Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:06:27

LOGOUT.hu

A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.

A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45789) Ace owner


Ace owner
addikt

NFS

Úgy ültem le hogy ez tuti szar lesz. Lesz nekünk egy remek színészünk egy remek sorozatból pár b kategóriás ficsúrral, pár gipszkarton szupertütüvel meg sok sok váltás. Viszont a film felénél azt vettem észre hogy csak mosolygok, kb az első verseny óta. A látvány és a hangzás annyira gyönyörű volt hogy ilyet utoljára a Walter Mittynél éreztem, brilliáns volt. A belső kamerás nézetek nagyot dobtak rajta, az utolsó verseny helyszínei külön megérnek egy misét. Az autók nem voltak nagy számok szerintem, a szuperautók unalmasak nekem, túl elérhetetlenek.. Viszont az a Mustang.. :Y
A ficsúrok bejöttek, a repülő forma nagy arc volt, a Beastet simán behúznám saját használatra.
Ő pedig egyszerűen tökéletes volt. Szerelmes lettem ebbe a nőbe [link]
Pont említettem hogy mennyire megtetszett a brit akcentus, erre megkapom őt az egyik legjobb autópornóba amit hosszú idő óta láttam. Sőt megmerem kockáztatni hogy ez veri az összes fnf-et, pedig azokat is nagyon szerettem.
Tudom hogy sokaknak ez is csak egyel több látványorientált buta pacific rim hasonmás, de nekem nagyon tetszett és remélem fognak még csinálni többet. Továbbá remélem fnf készítői megtanulták hogyan kell filmezni autós filmet és milyen hangulatot kell letenni az asztalra.
A zenék is nagyon jók voltak végig, az autók hangjaival sem volt gond annyira, talán a váltásokból itt is sok volt kicsit.
Viszont néha látszódott amitől előre féltem, hogy nem az igazi autót használják. A detroiti fogócskánál az ugratásnál pl. sikerült felrakni valami 16-os mankókereket a malomkő méretű aluk helyett, egy igazi carguy ilyenkor a kardjába dől. :))

Na mindegy csak pár szót akartam szólni, hogy mennyire nagyon tetszett. Nagy élmény volt és bánom már hogy nem moziban néztem.

JA ÉS CSAK EREDETI HANGGAL!! Ezt a csajt hallani kell :)) :C

Galaxy Fold 4

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.