Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36934) CactuS válasza Plata (#36933) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Szerintem az első sziklánál, amikor gellert kapott a csónak, repültél volna a vízbe. :DDD

Azért az is gáz, hogy a sima csónakot vissza tudod rugdosni a vízbe, ez meg inkább kigyulladt, de nem mozdult meg... De hát mindig talál az ember valami újat, még ennyi idő után is.

Egyébként nem is értem, hogy miért csinálják a többi Heistet publicban. Igazából mindegyik jóval kevesebbet ad a végén és PS sem nehéz - már ha nem futsz partra a csónakkal - és lassúnak se mondanám. Humane Raid Labs sokkal rosszabb publicban, Series A - Yacht szintén, ha a valamelyik csapat bénázik és folyamat kilövik a helit. Flecca esetleg, mert az csak 2 személyes, de azért az is elnyúlik és akkorát nem kaszálsz a végén. Prison Break végéről ne is beszéljünk, az szerintem kb 3x olyan nehéz, mint a PS finálé.

Már csak azt kéne megoldani, hogy minden átvezető szöveg skippelhető legyen. Az első 30 alkalommal vicces volt Lester poénja a görkorcsolyáról meg a hajlani beszélgetésekről, de utána már inkább terhes a dolog.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.