Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#85245) Remus389 válasza laleeee (#85242) üzenetére


Remus389
veterán

Szerintem nincs olyan hogy legjobb lejátszó, az is lehet hogy ha majd veszel új telefon-t, lehet az pont a másikkal fog tetszeni, annyiféle DAC van, Android verzió, meg ott az iOS is. Talán a fülhallgató karakterisztikája is belejátszik (melyik melyikhez passzol), no meg az egyéni ízlésed is.

Nálam a poweramp a nyerő a 6S-sel és Sennheiser-rel. Tisztán, telten szól elég élethűen szerintem, a basszus pont annyi amennyi kell. A GUI-ja nagyon szép, ha benne vagy már az albumban, egyébként középszerű, viszont elég buta a kezelése (mindig be kell importálni az albumot). Teljesen másmilyen az iPhone-os poweramp mint a droidos, megjegyzem.

A gyári lejátszó tisztán szól, de kicsit vékonyan. A foobar2000 karaktermentes, túl semleges, olyan semmilyen. A neutron tetszik, de túl bonyolult, hangmérnök azért nem vagyok. Különben az is állati jó.

Az én ízlésemet tükrözi ez a vélemény

Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp-ok_2db_2/friss.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.