Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43057) #92888064 válasza Triathlete (#43055) üzenetére


#92888064
törölt tag

public-ban kell lenni, hogy termeljen a gyár. nem kell feltétlenül a saját mc-dben lenni, mert amikor másnál vagyok, akkor is termel a gyár.
beszerzésnél nálam is szokott stagnálni, vagyis felugrik egy pillanatra, majd el is tűnik az adott mennyiség. valószínűleg pont akkor fogyott volna amúgy is az alapanyag, és így egy kicsit megtévesztő lehet.
próbáltam mérni időben a termelést még az elején, az első fél egység mintha negyed vagy fél óra után ugrott volna fel, de ebben már nem vagyok biztos, utána már több idő kellett. egyszer ha lesz lelkierőm és időm, akkor megmérem pontosan. az elején soloban loptam az alapanyagot, de ha többen voltunk, akkor inkább vettem, hogy ne raboljam ezzel a többiek idejét.
bármikor eladhatod a készterméket, 1,5 egységnél a legkönnyebb soloban (kokó esetén), mert akkor csak 1 postás/kukásautó, repülő, motor, stb kell az eladásnál. 2 egységnél már dupla macera.
eladás előtt érdemes üres szervert csinálni lan kábel kihúzásával, az időtartam egyén vagy szolgáltató függő lehet. nekem 4-5 másodpercet mondtak, viszont digivel egy kicsit több idő kell (6-7 sec).

szerk: lassú voltam.
______________

amúgy köszönöm a tippet (talán Asuskának) a supply bugolással kapcsolatban (full product esetén feltölteni maxra a supply-t), a kokó gyárat és a pénznyomót sikerült megcsinálni ilyen módon. a meth nem akarja az igazságot, de így is bőven jó :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.