Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44901) Kelecar


Kelecar
aktív tag

Összegyűjtöttem mára az összes kollekciót, ha érdekel valakit és meg tudjuk oldani, hogy mindegyikben segít eladni annak 475k üti a markát csak bónuszból. Ehhez még hozzájön az eladásonkénti CEO fizetés ami minum 5k (de átlagban inkább 7k) szóval minimum 530k val lesz gazdagabb az illető. Ez ~30 perc befektett játékidőért szerintem nem rossz pénz :)

(#44902) Segal válasza Kelecar (#44901) üzenetére


Segal
veterán

Ha este 10 utan szeretned eladni akkor en segitek akar az osszesbe.

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#44903) CactuS válasza vtomi2 (#44895) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Az az aimra figyelmeztet szerintem. Van 3 féle célzás a játékban, free, kis rásegítés, nagy rásegítés. Utóbbiak controllerhez vannak kitalálva. Ezt állítani csak storyban lehet, ha az assist be van kapcsolva, akkor kevesebb xpt kapsz.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#44904) HussarF válasza freeknight (#44899) üzenetére

Nem olyan természetű. Anno Deus Ex HR-ben volt ilyesmi, amikor be volt kapcsolva az ingame triple buffering. Az néha egy fehér képkockát dobott be. Ez is ilyesmi, egy teljes kék képkockát dob be. De csak bizonyos napszakoknál/fényeknél. Estefelé szoktam észrevenni. De nem is emlékszem pontosan mikor, annyira nem gyakori. Amit te beszélsz, az a RAM halála, de nem olyan típusú, azt felismerem.

(#44905) freeknight válasza Anulu79 (#44900) üzenetére


freeknight
őstag

Szerintem elég a gépezet még fullhd-hoz is, a rambővítést nagyon jól teszed, 4 gigával meg se próbáld az online-t. A videókártya nagyon necces az 1 giga vram miatt, de ha mindent leveszel minimumra, szerintem így is meglesz a 60 fps.

(#44906) freeknight válasza HussarF (#44904) üzenetére


freeknight
őstag

Igen, valóban erre gondoltam első körben. Ha a közelmúltban nem piszkálgattad a beállításokat, akkor egy régebbi videókártya driverrel próbáld ki.

(#44907) pokers válasza pokers (#44848) üzenetére


pokers
senior tag

Kaptam egy automata választ, amiben megköszönik hogy kapcsolatba léptem a supporttal.
Utána jöttek a sablonszövegek, ha azért nyitottam a ticketet, hogy bant kaptam, akkor az automatizált, számos tényező összjátéka és visszavonhatatlan, ha cheatert jelentettem, azt köszönik, majd kivizsgálják, ha azért, hogy aggódom, hogy bant kapok, akkor nincs mitől félnem, ha nem vettem részt csalásban.
Egyébként meg zárták a ticketet.

Erről ennyit.

Írta itt valaki korábban, hogy napi 15x zargatná őket. Nos, megnyugtatom, nem fogja zargatni őket, mert emberhez el nem jutnak ezek a ticketek szerintem, mert nem hiába kell kiválasztani, hogy milyen ügyben nyitod a ticketet, mert ez már be is sorolja, hogy milyen sablon szöveget fogsz kapni.
Ha esetleg szoftveres problémád akadt, arra talán válaszol valami humanoid.

(#44908) CactuS válasza pokers (#44907) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Én áttenném egy másik kategóriába, pl.: bug, hogy elolvassák és hivatkozz a lentebbi EULAra, miszerint kötelesek figyelembe venni minden tényezőt.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#44909) bluuzia válasza pokers (#44907) üzenetére


bluuzia
aktív tag

Tehát tök mindegy mit csinálsz vagy mit nem, ha az automatájuknak nem tetszik bannolnak, mehetsz a levesbe. Azért ez így még véletlenül sem korrekt, mivel még az esélyt sem adnak, hogy bizonyítsd az ártatlanságodat.
Viszont akkor mi alapján bannolnak?

Lehet, egy ilyenért:
volt, hogy esett rám a pénz és ahogy vettem fel, előugrott egy rockstar figyelmeztetés, hogy túl sok pénzt szereztem hirtelen - gondolom más is találkozott már vele.
Na ez egy régi (kb. egy éve történt) pénzesőnél volt, most (múlt héten) nem ugrott fel ez az ablak.
Nálatok volt ilyen? Mert eltudom képzelni, hogy erre harap most a rendszer.

Tényleg jó lenne kideríteni miért várható a ban, mert pl. ha ez előjön, akkor elkezdhetsz búcsúzkodni a megszerzett javaktól. ?

Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html

(#44910) Anulu79 válasza freeknight (#44905) üzenetére


Anulu79
addikt

Akartam újabb kártyát is venni de ami árkategóriát néztem az szinte meg sem érte. Annyit meg nem akarok a gépre költeni amit már megérné megvenni. A storymódban nem volt gond a konfiggal. A ram duplázás biztos segít. Kíváncsi leszek.

(#44911) Haseo


Haseo
csendes tag

Azért jött be a divatba ez a kétezres csomag dobálás fix intervallummal, mert ez olyan kicsi tranzakció, hogy nem is nézi a rendszer és nem is okoz a fentebb említett tranzakciós hibát sem.
A ban oka 99%, hogy nem a kapott pénz, hanem valami más csúnyaság amit nem említett. Az ilyen "bannoltak rámdobott pénz miatt" dumák vagy hazugságok, van nem fedik a teljes igazságot. Sajnálom de ez van, majd ha szolgál valaki a világon bizonyítékkal, hogy ezért bannolták akkor elhiszem.
Nézzetek meg bármilyen közösségi pontot ahová sírni járnak az emberek mindenhol ezt a választ kapják, nem hiába.
Ha nem csalt akkor valaki reportolta, hogy látta ahogy áll a pénzesőben, bár ahhoz is tuti kell vagy 10 report, hogy figyelembe vegyék.

[ Szerkesztve ]

sc: TriEdgeTV uplay: Temgris

(#44912) bluuzia válasza Haseo (#44911) üzenetére


bluuzia
aktív tag

Nem rossz gondolat, de ha tényleg így van, akkor mi lehetett a ban oka?
A reportra Én is gondoltam (#44692), de akkor, abban a sessionben esetleg a modder küldhetett reportot, ami elég valószínűtlen.

Esetleg egy nagyobb vásárlás, beruházás után ránéznek a Cash Depositra? Asszem mi csak az utolsó 16 tranzakciót látjuk.

Jó lenne, ha valaki, aki még "szűz" vagy már feketelistán van, írna a supportnak, hogy miért kaphatunk bant. Talán válaszol rá valaki onnan.

[ Szerkesztve ]

Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html

(#44913) CactuS válasza Haseo (#44911) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Leszámítva azokat a YT videókat, ahol modmenüből elérhető a player ban opció, ott egyetlen vétke a játékosoknak az, hogy publicba mentek. Azért ezt a 99%-ot addig állítod, amíg egyszer bele nem futsz, aztán majd neked sem hisz senki.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#44914) ProgenXL válasza Haseo (#44911) üzenetére


ProgenXL
őstag

Ez is csak egy tipp mint a többi.
Biztosat max a fejlesztők tudnak hogy mit érzékel, mi alapján ítél a rendszer és kivel mit kezd.
Az tény és való hogy sok olyan játékos van aki próbálja beadni az ártatlanságát hol ott tudja nagyon jól mit tett. De ha valaki bekap egy halom pénzt, nem biztos hogy a rendszer tudja hogy más csaló rakta rá.
Sajnos nincs pontos info erről és a Rockstar sem segít sokat e téren.

pokers: Szerintem olyan sok ilyen és ehhez hasonló levelet kapnak napi szinten, hogy nincs ekkora kapacitásuk. Az már jó kérdés hogy mégis hány levél jut el ebből ténylegesen hozzájuk...

[ Szerkesztve ]

Gunner for life

(#44915) Haseo


Haseo
csendes tag

Valahogy kétlem, hogy lenne akár idejük akár erőforrásuk ilyen piti dolgokat kivizsgálni. Gondoljatok bele, hogy ül valaki a rockstar supportnál és feljön neki egy ablak, hogy figyelj már itt egy srác, rádobtak némi pénzt, szeretné nullázni az accountját? Ez nem így megy. A rendszer sem osztogat automatán bant, csak megjelöli az illetőt későbbi átvizsgálásra. Ez eddig oké de ekkor játékosbázis mellett naponta több tízezer emberre dobnak pénzt. Kizárt, hogy ezeket a dolgokat átnéznék, mert több száz alkalmazott kéne hozzá, hacsak nem ilyen 15 milliós csomagot kapott.
Itt valami szaftosabbról van szó, különben lángolna a rockstar fóruma a jogtalan banok miatt.

[ Szerkesztve ]

sc: TriEdgeTV uplay: Temgris

(#44916) bluuzia válasza CactuS (#44913) üzenetére


bluuzia
aktív tag

Nos e kép alapján a modder tud BAN Reportot küldeni.
Itt a video - elég friss, december 22-én töltötte fel.
Úgy néz ki, ha van modder a sessionben, pl. lehetetlen RP ponttal, azonnal el kell húzni onnan.
Talán ez lehet az egyetlen megoldás?

[ Szerkesztve ]

Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html

(#44917) Haseo


Haseo
csendes tag

He? Ez csak egy előre megírt üzenetet küld a a célzott playernek, semmi hatása nincs.

sc: TriEdgeTV uplay: Temgris

(#44918) bluuzia válasza Haseo (#44917) üzenetére


bluuzia
aktív tag

Miket tudsz.

Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html

(#44919) Haseo válasza bluuzia (#44918) üzenetére


Haseo
csendes tag

Nehéz rájönni... ott van felül, hogy message és alatta egy csomó hülye mondat. Gondoltad van egy mod menü amivel egy gombnyomásra lehet embereket bannolni?

[ Szerkesztve ]

sc: TriEdgeTV uplay: Temgris

(#44920) CactuS válasza Haseo (#44919) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Gondoltad van egy mod menü amivel egy gombnyomásra lehet embereket bannolni?

Igazából van, 7:30-tól, és innentől szerintem le is zárhatjuk ezt a témát, mert megdőlt az elméleted, hogy ártatlan nem kaphat bant...

Ahogy a nem kaphatsz szabályok alapján, csak embertől is téves. Volt már rá itt is példa, hogy modokért kb. azonnal jött szembe a ban. Szerinted ilyenkor ott ül valaki az asztalnál kezével a ban gomb fölött? Elég sok játékban van automata ban, tökéletesen sehol nem működik. Csak van, ahol nyilvánosságra is hozzák a működését (pl.: Division, ahol vészesen alul van kalibrálva a rendszer).

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#44921) Haseo válasza CactuS (#44920) üzenetére


Haseo
csendes tag

Ez egy random bullshit videó amiben még a saját szavaival élve is semmi konkrétat nem mond (ez az ember egyébként is híres az internetes hulladék gyártásáról amiben 15 percen keresztül beszél a semmiről, köszi a referenciát). Látom kezdesz felháborodni a saját gondolataidon.
Volt már rá itt is példa, hogy modokért kb. azonnal jött szembe a ban
Pontosan! Ha utasszállítót spawnolsz lsc elé valszeg bannolnak mivel egy feltünő könnyen bizonyítható jelenség ellentétben a pár ezer rád dobott pénzel.

sc: TriEdgeTV uplay: Temgris

(#44922) bluuzia válasza Haseo (#44919) üzenetére


bluuzia
aktív tag

Tényleg. Rosszul értelmeztem a képet; bár azt írtam, hogy reportot tud küldeni, nem azt, hogy ki tud bannolni bárkit.
Legközelebb ne fuss neki ennyire hevesen a dolgoknak, hanem próbáld meg rendesen átolvasni.

Ezzel részemről le is zártam veled a társalgást.

Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html

(#44923) freeknight


freeknight
őstag

Na srácok, tudom, hogy unalmas, de az előbb mi is belefutottunk egy jó kis moneyrainbe... Fritzkandurral épp végeztünk egy autóeladással, mire felfogtam, hogy mi történik (még sosem volt moneyrainben részem), már rám is vágtak 130ezret... Kíváncsi leszek mi történik. Pénzt a bankba nem raktam be, és még nem is költöttem, illetve sajnos nem azonnal léptem ki a sessionből, hanem pár perccel az eset után. Nem is rakom be a bankba a pénzt egyelőre, szerzek még 1-2 millió suskát kocsieladással, aztán addig hátha el is kopik.

Majd írok a fejleményekről, addig is, a közeljevőben senkinek sem tanácsolom, hogy egyáltalán játsszon az online-al! Max csak ph-sokkal teli sessiont próbáljátok, és minél kevesebb időt töltsetek kocsi nélkül.

(#44924) Haseo válasza bluuzia (#44922) üzenetére


Haseo
csendes tag

Sajnálom ha sértőnek tűnt a válaszom, hajlamos vagyok belemerülni a vitákba de nem rossz szándékkal.

[ Szerkesztve ]

sc: TriEdgeTV uplay: Temgris

(#44925) ProgenXL


ProgenXL
őstag

Az online miatt jatszik itt mindenki tehat az butasag hogy senki ne jatszon vele. Eleve ezek a mocskos csalok teljesen lesz*rjak amig nem tortenik komolyabb valtozas. Tehat az nem megoldas ha mi nem jatszunk. Eleg annyi hogy kerulni kell az idegeneket valahogyan. En mostanaban nem csatlakozgatok senkire. Fellepek online es uritem a sessiont aztan elvagyok.

A session kitakaritast javaslom masnak is. Aki meg nemtudja hogy kell, az biztosan talal rola infot itt a topicban. Egyebkent net letiltas 5masodpercre, aztan engedelyez.

Oda kell figyelni, nem oldosni ismeretleneket ha nem muszaj, ha vannak körülöttünk akkor nem afk-zunk az utcan stb..

de hogy erdekesebb infot is irjak..

2 auto ami meg nem került be.
A Dewbauchee auto ara 599.000$ + a costum upgrade

Itali gtb : 1.189.000$ + a custom upgrade.

telefonrol irtam bocs az ekezetert.

[ Szerkesztve ]

Gunner for life

(#44926) CactuS válasza Haseo (#44921) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Nem kezdtem el felháborodni, csak zavar, hogy láthatóan nem igazán veszed a fáradságot ( kb. 2 perc megtalálni azt a modmenüt, amiben ez a funkció van, de ha tud többszörösen reportolni, akkor az is bőven elég a flageléshez), hogy bárminek is utána nézz vagy elfogadd mások véleményét. Idejössz, kiosztod, hogy szerinted hogy van, majd ha valaki mást mond, akkor csak kötözködsz kissé arrogáns stílusban, már-már személyeskedve, de mindenképpen lekezelve a topiklakókat. Az utólagos bocsánatkérés nem gyógyír mindenre, jobb megelőzni az ilyet!

Csak emlékeztetőül: Te azt mondtad, hogy szerinted nem oszt bant a rendszer automatán, holott pl: Pokers is megírta, hogy az RS is arra hivatkozik, de korábban is volt már rá számos példa, ami azt bizonyítja, hogy automatán oszt bant a rendszer....

Én sem szeretnék ilyen stílusban a továbbiakban beszélgetni veled, főleg nem szélmalomharcot vívni...

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#44927) HussarF

Tényleg jó lenne tudni, hogy milyen szempontokat vesz figyelembe a rendszer, amikor bannol. Lehet, hogy azok, akik itt mondjuk benne voltak anno a PS dc-zésben, meg a motoros gyárak glitch-ének kihasználásában, azok jobban félhetnek. Ha a report opciót nézzük, akkor ezek ugyanaz alá tartoznak, mnit a mod menu: exploit. És lehet, hogy a rockstar ez alapján sorolja be a dolgokat.
Jó lenne tudni az algoritmust, de valószínűleg többek között azért sem osztják meg, hogy ne lehessen ezen a téren is optimalizálni, hanem bizonytalanságban tartsák azt, aki csalni akar.
Rám is hullott már majdnem 1 milla és így utólag végiggondolva nem is a legjobb hiszemmel jártam el, mert nyugodt szívvel elköltöttem. De nem kaptam bant azóta sem.

(#44928) Mr.Csizmás válasza HussarF (#44927) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

haveromra két napja 130k-t dobtak, még online :F mondjuk kezdő, karácsonykor vette..

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#44929) Ghard


Ghard
őstag

A ban nem automata, csak a flag. Valaki ban előtt megnézi az accountot ez biztos. Ezért fura, amikor többen állítják, hogy 30-100k miatt bannolták. Volt ott más is. Feleslegesen izgatjátok a többieket, akik lassan nem mernek online játszani :)
Mondtam, hogy levelet is hiába írtok, autoreply jön. Ha más kategóriába írtok ezzel, akkor meg azért jön autoreply, mert rossz kategóriába írtatok :)
Mod menu meg nincs, ami bannolja a játékosokat. Használtam Láttam már eleget, rengeteg opció van bennük ami bugos vagy sehogy nem működik. A linkelt videós mrbossftw vagy ki, minden nap tölt fel 2 videót a semmiről. Totál értelmetlen az a srác, de ez a menu amit említ valóban létezett. Csakhogy: ps3 cfw-ra volt, köze nincs a mostani onlinehoz. És nem működött ez a funkciója. Ez egy fizetős menü volt, így próbálta eladni azoknak, akik elhiszik a sok nem működő opciót.
A reportot sem lehet spam-elni, próbáljátok ki. Rányomjátok valakire 2x, utána 15 percig senkit nem tudtok reportolni.

(#44916) bluuzia
És még te sértődsz meg :)
Az a mod sem bannol, hanem olyan üzenetet küld a kiválasztott játékosnak. A videó címét elolvastad-e?
De csak ha a kis térképet meglesed a sarokban, már látod, hogy egy nagyon régi verziója az onlinenak(ps3/xbox360) Nincs értelme ezzel foglalkozni a pc-s topikban.

[ Szerkesztve ]

(#44930) Locutus válasza Haseo (#44911) üzenetére


Locutus
veterán

Szerintem is itt van a kutya elásva valahol. A tranzakció méretnél, akár a saját addig tisztán megszerzett vagyon arányában.
Gondoljatok bele, ha 2000-resével dobálják rád a pénzt, az csak egy 2000-res tranzakció, még ha sok is van belőle. Ha tranzakciónkénti a vizsgálat, márpedig más alapja aligha lehet, akkor amíg rádszórják a pénzt így, nincs miért aggódni. Azonban a bankba betétel már egy egyben nagyobb tranzakció, amely során megbukik a mutatvány. Csak úgy, mintha pl egyben egy drága autóra/lakásra/yachtra költenéd, főleg úgy, hogy arra amúgy nem volt pénzed előtte "tisztán".
Ha van tehát egy tranzakció, ami meghalad egy összeghatárt, akkor vizsgál a rendszer. Lett e volna pénzed rá amúgy is, vagy sem. Innentől logikus a dolog, hogy ha pl vannak már több milliós cuccaid tisztán szerezve, és rádszórnak pár tíz vagy százezret, azért nem fognak bannolni. Ha viszont a tisztán elért vagyonodhoz képest drága amit veszel, és nem is lett volna rá annyi pénzed, akkor bannolnak.

Talán közelebb juthatnánk a formulához, ha a bant kapottak konkrétan leírnák, milyen szinten voltak, mennyi vagyonuk volt ingatlanban, autóban, pénzben, és ehhez képest mennyit kaptak a moddertől, és (pontosan) mit csináltak azzal a pénzzel.

[ Szerkesztve ]

Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

(#44931) HussarF válasza Locutus (#44930) üzenetére

Ezek nagyon jó feltevések a pénz flow-val kapcsolatban.

Az algoritmus visszafejtése azonban egy nagyon szenvedős reverse engineering lenne. Persze a több információ jobb, de azért nem állnék neki az egészet felgöngyölíteni.

(#44932) CactuS válasza Ghard (#44929) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

R* Support FAQban benne van, hogy a reportokat nézik meg kézzel, a többit automatán végzi a rendszer (játékbeli viselkedést és gyanús player statokat). Ezt a R* írta, majdnem pontosan 3 éve. Ezt az automata rendszert tuningolták fel tavaly júniusban, amikor volt az egyik legnagyobb ban hullám.

A modmenüs részt szerintem már így is túltárgyaltuk - főleg úgy, hogy nem legális a használata -, elég sok dolgot lehet és lehetett már csinálni menüvel, túl a linkelt videón (ő is másik fórumról szedte, nem nehéz megtalálni az eredetit). YT-on és bizonyos fórumokon is elég sok leírás van ezekről. Azért emlékezz arra, hogy bővel lehetett végleges kárt okozni eddig is másik játékosnak, pl.: a biztosítás csalással, ahol gyakorlatilag ellopták a pénzedet pillanatok alatt, vagy a végleges fegyver elvétellel, bad sport (más nevében robbantgatni). Szóval nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne scripptel több játékos nevében reportolni egy accountot.

Más: Én nem támogatnám a formula találgatását (maximum OFFtopikban, de szvsz nem éri meg az időt). Egyrészt tűt a szénakazalban vagy még annál is rosszabb, másrészt az ilyen rendszerek elég sok tényezőt vesznek figyelembe, komplexek, pár mintából, ami nem is pontos (nem csak azért, amit Ghard mond) nehéz lenne bármit is összerakni. Plusz ellenőrizni lehetetlen az igazunkat. Az is lehet, hogy az egész csak anomália a R* rendszerében és amit találgatunk az csak egy péntek délutáni műszak sietős lezárásának a következménye.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#44933) HussarF válasza CactuS (#44932) üzenetére

Én azt mondanám, hogy rá kéne hajtani egy csajra, aki a R* ezen részlegén van, aztán kiszedni belőle finoman az információt. Már csak azt kéne kitalálni, hogy hogy lehet ilyen hölgyet megismerni :DDD

(#44934) CactuS


CactuS
Arcképgyáros

Nem két motor jött a héten? Én csak a Pegassi FCR 1000 látom, de úgy rémlett, hogy kettő jött.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#44935) Mr.Csizmás válasza Locutus (#44930) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

azaz költsük el snackra meg ammora? :))

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#44936) ProgenXL válasza CactuS (#44934) üzenetére


ProgenXL
őstag

Egy motor jött :) Katt a linkre

Megérkezett az idei első frissítés

[ Szerkesztve ]

Gunner for life

(#44937) bluuzia válasza Ghard (#44929) üzenetére


bluuzia
aktív tag

#44916 - "Nos e kép alapján a modder tud BAN Reportot küldeni."

#44922 - "Tényleg. Rosszul értelmeztem a képet; bár azt írtam, hogy reportot tud küldeni, nem azt, hogy ki tud bannolni bárkit." - ez a #44919-re volt válasz.

#44922-es idézetem első felét gondolom nem kell megmagyaráznom. Benéztem.
A pontosvessző (; - ez) utáni mondatrészt pedig olvasd el újra. Aztán még legalább 3-szor és akkor, de csak is akkor válaszolj, ha találsz benne olyan részt, ahol azt írtam, hogy a mod bannol - nyugodtan olvasgathatod hozzá az első idézetem is.

Majd miután ezzel végeztél és sikerült értelmezned, fuss neki a #44922-es hozzászólásom utolsó mondatának amely így van leírva: "Ezzel részemről le is zártam veled a társalgást.".

Még valami: nem sértődtem meg. :D

Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html

(#44938) Ghard válasza bluuzia (#44937) üzenetére


Ghard
őstag

A kép alapján NEM tud ban reportot küldeni :DDD Az a mod üzenetet küld a játékosnak in game sms-ben. Olyan mintha én írnék rád, hogy figyelj már, bant kapsz mindjárt...
És akkor még egyszer, ez a videó régi konzolos online, NINCS köze a mostani pc-s onlinehoz. Így akár igaz amit a képen vélsz látni, akár nem, NINCS értelme :)

(#44934) CactuS
valaki beírta, hogy 2 jött, pedig csak 1. Ugye milyen könnyen terjed a fals infó? :DDD
Én is látom, hogy mit írnak R*nál. Csak nem sok köze van a valósághoz.

[ Szerkesztve ]

(#44939) bluuzia válasza Ghard (#44938) üzenetére


bluuzia
aktív tag

Na most jól kiforgattad a szavaimat. :D

Amúgy azon a videón már túl vagyunk, lebeszéltük. Innentől próbáljunk meg a ban elkerülésre koncentrálni.

Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html

(#44940) Kelecar válasza CactuS (#44934) üzenetére


Kelecar
aktív tag

FCR 1000 és FCR 1000 Custom, ez úgy kettő, hogy igazából csak egy :)

(#44941) yozsee11


yozsee11
aktív tag

:DDD

Origin/Steam/UPlay: yozsee

(#44942) CactuS válasza yozsee11 (#44941) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Az utolsó sorig tudtam volna neki tippet adni, de azóta tanácstalan vagyok. Shark Card? :DDD

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#44943) Mr.Csizmás válasza yozsee11 (#44941) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

hot coffee :DDD

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#44944) HussarF válasza yozsee11 (#44941) üzenetére

És ezt mér ide? Ez pc-s topik, nem konzolos

/sarcasm

(#44945) HoldChore válasza yozsee11 (#44941) üzenetére


HoldChore
tag

Csúcs :)

"Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/

(#44946) Locutus válasza HussarF (#44931) üzenetére


Locutus
veterán

Az a baj, hogy azt hiába várja bárki, hogy a Rockstar mondjon többet a metódusról. Ha tényleg mondanának valamit, azzal vagy elismernék a hibákat, és/vagy megkönnyítenék a modderek további dolgát, mert ismernék hol a határ. Szóval ez aligha következik be.

Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

(#44947) DrTechnoid


DrTechnoid
őstag

Ha 11 év múlva a közös kislányuk megkérdezi : Anya, ti hol találkoztatok apával? , akkor mit mond neki ? :D

http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/

(#44948) HussarF válasza DrTechnoid (#44947) üzenetére

Az igazat. Los Santos-ban :D

(#44949) Anulu79


Anulu79
addikt

Az online játék hogyan működik? Vannak szerverek és azokra kell csatlakozni vagy csak egy szerver van aztán azon oszt el helyileg a gép? Hétvégén tervezem megvenni a játékot aztán szeretném is kipróbálni az online részt. Egyébként van valahol valami magyar nyelvű leírás az online részről?

(#44950) CactuS válasza Anulu79 (#44949) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Központi autentikációs szerver van, illetve a karakterek online tárolódnak, de a játékosok hostolják a lobbykat. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy külön kell indítani dedikált szervert, hanem úgy, hogy minden megy játékból, simán ráböksz, hogy online és mész. Egyedüli hátránya, hogyha sokan csatlakoznak és gyenge a host, akkor képes furcsa lagokat okozni, máshogy látjátok a dolgokat. De kibírható. (szóval nem olyan, mint pl.: Egy space engineers vagy starbound)

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.