- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batyus086
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Tegnap kaptam SMS értesítést egy CN végű csomagról. Ezután megnyitom a posta/vám oldalt ahol be kell írni a küldemény azonosítót és a hozzáférési kódot, majd a keresés gombra nyomok. Erre azt írja ki, hogy a rendszer nem elérhető. Ilyenkor mi a teendő? -
-
veze
őstag
válasz
luck66 #53037 üzenetére
Csak azt nem értem..
miért nem lehet odatenni egy sor még
küldemény értéke x HUF
kapcsolódo díjtételek:
Vám 0 HUF
szállítási dij y HUF
Áfa ( magyarazat...) x HUF
stb..
oké hogy én kiszámolgathatom magamnak ha nagyon érdekel, meg felhivhatom a postát megkérdezni (apropó kinek a költségén? )
de mért nem lehet ezt beleírni hogy minden ember lássa szamolgatás és telefonalgatas nélkül ??
Ha én kapok egy számlát valamiről amibn áfa is van felszámolva, minden tételnek szerepelnie kell rajta, nem visszaszámolás utján nekem kell kisilabizálni mitől is lett anyni az áfa..
na mindegy.. nem értem ezt miért kell titkolni és utánjárással s kideriteni -
Beni2360
félisten
-
válasz
luck66 #53037 üzenetére
Én kifizetném és azután kérném vissza. De a számlát töltsd le, ez a képernyő nem elég.
Az Áfa összege az megegyezik a levonttal, 318 = 1,09 de az egész elszámolás nem jó, az áfa nem ennyi, mert képen 4,07 az érték.
Nekem úgy tűnik hogy az AliExpress hiányos adatokat küld, vagy nincs a feldolgozó rész jól megcsinálva, holnap megint lehet írni nekik. -
Wasquez
senior tag
Nem küld mindig értesítést a posta! Mostanában jártam így, se értesítő, se e-mail, se SMS, az utolsó napokban hívtak fel a postáról, hogy visszaküldik a csomagot, ha nem veszem át a postán!
Mondtam, hogy nagyon örülök, már egy hónapja várom, hogy mikor mozdul meg a kicserélő központból a csomag, mer nagyon kellene már!
Visszanéztem az SMS-eket, nem töröltem semmit, szóval ott kellett volna lennie, de nem volt, hiába erősködnek, hogy küldtek! Kifeküdtek ettől a kihívástól, behalt a követés is, meg az értesítés is! Van még pár apróbb csomagom, nekem is, de nem bízom benne, hogy megjön bármi is, pedig, már másfél hónapon túl vannak! 1.-óta semmi nem érkezett meg! -
VGYke
addikt
Sziasztok! Na ez most nem posta
Hogyan tudnék megszabadulni az AliExpress <promotion@aliexpress.com> címről kapott levelektől? Naponta nyomom az unsubscribe gombot, böngészőben vissza is igazolja hogy: You have successfully unsubscribed from this mailing list, aztán másnap jön az újabb levél. Már unom.
-
luck66
tag
Sziasztok.
Ha felszámolták az Áfa összegét a postánál,amit már az Alinak is kifizettem, akkor a reklamációhoz melyik papírt kell kitölteni? Vagy csak az űrlapot és csatolni az Alis számlát?[link]
köszi -
-
atyca
senior tag
Üdv!
Ez a 24 számjegyből álló tracking nekem új...
Ki hozza ezt? -
válasz
Gabbbb #53021 üzenetére
Nem írtam hogy mennyi csomaggal számoltam, de ezt is figyelembe vettem., nem a teljes várható küldemény mennyiséggel kalkuláltam.
De nincs igazi jelentősége az EU-s raktáraknak hiszen az áfát ugyanúgy fizetjük, senkit nem érdekel ha 399 Ft-al kevesebbet kap a posta. És ha oda importálnak annak lesz áremelő tényezője is. -
Gabbbb
senior tag
5 milliárd akkor lenne meg, ha mindenki változatlan mértékben használná a kínai piactereket, amilyen szinten ellehetetlenítették az egészet lehet 10 év sem lesz elég a 2.7 milliárdra. Főleg, ha Kínaikat továbbra is érdekli az Európai piac és felpörgetik az EU-s raktárakat.
-
TigerDzsó
tag
válasz
TigerDzsó #51288 üzenetére
Megérkezett a 06.21-én rendelt Baseus Type C - Type C kábel. Régebbi BlitzWolf (Sima USB - Type C) kábellel összehasonlítva kissé merevebb és a csatlakozó része műanyag, míg a BlitzWolf-nak fém.
Összességében 4,21€-ért szerintem jó vétel volt, főleg, hogy semmit nem kellett ráfizetnem (Németországba rendeltem). -
Jahno
veterán
válasz
lacibacsi #53018 üzenetére
"Miért papír alapú értesítést kaptam? Már hónapok óta sms szokott jönni."
Nekem 2020 áprilisa óta jön rendszeresen SMS, de ezzel párhuzamosan még ugyanúgy kapok papír értesítőket mind a három fajtából. Elmúlt 2 hétben is érkezett a két fajta nyomtatott papír alapú és jöttek SMSek is.
"Miért nem kaptam sms-t, vagy e-mail-t arról, hogy megjött a csomagom?"
Ezt sokan kérdezzük, műszaki hiba vagy állapott...
Összeg ugye valószínű az ÁFA+800 forint lesz.
Felét meg néha csak találgatjuk. Csomag értékét nézd meg, reklamáj a postánál, és ha felfelé olvasol kb. 2 hete erről a zűrzavarról szól a csoport :-/
-
lacibacsi
addikt
Július 1.előtti időkről egyetlen egy csomagom maradt,amit nem kaptam meg.
Tegnap a postás bedobott egy papír alapú értesítőt, hogy a postán átvehetem a csomagom, 2060 Ft befizetése ellenében...
A rendelés egy 3500 Ft nagyságrendű terméket tartalmaz, külön nevesített postaköltség nem tartozott hozzá. Csomagszám 'NL' végű és a nyomkövetés szerint még június 26-án megérkezett Magyarországra.Kérdéseim:
- Miért papír alapú értesítést kaptam? Már hónapok óta sms szokott jönni.
- Miért nem kaptam sms-t, vagy e-mail-t arról, hogy megjött a csomagom?
- És leginkább: hogy a fenébe jön ki ez az összeg? Mondjuk nem tudom, hogy van-e és mekkora összeg írva a csomagra, de sosem volt jellemző a kínai feladókra, hogy magasabb összeget írjanak rá, mint amennyibe kerül. Valahogy kicsit soknak érzem a 2060 forint pluszt... -
Trón
újonc
Update: ismét felhívtam a javasolt számon az ügyfélszolgálatot.
Ha vámon átjön, más rendszer kezeli a SMS küldést, automatikusan. A telefonszám formátuma helyesen: +3620... szóköz nélkül. A korábbi csomagjaimra nem volt sem ÁFA, sem vám, ebben az esetben jó volt a 003620... formátum, mert azt más rendszer kezelte. A kódot megkaptam, a számolás érthetetlen, de utaltam. Belefáradtam ebbe a káoszba. -
barry26
csendes tag
sziasztok,
ma hozott a postás egy csomagot, fizetnem kellett értem áfát 152 + 799 vámkezelési díjat. Fizetés után kaptam kézhez a csomagot és akkor vettem észre hogy üres, fel volt bontva. kilopták a tartalmát, a postás azt mondta ő nem tud ezzel mit kezdeni reklamáljam meg és elment...
Postánál lehet rekalmálni ez ügyben?
-
Mivel a főnökség letiltotta a kód megadást nem tudod 48 órán belül on-line fizetni. Megírtam az ilyen jellegű problémát az ügyfélszolgálatnak, megkértem az emberest hogy csak szóljanak már hogy még sem oké az értesítős rendszer, ennél többet mi nem tudunk tenni. nekik kell lépni valamit.
-
Trón
újonc
Beazonosítottuk a nevet, címet, telefonszámot és a tracking kódot is. Ezért nem értem ezt a lehetetlen helyzetet. Ő meg állította, h reggel kiment az SMS, pedig nem jött. Sztem nem a mi IQ-nk kevés, a rendszer hibás. A posta email-jét is én kértem el, magától nem mondta volna, h ott kérdezzek rá
-
tukko1
aktív tag
Sziasztok!
Kapott valaki ilyen tipusú követési számot mostanában: UA.........HU ?
Nem magyarországon lakom! Mit jelent az hogy "Import clearance start", Budapesten kezdték meg az import vámkezelést?
Egyébként "Aliexpress Saver Shipping" a szállítási mód!Import clearance success
2021-07-11 19:23:19
Import clearance start
2021-07-09 18:10:44
Budapest-Linehaul Arrival:Arrived Budapest
2021-07-08 16:04:00
Hand over to airline
2021-07-07 14:36:00
Received by line-haul
2021-07-03 22:12:15
Outbound in sorting center
2021-07-03 10:30:38
Inbound in sorting center
2021-07-02 22:15:21
Accepted by carrier
2021-07-02 21:45:21 -
Jahno
veterán
válasz
vandor01 #53006 üzenetére
rend ?
azé ha bele gondolok .. ha hacsak a fizika-dualitás törvényét nem vagy képes átírni ,ha -mindenkit- kártalanítottál .. még tisztességes ember vállhat belőled.
/*ahogyan tisztálkodom ahogyan épülök. Úgy szűnik jövőbeni ÉNem létfeltételei előtti akadályok.
/ sámán közmondás/*
**Amíg vallás , -politika van addig sem tudatosodás*/*egyedfejlődés/ értelem sem egészség, nincs . Az egyedfejlődés annyira kínos hogy kevesen vállaljak. Szűklátókörű vezetés diktálta emberkedés folyik, emberkedésre idomítás a bölcsödétől ... a halandói ideológia átörökítéséért ! tudatlanságban tartás ... a félelmekkel való terrorizálás lehetőségért. /teremtők kik tudatlanságukban mulandóságukat teremtik/
-őreg.szem- -
vandor01
senior tag
csak kerdezek.....
latod csak van ertelme
mert eddig nem tudtuk mennyit terveznek kaszalni!
most akkor mar tudjuk.... Ha 399-el 5milliard akkor 799-el?
es raadasul meg zoldek is! kevesebbet kell fizetni ez elektronok hasznalataert!
SMS-ert..... emailert..... etcna es milyen igazam van a viccelodesbol! Szeptember vegere meg lesz a tervezet!
2,7milliard! felidoben vagyunk az evvegehez 799-el akar augusztus vegere is osszejohet
karira mehet a nyaralas!az alairasomhoz meg semmi kozom!
Az csak egy idezet egy masik nagyon okos eloremutato torveny magyarázatabol!
ami szinten botladozik... mar 7 honapja nem sikerult urra lenni a sok okossagon
egyenlore meg nincsenek titkositva vagy jogvedve amit Palkovics bacsi hazudik? -
lacoka55
tag
Sziasztok
nekem még több csomagom kint van nem érkezett meg ezek között van aminél az utolsó dátum juni 11-20
11 Jún 2021 Hand over to airline UH43xxx5889BE
20 Jún Linehaul Arrival Duisburg rendelés 22 Máj
ezek között többet AliExpress Saver Shipping-el rendeltem hogy még időben beérkezzen de persze nem ért ide reklamálni nem lehet mert ott ahol a megérkezést visszaigazolom ott hosszabb idő van megadva az aliexpress keresőjében kiírja ezt a szállítási módot
Order time: Jun. 04 Estimated delivery: Jul 30 Sorry, parcel is delayed, estimated date of delivery is updated.Cainiao Super Economy Global UH430889BE
Order time: Jun. 01 2021 Estimated delivery: Jun 29 Parcel is still in transit, no worries, we will delivery it to you as soon as possible.AliExpress Saver Shipping UH4283619BE 10 Jún Linehaul ArrivalLiege, Belgium
2 csomagom megérkezett juli 08 posta kicserélő azóta semmi hír róla UH--BE -
válasz
vandor01 #53003 üzenetére
Ne fárasszál már, csak a 399 Ft-os díjjal 5 milliárd az ez évi bevétel, nem kell itt semmit kitermelni, jön magától, de ezt már annyiszor leírtad hogy már nincs hír értéke és politikai színezte van, a szövegednek megint, kértem hogy azt egy másik topikban.
Senkire nem tartozik hogy ebben a topikban kinek milyen politikai, nemi és vallási elkötelezettsége van, nem emlegetjük és így senki sem érzi magát megsértve. Tényleg elfogadhatnád már.
Az aláírásod is irritáló több embernek és meglepő módon mindkét oldalról nehezményezik. Oda azt írsz amit akarsz (ÁSZF-el összhang), de tényleg van ennek a szövegnek értelme? -
vandor01
senior tag
na persze mert hulyek?
csak 1xru prozai okok vannak a hatterben! a PROFIT!!
felsobb utasitasra 2,7 milliardnak meg kell terulnie szeptember vegere!
karira meg meg kituzve a maldiv nyaralas a gorenak es slepjenek
aprilisra meg? tamogatni kell a tamogatni valokat!a tao val meg vmi foci csapatot!
-
-
Közben én is beszéltem velük. Egy új központi utasításra nem mondhatják meg a kódot, de azt hogy mennyit kell fizetni megmondhatják.
Megint egy hülye főnök került elő, ha az ő hibájuk miatt nem megy ki asz értesítő, akkor annak aki igazolja hogy az ő küldeményéről van szó (ismeri a küldemény azonosítót, meg tudja mondani és össze lehet hasonlítani a nevét, címét, akár az elektronikus elérhetőségét) miért nem lehet az üzenetet teljes egészében "felolvasni", egy ember automata adná meg az információkat, adná át az információt, ami nem érkezett meg az elektronikus csatornán.
Én nem értem, de biztos kevés az IQ-m a hülyeség megértéséhez.
Megint írjam nekik, hogy hülyeséget találtak ki?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Futás, futópályák
- Temu
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest