Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  SSD kibeszélő (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-11-09 14:16:34

LOGOUT.hu

Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51824) Pyttawrx


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

(rögzített hsz)

Kedves Fórumozók!
Frissítettem az összefoglalót, valamint a topik neve is változott.
Remélem ezekkel a változásokkal itt több tapasztalat/eszme csere fog létrejönni, mivel kicsit szabadabb, lazább lehete ezentúl ez a topik.

Mindenkinek további jó fórumozást!

Hozzászólások

(#13003) Sk8erPeter válasza Bjørgersson (#12993) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

"Kicsit azért "vicces" mennyi mindenre figyelni kell az SSD-kkel HDD-khez képest. :D"
Miért, mire kell olyan nagyon figyelni? :) Hogy le legyen húzva a többi eszköz a telepítés erejéig, az sima HDD-nél is ajánlott lehet - pl. pont azért, amiért SSD-nél is, hogy a bootpartíció véletlenül se kerüljön másik háttértár partíciójára. Ezenkívül tényleg csak 1-2 érdekesség van, meg az, hogy tök feleslegesen ne írkálj rá, pl. ne arra torrentelj, ha van másik adattárolód. De más tekintetben nem kell agyonbabusgatni. (Például kifejezetten NEM ajánlott a böngészők cache-ének, lapozófájlnak, stb. áthelyezgetése, és hasonlók; max másik SSD-re. :D (vagy legfeljebb RAMdiskre))

(#12997) Doky586:
Eleve másképp működik Windows 8-nál a leállítás és bootolás, erről itt volt szó, ez speciel nem feltétlenül csak duma, hogy gyorsabban tölt be, egyszerűen csak másképp oldották meg. (Az más kérdés, hogy simán lehet, hogy valaki nem érzékel belőle sokat.)

(#13002) janos666 :
Amit írtál a végén, jól bizonyítja, mennyi értelme van ilyen mérőprogramocskák bootidővel kapcsolatos eredményeire verni a brét... :DDD Pedig sokan teszik, mintha az SSD nagy előnye csak a bootolásban rejlene...

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  SSD kibeszélő (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.