Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#84830) meri


meri
aktív tag

Sziasztok! Egy LG V30 teló beszerzése ismét IEM-ek és fejesek tesztjeinek olvasgatására és tesztelésére ösztökél - és persze az éppen aktuális lehetőségeimnek megfelelő, elmélyült zenehallgatásra (család!).

Igazán komoly fejesem nem volt még, talán a "legkomolyabb" egy DT770 Pro volt eddig, illetve van egy W1000X2-m, ami zajos környezetben szuper.

Most akarok lecsapni (tesztelés, hallgatózás - ha bejön, megvétel) egy bontatlan dobozos UE TF10-re, egy új SM E10C-re és talán egy BGVP DMV-re. IEM jelenleg csak egy KZ ATE-m van; futáshoz, sétához tök jó volt. Meglátjuk... mindenesetre itt is sok hasznos infóra lehet bukkanni.

Valahogyan muszáj lesz elfogadnom, hogy egy jó IEM ugyanannyira ugyanúgy drága mulatság, mint egy jó fejes, pedig sokkal kevesebb anyag van benne - legalábbis ha a tömegét nézzük... :)

uff

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.