múltkori közös akciónál az a figura, hiába írtam neki, hogy nem kell pénz!
Érdekes, hogy Tshaba akkor este vagy másnap vett egy cargobobot, reggelre jött a ban, pokers pedig tuningra költötte ->ban.
Én azóta semmit nem vettem és egyenlőre nem is fogok. De akkor meg mi a fenéért játszok vele? Minek gyűjtögessem a virtuális pénzt?

Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html

(#44863) Segal válasza bluuzia (#44862) üzenetére


Segal
veterán

Én is ott voltam a "négyesbe" és ugyan az nap én se vettem semmit de én azóta már vásároltam és nem kaptam ban-t. Vásároljál bátran.

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#44864) freeknight válasza bluuzia (#44862) üzenetére


freeknight
őstag

"Licensor reserves the right, in its sole discretion, to terminate, suspend, or modify your User Account and your VC and VG and terminate this Agreement if you engage in, assist in, or request any Unauthorized Transactions."

Lényegében itt arról van szó, hogy a r* bármit megtehet az accoddal, ha csak résztveszel (engage in) valamilyen ingame pénzes kavarásban. Ez nem hangzik túl jól, de ezt enélkül is gondoltuk, tehát okosabbak nem lettünk. Sajnos eula alapján joguk van bannolni akkor is, ha csak véletlenül vetted fel a rádpotyogott pénzt.

Érdekesség még a BALANCE CALCULATION részben van:
"you hereby acknowledge and agree that Licensor’s determination of the available VC and VG in your User Account is final, unless you can provide documentation to Licensor that such calculation was or is intentionally incorrect."

Itt, és fentebb arról volt szó, hogy a r* számítja ki, mennyi pénzed van ingame. Az utolsó mondat szerint viszont ha te tudod bizonyítani, hogy nem volt korrekt a számítás akkor blabla. Na a lényeg, hogy figyelembe kell ezt venniük, tehát az eula alapján ELVILEG nem szabad figyelmen kívül hagyniuk és el kell olvasniuk az olyan tartalmú emailt, amiben te azt bizonygatod, mennyi pénzed van online.

Talán nem árthat mégis írni nekik, bár 90% hogy leszarják, vagy ha el is olvassák, max bannolnak :D . Szerintem még mindig a legjobb megoldás, ha 2-3 hétig nem bankolod be a lóvét (szerintem költeni költhetsz), aztán ha eltelt némi idő, beteszed. Vagy annyiszor ölöd meg magad míg eltűnik tőled az összes cash :D

(#44865) bluuzia válasza freeknight (#44864) üzenetére


bluuzia
aktív tag

Igen,a BALANCE CALCULATION-t is néztem, de ember legyen a talpán, aki a stat alapján megmondja, mennyi a pontos-korrekt összeg. Mondjuk a picked up nekem 783K. Nem lehetetlen, hogy 1,5 év alatt ennyit dobtak rám.

Segal persze, hogy emléxem. Ki írtam, hogy csinálok új sessiont és jöjjön aki akar, mert horror volt ott maradni. Az utolsó képem onnan, hogy kékre változtatott egy buzzardot.

Viszont tényleg semmit nem tudsz csinálni, mert session váltás közben simán nyakon dobnak pár táskával. Ilyenkor feladatkezelővel kellene kilépni? Akkor talán nem menti.

[ Szerkesztve ]

Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html

(#44866) freeknight válasza bluuzia (#44865) üzenetére


freeknight
őstag

Itt nem is a számításon van a hangsúly, hanem az egy idézett mondaton, miszerint figyelembe kéne venniük az ilyen tartalmú emaileket, nem elég egy automatikus válaszüzenet.

(#44867) Juhasz27


Juhasz27
tag

Hát srácok sajnálom,h Poker is ezeknek a férgeknek az áldozatául esett.Találtam ITT valamit.Ez vajon mennyire fedheti a valóságot?

Psn: Juhasz27 I Xbox: Juhasz27

(#44868) vtomi2


vtomi2
őstag

Sziasztok!

Olyan problémám lenne, hogy inventoryban szürke a armor opció, és ha venni akarok akkor 1-et vesz (feltölti lényegében) de többet nem enged. AZ üzletben meg 18/5-öt ír ki, ez mitől lehet? Havernál is ez van, neki még ammót sem enged venni (én nem próbáltam).

Valaki találkozott már ilyennel, google sajnos nem segített :(

(#44869) Plata válasza vtomi2 (#44868) üzenetére


Plata
félisten

Armorból max 10 lehet nálad ha 150-es szintű vagy,ha jól tudom,kis szinten max 1.

(#44870) Laraxior válasza Plata (#44869) üzenetére


Laraxior
titán

Márhogy mindegyikből max 10. Azaz összesen 50.

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

(#44871) Plata válasza Laraxior (#44870) üzenetére


Plata
félisten

Én csak super heavyt veszek. :B
Az sem fogy el sosem.

(#44872) Anulu79


Anulu79
addikt

Sziasztok!

Mennyire jellemző mostanában ez a csalásos dolog? Azért kérdezem mert tervezem megvenni a játékot az online opció miatt. Ezért a gépre is kell költenem egy kicsit. Aztán ha nagyon el tudják cseszni a játékot a csalók akkor nem szívesen dobnék ki az ablakon ennyi lóvét.

(#44873) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
félisten

ismerős éjjel írta, hogy vmi cheater adott neki 100k-t :U persze szegény casual gamer, nem tudhatta, hogy tiplizzen azonnal....mire számíthat? ne költsön?

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#44874) HussarF válasza Anulu79 (#44872) üzenetére

Szerintem annyira nem vészes, mint ahogy írják, de azért kezdek én is óvatos lenni. Ha bármi gyanúsat észlesz, főleg, ha elkezd valami potyogni rád vagy a lábadhoz, akkor azonnal lépj ki a sessionből. És egy darabig ne költsd el a pénzt.

(#44871) Plata
Nem akciózol eleget. Nekem kb óránként újra kell töltenem az armor inventory-t. Főleg, ha belekerülök valami jóféle PvP-be :D

(#44844) JakyHUN
Nekem ott kb. annyi szerepel, amennyit rámdobtak a cheaterek. Meg egy kicsit több, mert nyilván vettem is fel néhány ezret már a játék során.
Amikor rámdobtak úgy 900k-t, akkor én szerintem be is vásároltam nem sokkal utána, de azóta se jött ban. Ez még karácsony előtt volt. Aztán még valamikor két ünnep között még 45k-t megint hajítottak rám. De abból sem lett eddig semmi. Tegnap volt még egy olyan, hogy az irodámban álltam és galambok kezdtek a fejemre esni. Azonnal nyomtam a find new session-re, de közben hallottam, hogy 3x volt az a hangszignál, ami valaminek a felvevését jelenti. Mikor átléptem volt 23k cash-em, de előtte már csináltam egy csomó dolgot, ami cash-ben fizet. Szóval nem tudom, hogy dobott-e rám pénzt, de ha igen, akkor is max iylen 6k lehetett.

Egyébként, ha cheat-ert látok én mindig reportolom exploit-ért. Nem tudom, hogy ezt nem veszik-e figyelembe.

(#44875) Plata válasza HussarF (#44874) üzenetére


Plata
félisten

Én sosem pvp-zek,sosem érdekelt a lövöldözés,ezután sem fog.
Heist-en kevés fogy,esetleg Mc vagy CEO közben fogy 1-2.

(#44876) Triathlete válasza Plata (#44875) üzenetére


Triathlete
senior tag

Megfelelő ellenféllel nagyon élvezetes tud lenni a PVP is, mondom ezt úgy, hogy általában én is elzárkózom előle.

Tegnap volt szerencsém egy sráchoz, másfél órát vadásztunk egymásra folyamatosan, betartva az íratlan szabályt, miszerint ugyanazzal a fegyverrel kergettük egymást és nem Hydrával ment egyik a másiknak, tehát végig fair küzdelem volt. És ami még nagyon fontos hasonló képességűek voltunk. Így élvezetes volt a városban. Lehetett volna bármelyikünk paraszt és elronthatta volna a küzdelmet de a végén megköszöntük egymásnak chaten és mindenki ment a dolgára. Utána se támadtuk egymást hátba. Baromi jó volt. Kár, hogy fél évente egy ilyen van...

[ Szerkesztve ]

KovacsK85 / Kovács Krisztián

(#44877) HussarF válasza Triathlete (#44876) üzenetére

Engem nem zavar a hydra sem. Leszedni nem tudnak vele. Én meg utánaküldöm a homing rakétát. Amelyik kicsit ügyesebb, az mondjuk kikerüli, de így is max patthelyzet alakul ki. De amúgy nagyon sok láma van, akit simán le lehet szedni rakétával is. Amúgy meg most léptem meg a 90-et, már van heavy sniper-em. Várom a 120-at, hogy legyen minigun is. Ezzel a kettővel már egész időhatékonyan ki lehet csinálni egy hydrát, ami támadni akar.

(#44878) Plata válasza Triathlete (#44876) üzenetére


Plata
félisten

A hydrás pvp jó szokott lenni,én ülök a yachton passzívban hülye gyerekek meg támadnak hydrával. :C

(#44879) Kelecar válasza Laraxior (#44870) üzenetére


Kelecar
aktív tag

Ez nem igaz. Alapjában véve 10 armor lehet nálad összesen. Most az R* jófejségből megdobott minket minden típusú armorból 10-zel, ami azt eredményezte, hogy jól kiakadt a számláló és nem is tudsz új armort venni amíg nem használsz el min. 41-et a meglévő 50-ből. Nekem most 46/10-en áll a számláló, mert elhasználtam 4 Super Heavy-t (így csak 6 maradt belőle) és nem tudok venni semmilyen armort.

Tehát ha valaki kifogy SH-ből, akkor addig nem tud újat venni amíg el nem használta a többit :)

[ Szerkesztve ]

(#44880) HussarF válasza Kelecar (#44879) üzenetére

Nekem simán elfogyott egy nap alatt. Csak mondjuk két töltésre lesz teljes a csík. Egy heavy meg egy super light armor pont feltölti. Mediumból 2. stb.

(#44881) vtomi2 válasza Kelecar (#44879) üzenetére


vtomi2
őstag

de nekem szürke az armor opció az inventoryban

(#44882) Kelecar válasza vtomi2 (#44881) üzenetére


Kelecar
aktív tag

Azt nem tudom miért szürke és miért nem tudod felvenni, de boltban azért nem tudsz venni mert 18 armorod van 5 helyre.

(#44883) CactuS válasza Juhasz27 (#44867) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Hát, elég régi, de elvileg ezt ők írták ki. Ha talál valahogy élő supportot pokers, akkor neki ezt be lehet linkelni.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#44884) Plata válasza Kelecar (#44879) üzenetére


Plata
félisten

Jól emlékeztem én hogy max 10 lehet.

(#44885) bluuzia


bluuzia
aktív tag

Nos, úgy néz ki, a Picked Up az a pénz, amit akkor veszel fel, ha valakit leszedsz.
Ha lelősz egy NPC-t vagy másik játékost esik pár dollár, de pl. egy Gang attack alatt simán 2-3 ezerrel beljebb vagy.
De nem lehetetlen, hogy a dobált pénz (vagy valamennyi rész belőle) is megjelenik itt.

Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html

(#44886) Anulu79 válasza HussarF (#44874) üzenetére


Anulu79
addikt

Fogalmam sincs, hogy mi az a session de akkor még olvasgatok. :) Köszi!

(#44887) Kelecar válasza bluuzia (#44885) üzenetére


Kelecar
aktív tag

Igen, picked up az a pénz amit freemode-ban effektíve a "a földről szedsz fel" (halott npc/player, gang attack, pancelauto robbantas regebben) es valószínűleg a pénzes zsák is ebbe a kategóriába könyvelődik, mivel azt is a "földről veszed fel".

(#44888) HussarF

Bizonyos napszakoknál nálam előfordul, hogy a játék egy teljes kék képkockát dob be néha. Ugye ez gyakorlatilag egy kék villanást jelent. Nem tudom, hogy ez valami szoftveres hiba, vagy a VGA-m miatt van-e. Más tapasztalt ilyet?

(#44889) ProgenXL válasza Kelecar (#44887) üzenetére


ProgenXL
őstag

PICKED UP
$326.3K

Jelenleg így állok vele és amikor rám dobott egy ürge másfél millát azt nem mentette ide el.

Gunner for life

(#44890) Anulu79


Anulu79
addikt

Online játéknál a game jobban igénybe veszi a hardvert?

(#44891) HussarF válasza ProgenXL (#44889) üzenetére

PICKED UP
$951.2K

Nekem ide mentette, az tuti. Nem lomiztam én ennyit :D

(#44892) Kelecar válasza ProgenXL (#44889) üzenetére


Kelecar
aktív tag

Úgy rémlik Cactus mondta, hogy a régebbi money rain-t nem oda rakta, bar az nem tudom mi volt. Az új keletű pénzeszsákokat rakja elv oda.

(#44893) Kelecar válasza ProgenXL (#44861) üzenetére


Kelecar
aktív tag

Hehe :))

[ Szerkesztve ]

(#44894) HussarF válasza Kelecar (#44893) üzenetére

Ez most ingame ilyen? :D

Egyébként az tudja valaki, hogy ha felrobbantom valaki saját autóját, amiből előbb ő rám lőtt, akkor ki fizeti a biztosítási díjat?
Amikor lőnek rám és szétrobbantom a kocsijukat, akkor nem von le tőlem pénzt. Ilyenkor neki kell a sajátját fizetnie a Mors-nál? Vagy ilyenkor nem fizet senki?

(#44895) vtomi2 válasza vtomi2 (#44881) üzenetére


vtomi2
őstag

Na megoldódott, de nem tudom hogyan, csatlakoztam haverra, és kiírta, hogy másfajta sessionbe csatlakozok, elfogadtam és azóta megy. Mi lehetett ez? Vannak vmi spéci sessionok is, nem csak free meg invite only van?

(#44896) HussarF válasza vtomi2 (#44895) üzenetére

Nem sessiontől függ. Lehet valamiért bebuggolt a menu-d és egy ilyen újraindítás segített rajta.

(#44897) hun-man


hun-man
tag

Valaki tudja, hogy miért tölt le minden egyes indításnál 714megát?

(#44898) Laraxior válasza Kelecar (#44892) üzenetére


Laraxior
titán

Jobhoz tette a pénzeszsák esőt.

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

(#44899) freeknight válasza Anulu79 (#44890) üzenetére


freeknight
őstag

Nekem az a tapasztalatom, hogy igen, ami beállítások tökéletesek storyban, azok előbb-utóbb mikrolagokat eredményeznek nálam, kicsit lejjebb kellett vennem, főleg hóban. Nem vészes amúgy, de a minimum gépigénynek megfelelő konfig biztos nem elég az online-ra. De jó lenne tudni a pontos speckókat, meg hogy milyen felbontáson tervezed játszani.

HussarF: gta-ban nem tapasztaltam ilyet, de mikor az előző vga-m kezdte kilehelni a lelkét, akkor igen... más játékban is látsz furcsaságokat? Nemcsak kék, hanem piros vagy zöld kockák, csíkok, felvillanások is lehetnek.
Próbáltad régebbi driverrel is?

[ Szerkesztve ]

(#44900) Anulu79 válasza freeknight (#44899) üzenetére


Anulu79
addikt

Ezek vannak a gépben.

Alaplap MSI H61MU-E35 (B3)
Processzor INTEL Core i5-2500 3.30GHz 1155
Memória KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz a héten cserélem le elvileg 2x8 Gb-ra
Videókártya GIGABYTE GV-N560OC-1GI GTX560Ti 1GB GDDR5 PCIE

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.