Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spammer

    veterán

    Hunger Games (Az éhezők viadala)

    Kicsit hosszú volt a felvezetés, abból vághattak volna ki néhány percet, de egyébként nem volt vészes a 2,5 óra ellenére sem. A ruha, haj, smink nekem egy kicsit "too much" volt, nem szeretem az ilyet, de túltettem magam rajta. Amint elindult a vadászat, onnantól egész jó volt, de néha-néha azért leült a dolog... A szerelmi szállal számomra kicsit elrontották, nyugodtan kimaradhatott volna. Bár gondolom ez a könyvben is így volt, hogy a lányoknak is el lehessen adni.

    Egyébként tetszett, érdekes téma volt, de a vadászatban és úgy az egész témában sokkal nagyobb potenciál volt, amit nem teljesen tudtak kiaknázni.Tudom, hogy lesz folytatás, illetve nem tudom, mennyire jól sikerült feldolgozni a könyvet, mert azt nem olvastam. De úgy érzem, ez bizony lehetett volna akár 9-10 pontos is. Ismétlem, nem biztos, hogy a film a hibás, mert valószínűleg a könyv is ilyen. Illetve jó lett volna többet megtudni a körzetekről meg a viadalról, mert az a magyarázat, ami az elején volt, illetve ami a videókivetítőn volt, elég lófing :)

    A csajszi nekem bejött, külsőre is, a játéka is, de a többi szereplő is rendben volt.

    Szóval összességében jól szórakoztam (még ha lehetett volna sokkal jobb is), egyszer érdemes megnézni.

    7/10

    SPOILER - kérdés:

    Az viszont nem tiszta, hogy azokat a kutyaféléket a végén hogyan teremtették oda? A vezérlőből simán alkotnak bármit, aztán megteremtik? WTF? :F Mert nem vetített cuccok voltak. Az erdőtűz még oké volt, mert ott távolról tudtak gyújtogatni stb., de "lényeket" hogy a fenébe teremtenek? :U

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés