Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:06:27

LOGOUT.hu

A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.

A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#152608) #48613632


#48613632
törölt tag

Egyébként, én sokat gondolkodtam az MCU jövőjén. Szerintem a 6. fázis környékén erős hanyatlásnak fog indulni, egészen egyszerűen azért, mert kihalnak az ismert karakterek. Sőt, az is elképzelhető, hogy nem lesz 6. fázis, így az évtized végére rebootolni fogják az egész Marvel univerzumot, mert Vasember pótolhatatlan, ahogyan Pókember is. Bár ez utóbbi még elég fiatal, úgy néz ki, az MCU-n belül a szinész kiöregedésével dobják a karaktert is.

Csakhogy nincs annyi első vonalbeli karakter a Marvel szineiben, aki 7 és 77 év között annyi embert bevonzana a mozikba, mint az első 3 fázis karakterei, akikből már csak Thor van fent, vagy Póki, ha ide vesszük a Sony birodalmát is.

Strange szerintem nem, lesz olyan erős karakter, mint Vasember volt. Elvisz saját filmeket ugyan, de köré építeni az egész MCU-t nem lehet, mint ahogyan Vasember köré viszont lehetett, az Avengerssel. Ugyanez Amcsikapcsi. Az új AK közel sem olyan erős karakter, mint Steve Rogers volt. (nekem most a neve sem ugrik be)

Az 5. fázis még döntögethet nézőcsúcsokat, bár fogadni már erre sem mernék, és ez is csak akkor történik meg, ha sikeresen integrálják az X-meneket, ahol megintcsak alap probléma, hogy többen kiöregedtek, vagy a történet szerint meghaltak. Az új karakterekkel is óvatosan bánnék, az hogy valami MCU, nem jelent feltétlen sikert.

Szóval szerintem valahol most vagyunk csúcson MCU tekintetében, vagy már elindultunk szépen lassan lefelé, az 5. fázisra pedig, hacsak az Xmenek nem dobnak be még egy hurkot, erős zuhanórepülés kezdődik, ami a 6. fázisra elkerülhetetlen lesz.

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.