Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:56:47

LOGOUT.hu

Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#63900) V/ válasza Róberto76 (#63899) üzenetére


V/
Topikgazda

Az előfordulhat az hogy kupon érvényesítés problémája volt a rendszernek, de akkor visszadobja és nem történik pénzmozgás vagy vásárlás, van amikor még a Pay now sem jelenik meg.
Ne haragudj de a bankodnál hazudnak, mert tényleg minimum 2 nap mire a kereskedő bankja lekéri, inkább a 3-5 nap a jellemző, ha az akivel beszéltél nincs tisztában hogy miként használják a kártyákat fizetésre az nem ért a szakmájához.
NEM MENT EL A PÉNZ mert fizikailag lehetetlen. Nem ismeri a zárolás szó fogalmát akkor buta is.. De gondolom van net bankod akkor lépj be és nézd meg hogy konkrétan a teljesített könyvelt tételek közt van?
Ugye nincs élő vásárlásod az AliExpress-en ami szállításra vár? Esetleg kétszer vásároltad meg ugyanazt.
Itt egy példa, kártyás vásárlások, az Ersténél 15 nap a maximális zárolási idő addig kell a kereskedőnek elvinni a pénzt.
Amit látsz azok közt van Netes fizetés a 2780 Ft-os tétel és bolti vásárlás is a 2403 Ft-os tétel december 1-én történt ma meg ugye már december 6 van sem a Szerencsejáték Zrt sem az Aldi bankja nem kérte le a pénzeket.

Nagyon szuperbank lehet ahol a banki tranzakciók nem úgy működnek mint a Világ össze bankjában.

AliExpress kezeli a fizetést nem az eladó, lényegében az lehet hogy nem fogadja el, (max 24 óra, de ha letelik és közben nem utasította el akkor élő lesz, legtöbb esetben az automatikus elfogadás van beállítva és ezért nem igazán jut el 24 óráig) de itt az AliExpressen nincs értelme akkor ugyan miért hirdeti azt a terméket és annyiért?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.